Ce sugereaza sprancenele despre personalitatea ta

Sprancenele reflecta mai mult decat frumusetea fetei tale sau grija cu care ti-o cosmetizezi. Potrivit expertului in interpretare faciala Jean Haner, ele pot semnifica o serie de trasaturi esentiale ale personalitatii precum increderea in tine insuti, spiritul de initiativa, logica, abilitatile de organizare, motivatia si capacitatea de a lua decizii.

Sprancenele scurte, ca cele ale lui Britney Spears, sunt indicii tipice ale cuiva care nu face fata cu usurinta stresului, ale unor persoane carora nu le place sa aiba de a face cu problemele ori necazurile prietenilor sau oamenilor apropiati.

Sprancenele lungi, asemeni celor cu care este inzestrata Eva Mendes, sunt specifice oamenilor care nu cedeaza cu una cu doua in fata stresului, si au o multime de prieteni, pe care sunt mereu gata sa ii sprijine atunci cand ajung intr-un impas. De asemeni, astfel de persoane nu se dau in laturi sa se implice cu tot sufletul in munca, se angajeaza in proiecte de anvergura si sunt extrem de competitive.

Sprancenele subtiri naturale, gen Taylor Swift, sunt intalnite la cei care tind sa se indoiasca de ei insisi, sunt sovaielnici si mereu gata sa se increada in ceea ce le spun ceilalti. Astfel de oameni sunt foarte prudenti si inclina sa isi controleze prea mult viata.

Sprancenele groase, tip Cara Delevigne, apar la persoane extrem de active, increzatoare in ele insele, cu capul pe umeri, obisnuite sa ia decizii rapide si inspirate. Uneori, ajung rapid sa fie dezamagite desi sunt sprijinite de cei apropiati in tot ceea ce fac, din cauza faptului ca se straduiesc sa se straduiesc sa isi faca cat mai bine orice treaba.

Sprancenele inalt arcuite, cu mult deasupra urechii (si foarte curbate, totodata), precum cele ale lui Megan Fox, apartin adeseori unor oameni nitel distanti, care sunt foarte sensibili si tind sa isi retina emotiile. Au nevoie de mult spatiu intim, si pot da unora impresia ca sunt increzuti, in realitate ei avand nevoie de mai mult timp pentru a se increde in alte persoane si a se atasa de ele. Au inclinatia sa fie perfectionisti si sunt inzestrati cu bun gust.

Sprancenele joase, amplasate foarte aproape de ochi, cum sunt cele ale lui Lilly Collins, sugereaza pe cineva care se ataseaza rapid de cei din preajma sa si are o maniera directa de a aborda lumea. De asemeni, tinde sa iti tina cu strictete promisiunile si este gata de a se dedica din toata inima celor apropiati.

Sprancenele cu o curbura rotunda, asemeni cele ale lui Beyoncé semnifica, de obicei, o mare bunatate si capacitate de a sprijini oamenii la greu. Persoanele de acest gen dau dovada de un mare tact in comunicare si isi doresc mereu sa imparta laurii victoriilor personale cu cei din imediata lor apropiere.

Sprancenele drepte, putin sau deloc arcuite, tip Jessica Alba, sunt caracteristice oamenilor ce iau decizii bazate pe o riguroasa logica. Extrem de rationali, nu se lasa cuprinsi cu usurinta de emotii ori sentimente.

Sprancenele cu o arcuire inalta, aflate mult deasupra ochilor, cum sunt cele ale lui Olivia Wilde, apartin de multe ori unor persoane carora le place sa se distreze, au o minte agera, vorbesc cu repeziciune, iau decizii rapide si au nevoie mereu de stimuli intelectuali. Foarte spontane, reactioneaza fara intarziere atunci cand este vorba de zona lor emotionala, si inclina sa aiba un sanatos simt al umorului.

Sprancenele foarte subtiri din cauza epilarii excesive (vezi Pamela Anderson) vor sa marturiseasca despre o mare incredere in sine in cazul cand o femeie si le epileaza singura, dar au de fapt potentialul de a reduce atitudinea de siguranta si a slabi abilitatile de a lua decizii potrivite la momentul potrivit. Faptul ca o femeie prefera sa aiba sprancenele foarte subtiri poate atrage astfel catre ea persoane capabile a o controla sau subjuga.

Sursa: Cosmopolitan 


Subiecte din aceleasi domeniu in blogul Dianei:

Stilul parului iti releva personalitatea ?

Forma gurii | buzelor si personalitatea

Forma | expresia ochilor si personalitatea

Ce sugereaza sprancenele despre personalitatea ta Ce sugereaza sprancenele despre personalitatea ta Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.