Horoscop Gemeni februarie 2014

Horoscopul Gemenilor februarie 2014 marturiseste despre o profunda implicare in viata profesionala si sociala, dezideratul de a fi consecvent in materializarea nazuintelor tale si de a nu te lasa atras de prea largi perspective ale existentei in defavoarea unor importante detalii.

Chiar daca ai reusit in ultima vreme sa castigi in popularitate si sa te indrepti cu o mai mare usurinta spre ambitioasele tale teluri, din 5 februarie 2014, tranzitul retrograd al lui Mercur in Pesti tinde a-ti stanjeni cumva dezvoltarea si succesul social. Cateva probleme neprevazute isi cauta o rapida rezolvare. Este posibil ca unii din noii tai prieteni sau asociati sa iti puna la indoiala onestitatea sau sa raspandeasca niste barfe ori calomnii despre tine. Pentru a nu le da apa la moara, nu ar trebui doar sa negi cu inversunare zvonurile iscate de ei, ci sa le si contrazici prin fapte si initiative cat mai concrete.

Incepand cu 13 februarie, Mercur retrograd paseste in sectorul Varsatorului si a noua casa a Gemenilor. In aceasta conjunctura astrologica, pari a fi predispus sa incanti lumea din jurul tau cu maretele, minunatele perspective ce te asteapta in viitor, fara a lua insa masuri concrete pentru a incepe sa le materializezi. Daca reusesti totusi sa te focalizezi cu seriozitate asupra implinirii viselor tale, trebuie sa eviti a neglija unele amanunte aparent insignifiante. La fel, sansa de a pleca intr-o calatorie, a avea o notabila realizare asociata cu studiile sau a fructifica comunicarea cu persoane aflate pe alte meleaguri necesita o atenta trecere in revista a lucrurilor de detaliu.

Responsabilitatile si obligatiile cotidiene nu mai pot fi evitate ori amanate, si par a da navala peste tine sub impactul Lunii pline ivite pe 15 februarie 2014 in Leu si a treia ta casa. Efervescenta vitalitate care te strabate te ajuta sa faci fata numeroaselor provocari, indiferent cat de mult te solicita niste impovaratoare sarcini, telefoanele ce nu mai inceteaza sa te sacaie si oamenii care insista tot timpul sa iti vorbeasca sau sa iti ceara sfatul si ajutorul. Mai mult decat atat, aproape tot ce faci tinde a purta marca creativitatii tale, a spontaneitatii si curajului de a fi tu insuti. Poti intra in posesia unui important, chiar multasteptat document. De asemeni, nu este exclus sa faci o scurta calatorie. Focalizeaza-te asupra ducerii la bun sfarsit a tuturor lucrurilor ce iti sunt impuse din afara, astfel incat sa iti permiti cat mai curand sa te ocupi de ceea ce iti place si sa te desprinzi de o iritanta rutina zilnica.

Calatoria Soarelui in Pesti si a zecea casa a Gemenilor iti favorizeaza, din 18 februarie, consolidarea reputatiei si accederea catre un mai inalt statut social. Daca iti doresti de mult timp o schimbare de esenta a parcursului vietii tale sau demararea unor ambitioase planuri pe termen lung, acum ai la indemana o serie de circumstante cat se poate de oportune. Tatal tau sau un barbat ce a jucat un mare rol in existenta ta inca din copilarie pare a te atrage intr-o foarte serioasa discutie. Intrucat luminile reflectoarelor sunt indreptate constant asupra ta, este indicat sa fii foarte atent la tot ceea ce faci ori spui.

Horoscop Gemeni februarie 2014 - Dragoste

Planeta Venus, prezenta din 31 ianuarie in Capricorn si a opta casa a Gemenilor, pune accentul asupra unei relatii de iubire profunde, intime, ce are darul de a vindeca vechi rani afective. Poti fi inclinat sa ierti mai usor, sa aplanezi din fasa orice fel de conflict ori discutie in contradictoriu cu persoana iubita. Nativii singuri din Gemeni au sorti de izbanda in dragoste numai daca renunta la o atitudine superficiala si sunt gata sa riste, isi puna in joc intreaga disponibilitate emotionala.

Horoscop Gemeni februarie 2014 - Bani si cariera

Miscarea inversa in care se inscrie Mercur in a zecea ta casa odata cu 5 februarie impune sa-ti dovedesti intr-o sporita masura competenta si motivarea din sfera profesionala. Daca sunt depasite cu subtilitate si perseverenta, piedicile ce iti sunt puse in drumul carierei se pot transforma in avantaje, in oportunitati de a-ti fi recunoscute calitatile. Imaginatia si intuitia iti sunt aliati de nadejde in relevarea unei imagini de ansamblu a mecanismelor din viata profesionala si a pasilor pe care ii ai de facut pentru a-ti atinge obiectivele.

Din 18 februarie 2014, tranzitul Soarelui in a zecea casa a Gemenilor iti invigoreaza nazuinta de a te realiza pe plan profesional. Treci printr-un interval de timp prielnic analizarii situatiei tale din cariera. De altfel, daca lipsa de satisfactii din actualul job te apasa de multa vreme, se poate ivi sansa de a-ti gasi un nou si avantos loc de munca. Daca iti place cat de cat ceea ce faci la serviciu, este posibil sa te bucuri de o avansare, o marire a salariului sau o altfel de recunoastere a meritelor tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni ianuarie 2014
Horoscop Gemeni februarie 2014 Horoscop Gemeni februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.