Horoscop Fecioara martie 2014

Horoscopul Fecioarei martie 2014 aduce in prim plan ameliorarea relatiiilor de parteneriat bazate pe o reala reciprocitate, dar si destramarea celor fragile, o fertila comunicare ce necesita la inceputul lunii o importanta reajustare, largirea cercului de prieteni si o posibila transformare a viziunii despre lume si tine insuti.

Parteneriatele (profesionale, sociale si personale), casatoriile, relatiile fundamentate pe o autentica reciprocitate si dusmanii recunoscuti constitue repere esentiale ale celei de-a saptea case, in care poposeste, de pe 1 martie 2014, Luna noua. Amplasarea Lunii noi in acest sector astrologic, precum si in Pesti, da nastere unui aflux de afectiune si sinceritate avand darul de a schimba in bine interactiunea cu oamenii apropiati, a pune accentul pe cooperare, compromisuri, intelegeri si negocieri de pe pozitii de egalitate.

Miscarea retrograda in care se inscrie odata cu 2 martie Saturn in Sagetator si a treia casa a Fecioarei recomanda o ferma desprindere de gandirea negativa si inertia cotidiana. Exista posibilitatea unei derutante distorsiuni a comunicarii cu ceilalti, a receptarii si transmiterii eronate a mesajelor din si catre lume. Se impune, asadar, o neta modificare a stilului cum comunici, atat verbal cat si in scris. Pe de alta parte, pot apare niste surprinzatoare dispute sau certuri cu unii membri ai familiei. Nu iti pune semnatura pe nici un document important inainte de a evalua cu grija toate riscurile si posibilitatile.

Din 5 martie 2014, sub impactul tranzitului lui Venus in Varsator, tinzi a pune accentul pe ordine si disciplina in aproape toate sectoarele vietii tale. In plus, pari a cauta si a adauga un strop de creativitate in tot ceea ce faci.

Cercul tau de prieteni este pe punctul de a se extinde vadit din 6 martie, gratie revenirii lui Jupiter in turnura directa in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei. Multi noi amici par a proveni din medii sociale diferite de al tau. Treci, de asemeni, printr-un interval de timp prielnic aderarii la un grup ori o organizatie. Oamenii tind a fi mai binevoitori fata de tine, oferindu-ti ajutorul indiferent daca il ceri sau nu.

Pe 16 martie 2014, Luna plina ivita in prima ta casa poate da peste cap ordinea atat de indragita de Fecioara. Cu toate acestea, este potrivit sa continui a-ti largi orizonturile decat sa ratezi oportunitatea de a evolua personal si profesional. Uneori, este nevoie sa faci mari eforturi pentru a gasi oamenii si locurile care-ti sunt pe plac. Chiar daca faci unele greseli, adu-ti aminte ca acest lucru este inevitabil in drumul spre idealurile tale.

O sporita comunicare cu persoanele din imediata ta apropiere se intrevede din 17 martie, atunci cand Mercur patrunde pe meleagurile  Pestilor. In acest context, intuitia si imaginatia te poarta catre inchegarea unor relatii cu oameni ce exceleaza intr-un domeniu intelectual sau umanist, oameni avand capacitatea de a-ti stimula cunoasterea.

Un tranzit ce implica unele dificultati, dar are potentialul de a te reinvigora pe plan spiritual si sufletesc, debuteaza pe 20 martie 2014, cand Soarele isi face intrarea in Berbec. Nazuinta de a trece la un nou capitol vietii tale impune sa te separi categoric de trecut si poveri care nu isi mai au rostul, si sa te mobilizezi spre o innoitoare atitudine fata de lume si tine insuti. In acelasi timp, este necesar sa iti regasesti echilibrul interior al fiintei, sa incerci sa impaci zona ta constienta cu neglijate dar puternice impulsuri ale subconstientului, cu dorinte si ispite nerecunoscute care isi cer imperativ implinirea.

Luna noua rasarita pe 30 martie in Berbec si a opta casa a Fecioarei reia orientarile de mai sus, daruindu-ti cutezanta in vederea unei ample metamorfoze a sinelui. Acest aspect astral iti netezeste calea spre o inedita viziune asupra lumii, spre o ascunsa cunoastere intuitiva a mecanismelor sale, sau chiar catre descoperirea unei "comori" ascunse, a unei resurse interioare neconstientizate pana in prezent.

Horoscop Fecioara martie 2014  - Dragoste

Incepand cu 5 martie, sub auspiciile calatoriei lui Venus in a sasea ta casa, multor nativi din Fecioara le poate veni foarte greu sa se indragosteasca! Un eventual partener de cuplu pare a trece prin furcile caudine ale unui adevarat interogatoriu sau interviu pentru "angajare", astfel incat Fecioarele sa se poata convinge ca intruneste toate pretentioasele lor criterii.

O senzualitate iesita din comun tinde a-si pune amprenta asupra relatiei tale amoroase sub presiunea tranzitului Soarelui in a opta casa a Fecioarei. Totodata, legaturile de cuplu superficiale ori conventionale se indreapta vijelios spre destramari, separari, divorturi, dispute legate de impartirea bunurilor detinute pana acum in comun. Acest aspect este reiterat pe 30 martie 2014 de Luna noua din a opta casa a Fecioarei.

Horoscop Fecioara martie 2014- Bani si cariera

Probleme din sfera profesionala ce se repeta cu insistenta, intarzieri, amanari, modificari neasteptate ale agendei zilnice reprezinta doar o parte a dificultatilor ce sunt pe cale a dispare din 28 martie, ca urmare a intoarcerii lui Mercur in aspect direct in Varsator si a sasea casa a Fecioarei. Mesajele confuze schimbate cu colegii si colaboratorii se clarifica, si comunicarea cu ei castiga in obiectivitate si spontaneitate. Pari a sti foarte bine ce ai de facut si care-ti sunt obiectivele, iar spiritul inventiv te ajuta sa-ti depasesti niste aparente limite.

Incepand cu 1 martie, Marte devine retrograd in Balanta si a doua ta casa, adumbrind o parte din pozitivele influente anterioare. Este necesar sa eviti actiuni financiare de anvergura. Oportunitatile legate de bani sunt rare in aceasta perioada si, de cele mai multe ori, nu merita a fi luate in seama. Iti poti urma cu consecventa temeinice planuri pe termen lung, dar trebuie sa te feresti de tentatia de a arunca banii in vant, mai cu seama din pricina unor capricii ori fantezii de moment.

Desi se spune ca nu este bine sa te imprumuti de la prieteni, din 6 martie, sub efectul calatoriei directe a lui Jupiter in a unsprezecea ta casa, acest lucru pare a-ti fi cumva facilitat. Asa cum se intampla de obicei de-a lungul tranziturilor lui Jupiter, trebuie sa te supraveghezi cu grija, a nu apela intr-un mod exagerat la astfel de ajutoare financiare.

Pe 30 martie, Luna noua din a opta casa a Fecioareu poate darui o brusca oportunitate de a deveni independent din punct de vedere financiar sau de a initia o asociere in afaceri.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara februarie 2014
Horoscop Fecioara martie 2014 Horoscop Fecioara martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Fara comentarii????Nu-mi vine sa cred,fecioarele comenteaza tot timpul.(vezi soacra-mea)!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SOACRELE N AU ZODII!sunt toate fa fel!acre,geloase si posesive cu,,baietii,,lor!si nu si sprijina coppilul,cum o face mama,,fetei,,!e clar si batut in cuie cu cateva exceptii,normal ca intotodeauna,exista exceptia de la regula!dar la modul general,soacrele ,,mamele cu baieti,,sunt egoiste si rele!eu,mi as dori un barbat,fara mama sa n am probleme toata viata cu ea si cu el,,din cauza ei,,!

    RăspundețiȘtergere
  3. uuuuuauu!bine ziceti,soacrele n au zodie,ele au rautate si egoism!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.