Horoscop Rac decembrie 2013

HoroscopulRacului decembrie 2013 lasa sa se intrevada o constanta preocupare pentru starea de sanatate, o intensa interactiune cu partenerii din diverse sfere ale existentei, o viata amoroasa plina de dramatism si o senina viata profesionala.

Pe 3 decembrie, Luna noua rasarita in cerul Sagetatorului te indeamna sa iti revezi revezi starea de sanatate generala , si sa te orientezi spre o larga perspectiva legata de intretinerea tonusului fizic si psihic. Ar fi de dorit, totusi, sa te apleci asupra amanuntelor  si a unor obiective cat mai precise vizand sanatatea.

Tranzitul lui Mercur in sectorul astrologic al Sagetatorului accentueaza incepand cu 5 septembrie 2013 influentele de mai sus, motivandu-te sa iti maresti vigoarea fizica si mentala si, eventual, sa iti consulti doctorul asupra catorva minore probleme care nu iti dau pace de catva timp. Poti fi tentat sa apuci dintr-o data pe numeroase cai de ameliorare a sanatatii, fara a avea  sanse de a-ti continua prea ambitioasele obiective daca nu iti faci o planificare prealabila si nu iti fixezi niste obiective precise si realiste.
O perioada prielnica concentrarii asupra locuintei, a reamenajarii acesteia, poate in vederea sarbatorilor de iarna, este vestita de intrarea lui Marte, pe 7 decembrie, in Balanta. De fapt, activitatile casnice din acest interval de timp au darul de a mentine o comuniune de interese a familiei, in lipsa careia efluviile violente ale lui Marte pot provoca frecvente confruntari sau certuri.

Trigonul dintre Jupiter si Saturn din 13 decembrie 2013 iti daruieste abilitatea de a face schimbari de esenta  fara a-ti periclita stabilitatea vietii. Optimismul iti este temperat de bun simt, iar actiunile tale sunt practice si bine gandite. Ai prilejul de a-ti extinde experienta si cunoasterea, trecand in acest fel peste o paguboasa nesiguranta, ce te impedica sa iti pui in valoare resursele native. Este posibil sa ai mai multe contacte cu persoane mai in varsta, capabile sa iti dea nesteptate sfaturi si sa te ajute astfel sa iti evaluezi cu obiectivitate destinul personal.

Pe 17 decembrie, Luna plina din Gemeni si a douasprezecea casa a Racului te inspira sa interactionezi mai putin cu ceilalti pentru a comunica nestavilit cu tine insuti, cu straturile mai putin constiente ori neglijate ale fiintei tale interioare. Este vremea sa intri in contact cu ganduri si simtaminte mereu amanate, ce isi cer o grabnica rezolvare. Adeseori, in acest context astrologic, curiozitatea iti da ghes sa scoti la lumina un secret bine pastrat al cuiva din imediata ta apropiere.

Telurile ambitioase nu ti se pot implini fara cooperarea cu cei din preajma, mai cu seama cu parteneri din viata sociala si/sau profesionala. Cel putin, asta are sa-ti transmita Soarele aflat in tranzit in Capricorn din 21 decembrie 2013. Ai nevoie de energia si opiniile celorlalti, iar acestia, la randul lor par a-ti cauta mai frecvent tovarasia. Popularitatea in crestere si simtul diplomatic iti sunt aliati de nadejde in obtinerea unor rezultate cat mai palpabile in toate sferele existentei.

Din 24 decembrie, nu ar fi rau se te feresti de un exagerat realism ori chiar cinism, ce pare a plana deasupra ta ca efect al tranzitului lui Mercur in zona astrologica a Capricornului. Oamenii apropiati, asociatii din sfera sociala, profesionala si personala capata un rol din ce in ce mai mare in viata ta, iar comunicarea cu ei ar trebui sa fie caracterizata nu numai de eficienta, ci si de bucuria si impartasirea reciproca a bunavointei specifica Craciunului.


Vizita lui Marte in a patra casa a Racului poate genera, incepand cu 7 martie 2013, o serie de dramatice evenimente avand scopul de a intari o relatie de cuplu autentica ori de a destrama una subrezita de timp si lipsita de intelegere reciproca. In cel mai bun caz, se poate anticipa o logodna sau o casatorie, in cel mai rau, o despartire ori un divort.

Nazuinta de a fi impreuna cu o persoana iubita, avand inzestrarea  de a te iubi si intelege asa cum esti, devine din ce in ce mai imperioasa din 21 decembrie sub impactul calatoriei Soarelui in a saptea ta casa. Realismul care te strabate in decursul acestui tranzit nu exclude afectiunea, asa ca tinzi a te elibera de orice fel de egoism in conexiunea cu partenerul de cuplu.

Dragostea ti se poate pare nitel cam prafuita odata cu 21 decembrie 2013, atunci cand Venus se inscrie in miscare retrograda in Capricorn si a saptea ta casa. Se impune, asadar, sa ii redai stralucirea de odinioara. Nu trebuie sa te intrebi numai ceea ce vrei, ci si ce anume nu mai vrei sau nu mai accepti in viata sentimentala. Este nevoie sa acorzi o atentie prioritara legaturii tale de cuplu, sa o revitalizezi pastrand ceea ce este important si debarasandu-te de tot ce ii stanjeneste dezvoltarea.

Dialogul direct si indirect, practic si afectiv, ajunge sa aiba intaietate in relatiile amoroase ale Racilor din 24 decembrie, gratie peregrinarii lui Mercur prin cea de-a saptea ta casa. Iubirea castiga in romatism in rastimpul magicelor sarbatori de iarna, iar Racii nu au cum sa se eschiveze de la asa ceva.

HoroscopRac decembrie 2013 – Bani si cariera

Luna noua ivita pe 3 decembrie 2013 in a sasea casa a Racului iti ofera o atitudine optimista si increzatoare in cariera. O noua si incitanta experienta profesionala este in masura sa te smulga din mijlocul rutinii cotidiene si sa iti demonstreze ca poti aboda cu o sporita pasiune si placere activitatile si responsabilitatile inerente jobului tau.

Din 5 decembrie, prezenta lui Mercur in a sasea ta casa continua sa te focalizeze catre munca. Pari a nazui sa inveti despre cat mai multe subiecte conexe cu profesiunea sau sa ai de a face cu noi si provocatoare proiecte ori sarcini la serviciu. Atitudinea pozitiva, predispozitia de a asculta pasurile celorlalti si a-i convinge de validitatea opiniilot tale iti asigura un climat colegial armonios, chiar amical.

Pe 13 decembrie, Jupiter in trigon cu Saturn te sprijina sa ajungi la un echilibru intre responsabilitatile tale si nevoia de a explora dincolo de granitele profesionale de zi cu zi. Imboldit sa iti extinzi afacerile, esti gata sa-ti asumi cateva riscuri bine calculate, care nu au cum a-ti afecta simtitor balanta de venituri si cheltuieli.

Uranus isi paraseste pe 17 decembrie aspectul retrograd in Berbec si a zecea casa a Gemenilor, relevandu-ti noi idei de a iesi din inertia sau dintr-un impas din cariera. Uranus nu pripedeste sa scoata la iveala talente si abilitati insuficient exploatate pana acum in plan profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:



Horoscop Rac decembrie 2013 Horoscop Rac decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.