Horoscop Gemeni martie 2014

Horoscopul Gemenilor martie 2014 anticipeaza un sporit simt practic in viata de zi cu zi, o fericita interactiune sociala, necesitatea de a-ti incerca norocul in cat mai multe directii ale existentei, a depasi limitarile cotidiene, a-ti schimba stilul de viata si a-ti revedea relatiile cu oamenii apropiati.

La inceputul lunii martie 2014,  efectele intoarcerii lui Mercur in aspect direct in Varsator si a noua casa a Gemenilor te inspira sa tii cont intr-o sporita masura de circumstantele reale atunci cand iei niste decizii asociate cu visele tale cele mai ambitioase. Chiar daca mai esti, cel putin in aparenta,  cu capul in nori, ai capacitatea de a-ti administra cu simt practic nazuintele si a te apleca asupra unor detalii semnificative, fara de care nimic important nu poate fi realizat.   Ai posibilitatea de a avea un mai mare impact decat iti imaginezi asupra oamenilor din jur si a existentei tale in general!          

Daca esti dispus sa iti focalizezi eforturile catre cat mai multe oportunitati, fara a te astepta ca toate sa iti aduca clare beneficii, poti avea parte de incitante si interesante experiente de viata incepand cu  1 martie, atunci cand Marte devine retrograd in Balanta. Chiar daca marea creativitate care te insufleteste pare a se risipi, la prima vedere, in van, trebuie sa pariezi pe cat mai multi cai si, in acest fel, vei castiga mai mult decat te astepti, poate chiar de acolo de unde te astepti cel mai putin! Aceasta conjunctura astrala iti recomanda sa nu iti pui toate "ouale" in acelasi cos, ci sa fii cat mai deschis spre neintrezarite cai de a te realiza.

Chiar daca incerci sa nu tii seama de asta, starea ta de sanatate este pe punctul de a trage un semnal de alarma incepand cu 2 martie 2014, sub impactul turnurii retrograde a lui Saturn in Scorpion. Cu atat mai mult cu cat ignori aceste semnale, cu atat mai mult pari a fi secatuit de  vitalitate. Este cazul sa iei masuri ferme legate de stilul tau de viata, si sa iti canalizezi energia catre teluri ce te reprezinta si iti pot furniza reale satisfactii.

O navalnica dorinta de a-ti extinde orizonturile spirituale si culturale pare a te stapani odata cu 5 martie. Calatoria lui Venus pe taramurile Varsatorului te provoaca sa depasesti limitele cotidianului, sa traiesti din plin fiorii unor nemaiincercate trairi si sa le impartasesti si altora ce se ascunde sub pojghita superficiala a traiului zilnic.

Pe 16 martie 2014, Luna plina din Fecioara si a patra casa a Gemenilor pare a semnala o situatie critica in familie sau in relatia cu niste oameni apropiati. Se impune sa iti revezi responsabilitatile fata de familie, si sa aduci mai multa armonie in interactiunea cu cei dragi.

Legaturile cu prietenii si persoanele din cercul tau social capata amploare din 20 martie, gratie parcursului Soarelui in Berbec si a unsprezecea ta casa. Agenda ta zilnica tinde a fi incarcata de atat de  numeroase evenimente sociale, petreceri si intalniri, incat iti poate fi greu sa iei parte la toate. Oamenii par a fi atrasi de spontaneitatea si spiritul tau de initiativa, fiind parca adeseori gata sa te urmeze pana in panzele albe.

Influentele anterioare sunt invigorate de Luna noua ivita pe 30 martie 2014 in Berbec si a XI-a casa a Gemenilor. Abilitatile tale de lider ies din nou la lumina si noi prieteni par a-si croi drum in viata ta. Frecventarea unor inedite grupuri sociale pare a te inspira sa iti oferi noi inceputuri, a-ti inchega noi viziuni despre destinul tau personal. Este vremea sa te desprinzi de conventii si idei de-a gata, si sa iti exprimi cu indrazneala independenta.

Horoscop Gemeni martie 2014 - Dragoste

Temeritatea in dragoste este o arma cu doua taisuri din 1 martie 2014, sub impactul tranzitului retrograd al lui Marte in a cincea casa a Gemenilor! Daca unii din nativii din aceasta zodie par a se descatusa de o excesiva timiditate si a face mari pasi catre apropierea de o persoana iubita mai mult sau mai putin in taina, altii tind a intinde intr-o exagerata masura coarda sentimentelor partenerului lor de cuplu, incercand sa il domine sau sa si-l subjuge din pricina unei necontrolate gelozii ori posesivitati.

Venus patrunde pe 5 martie in a noua ta casa, starnindu-ti nazuinta de a te apropia de o persoana aparte, ce pare a fi la fel de libera ca si pasarile cerului, si care te inspira catre neasteptate aventuri ale dragostei si vietii. In acest context, poti avea sansa de a te implica intr-o neobisnuita poveste de iubire, avand darul de a-ti dezvalui noi lucruri depre tine insuti si impartasirea afectiva. Este posibil sa intalnesti un promitator partener de cuplu intr-o calatorie sau intr-o circumstanta ce depaseste cararile batatorite ale vietii tale de pana acum.

Horoscop Gemeni martie 2014 - Bani si cariera

Luna noua ivita pe 1 martie 2014 in Pesti si a zecea casa a Gemenilor te focalizeaza asupra unor demersuri din cariera cu bataie lunga in viitor, spre inaltarea statutului tau social si profesional. In mod paradoxal, nu conteaza atat initiativele tale rationale, cat cele tinand de inspiratie si real atasament fata de valorile tale intime. Nu te jena, asadar, sa fii tu insuti la serviciu, chiar daca pana acum ai ales sa te aliniezi, din comoditate, trendurilor generale.

O gramada de sarcini si responsabilitati, probabil foarte dificile ori laborioase, sunt pe cale sa te impovareze din 2 martie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Saturn in a sasea ta casa. Mai mult decat atat, munca in echipa este in masura sa iti reduca eficienta si sa dea nastere unor dispute. Nu are nici un sens sa te predai fara lupta! Dovedeste-ti tie si arata-le celorlalti ca perseverenta, sau chiar incapatanarea ta poate da peste cap orice fel de oprelisti!

Din 6 martie 2014, ca urmare a revenirii lui Jupiter in tranzit direct in Rac  si a doua casa a Gemenilor, veniturile tale pot ajunge la un varf greu de anticipat, cu precadere daca esti liber profesionist sau ai propria ta afacere. Partea proasta este ca te poti simti atat de favorizat din punct de vedere financiar incat sa iti cheltui pe nesimtite toate profiturile. Fa-ti o favoare, si pune niste banuti deoparte, intrucat Saturn te asteapta la cotitura, dornic de a te pune la incercare si a-ti da peste cap norocul!

Tranzitul initiat de Mercur, odata cu 17 martie, in Pesti si a zecea ta casa pare a te pune in fata unor discutii serioase cu sefii de la serviciu. Este nevoie sa iti impui punctul de vedere sau sa iti demonstrezi, inca o data, abilitatile si competenta. O surprinzatoare veste din zona profesionala iti poate afecta salariul sau pozitia ierarhica. Oricum, obligatiile profesionale iti cer sa dai dovada de o sporita eficienta ori perseverenta.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni februarie 2014
Horoscop Gemeni martie 2014 Horoscop Gemeni martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.