Tu ce vrei de la Mosul Nicolae?

Indiferent ce vrei de la Mosul Nicolae, trebuie sa te gandesti mai intai daca meriti sau nu!  Trebuie sa te iti dai seama cat bine ori rau ai fost, cat de cuminte sau obraznic, daca meriti cu adevarat niste dulciuri, bunatati, un cadou special, cine stie, poate chiar o bijuterie, o masinuta jucarie ori una in marime naturala, sau nu cumva ti se cuvin cateva sfichiuri de varga la fund. Mosul Nicolae nu glumeste cand este vorba despre cine ii merita si cine nu favorurile, cadourile.

Desi am facut cateva nazbatii, eu astept de la Mos Nicolae cel putin o cutie cu bomboane fine de ciocolata. Macar atata cred eu ca mi s-ar cuveni, dar poate ca Mosul gandeste altfel sau nu are destiu bani pentru a-mi implini dorinta. Orice ar fi, sunt sigura ca un dar cat de mic tot voi primi!

Tu ce vrei de la Mosul Nicolae? Spune-ti repede dorinta in gand astfel incat acesta sa aiba timp sa-ti puna in ghetute, in ciorapi sau la capataiul patului cadoul la care nazuiesti din tot sufletul!


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Sosirea Mosului Nicolae, de C. C. Moore – Poezie in engleza / romana

Rugaciuni catre Sfantul Nicolae

Mesaje de Sfantul Nicolae | Felicitari ,urari si SMS-uri
Tu ce vrei de la Mosul Nicolae? Tu ce vrei de la Mosul Nicolae? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. eu vreau multa sanatate si iubire.sa ma ajute sa ma simt imlplinita sufleteste!asta imi doresc din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa fie ,,cizmulitele,,pline cu....iubire!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.