Horoscop Scorpion decembrie 2013

Horoscopul Scorpionului decembrie 2013 lasa sa se intrezareasca o constanta focalizare asupra nazuintelor tale materiale si sociale, inlesnita mai ales de observarea atenta a realitatii si interactiunea cu oamenii din sfera ta de influenta.

Viziunea pozitiva fata de viata care te anima pe 3 decembrie gratie Lunii noi ivite in cerul Sagetatorului se imbina cu o sporita constientizare a lumii inconjuratoare, a perceperii atente a realitatii prin intermediul celor cinci simturi ale tale. Este vremea sa iti dai seama daca ti-ai aranjat existenta intr-un fel care iti ofera o cat mai mare eficienta in materializarea obiectivelor tale cele mai importante. Experientele de viata recente au darul de a te face sa apreciezi daca te apleci sau nu asupra valorilor esentiale ale fiintei tale.

Din 5 decembrie 2013, tranzitul lui Mercur in Sagetator nu face decat sa puna gaz pe focul trendurilor anterioare. Vrei sa dai in continuare apa la moara simtului tau practic si nu ai de gand sa iei vreo decizie esentiala fara a sti in prealabil toate datele problemelor care te preocupa. Desi optimismul nu inceteaza a te mobiliza, ai inclinatia de a te baza numai pe certitudinele confirmate ale trairii zilnice.

O perioada prielnica trasarii unor noi si promitatoare obiective este vestita din 7 decembrie, de intrarea lui Marte in sectorul astrologic al Balantei. Acest aspect astral te energizeaza si iti daruieste noi idei despre felul cum aspectul tau exterior si relationarea cu ceilalti te poate ajuta sa iti pui in practica cele mai intime nazuinte. Pe de alta parte, nu ar fi rau sa iti pastrezi sangele rece si sa nu dai curs unor certuri ori dispute cu oameni ale caror actiuni par a interfera cu interesele tale.

Trigonul lui Jupiter cu Saturn din 13 decembrie 2013 te mobilizeaza sa explorezi limitele resurselor tale interioare. Ai capacitatea de a iti asigura un sporit spatiu de manevra si libertate fara a prejudicia in nici un fel stabilitatea existentei tale. Esti motivat sa iti extinzi cunoasterea si experienta astfel incat sa pui capat unor abordari sovaielnice ale telurilor tale esentiale. Pari a avea de a face cu niste persoane mai in varsta, capabile sa te indrume si sa iti lamureasca situatia si perspectivele tale actuale.

Impulsul de a reflecta, a comunica si a invata, inspirat de Luna plina ivita pe 17 decembrie in Gemeni, te ajuta sa redescoperi ce anume te face sa te simti bine in relatiile cu cei din imediata ta apropiere. Este nevoie sa iti armonizezi actiunile personale cu cele ale oamenilor apropiati, sa cauti puncte comune de interes si satisfactie. In caz contrar, poti avea de a face cu impotriviri constante fata de initiativele tale cele mai importante.

Reintoarcerea lui Uranus in aspect direct in Berbec si a sasea casa a Scorpionului are, odata cu aceeasi zi de 17 decembrie 2013, menirea de a te aduce intr-o mai mare masura pe fagasul intereselor tale prioritare. Ai prilejul de a te elibera de obligatii si responsabilitati ce te solicitau prea mult pana acum , sau a discerne ca niste preocupari ce iti absorbeau o mare parte din timp nu aveau cum iti aduce in nici un fel impliniri ori satisfactii materiale si spirituale. In acest context astral, te poti reorienta din punct de vedere profesional sau ai sansa de a gasi un job avand darul de a se conforma unor adanci nazuinte intelectuale si materiale.

Ambitioasele tale teluri sunt facilitate din 21 decembrie de abilitatea de a te folosi de conjuncturi altadata neglijate din viata de zi cu zi. Patrunderea Soarelui in Capricorn si a treia casa a Scorpionului te calauzeste spre oportunitati insuficient exploatate, si iti sustine nazuinta de a inchega contacte utile cu oamenii din sfera ta profesionala ori sociala. Iti doresti rezultate cat mai tangibile ale eforturilor tale, iar acest lucru se poate realiza mai cu seama prin cooperare sau gasirea unor obiective comune cu persoanele din imediata ta apropiere. Pari a fi mult mai ocupat decat de obicei atat la serviciu cat si pe plan social. Rudele, prietenii, cunostiintele si colegii joaca un rol mai mare decat de obicei in existenta cotidiana.

Parcursul retrograd asumat de Venus in Capricorn odata cu aceeasi data de 21 decembrie 2013 nu face decat sa iti valorifice tendintele de mai sus, aducand un aport notabil in debarasarea de influente sociale paguboase ori neproductive. Ai ocazia de a te lamuri asupra unor circumstante si persoane ce iti stanjenesc dezvoltarea si te impiedica sa beneficiezi la maximum de comunicarea cu cei din mediul tau inconjurator.

Din 23 decembrie, vizita lui Mercur in sectorul astrologic al Capricornului si cel al celei de-a treia case a Scorpionului nu inceteaza sa te focalizeze asupra schimbului de mesaje cu cei din jurul tau si a obtinerii unor informatii folositoare evolutiei tale sociale si profesionale. Atitudinea ta realista si simtul practic isi spun cu tarie cuvantul in interactiunea cu ceilalti. Ai mult de profitat in continuare in urma unor vizite, scurte calatorii, a contactelor cu amicii, colegii si rudele.

Horoscop Scorpion decembrie 2013 - Dragoste

Marte in tranzit prin cea dintai casa a Scorpionului da cale libera unor confruntari deschise cu partenerul de cuplu incepand cu 7 decembrie 2013. Planeta razboiului favorizeaza dispute ce au darul de a clarifica lucruri nespuse si poate ocolite. In acest context, este de asteptat sa aiba loc destramari definitive ale unor legaturi amoroase ce trenau de multa vreme ori reinvigorari ale unor conexiuni afective peste care plutea de catva timp umbra de rau augur a suspiciunii si nesigurantei.

Horoscop Scorpion decembrie 2013 - Bani si cariera

Pe 3 decembrie, Luna noua din a doua casa a Scorpionului te imboldeste sa descoperi in cel fel iti dovedesti eficienta in plan material sau financiar. Larga perspectiva despre viata cu care esti inzestrat te ajuta sa iti trasezi obiective financiare realiste pe termen lung, fara a te sensibiliza insa la modul cum sa iti investesti banii pe termen scurt. Cu toate acestea, ai sansa de a adera instinctiv la niste noi metode a de a-ti spori contul din banca.

O vreme favorabila trasarii unor teluri financiare realiste se prefigureaza odata cu 5 decembrie 2013, ca urmare a prezentei lui Mercur in a doua ta casa. Comunicarea cu cei din jur te sprijina sa afli detalii despre cele mai bune cai de a-ti investi banii, iar marea putere de convingere iti ofera prilejul de a gasi noi resurse de finantare ale unor promitatoare planuri personale.

Luna plina din a opta casa insista pe 17 decembrie asupra necesitatii de a ajunge la niste intelegeri amiabile privind niste datorii sau responsabilitati financiare amanate sau trecute cu vederea. Este posibil sa ai nevoie de sprijinul material al unor persoane apropiate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion noiembrie 2013
Horoscop Scorpion decembrie 2013 Horoscop Scorpion decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.