Horoscop Rac noiembrie 2013

Horoscopul Racului noiembrie 2013 insista asupra unei intense si productive interactiuni sociale, a unei creativitati bine puse in valoare si a unei sporite atentii acordate laturii materiale a existentei.

Luna noua ivita pe 3 noiembrie in cerul Scorpionului iti stimuleaza creativitatea, indreptand-o fie spre exprimarea (eventual artistica) a  intensei stari emotive care stapaneste, fie catre noi mijloace de a interactiona cu ceilalti, mai ales ca ai nevoie cumva de aprobarea si consideratia oamenilor din jurul tau.  Te simti mult mai indraznet decat de obicei, gata sa “iei taurul de coarne” atunci cand intalnesti vreo piedica in calea libertatii tale.

Jupiter retrograd in Rac odata cu 6 noiembrie 2013 iti daruieste o incredere in tine insuti adeseori exagerata, ce te indeamna sa acorzi o excesiva importanta sinelui in dauna relatiei cu oamenii apropiati. In aceasta conjunctura tinzi a cere prea mult celorlalti, fara a le da insa nimic in schimb. Supravegheaza-ti cu grija inclinatia de a-ti darui prea multe placeri, a manca sau a te distra prea mult.

Revenirea lui Mercur in tranzit direct in Scorpion pune punct, din 10 noiembrie, unei perioade strabatute de dezorientare, capricii si instabilitate. Ai capacitatea de a te concentra spre cele mai bune alegeri, a da deoparte tot ceea ce te distrage de la preocuparile tale esentiale si inainta cu hotarare pe calea unor proiecte de mult schitate. Inspiratia de care beneficiezi acum poate fi fructificata fara mari oprelisti in ambitioase si variate teluri.

Pe 17 noiembrie 2013, Luna plina din Taur si a unsprezecea casa a Racului iti starneste nazuinta de a-ti gasi locul in mijlocul forfotei si neastamparului lumii exterioare. Este vremea sa-ti reiei sau sa-ti reinsufletesti legaturile cu prietenii, in special cu cei care au aceleasi interese si idealuri ca si tine.  In acelasi timp, pari a fi in stare sa descoperi, cu inventivitate, inedite cai de a-ti transforma visele in realitate. Este favorizata colaborarea, cu toate ca ea poate presupune mai mult decat de obicei originalitate si o minte cat se poate de deschisa. Neastamparul si nevoia de a iti reimprospata mintea este in masura sa duca la despartirea de un amic care nu reuseste sa tina pasul cu tine.

Sextilul dintre Marte si Uranus din 19 noiembrie iti confera o inalta eficienta in comunicarea cu oamenii, dar si o abordare curajoasa, optimista, increzatoare a existentei. In acest conditii, ai forta de a face lucruri ce-ti pareau imposibile altadata. Nu dai inapoi sa ii sprijini pe altii, dar acest fapt nu te face sa-ti uiti obiectivele atunci cand ai de a face cu afaceri sau interese materiale. Pari a nu te simti bine in spatii inchise sau in cadrul unui program rigid de activitati. Spontaneitatea isi cere cu insistenta drepturile, la fel ca si necesitatea de a-ti exersa trupul in jogging ori o alta forma de sport. Nu este exclus sa pleci intr-o scurta dar plina de experiente calatorie.

Un interval de timp propice initierii unui program de intretinere fizica, sau chiar unei alimentatii mai sanatoase este inaugurat odata cu 21 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului Soarelui in sectorul Sagetatorului. Poti avea inclinatia de a te debarasa de tot ceea ce nu merge in viata ta si a gasi noi mijloace de a duce mai repede la bun sfarsit obiectivele dragi tie.

Relationarea cu cei din preajma ta se impune inca o data ca o prioritate ca efect al opozitiei dintre Jupiter si Venus din 28 noiembrie. Generozitatea iti da ghes sa iti sprijini prietenii si asociatii, dar trebuie sa-ti cantaresti cu grija resursele financiare sau energetice astfel incat sa nu te descoperi, la un moment dat, secatuit de amandoua. Pe de alta parte, nazuinta de a profita de o cat mai mare libertate iti poate furniza dificultati in relatiile apropiate, personale ori profesionale. Acelasi lucru se poate petrece din pricina insistentei de a-ti impune cu orice pret ideile si opiniile.

Horoscop Rac noiembrie 2013 – Dragoste

Viata amoroasa devine un fel de sarbatoare a vietii, a sangelui ce-ti palpita fierbinte in vene sub impactul Lunii noi aparute pe 3 noiembrie in cea de-a cincea casa a Racului. Desi ratiunea iti dicteaza sa nu te risipesti in lucruri superficiale, inima ta incearca sa o ignore, lasandu-se in voia unor zburdalnice jocuri ale flirtului si tachinarii erotice. Nativii singuri trebuie sa-si infraneze unele initiative ce ii pot inlantui de o persoana care nu le spune nimic pe termen lung.

Din 5 noiembrie 2013, tranzitul lui Venus in Capricorn atrage dupa sine o atentie speciala din partea persoanei iubite si dorinta de a te indeparta de lume pentru a te dedica exclusiv conexiunii tale in dragoste. Pentru a nu tulbura armonia din legatura de cuplu esti dispus sa faci compromisuri si sa treci cu vederea lucruri inacceptabile mai ieri, alaltaieri. Daca esti singur, pari a tanji sa te implici cat mai repede intr-o promitatoare poveste de iubire, fara insa a dori sa te lasi antrenat intr-o aventura trecatoare, lipsita de autenticitate.

Gratie parasirii aspectului sau retrograd, Mercur da o mana de ajutor din 10 noiembrie reinstaurarii unei atmosfere de sinceritate si deschidere reciproca in relatiile de cuplu deficitare din acest punct de vedere. Greseli de comunicare sau interpretari eronate ale gesturilor si cuvintelor tovarsailor de viata sunt pe cale de a dispare si a face loc unei veritabile impartasiri afective.

Horoscop Rac noiembrie 2013 – Bani si cariera

O evidenta reorientare catre aspectele materiale ale lumii se produce incepand cu 13 noiembrie 2013, ziua in care Neptun iese din traiectoria retrograda in Pesti si a noua casa a Racului. Desi dimensiunile spirituale ale fiintei tale nu inceteaza sa te preocupe, nu  mai esti aproape deloc cu capul in nori. Trebuie sa dai Cezarului ce este al Cezarului, si sa iei masuri ferme pentru a-ti imbunatati situatia financiara.

Calatoria Soarelui in a sasea ta casa te determina, odata cu 21 noiembrie,  sa acorzi intaietate telurilor profesionale. Esti inzestrat cu o larga perspectiva a proiectelor legate de cariera, dar asta nu inseamna ca neglijezi detalii extrem de semnificative. Motivat sa iti perfectionezi abilitatile, sa iti imbogatesti experienta, iti doresti sa te apropii de perfectiune in tot ce faci si sa fii remarcat pentru eforturile tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac 2014

Horoscop Rac octombrie 2013
Horoscop Rac noiembrie 2013 Horoscop Rac noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu cred in asta un coleg de al meu a incercat si i-a picat tabloul din baie jos. Pe oglinda era scris cu sânge: BLOODY MARY. Si si-a inchis ochii de frica sa cand si-a deschis pe oglinda nu mai era nimic

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.