Horoscop Rac 2014

Horoscopul Racului 2014 anticipeaza un sir de norocoase conjuncturi in viata profesionala si sociala. Chiar daca trebuie sa te desprinzi cu greu de obisnuinte si batatorite cai existentiale, acest lucru nu face decat sa iti puna in fata inedite si promitatoare perspective, inclusiv in viata amoroasa.

Opozitia dintre Pluton si Jupiter din 31 ianuarie 2014 iti pune la dispozitie surprinzatoare sanse de a profita de ceea ce se petrece in jurul tau. In pofida acestui lucru, exista posibilitatea de a trece cu vederea sau a neglija oportunitatile ce se aduna catre tine din pricina unei atitudini delasatoare ori visatoare.  Chiar daca ratezi niste impliniri si ti se pare ca acest aspect astrologic iti aduce dezavantaje, beneficiile sale se vor face simtite pe termen lung! Relationarea cu oameni cu totul diferiti de cei intalniti in viata de zi cu zi te poate deruta, punandu-ti astfel la incercare simtul adaptabilitatii. Orice ti se intampla trebuie sa fie intampinat cu o minte deschisa si fara prejudecati, intrucat iti poate releva noi si norocoase dimensiuni ale existentei si fiintei tale esentiale.

Pe 26 februarie, cuadratul lui Uranus cu Jupiter continua sa aduca norocul de partea ta gratie unor conjuncturi nemaiintalnite, dar exista in continuare riscul sa pierzi din vedere niste lucruri de valoare din pricina neglijentei ori a lipsei de simt practic. Daca inveti sa te aliniezi trendurilor cotidiene, nu ai ce pierde. Nu trece cu vederea idei aparent nerealiste ce iti pot aduce mari beneficii pe termen lung.

O vreme de au augur pentru investitii riscante sau implicarea in jocuri de noroc se prefigureaza din 3 martie, sub impactul trecerii lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si a cincea casa a Racului. In acelasi timp, este necesar sa-ti redefinesti felul cum iti pui la contributie expresivitatea ori imaginatia in slujba comunicarii cu lumea. Poate ca ti-ai neglijat resursele creatoare, si acest fapt te aduce in preajma unei ariditati in zona profesionala, sociala ori personala. In acelasi timp, nu ar fi rau sa te intrebi daca nu cumva te-ai jucat prea mult de-a flirtul si te-ai complacut in idile superficiale, ignorand potentialul unei relatii de cuplu bazate pe o autentica afectiune.

Niste influente asemanatoare celor de mai sus se fac simtite odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton isi asuma o turnura retrograda in Capricorn si a saptea ta casa. Asocierile tale din toate planurile existentei, inclusiv cele amoroase, necesita sa fie trecute sub lupa unei atente analize sau, pur simplu,  iau sfarsit, dupa ce si-au dovedit catava vreme lipsa de viabilitate. Tu sau partenerul tau de cuplu puteti hotari sa va despartiti pentru un timp mai mult sau mai putin indefinit. Orice ti se intampla acum trebuie sa fie gandit a face parte dintr-o foarte larga perspectiva, ca un mijloc al destinului de a te aduce mai aproape de veritabila ta fiinta interioara. Chiar daca treci prin niste circumstante dureroase, Pluton nu iti vrea decat binele, incercand sa te debaraseze de tot ceea ce iti stanjeneste dezvoltarea.

Cuadratul dintre Uranus si Jupiter din 20 aprilie 2014 insista asupra unor cat mai eficiente mijloace de a-ti largi orizonturile existentei, insa energia pe care o ai la dispozitie pentru a face acest lucru este destul de limitata. Orice conjunctura a existentei ce iti ingradeste libertatea ori independenta te irita si iti starneste nevoia de schimbare. Chiar daca cedezi ispitei de a transforma niste aspecte ale vietii tale, ai grija sa nu renunti cumva la lucrurile bune, ce te sprijina in evolutia personala. Inca odata, universul exterior te provoaca prin niste dramatice intorsaturi ale traiului cotidian, fiind de dorit sa iti pui la treaba flexibilitatea mintii si spiritului. Ocaziile de a calatori nu lipsesc, dar au potentialul de a-ti pune in cale mai multe surprize decat te-ai asteptat vreodata!

Pe 21 aprilie, opozitia lui Pluton cu Jupiter te aduce in pragul unor mari realizari, atata timp cat reusesti sa infrangi o serie de influente adverse destul de puternice. Optimismul si gandirea pozitiva iti sunt aliati de nadejde, dar nimic nu se poate indrepta spre o finalizare de succes daca nu te desprinzi de obiceiul de a te ralia unor scopuri egoiste, ce nu tin seama de bunastarea materiala si sufleteasca a oamenilor apropiati tie.

Infaptuirea unor notabili pasi in cariera iti este facilitata de trigonul dintre Saturn si Jupiter de pe 24 mai 2014. Desi esti nemaipomenit de motivat, nu ar trebui sa permiti entuziasmului sa iti inchida ochii asupra realitatii. Esti capabil sa iti concentrezi atentia si sa iti disciplinezi demersurile esentiale, dar este necesar sa iti supraveghezi cu minutiozitate impulsul de a cheltui prea mult. Sefii si colegii de la serviciu par a fi mult mai cooperanti, nepregetand sa te sprijine in initiativele tale.

Conform horoscopului Racului 2014, ai inclinatia de a nu acorda importanta cuvenita unor semnificative detalii ale vietii din 13 iunie, sub influenta miscarii retrograde in care se inscrie Neptun in Pesti si a noua casa a Racului. Chiar daca astepti raspunsuri cat mai clare si mai rapide ale indoielilor tale legate de credintele personale, de religie ori filozofie, trebuie sa astepti ca timpul sa iti limpezeasca treptat viziunea existentiala. Incerca sa percepi viata cat mai inocent, cu ochii unui copil eliberat de balastul prejudecatilor.

Jupiter patrunde pe 16 iulie 2014 in sectorul Leului si a doua ta casa, anuntand o imbunatatire spectaculoasa a situatiei tale financiare, mai cu seama daca lucrezi pe cont propriu sau ai afacerea ta. Partea proasta este ca te poti simti atat de plini de bani incat sa te lansezi in paguboase si inutile cheltuieli. Fa-ti o favoare si pune deoparte cat mai multi banuti albi pentru zile negre.

Din 20 iulie 2014, Saturn revenit in turnura directa in a Scorpion si a cincea ta casa te indruma cu un sporit folos spre inedite mijloace de a-ti exploata creativitatea. Daca povestea ta de dragoste a rezistat testelor la care a fost supusa in decursul tranzitului retrograd al acestei planete, aproape nimic nu te mai impiedica sa ajungi la o magica impartasire a afectiunii tale impreuna cu iubitul tau sau iubita ta. Copiii tai sau ai unor persoane din imediata ta apropiere iti cer o mai mare responsabilitate. Nu  este exclus sa afli ca un nou copil se va adauga familiei tale.

La fel ca in horoscopul Racului din ultimii ani, Uranus devine retrograd in Berbec si a zecea casa a Racului, de acesta data incepand cu 22 iulie 2014. Fii precaut Fata de niste navalnice porniri de a renunta la tot ce ai acumulat ca prestigiu in cariera pana in prezent, pentru a te lasa prins in mrejele unor amagitoare sanse legate de un nou job. Chiar daca Uranus te imboldeste sa aduci schimbari bruste in zona ta profesionala, rezerva-ti cat mai mult timp pentru a reflecta inainte de a lua o decizie majora.

Parteneriatele se dovedesc a fi din ce in ce mai avantajoase incepand cu 23 septembrie. Pluton isi reia miscarea directa in Capricorn si a saptea casa a Racului, asa ca persoanele apropiate sau de care te leaga teluri comune par a-ti ghici gandurile si a te sprijini in toate majorele tale actiuni. Daca te-ai confruntat cu o amara despartire in ultimul timp, dragostea incepe sa-ti surada, aducand in calea ta o fiinta ce tinde a se apropia de idealul tau de suflet pereche.

O benefica decantare a opiniilor si viselor tale de viiitor este pe punctul de a se petrece odata cu 16 noiembrie 2014, ziua de debut a tranzitului direct al lui Neptun in Pesti si a noua ta casa. Te poti bucura de sansa unor reale progrese in studiul invidual, la scoala sau in perfectionarea abilitatilor tale native. Mai mult decat atat, intuitia pare a-ti furniza solutiile unor probleme pe care nu le-ai aprofundat prea mult pana acum.

Viata ta profesionala castiga in armonie si oportunitati din 21 decembrie 2014, gratie revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a zecea casa a Racului. O mult asteptata recunoastere a meritelor tale este pe cale sa se petreaca cat de curand, oferindu-ti chiar mai multe avantaje decat ai crezut ca sunt probabile. Schimbarile de la serviciu nu contenesc, dar tind a lucra in favoarea ta.

Pe 23 decembrie 2014, Saturn isi croieste drum in zona Sagetatorului si a sasea ta casa, incununandu-ti toate implinirile din acest an in viata familiala. Responsabilitatile din profesie nu iti mai par deloc impovaratoare si toate planurile pe termen lung pe care le fauresti in aceasta perioada au mari sorti de izbanda. Mare grija fata de starea de sanatate, mai ales ca un plus de vitalitate iti este mai mult decat necesar in focalizarea catre telurile anului 2015!

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Racului in 2014


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Rac – Iubita, prietena, sotie si mama

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Rac 2014 Horoscop Rac 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Felicitari! Este cea mai curata interpretare citita.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt rac 5 iulie 1967 oa 9,50
    as dori pemtru 2014-2015 ceva informatii profesional si financiar
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt rac 11 iulie 1973 ora 6.45

    RăspundețiȘtergere
  4. perfect adevarat! desi urmaresc horoscopul ca si ascendent in rac. Bravo Diana! si mai multe articole, te rog!!! :-)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.