Horoscop Taur februarie 2014

Horoscopul Taurului februarie 2014 pune accentul asupra relatiilor de prietenie si de familie, a necesitatii de a te lasa calauzit de realism si a atentie fata de detalii in demersurile si intiativele tale decisive.

Incepand cu 5 februarie, Mercur devine retrograd in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului, inzestrandu-te cu un exces de sensibilitate emotionala ce are un impact direct mai cu seama asupra relatiilor de prietenie. In acest context, poti fi predispus sa te simti cu usurinta lezat sau jignit de un gest sau un cuvant al unui amic nu neaparat rau intentionat. Imaginatia iesita din matca este in masura sa iti joace feste, determinandu-te sa interpretezi gresit comportamentul unor oameni apropiati. Este necesar sa iti supraveghezi cu grija si tendinta de a te focaliza exclusiv asupra intereselor individuale, neglijand in acest fel prieteni de care poti avea nevoie cat de curand.

Deschiderea spre idei noi si iesite din comun, ce te caracterizeaza din 13 februarie 2014, odata cu intrarea lui Mercur retrograd in Varsator, este benefica atata timp cat iti pastrezi realismul sau obiectivitatea, in special in ceea ce priveste planurile de anvergura legate de viitor. Reexaminarea telurilor tale esentiale este departe de a fi relevanta daca te orientezi asupra unor largi, generoase perspective, scapand din vedere niste importante detalii.

Luna plina rasarita pe 15 februarie in Leu si a patra casa a Taurului te indeparteaza de sfera sociala si profesionala, punand pe primul plan viata ta personala. Oricum, este de dorit sa gasesti un stabil echilibru intre timpul acordat lumii din afara si cel dedicat familiei ori oamenilor indragiti. Acest lucru pare a fi cu atat mai usor de facut cu cat creativitatea conferita de aceasta Luna plina iti permite sa descoperi viabile solutii ale unor probleme aparent de nerezolvat altadata. O chestiune legata de casa, familie sau o proprietate tinde a fi dusa la bun sfarsit gratie atitudinii curajoase de care dai dovada.

Prietenia revine pe un teren solid din 18 februarie 2014, ca efect al tranzitului Soarelui in Pesti si a unsprezecea ta casa. Ai in fata o perioada in care esti pe cale sa interactionezi mai mult intr-o colectivitate, cu amicii si colegii, atat pentru a te distra, cat si pentru a te angaja intr-un amplu si serios proiect comun. Nu este exclus sa fii atras de o activitate umanitara sau pusa in slujba unor nobile cauze ale omenirii. Tinzi a te delecta in idei si fapte neconventionale, sfidand ipocrizia ori superficialitatea societatii. Prietenii iti sunt mereu aproape, gata de a te sprijini la nevoie.

Horoscop Taur februarie 2014 - Dragoste

In aceasta luna, dragostea se tine de mana cu prietenia. Pe de o parte, iti poti aprofunda relatia cu persoana iubita, adaugand impartasirii sentimentale un soi de camaraderie, de comuniune de interese si preocupari. Pe de alta parte, o amicitie cu persoana de sex opus se poate transforma pe nesimtite intr-o poveste de dragoste pasionala. Mare atentie la efectele de rau augur ale lui Marte din perioada 5-13 februarie, ce au potentialul de a genera niste amagitoare simtaminte de gelozie si posesivitate!

Horoscop Taur februarie 2014 - Bani si cariera

Din 13 decembrie, turnura retrograda a lui Mercur in a zecea casa a Taurului implica un intens dialog cu colegii, parintii sau alte persoane apropiate, asociat cu viitorul carierei tale. Obiectivele profesionale pe termen lung sunt judicioase daca le tratezi cu simt practic si iti evaluezi talentele, abilitatile si resursele interioare fara a te lasa in voia unui pagubos subiectivism.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur ianuarie 2014
Horoscop Taur februarie 2014 Horoscop Taur februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. nici taurii nu stau grozav,la cap.dragoste in luna feb.cel putin la mine,nu merg lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  2. cam,pt.multa lume,nu merg lucrurile,dar poate ca ian.si feb.sunt luni,,DEPRESIVE,,oarecum si parca nu merg,,MOTOARELE,,oricat le ai tura!e bine sa mai asteptam,putin si sa ne rugam cat de cat!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.