Horoscop Gemeni decembrie 2013

Horoscopul Gemenilor decembrie 2013 anticipeaza o intensa interactiune cu cei din jur, mobilizarea constructiva si realista catre ambitioase obiective, precum si o bogata viata si incitanta sentimentala.

Optimismul si spontaneitatea conferite pe 3 decembrie de Luna noua din Sagetator si a saptea casa a Gemenilor iti prilejuieste inchegarea cu usurinta de noi contacte umane. Poti intalni mai frecvent ca altadata oameni asemeni tie sau care iti pot fi folositori in curand.  Noi aventuri si experiente de viata au darul de a a reinvigora conexiunea cu parteneri din plan personal, profesional ori social.

Odata cu 5 decembrie 2013, tranzitul lui Mercur in sectorul astrologic al Sagetatorului intensifica tendintele anterioare. Credintei in tine insuti si atitudinii pozitive fata de existenta i se adauga un remarcabil talent de a media, negocia si a ajunge la compromisuri, asa ca poti avea succese atunci cand ai de a face cu dispute sau cu incheierea unor contracte.
Un ciclu al existentei dedicat placerilor si distractiilor, mai cu seama alaturi de partenerul tau, se prefigureaza din 7 decembrie, gratie parcursului lui Marte in Balanta. Daca nu ai probleme din punct de vedere fizic si suporti cat de cat bine frigul, ai la indeamna un interval de timp oportun miscarii in aer liber si sportului. De asemeni, creativitatea iti slujeste intr-o sporita masura scopurile esentiale. Idei novatoare sunt gata sa iti deschida carari nebanuite si ispititoare ale vietii.

Pe 17 decembrie 2013, Luna plina din Gemeni si intaia ta casa inspira adeseori o intensa comunicare cu cei din jur si o acerba meditatie focalizate catre nevoia de a iesi in prim plan, a te simti in mijlocul atentiei celorlalti. Straduieste-te totusi ca tentativa ta de a te afirma sa nu te determine sa calci in picioare sensibilitatea si mandria altora, mai ales a unor oameni apropiati. Aceasta aspiratie pare a fi  implinita indeosebi pe parcursul unor scurte calatorii, prin intermediul inchegarii de noi prietenii, a lecturii si studiului.

Relatiile amicale cunosc o simtitoare ameliorare odata cu aceasi zi de 17 decembrie, ca urmare a reiintoarcerii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Intalnirile si petrecerile cu prietenii se indesesc si devin chiar o constanta a vietii tale pe masura ce se apropie Craciunul. Sfarsitul anului 2013 tinde a-ti deschide ochii asupra a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata si a te ambitiona sa iti materializezi inaltele teluri in anul ce vine.

Simtul responsabilitatii si nazuinta de a vedea rezultate cat mai tangibile ale eforturilor tale, trasaturi de baza ce iti sunt insuflate din 21 decembrie 2013 de prezenta Soarelui in Capricorn, te inspira sa sa faci o schimbare personala cat mai profunda, sa analizezi cum te descurci in viata si sa te descotorosesti de niste obiceiuri paguboase. Acest ciclu solar aduce o mai mare intelegere a lumii inconjuratoare si dorinta de a scotoci dupa intelesurile ascunse sub aparente.

Din aceeasi zi de 21 decembrie, Venus se inscrie in miscare retrograda in zona astrologica a Capricornului si a opta casa a Gemenilor, dandu-ti impresia ca ai uitat ceva esential, ca un lucru  care obisnuia sa te faca fericit a ramas undeva in urma in timp. Aceasta senzatie apare, de obicei, atunci cand ai pasit intr-un nou stadiu al vietii, si ai lasat deoparte unele aspecte ale existentei care iti  pot fi de un real folos si au capacitatea de a-ti oferi mari satisfactii. De exemplu, atunci cand pasim in adolescenta vrem cu tot dinandinsul sa stergem cu burete copilaria, un lucru ce se poate dovedi adeseori pagubos.


Pe 3 decembrie 2013, Luna noua din a saptea casa a Gemenilor anunta o perioada favorabila inceperii unei noi povesti de dragoste ori reimprospatatii unei deja existente, eventual in decursul unei calatorii. Mai mult ca oricand, ai nevoie de un partener capabil sa te sprijine, atat afectiv, cat si in problemele vietii de zi cu zi. Este de recomandat sa te mobilizezi in vederea armonizarii legaturii tale afective.

Calatoria lui Mercur in a saptea ta casa iti inlesneste, odata cu 5 decembrie, o eficienta si fertila comunicare in relatia in doi. Pari a nu te simti deloc bine in cadrul unui grup, preferand mai degraba atmosfera intima din viata de cuplu, ce iti permite sa iti confirmi ideile si sentimentele. Discutiile sincere, oneste cu fiinta indragita pot lamuri niste probleme vagi sau trecute pana acum sub tacere.

Dragostea continua sa fie la ordinea zilei ca efect al tranzitului pornit de Marte, pe 7 decembrie 2013, in cea de-a cincea casa a Gemenilor. De fapt, comuniunea cu un tovarasul de viata devine cumva incandescenta, plina de spontaneitate si neincetate redescoperiri ale unor desfatatoare daruriri reciproce. Marte ii ajuta pe Gemenii singuri sa faca pasi cutezatori in cucerirea unei persoane de care sunt de multa vreme indragostiti in tacere. Pe de alta parte, planeta razboiului are potentialul de a provoca niste infocate dispute intre membrii unui cuplu pe care nu ii mai leaga nimic altceva decat obisnuinta si inertia. Nu este exclus ca o astfel de relatie sa se destrame odata pentru totdeuna.

Senzualitatea trezita la viata de tranzitul Soarelui in a opta ta casa iti asterne in fata, odata cu 21 decembrie, oportunitatea unor fierbinti impartasiri erotice alaturi de persoana iubita.

HoroscopGemeni decembrie 2013 – Bani si cariera

Incepand cu 21 decembrie 2013, Soarele din a opta casa a Gemenilor vesteste o sporita preocupare si activitate asociata cu banii ori resursele materiale impartasite cu altii.

Realismul si simtul practic ce stapanesc din 24 decembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in a opta ta casa, iti sunt buni aliati in contacte si cumunicari vizand afacerile in asociere si finantele pe care le ai in comun cu alte persoane. Este posibil sa pleci intr-o calatorie de afaceri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:



Horoscop Gemeni decembrie 2013 Horoscop Gemeni decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.