Francmasonul Leo Zagami, nebun sau farseur?

Numele fostului (se pare) francmason Leo Zagami, autointitulat Gran Maestro dell’ ORDO ILLUMINATORUM UNIVERSALIS" (Marele maestru al Ordinului Illuminatorum Universali), a fost citat, de curand, intr-un comentariu la articolul meu Simboluri pagane oculte. Am cautat referinte pe net despre Leo Zagami, si va ofer mai jos numai cateva din declaratile sale bombastice si fantasmagorice:

1. "Voi distruge Domul Stancii (Moscheea Al-Aqsa) din Ierusalim.
2. "Serviciile secrete americane imi vor oferi bomba nucleara, iar eu o voi darui militiilor americane."
3. "Daca ma intalnesc cu Departamentul de Stat din S.U.A. , ne vom vorbi de la egal la egal."
4. "Recunosc ca webmasterul meu lucreaza pentru Complexul american militaro-industrial."
5. "I-am zis Departamentului de Stat al S.U.A. ca am destui oameni si arme pentru a rasturna guvernul american in 24 de ore, dar prefer sa nu fac asta."
6. "Sunt cavalier templier."
7. "Prioria Sionului este reala si am contacte apropiate cu membrii sai."
8. "Cei din grupul Illuminati vor sa ii transforme pe toti oamenii in musulmani."
9. "Nu studiez istoria profana prea mult, eu sunt un istoric masonic."
10. "Ca mason, fie ca e drept, fie ca nu, apar crimele in serie ale lui Benjamin Franklin."
11. "Exista 40 de cradinali catolici care practica religia musulmana."
12. "Am incercat fara succes sa pun la punct o intelegere pentru oprirea distributiei globale de cocaina si heroina."
13. "Pot continua sa colaborez cu iezuitii daca acestia ma respecta."
14. "Sunt francmason de gradul 100."


Articole din aceeasi categorie in Blogul Dianei:

MAGIA NEAGRA : FARMECE DE DRAGOSTE

Traditia ebraica a ocultismului

Semnificatia firului rosu in Cabala
Francmasonul Leo Zagami, nebun sau farseur? Francmasonul Leo Zagami, nebun sau farseur? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2013 Rating: 5

10 comentarii:

  1. da.poate e si una si alta,dar in interviul acela vorbea despre semnificatia semnelor masonice si despre anumite secrete ale lor care care s au adeverit.nebun tre sa fie pt.ca a fost francmason si asta spune tot!!!dar multe lucruri spuse sunt adevarate.si oricum ar fi exista o forta malefica mondiala prin care se vrea distrugerea omenirii,incet dar sigur!!ce credeti criza asta economica nu este un joc,un interes suprem pt.destabilizarea multor popoare??si inca ce o sa mai vina!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am auzit un interviu cu omul asta si int r adevar a spus multe adevaruri.ca e excentric as zice asta ,da!

    RăspundețiȘtergere
  3. acest leo zagami este italian mason din tata n fiu,nu stiu cat de nebun sau farsor este ce stiu si eu este ca a facut niste previziuni referitoare la evolutia natiilor prin prisma masaonica si sunt sumbre iar cateva s au adeverit.ceva adevar in ce spune el este!

    RăspundețiȘtergere
  4. un lucru esta cert;masoneria exista este o organizatie mondiala strict secreta.are f,multe asa numitele,,grade,,are porunci ca si in biblie doar ca exact opusul fiecarei porunci se depune anumite juraminte la intrarea in aceasta organizatie sa te fereasca d zeu,ce presupun ele in special daca tradezi,,crezul,,lor apoi,exista nenumarate incercari si teste la care sunt supusi masonii sau cei care intra acolo pt. ca ajungi in ,,cercul,,lor dupa fff.mute teste.nu oricine poate,nu oricine are banii necesari dar in primul rand trebuie sa fii pregatit mental,emotional sa suporti anumite,,ritualuri,,care de fapt iti testeaza puterea de a te lepada de d zeu si a imbratisa puterea mortii si a necuratului sub diferite ,,teste,,inselatoare de genul ca te inchini la tapi care au diferite nume ce invoca ingerul intunericului.toate ritualurile presupun sacrificii de animale juraminte,blesteme,etc.masoneria e o caracatita care si infinge tentaculele in toate tarile planetei la conducerea lor,in banci,institutii,biserici,in muzica,reclame,la televiziuni peste tot la conducere sunt masoni care urmaresc un singur lucru;exterminarea omenirii pe toate planurile,moral,financiar,social,familial,statal,etc.problema este ca oamenii nu cred asta,sunt orbi desi vad,sunt surzi desi aud!suntem manipulati,controlati si trebuie injumatatita populatia globului pt.a putea fi sub control total!am scris asta pt,ca trebuie sa ne trezim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce spune Leo Zagami e adevarat ! In ziua de azi tot ce adevarat pare nebunesc si invers !

    RăspundețiȘtergere
  6. asa cum am si presupus,degeaba spui oamenilor ce se intampla de fapt cu omenirea si mai ales viitorul nostru,nimeni nu crede si nu asculta.Va pasa doar de voi,de lucrurile materiale si tot ce (inseamna cerere si oferta).D le pinguin nici nu ma asteptam sa intelegi ceva din tot ce am spus despre masonerie,avand in vedere cat,,creer,,poseda ,,animalul,,in cauza!ca de altfel ,multi,multi oameni pe care ii intereseaza doar (banii,papa,hainele,masinile)etc.treaba fiecaruia ,......dar vai de ea ea lume.......

    RăspundețiȘtergere
  7. este can-can gradul 100 nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  8. da asa este masonii sunt o organizatei pur satanista...prin urmare pur rea.e f simplu.Lucifer este dusmanul lui Hristos,dar cu cat vor da cu religia crestina in jos mai tare cu atat ea va sarii mai sus ca o minge...de invins...nu o sa invinga.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.