Horoscop Varsator noiembrie 2013

Horoscopul Varsatorului noiembrie 2013 indica o evolutie de la o insingurare, avand drept scop limpezirea relatiei cu tine insuti si cu ceilalti, catre o din ce in ce in ce mai stransa interactiune sociala. Viata profesionala si cea financiara reprezinta o preocupare constanta in decursul acestei luni.

Luna noua rasarita pe 3 noiembrie in cerul Scorpionului iti starneste nazuinta de a-ti evalua statutul social si a lua masuri ferme pentru imbunatatirea acestuia si invigorarea evolutiei tale personale. Emotivitatea in exces te poate insa impiedica sa actionezi asa cum ti-ai propus. Este necesar sa iti controlezi cat mai mult impulsivitatea astfel incat sa nu faci vreo gafa, lasandu-te in voia unei iritari de moment. Totodata, ar trebui sa ai grija sa nu iti transformi ambitiile sociale ori profesionale in obsesii avand capacitatea de a-ti dezechilibra existenta.

Un interval de timp ce lasa loc unei creativitati indreptate mai curand catre sine decat inspre afara debuteaza odata cu 5 noiembrie 2013, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul Capricornului. In acest context astrologic, te poti ocupa de un proiect neimpartasit cu nimeni, pe care nu ai de gand sa-l scoti la lumina decat dupa ce esti pe punctul de a-l finaliza. Poate fi vorba despre o realizare la care tintesti in viata personala, profesionala sau cea de afaceri.

Din 13 noiembrie, Neptun se intoarce in tranzit direct in Pesti, clarificandu-ti, dupa o serie de paguboase ezitari, niste aspecte esentiale legate de sistemul tau de valori. Daca te orientezi spre ceea ce pretuiesti cu adevarat, catre oameni si actiuni ce se potrivesc autenticei tale perspective despre viata poti avea parte de impliniri poate mai putin impresionante in ochii celorlalti, dar neindoielnic extrem de satisfacatoare pentru tine.

Investigarea modului cum iti recunosti locuinta drept un adevarat camin, a felului cum te integrezi in familie si te bucuri de ea reprezinta simptome specifice Lunii pline ivite pe 17 noiembrie 2013 in Taur si a patra ta casa. Ai tendinta de a-ti cauta radacinile si poti avea de a face cu o mostenire materiala ori spirituala. Nu este exclus sa schimbi macar o parte din aspectul locuintei, pentru a o vinde sau a o face mai confortabila pentru tine. Cercul rudelor si prietenilor constitue o sursa de imbarbatare in confruntarea cu problemele zilnice.

Tranzitul Soarelui in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului marcheaza o perioada a anului in care simti nevoia sa te desprinzi de o prea intima relatie cu tine insuti sau cu partener de cuplu, pentru a te indrepta spre lume, spre o intensa interactiune cu ceilalti. Pari a te simti printre oameni ca pestele in apa, mai ales ca ai abilitatea de a-i aborda cu farmec si intelegere. La ordinea zilei sunt prieteniile, integrarea intr-un nou grup sau o noua colectivitate, initierea de noi contacte umane. Agenda pare a-ti fi plina de diverse evenimente sociale, petreceri si intalniri cu amicii. Depasirea aspectelor cumva meschine ale traiului cotidian si optimismul care te calauzeste acum te ajuta sa intrevezi noi solutii pentru materializarea visurilor tale cele mai dragi.

Horoscop Varsator noiembrie 2013 - Dragoste

Din 5 noiembrie, prezenta planetei dragostei in a douasprezecea casa a Varsatorului te imboldeste sa vezi viata amoroasa prin prisma unei mari responsabilitati fata de tine si fiinta iubita. Ai predispozitia de a-ti lua sentimentele in serios si poate, tocmai de aceea, nu ai de gand sa ti le afisezi celor din jur, preferand sa-ti invalui relatia de cuplu (mai ales daca este incipienta) intr-o aura de taina si secrete. Pe de alta parte, unii nativi sunt tentati sa ramana departe de o persoana indragita nu atat din cauza timiditatii, cat a temerii ca simtamintele lor nu vor fi pretuite asa cum se cuvine.

Noi sanse de a te implica intr-o promitatoare poveste de dragoste sunt rezervate Varsatorilor singuri din 6 noiembrie 2013, gratie tranzitului retrograd al lui Jupiter in Rac. Atentie, totusi, la posibilitatea de a avea rateuri in acesta privinta din cauza unei atitudini neglijente fata de potentialul partener de cuplu.

Horoscop Varsator noiembrie 2013 - Bani si cariera

O perioada favorabila dezvoltarii unor noi proiecte profesionale sau de afaceri este anuntata pe 3 noiembrie de Luna noua din a zecea casa a Varsatorului. Ai potentialul de a descoperi noi fatete ale evolutiei in cariera, cu atat mai mult cu cat esti inzestrat cu talentul de a deslusi ce se ascunde in spatele aparentelor de la serviciu. Este vremea sa te focalizezi pe acele elemente ale personalitatii tale care te sprijina din punct de vedere profesional sau social. Poti avea parte de avantaje in activitati avand de a face cu banii impartasiti cu altii.

Incepand cu 6 noiembrie 2013, aspectul retrograd al lui Jupiter in cea de-a sasea ta casa este asociat cu mari reusite in studiu, invatatura, si in cariera (inclusiv cu obtinerea unui nou si avantajos loc de munca). Toate aceste oportunitati pot fi insa pierdute daca nu dai dovada de perseverenta si focalizare spre ambitioasele tale teluri.

Tranzitul direct reluat de Mercur odata cu 10 noiembrie In Scorpion si a zecea casa a Varsatorului inlatura din sfera profesionala obstacole care te-au iritat in ultima vreme. Este necesar, mai cu seama, sa destrami o impresie gresita despre tine si sa iti dovedesti, fara nici o jena, talentele si competenta. Infiriparea de noi contacte sociale si profesionale ar trebui sa constitue un obiectiv prioritar!

Turnura retrograda din Pesti parasita de Neptun pe 13 noiembrie 2013 vesteste frecvent despre incheierea unor intreprinderi financiare mai putin inspirate, din care ar trebui sa extragi invatamintele de rigoare. In functie de acest lucru, ai sau nu posibilitatea de a-ti echilibra balanta de venituri si cheltuieli si a profita de noi mijloace de a face un ban in plus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2014

Horoscop Varsator octombrie 2013
Horoscop Varsator noiembrie 2013 Horoscop Varsator noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2013 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Ce vrei sa spui prin mostenire spirituala? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandurile, idealurile, traditiile trasmise din generatie in generatie intr-o familie.

      Ștergere
    2. multumesc frumos draga DIANA PT HOROSCOP VARSATOR o zi minunata cu respect ELENA

      Ștergere
  2. va rog si la fecioara noiembrie 2013 va rog:*

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare ca varsatorilor le merge cam prost.sunt varsatoare dar e dezastru la mine

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt varsatoare cu ascendent balanta,nici eu nu pot spune ca imi merge prea bine,sanatatea ma incearca de multa vreme,financiar abia supravietuiesc,desi muncesc mult si am un loc de munca stabil, iar in plan personal astept de mult timp o revigorare,dar incep sa cred ca nici un astru de pe cer nu ,,lucreaza"in favoarea mea.Asta e,ma resemnez.Acum inteleg ca sunt si alti varsatori dezamagiti de destinul lor...Diana,in 2014 tot asa le va merge varsatorilor?Multumim pentru cuvintele frumoase ale horoscopului pe noiembrie,speram sa se concretizeze.Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt varsatoare, astrele nu par sa fie de partea mea dar eu vad doar lucrurile bune din viata mea. Sunt o femeie cu picioarele pe pamant , am 43 de ani, un copil si cred ca a fi sanatos la trup si la minte e primul lucru la care trebuie sa ne gandim. Am auzit o femeie milionara, care statea de 11 ani in pat, ca si-ar dori de ziua ei.....doar sa mearga singura pana la toaleta , asa cum facea odata....oare nu e de ajuns ca nu suntem in situatia aceasta ???? Haideti sa ne gandim de doua ori inainte sa ne plangem
      Nu e o critica ....e un sfat

      Ștergere
    2. Sunt total de acord.Nu m-am plans,nu m-ar ajuta la nimic,am scris doar realitatea pe care o traiesc.Poate a fost un moment de...oftat,poate am obosit...Sa fim sanatosi toti si sa ne bucuram de ceea ce avem,asta ne face bogati, in rest...Toate gandurile bune Dianei si desigur tuturor varsatorilor.

      Ștergere
    3. corect!!!sa i multumim lui d zeu zilnic pt.sanatate si pt.tot ce avem!!!sa fim recunoscatori ,nu doar milogi cerand si vaietandu ne mereu ca n avem aia,aialalta!ca omul mereu se plange de ceva,vrea tot mai mult si uita de multumiri!!!doamne,binecuvanteaza ne cu sanatate,lumineaza ne mintea,da ne intelepciune!!!asta ar trebui sa spunem zilnic.e adev.pt.multi dintre noi viata le aduce atatea incercari si suferinte!!!sunt varsatoare si eu.pana anul asta mi a mers poate prea bine!si cum roata se intoarce,sa lasa m si pe altii sa le fie bine!!!dar cred eu,ca spiritual daca ne ne bine,atunci merita sa traim!!am avut,bani,servici bun,eram adorata!anul asta totul s a dus!si rugaciunea m a salvat si ma simt mult mai linistita,mai impacata,mai echilibrata acum cand lupt din nou dar mai matur,pretuind totul!am avut prea multe si eram ,,buricul pamantului,,acum am mult mai putin si totusi ma simt atat de bine,,cu mine,,stiti ce important e asta???am 39ani si am alergat ca o descreierata doar dupa confort netinand seama de nimic altceva.si am ajuns.....la 0!!dar e minunat ca am primit palmele astea.m am trezit!!!!

      Ștergere
  5. f.bine spus!astru~propune,dar d zeu dispune,asa ca sa avem incredere in d zeu pt.viata noastra!!!ce e mai bine pt. noi vine intot.in pasul nostru!!!!sa fiti iubiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. olla,diana!tu,ce zodie esti.?daca se poate spune.iti multumesc oricum!

    RăspundețiȘtergere
  7. varsator 2014.........multumim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Horoscopul Varsatorului 2014 il poti gasi aici: http://www.diane.ro/2013/09/horoscop-varsator-2014.html

      Ștergere
  8. poate pt.varsatori va fi un an mai bun 2014!!!sper sa fie as.sunt varsatoare,am avut un an plin de incercari pe toate planurile.nu ma plang deloc,spun doar ca sper sa fie anul urmator ceva mai,,bland,,cu noi.sa dea d zeu sa fie mai bine!!!!!!sa fiti iubiti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna diana!!!esti cumva varsator????raspunzi doar daca doresti,bineinteles!!te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc si eu roxana pt.informatie desi poate trebuia diana, sa o faca!!!!dar daca nu o deranjeaza e ok.oricum multumesc din nou pt.informatie.

    RăspundețiȘtergere
  11. ai av.perfecta dreptate diana,in leg.cu drag.la varsat.pe luna asta.am simtit f.f.mult sa ma protejez vizavi de sent.mele fata de persoana iubita care nu mi le pretuieste,ba mai mult a survenit o despartire.vorbeai de asta in dec.dar uite ca pt.mine a venit deja.am citit acum horoscopul pe nov.si m am regasit in cuvintele tale.ce nu e scris nu e dat!!!mergem inainte!!!e f.f.f.dureros dar asta e viata!!!va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupic si multa bafta in viata! Nu uita ca adeseori, in pofidapreviziunilor astrologie sau prin intelegerea lor, poti evita niste evenimente de rau augur!

      Ștergere

Un produs Blogger.