Horoscop Rac martie 2014

Horoscopul Racului martie 2014 pune accentul asupra optimismului si atitudinii pozitive fata de viata, a planurilor pe termen lung, si a calatoriilor. Daca viata amoroasa este marcata de suisuri si coborasuri, cea profesionala tinde a fi plina de promisiuni.

Evenimente complicate sau chiar contradictorii care ti-au marcat in ultima vreme viata tind sa se limpezeasca chiar de la inceputul lunii martie gratie revenirii lui Mercur in aspect direct in Varsator. Idei inventive ce pareau a se limita la simple speculatii teoretice isi gasesc aplicarea in practica, netezindu-ti calea spre avantaje financiare si nu numai. Oricum, depasirea unor obstacole ce nu incetau a-ti stanjeni libertatea de miscare te ajuta din plin sa profiti de oportunitati mai vechi si mai noi.

Trigonul dintre Soare si Mercur de pe 1 martie 2014 te ajuta sa te adaptezi cu usurinta circumstantelor neasteptate din lumea inconjuratoare si te inspira sa ii intampini cu caldura si generozitate pe oamenii din cercul tau social. Pari a fi insufletit de o rara exuberanta si o neclintita incredere in destinul tau. Optimismul te sprijina necontenit in demersurile zilnice si pare a-i convinge pe cei din jur de marele potential al proiectelor tale. Ai inclinatia de a te exprima sugestiv si convingator, de a te focaliza mai cu seama asupra unor idei filozofice si unor nazuinte cumva idealiste. Inaltul tau nivel energetic pare a fi calauzit catre activitati sportive, desfasurate cu precadere in aer liber. La urma urmelor, a venit primavara!

Evolutia personala, concentrarea spre visele tale esentiale reprezinta o prioritate sub efluviile Lunii noi ivite in aceeasi zi de 1 martie in Pesti si a noua casa a Racului. Studiul, invatatura, preocuparile intelectuale, calatoriile si experientele culturale sunt numai cateva din orientarile ce iti favorizeaza dezvoltarea.

Tot pe 1 martie 2014, Marte intra in turnura retrograda in Balanta si a patra ta casa. In acest context, este posibil sa te implici in niste nedorite confruntari cu membri ai familiei sau cu oameni apropiati. Se impune, asadar, sa lasi deoparte orgoliul, sa treci cu vederea lucrurile care te despart de persoanele indragite si sa dai importanta numai acelora care te apropie de ele. O chestiune deloc neglijabila legata de casa ori camin iti solicita cu insistenta atentia. Inainte de a te apuca sa-i dai dai de capat, este necesar sa evaluezi cu grija toate consecintele actiunilor tale viitoare, mai ales ca cineva din preajma ta pare a nu se da inapoi de la nimic  pentru a-ti pune bete in roate.

Un semnal de alarma asupra felului cum iti exploatezi resursele interioare este tras odata cu 2 martie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Saturn in Scorpion. Daca simti ca viata ta bate pasul pe loc, poate ca ar trebui sa te intrebi in ce masura mai faci apel la creativitate, la imaginatie sau la talentele tale native. Intr-un fel sau altul, este de indicat sa iti exprimi cu fermitate autenticitatea, originalitatea fiintei tale interioare.

Din 5 martie 2014, calatoria lui Venus in Varsator te imboldeste sa investighezi cu perseverenta tot ceea ce se petrece in imediata ta apropiere. Pari a-ti dori sa dai deoparte poleiala aparentelor si sa afli care sunt mecanismele ascunse ale existentei, care sunt adevaratele motivatii ale oamenilor de langa tine. Este de asteptat sa ai parte de niste mari surprize!

O sporita capacitate de a vedea lumea dintr-o ampla perspectiva si a-ti trasa, uneori fara discernamant, niste ambitioase obiective pe termen lung apare incepand cu 6 martie, ca urmare a intoarcerii lui Jupiter in aspect direct in Rac si intaia ta casa. Optimismul ce te caracterizeaza acum te sustine in infrangerea relativ usoara a oricarei dificultati si in crearea propriilor oportunitati, fara a mai astepta ca acestea sa-ti cada din cer ori sa-ti fie puse la dispozitie de altii. Ai grija, totusi, sa nu tratezi cu usurinta aceste sanse, si sa profiti la maximum de ele.

Luna plina rasarita pe 16 martie 2014 in cerurile Fecioarei si a treia casa a Racului iti poate pune la incercare rabdarea si rezistenta nervoasa. O gramada de lucruri de detaliu si o serie de complexe conversatii cu oameni importanti pentru tine iti solicita atentia si concentrarea. Pastreza-ti sangele rece si nu vei avea decat de castigat!

Traiul cotidian isi pierde orice urma de atractivitate sub influenta tranzitului pornit de Mercur, pe 17 martie, in Pesti si a noua ta casa. Pari a fi ispitit de meleaguri straine, indepartate atat din punct de vedere geografic, cat si spiritual. Se intrevede posibilitatea plecarii intr-o mult visata calatorie sau contactarii unei persoane aflata de mult timp in strainatate. Totodata, poti gasi o mai mare placere in studiu, in special in filozofie si religie.

Horoscop Rac martie 2014 - Dragoste

Iesirea lui Jupiter din aspect retrograd in prima ta casa iti intareste incepand cu 6 martie increderea in propria-ti fiinta si te invaluie intr-o aura de o intensa atractivitate. Aceasta configuratie astrala iti faciliteaza nu numai o serie de fascinante jocuri ale flirtului si tachinarii amoroase, ci si intalnirea cuiva ce iti poate fi un veritabil suflet pereche.

Tranzitul direct in care se inscrie Mercur in a opta casa a Racului destrama, din 8 martie 2014, niste neintelegeri cu persoana iubita. Puteti descoperi impreuna ca disputele voastre nu aveau nici un temei real, fiind provocate mai curand de o comunicare defectuoasa, presarata cu multiple ambiguitati. Regasirea armoniei din relatia de cuplu prilejuieste o profunda impartasire senzuala.

Miscarea inversa in cea de-a cincea ta casa, in care este angrenat Saturn din 2 martie, este pe cale a scoate in evidenta idilele superficiale sau aspectele false ale unor legaturi de cuplu. Unii nativi din Rac se pot trezi dintr-o data in fata unor situatii stanjenitoare sau hotaratoare, ce ii forteaza sa ia o decizie clara in privinta ramanerii sau nu alaturi de partenerul lor.

Tranzitul lui Venus in a opta casa a Racului te provoaca odata cu 5 martie 2014 sa te apropii de oameni seriosi, cu capul pe umeri, adanc implicati intr-un domeniu care te atrage de mult timp. Daca reusesti sa infiripi o conexiune afectiva cu o astfel de persoana, pari a fi gata sa mergi alaturi de ea pana in panzele albe! Pe de alta parte, cineva cunoscut tinde a-si forta drumul spre inima ta. Poate fi vorba despre un potential partener de cuplu in stare a patrunde pana in profunzimile mintii si sufletului tau, ajutandu-te sa treci printr-o fericita metamorfoza. Intimitatea si senzualitatea in dragoste constitue repere de baza ale acestei perioade.

Horoscop Rac martie 2014 - Bani si cariera

Din 28 februarie, balanta ta de venituri si cheltuieli tinde a se echilibra ca efect al parcursului direct al lui Mercur in a opta ta casa. Nu este exclus sa poti imprumuta niste bani in conditii cat se poate de avantajoase, dar si sa regasesti niste surse de venituri uitate sau neglijate.

Telurile si proiectele din cariera capata intaietate de pe 20 martie 2014, atunci cand Soarele isi croieste drum in Berbec si a zecea casa a Racului. Poti fi insufletiti de nazuinta de a-ti schimba radical cursul vietii profesionale sau chiar de a-ti gasi un nou job. Treci printr-un ciclu solar prielnic inaintarii spre implinirea aspiratiilor tale. Daca urmaresti o promovare ori o marire de salariu, este nevoie sa supraveghezi cu grija strategiile competitorilor tai.

Pe 26 martie 2014, trigonul dintre Mercur si Jupiter este oportun analizarii tuturor fatetelor proiectelor tale de afaceri. Increderea in tine insuti si viziunea optimista ce te guverneaza nu te ajuta deloc sa iti expui cu obiectivitate ideile. Poti exagera sau infrumutesa adevarul si, chiar daca intentiile tale sunt oneste, pari a oferi celorlalti o prea roza imagine despre potentialul afacerilor tale. De asemeni, este posibil sa faci promisiuni fara acoperire, intrucat nu ai cum iti imagina ca planurile tale pot fi date peste cap. Ai ocazia de a porni intr-o lunga calatorie de afaceri sau, din contra, intr-una avand drept scop relaxarea si distantarea de niste impovaratoare responsabilitati.

Ambitia iti ajunge la inalte cote sub vibratiile Lunii noi aparute pe 30 martie 2014 in Berbec si a zecea casa a Racului. Berbecul iti daruieste curaj si perseverenta. Poate fi vremea sa iti fixezi noi teluri pe termene indepartate, acest lucru parand a te mobiliza si a te avanta, inzestrat cu o sporita forta, in mijlocul actiunii. Ai abilitatea de a reflecta cu realism la viata ta profesionala, dar si de a te inarma cu atitudine pozitiva. Colegii si sefii nu au cum sa nu-ti remarce initiativele, mai ales ca experienta acumulata pana acum incepe sa isi spuna cuvantul.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac februarie 2014
Horoscop Rac martie 2014 Horoscop Rac martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 18, 2014 Rating: 5

48 de comentarii:

  1. DIANA,TE-AI SUPARAT PE VARSATORI ?...La RACI pare bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa ajunga cat mai repede si la Varsator! Am inceput cu Pestii,carora le este dedicata luna martie...

      Ștergere
    2. Multumesc,astept.Toate cele bune !

      Ștergere
  2. Bună, Diana! Eu sunt Rac, iar iubitul meu e Berbec... suntem de câteva luni împreună, într-o relaţie la distanţă, dar încercăm să ne vizităm cât mai des şi poate chiar să ne mutăm împreună.. în viitor. Astrele ce părere au? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt rac, iar sotul meu berbec...suntem impreuna de 32 de ani. Il iubesc la fel de mult, e prietenul meu cel mai bun si mi-a fost aproape in momentele mele critice asa cum si eu l-am sustinut. Daca si partea financiara ar fi mai buna as spune ca avem casnicia ideala. Poate si din acest punct de vedere va iesi soarele si pe strada noastra. Ce zici Diana?

      Ștergere
    2. Buna sunt Geo, eu sunt Taur si prietenul meu este rac. De fapt as putea sa spun acum fostul pentru ca suntem despartitit de cateva saptamani , dupa o relatie de 3 ani de zile. Este greu, pentru ca recunosc ca imi doresc sa ne impacam,dar el este capos, orgolios si se gandeste ca daca am fi din nou impreuna peste un an de zile am ajunge tot in acelasi stadiu. Postea este mai lunga si nu cred ca are rost sa o zic. Oricum cert este ca noi fiind inca despartiti locuimimpreuna de 3 saptamani pentru ca eu nu imi gasesc chirie. Va intreb pe voi cei care sunteti in aceasta zodie, ce as putea face, sa il fac sa ne impacam? Cum sa fac asta si daca mai am vreo sansa. Sentimente are pentru mine ca nu poate sa le stearga cu buretele, dar are acea "teama", nu cred ca este o teama dar se gandeste ca tot aici vom ajunge. Estefoarte orgolios si prin cate am incercat nu am reusit sa il fac sa treaca pentru acest lucru si am incercat sa ii explic ca nu se va ajunge aici. Dar cred ca daca a luat o decizie nu va mai da inapoi. Recunosc ca sufar enorm de mult, si plus de asta trebuie sa plec din casa lui, pentru ca nu este o situatie tocmai confortabila. Ce ma sfatuiti,? Astept raspuns

      Ștergere
    3. Parerea mea,roaga te si se va rezolva!pune ti dorinta asta in postul pastelui,incepe din 3martie,tine post si rugaciuni cat de multe,ACATISTUL MAICII domnului timp de 9zile sau novena(postul sf.anton de padova)le poti tine si 9zile consecutiv,cu rugaciunile aferente zilelor in curs si se rezolva problema ta,daca te rogi cu credinta si tii post.pana la amiaza daca potinu manca nimic si de la amiaza incolo mananci de post!alta solutie eu nu vad aici,el hotarandu se deja!doard zeupoate rezolva situatia cum crede EL,de cuviinta!dar citeste mai sus,am citit si eu,femei care s au despartit n au avut incotro si dupa multi ani de rel.si isi vad de viata lor!tu te si cramponezi,foarte mult!am inteles trebuie sa lupti pt.rel.ta dar daca nu mai merge deja,tu fortezi nota in continuare si sa stii GEO,ca nimeni nu te poate ajuta.

      Ștergere
    4. Buna sunt Geo. Trebuie sa recunoas ca am sperat pana acum ca ne vom impaca, si ca ne va fi bine, si va deschide ochii si va vedea ca ceea ce face este gresit si ca o sa ma piarda definitive. Am sufletul rupt in doua, si am mers la biserica m-am rugat. Problema este ca el mai indirect m-a intrebat cat o sa mai dureze acest lucru(aici referindu-se ) la cat o sa mai stau eu la el, pentru ca eu tb sa imi caut chirie. M-am simtiti aruncata ca o masea cariata. Stie ca nu am service si ca nu pot sa imi platesc o chirie. Dar asta nu cred ca il mai intereseaza acum. Am ajuns la concluzia ca nu a avut sentimente pentru mine, pentru ca daca le avea ar trece peste lucrurile care au fost intre noi. Eu una cand l-am cunoascut pe el, amcrezut ca in sfarsit mi se intampla si mie pe plan sentimental ceva bun in viata, dar se pare ca doar eu am crezut asta. Este cumplit de greu sa treci prin durere de acest gen si cred ca tb in astfel de momente sa ai mintea limpede, si sa fii puternica. Se spune ca lucrurile nu sunt intamplatoare in viata. Nu are rost sa spun ca in aceste momente ma simt folosita, tradata si tot ce ai specifiat tu mai sus, pentru ca trebuie sa precizez faptul ca EL A FOST PRIMUL BARBAT DIN VIATA MEA.
      Incerc sa ma rog, sa fiu tare si sa trec cu bine peste acest lucru, si sa nu clachez mai tarziu.
      Pana acum am auzit de RACI numai lucruri foarte bune, si poate ca da sunt oameni fff buni, dar au si parti rele si poate una este faptul ca te fac sa suferi si poate nu le pasa. Pentru ei conteaza mai mult ratiunea decat sentimentele.

      Ștergere
    5. Eu acum am 27 de ani si el 35de ani. Eu sunt taur cu ascendant in rac , este este rac cu ascendant in leu. Nu am crezu tin zodii, sunt o fire ambitioasa si ce imi pun in minte aia fac. Am crezu tin el, pentru ca s-a purtat exemplar cu mine, a fost barbatul care mi l-am dorit. Dar lucrurirle s au mai schimbat in acesti ani. M-am mutat la el, mi s-a parut ca lucrurile chiar sunt ok si chiar ne va fi bine , vom avansa in relatie si vom ajunge sa ne si casatorim.Mai grav este ca inca stam impreuna pentru ca eu nu am unde sa ma duc, deoarece eu nu sunt din bucuresti, si acum imi caut dar asa cum cred ca am mai zis si mai sus,ma simt frustrate, simt un stress foarte mare asupra acestui lucru deoarece nu ma pot muta asa intr-o saptamana in 3 saptamana. Am mers la biserica si voi merge in continuare, si trebuie sa recunoasc ca nu imi pierd speranta ca o sa fie bine si ca ne vom impaca.
      Iar in momentul asta nici nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o iau, sunt derutata, confuza , nu imi vine sa cred ce se intampla si de ce mi se intampla tocmai mie. am ajuns sa ma inched in mine si sa plang de durere. Este cumplit sa stai inca cu acea persoana in aceeasi casa si sa iti aduci aminte ca acum ceva timp erati impreuna si puteai sa o iei de mana si sa O STRANGI IN BRATE si acum nu mai poti face asta.

      Ștergere
  3. si sagetatoruuullll cand vineeeee?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa public chiar astazi Horoscopul Sagetatorului pentru martie 2014!

      Ștergere
  4. OLLA,GEO!sunt cristina am mai vb.despre situatiile noastre,vad ca nu iti merge mai bine,nu reusiti sa va refaceti relatia!parerea mea,mergi inainte fara el!e greu ca trebuie sa te muti de la el,dar nici sa accepti relatia asa in continuare,agatandu te de el,in zadar pana la urma!el,nu te mai vrea o arata clar,de ce n ai demnitate?stiu,ca l iubesti,stiu prea bine ce inseamna asta,dar pana cand te umilesti,pana cand astepti,sau ce astepti?sa va impacati?Sincer?niciodata n o sa va mai impacati,unu;pt.ca el daca vroia v ati fi impacat pana acum,doi;el nu te mai iubeste,nu te mai vrea,trei;n ai servici,n ai independenta emotionala si financiara si lui nu i place asta ,chiar daca n o spune GEO,lui nu i place sa fii CAPUSA DIN SPATELE LUI<DA?scuza ma,pt vorbele astea,dar vad ca tu ceri in continuare,ajutor!spune mi cum sa te ajute cineva,cand tu ,nu muncesti,n ai detasare de viata prin munca, stai cu el in ap.,,PE CAPUL LUI,,intelegi?asa vede el,situatia!ce faci toata ziua?unde este telul au in viata,munca,calificarea,experienta in munca,etc?ce faci?SINGURUL TAU TEL ESTE SA L FACI PE EL SA SE impace cu tine...atat?asta i tot?si restul vietii,ce faci?TU GEO<CREZI CA EL<NU VEDE CE TI SPUN EU <ACUM?vede,draga mea si din pacate nu i place de tine asa,cum esti,cum crezi,cum lupti pt.viata!degeaba ceri ajutor,cand nu vrei sa schimbi TU,ceva in viata ta!TU FA SCHIMBARI<RESPECTAT TE mai mult si.....vei fi respectata!abia atunci!cata vreme stai in casa lui si tot intrebi cum sa faci sa te impaci cu el,ATAT facand,neschimband nimic in viata ta personala,cum vrei sa TE RESPECTE<EL?scuza ma,dar TU GRESESTI aici si in locul lui nici eu,n as vrea o partenera care nu munceste,n are teluri,n are altceva in cap decat sa ma astepte acasa,cu mancarea calda si...si....cam atat?GEO<traim alte vremuri!femeia casnica,intretinuta,plictiseste,la un moment dat in relatie!parerea mea,tu faci cum crezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cuvintele tare sunt destul de dure. Si nu e vb ca nu vreau sa lucrez, s au ca nu imi doresc. Nu imi gasesc de munca. Am mers la nenumarate interviuri si NIMIC. Iar eu nu depend de el financiar, nu il ma intretine pe mine, nu stau asa pe capul lui si ii zic sa imi dea bani nu amfacut asta si nici nu am sa fac lucrul asta.
      Si nu pot sa spun ca nu am studii si nu am invatat nimic pana la varsta asta. Am doua facultati terminate si 2 mastere. Si pentru ce le am , daca nu imi gasesc de munca. Crezi ca mie imi place situatia, crezi ca imi este confortabil? Nu imi este, am facut diverse lucuri sa imi ocup timpul, am invatat pentru un examen de intrare in profesie. Nu am stat toata ziua acasa si nu faceam altceva decat sa ii fac de mancare. SI ASA cum am mai spus, chiar daca are sentimente pentru mine, spunandu mi lucrul asta chiar si aseara , ca nu poate sa stearga lucrul asta dar se gandeste ca peste jumatate de an se poate ajunge intr-o situatie similara ca cea de acum. LA neintelegerea pe care am avut o.

      Ștergere
  5. n am vrut sa te supar GEO,pur si simplu privind in jur en situatii ca a ta,dar mult mai grave,femei ramase cu copii si parasite si ce sa faca cu ei,femei parasite dupa 10,20 ani de relatie,pt.alta si ce sa faci?te si trezesti la o anumita varsta ca te paraseste si....sa insist sa se impace cu mine?pe mine ma cauta si insista sa ne impacam dupa o despartire de cateva luni si rel.de 10ani si nu accept asta stii de ce?pt.ca dupa ceva timp incepem cu reprosurile,cu ,,aruncarile,,unuia ,celuilalt si din nou....se rupe!TINE MINTE(ODATA CE S A RUPT ATA....DOAR O MAI INNOZI O VREME PANA CAND....SE RUPE<DIN NOU)daca la asta se refera prietenul tau,atunci are dreptate si tu nu mai poti face nimic,orice ai incerca!si eu sunt singura,merg inainte,nu i mai dau voie sa ma umileasca.si eu stau in chirie cu o fata,deci nu e usor deloc,deci......vz.GEO,cate situatii grele sunt pe lumea asta!dar se gaseste o rezolvare intot.daca vrei!tu vrei si ramai inca la el ,acasa in speranta ca va veti impaca!daca pleci ,ai sentimentulca l ai pierdut definitiv!asa simti,stiu dar ....TU L AI PIERDUT PE ACEST OM<DEMULT!ca si mine ,de altfel totul este..sa acceptam asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-ai suparat. Esti realista si daca imi permiti esti mult mai "coapta" si trecuta prin viata decat mine. Nu ma gandesc ca ne vom impaca stand aici, pentru ca si lui ii este greu sa ma vada, tocmai de asta vine seara tarziu in jur de ora 12, ca sa ma gaseasca dormind. Si mie la fel imi este greu, dar trebuie sa trec peste, poate imi este asa greu pentru ca a fost singurul barbat care l-am iubit si mai ales a fost si PRIMUL. Cred ca si din cauza asta imi este greu.
      Am vrut sa imi pastrez demnitatea pana la final pana tb sa plec, dar din pacate aseara am cedat (si cred ca intelegi la ce ma refer cristina). Acum daca ma gandesc am fost o femeie slaba, si m am lasat dusa de val,crezand ca acest lucru poate schimba ceva. Mi=am calcat pe orgoliu si pe demnitate si acum imi pare rau. Stiu ca asta in comparatie cu multe alte femei prin cate trec este nimic. Asa cum ai spus tu la inceput. Dar pentru mine acum, eu am simtit ca a cazut cerul pe mine, si m-am intrebat de ce sa imi faca asa ceva, de ce mie?!!! Si apoi m-am gandit ca tb sa ofer mai putin, sa fiu mai egoista si sa ma gandesc mai mult la mine si poate sa profit de anumite situatii.. Oricum acum faptul este consumat,, trebuie sa invat ceva din aceasta relatie si ce voi face pe viitor. SI SA MA GANDESC MAI MULT LA MINE SI SA MA PUN PE MINE PE PRIMUL LOC, ASA CUM O FACEAM INAINTE SA IL CUNOSC PE EL.

      Ștergere
    2. DA,GEO!sa te gandesti mai mult la tine,sa te iubesti mai mult,sa te respecti,dar sa nu te schimbi!cu toata situatia prin care ai trecut ,vei invata multe si tocmai in asta consta ALTRUISMUL TAU<INTELIGENTA TA!este o incercare a vietii pt.tine acum(AI MAI PIERDUT DIN INOCENTA CASTIGAND IN PROFUNZIME),dar schimbandu te in,,rau,,n ai rezolvat nimic!esti frumoasa,desteapta,puternica,umana si iubitoare!te rog, sa ramai asa pt.tine,pt.formatia ta ca OM,ca suflet!ceea ce ti s a intamplat sa te faca mai prevazatoare,mai sceptica pe viitor,dar daca o iei ca o lectie de viata,te vei cali,te vei maturiza si vei capata multe calitati in sens pozitiv!fara ura,resentimente si ,,ATAC,,sau ,,AVERSIUNE,,fata de barbati,chiar si inconstient!iubirea fata de tine,pretuirea propriei persoane,sufletul curat si plin de,,pozitiv,,sa te insoteasca mereu,pt.ca tu esti OM!chiar si dupa despartire,priveste l cu ingaduinta,toleranta....atat a putut el,fata de tine!ne doare cumplit stiu,dar a fi OM,in clipele astea ne califica ,inteligenta si forta interioara!sa ai putere,sanatate,esti o femeie adevarata,te respect si lipsa de experienta din viata si a spus cuvantul!si....inca ceva(niciodata nu vei mai fi ca inainte de al cunoaste pe el,niciodata)vei fi schimbata de tine depinde cum si vei vedea asta,cand vei fi singura,fara el!te pup mult,CRISTINA!

      Ștergere
  6. Barbatii regreta f.rar pierderea unei femei,ei in general nu prea pretuiesc,se sperie de responsabilitati,nu vor asumari de nici un fel,asa ca nici prietenul tau nu va purta,,doliu,,dupa tine!tu incerci sa l faci sa vada asta,dar el,A RENUNTAT demult la tine(mental,emotional,sentimental)chiar daca mai stati impreuna si renuntarea lui,te umileste pe tine...in fata lui!daca realizezi asta se vor schimba lucrurile!demnitate si orgoliu sunt atuurile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul asta si eu aveam nunta si......m a parasit pt.alta,crezi tu,ca pt.mine a fost usor?dar cine ramane cu demnitatea sunt ,eu!el,n are decat sa si caute alta!crezi ca n am sentimente ?dar sa te lase cand tu programezi viitorul cu el,oare eu ce demnitate mai am sa l accept din nou?sunt relatii care se pot remedia,dar sunt si care odata rupte .....e gata!

    RăspundețiȘtergere
  8. poate in curand vine si horoscopul varsatorului!il astept sunt varsatoare si vreau sa vad ce ne mai asteapta ca doamne ce de probleme au fost pana acum!iti multumescDIANA anticipat!lili.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu vreau sa te supar GEO desii ai 2 facultati terminate ,nu observi pur si simplu ca nu o mai atragi s...al poate dacă îi areţi ceva noutate .......dragă,dacă nu vrei mută-ţi cuibul .

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine spuneti,anonimul de mai sus,GEO are doua facultati si pare atat de novice si fara intelepciune in relatia ei!se agata pur si simplu de partener,obligandu l oarecum sa se impace cu ea,ca vezi DOAMNE ce a pierde el,ca l face sa vada ce pierde......etc!ce pierde?o femeie?nu vine alta?nu e corect si doare cumplit dar tocmai educatia,zic eu te ajuta sa ntelegi cand e cazul sa pui punct,ca te ai umilit destul!zic eu,poate ea il iubeste fara discernamant si se face,,PRES,,pt.el cum spunea BIANCA ca se face pres,numai sa se impace cu SLAV!e decizia ei,oricum bine de relatia aceea nu va fi!lili.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine spui Lili ,Geo se agaţă cu forţa pe el părerea mea dacă relaţia lor nu mai merge fiecare să -şi vadă de viaţa lor nu sunt căsătoriţi legal e mai uşor .Dacă ei totuşi decid că le va fii bine aşa şi se vor înpăca mult noroc pt ei .

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubirea asta,este oarba uneori,pozitiva uneori,frea si rea cateodata,se spune ca ,,IUBIREA CARE TE INALTA LA CER ESTE BUNA PT>NOI,DAR CAND EA DEVINE TOXICA SI NE TRANTESTE LA PAMANT E MAI BINE SA RENUNTAM LA EA,,cat de usor de spus nu?si atat de greu de pus in practica.eu,din umila mea experienta de viata nu prea am vz.cupluri care sa se iubeasca la fel.in general unul primeste iubire,celalalt ofera!in rare cazuri se iubeste la fel,reciproc!si cum e normal,sufera cel care daruieste si ofera,celalalt se simte vinovat ,dar cum se spune ,,asta e viata,,!lilima gandeam ce este in sufletul cristinei,al lui geo,am citit probl.lor de viata.dar este extraordinar sa putem vb.despre ele,oferindu ne,sprijin!eu,multumesc blogului si dianei!.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pt ce ai zis. Este greu, si sufletul meu este ravasit , da rsunt vb grele spuse si le am citit, si nu este usor, ii multumesc Cristinei pentru tot ce mi-a zis, si toate frumoase spune. Acum m am mai linistit, mi-am gasit chirie, asa pe ultima suta de metri si ii multumesc lui Dumnezeu, tb sa fiu tare si puternica.si sa ma rog pentru asta. O sa imi gasesc si job sunt convinsa de asta. Sunt Geo

    RăspundețiȘtergere
  14. buna,geo!sa fii iubita,sa ti dea d zeu toata sanatatea,puterea,taria si norocul pe care l meriti,in viitor!la inceput o sa ti fie f.greu singura,apoi te obisnuiesti de n o sa ti mai vina usor,sa renunti la libertatea pe care o sa o simti!vei cunoaste pe altcineva,dar sa ti lasi ragaz sa te reculegi,sa ti revii,sa ti doresti cu adevarat pe altul.pana atunci fii tu cu tine si doar atat!ai nevoie de asta!vei vedea ca d zeu nu te lasa si vei primi lucruri bune cand te astepti mai putin.cu mult respect si simpatie,cristina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cris! Stii te respectmult de tot pentru ce mi-ai zis, si recunosc ca la inceput nu vroiam sa accept ceea ce imi ziceai, si ca nu poate sa fie asa, mi-a fost greu sa accept, dar in momentele mele ma gandeam la tine , chiar daca nu te cunosc iti port un respect enorm , pentru faptul ca ai gasit puterea de a merge mai departe, si ai gasit forta sa dai inapoi atunci cand "trecutul" te-a cautat. Recunosc ca nici acum nu imi este usor, dar mi-am gasit chirie, am avut noroc de la Dumnezeusa nu fie foarte scump, dar ce e ciudat este faptul ca am gasit la o statie de metrou de unde stateam la iubitul meu, dar acum pot sa ii spun FOSTUL. M-am rugat mult, sa ma intareasca Dumnezeu, sa fiu puternica si sa demenstrez ca pot sa ma descurs si singura si nu tb sa fiu legata de cordonul ombilical de el , asa cum imi spunea de fiecare data. El treieste cu senzatia ca eu nu am sa mai plec de la el si ca voi pleca peste vreo 3 luni, dar va avea o mare surpriza weekendul viitor cand ma voi muta. Momentan nu imi doresc sa mai cunosc pe nimeni, vreau sa ma realizez professional si sa lupt pentru ceea ceimi doresc si sa ajung acolo unde imi doresc, pentru ca pentru asta am muncit invatand atatia ani.
      Iti doresc sa ai o primavera frumoasa, insorita si cu multe flori si bucurii. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si sa reusesti in tot ce iti doresti.
      P.S Mi-ar placea sa mai vb. Te pup Sunt Geo

      Ștergere
  15. si inca ceva;sa fie totul ca o lectie de viata,din destinul tau si atat!durerea si dezamagire exista dar fara ura si resentimente la adr.lui sau sa i doresti raul!avem tendinta de a le dori sa treaca prin ce trecem noi.....etc...dar nu e bine!energia negativa propagata asupra lui prin cuvinte,se intoarce...la noi!binecuvanteaza l cu sanatate,intelepciune,iubire si intelegere si o vz.diferenta!o sa mai scrii aici,sunt convinsa si chiar imi doresc sa te vad fericita sau macar linistita,implinita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ii doresc raul, nu am de ce as facecea mai mare prostie sa ma rog sa ii foe rau, nu imi sta in character. Viata il va face sa isi dea seama , ce a pierdut, din pacate toate se intorc in viata. Eu nu imi doresc sa I se intampleceva, dar cu timpul isi va da seama.
      Asa cum l amauzit vb cu cineva zicand ceva de genul citez " poate nu a fost cea mai buna alegere care am facut o , dar am luat o decizie si nu mai pot da inapoi" . Eu vreau sa imi gasesc un job acum , asa este cel mai important pentru mine acum, si sa reusesc in ceea ce imi doresc. .
      P.S. O sa mai scriu, pentru ca poate asa am reusit sa ma descarc si sa nu mai tin in mine, tot ce avea.

      Ștergere
  16. sa fii iubita, geo!si da,el zice ca n a facut poate o alegere buna,pt.ca NU TE MERITA!si capul sus,inainte va veni vremea,,retrogradarilor,,in sens metaforic,cand va privi in urma....si va regreta,pt.ca viata ii va plati!rabdare si binecuvantare pt.el!esti o femeie,stralucita ce merita in viata lucruri bune!o sa le ai!vine pimavara,energia la maxim,sport eu il ador si ne incarca pozitiv ,sa avem,,vibratii,,pozitive in toti porii si entuziasm de viata si tot ce vrem sa facem ,ne va reusi!sa ne gasim bucuria si multumirea in lucruri marunte,de fiecare zi si bucuriile cele mari,vin,,la pachet,,!eu,ma bucur de sanatate,avand o sora de 35ani f.grav bolnava(stiu sa pretuiesc sanatatea),ma bucur de soare,natura,de tot ce primesc de la d zeu,zilnic!de faptul ca vb.cu tine sau cu alta persoana,de sprijinul pe care l primesc si eu,de afectiune si intelegere!si cu toate acestea putem merge inainte,crescand incet,emotional si energetic,de peste cateva luni nu te mai recunosti TU,pe tine!pupici si ne mai auzim,draga mea GEO,mi a facut placere sa vb.cu tine!cris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristina, sunt Geo, nu cred ca va constientiza ceeace a pierdut cel putin uitandu-ma la elementele pe care le am in momentul de fata.Aici ma refer la reactiile lui, la modul lui de a pune problema si la felul lui de a fi. Am ajuns sa nu il mai recunosc, pentru ca nu este persoana pe care eu am cunoscut-o, asta I-am spus o si lui, si crezi ca mi-a raspuns crezi ca a schitat ceva? Nu, a tacut si m-a privit, si mi-a raspuns doar ca el este un prost si un papagal, pentru ca altul in locul lui mi-ar fi dat un termen fix in care trebuia sa plec.
      Imi este greu recunosc, dar am momente in care recitesc tot ceea ce ai scris tu, si ma gandesc cum ai reusit tu, de unde ai avut forta, motivatie, energie sa te ridici si de a merge mai departe.
      Am stat si m-am gandit, uneori daca e orb, daca nu vede, daca nu vrea sa vada , daca nu ii pasa, daca doar la el se gandeste. Oricum viata trebuie sa isi continue cursul, trebuie sa am mai multa incredere, sa nu imi pierd speranta, sa incep sa rad si sa ma bucur de lucrurile din present mai mult
      Stii poate e mult ceea ce spun acum , dar mi-ar placea sa te cunosc. Te pup si sa ai o seara frumoasa.

      Ștergere
    2. OLLA<GEO!soy,cris!problema sta in felul urmator;el simte acum(furie,vinovatie,suparare,frustrare),si pt.a nu se simti vinovat el,ca pleci incearca o tactica de autoaparare mentala si subconstienta!isi creeaza singur un confort sufletesc,facandu te pe tine sa te simti vinovata,prin cuvinte,gesturi si reprosuri!de ce ?pt.ca tu erai capabila si vroiai sa ti asumi relatia cu tot ce implica ea,si el(imatur,nehotarat,rasfatat)ar mai copilari putin pe plaiurile,,burlaciei,,dar fara a se simti ,,vinovat,,pt asta!apasa pedala acceleratiei numita,,lasitate,,si o termina ,zice el,onorabil!adica,mentalul lui acum sa fie linistit,calm...pt.ca a facut ce trebuia!se autoconvinge,lovind in tine!dar draga mea,eterna GEO,eu am invatat de la viata,ca singura ,,dependenta,,corecta si cu adevarat,,adevarata,,este RUGACIUNEA!prin oricate incercari trecem in viata eu,cu rugaciune,cu posturi,cu binecuvantari absolut pt.toti,merg inainte!sicrede ma,e singura solutie!oamenii se ajuta intre ei,este f.bine,dar cand stai singura n camera ta si trebuie sa iei decizii,sfaturile ajuta,dar.....cam atat!am o rugaciune pe care o spun in gand si de 10oripe zi;de la un preot;DOAMNE LUMINEAZA MI MINTEA<MANGAIE MI SUFLETUL<DA MI INTELEPCIUNE SI BINECUVANTEAZA MA CU SANATATE<AMIN!si pt.el sau altii,la fel se spune!si o vz.cum te linistesti,treptat si te detasezi!el va constientiza ce a pierdut(in felul lui egoist)cand trece de faza asta(de mai sus)dar pe tine atunci te va lasa rece!si o sa l vz.f repede cu alta!ignora l,este ,,o faptura,,lasa si imatura,dar nu l uri,roaga te pt.binecuvantarea lui,sincera!in viata cu binele,cu forta credintei si a rugaciunii invingi!nu sunt habotnica,pocaita sau altele,pur si simplu imi venea sa ma sinucid,sincer spun se adunase ra o mie de probleme si nu mai vedeam luminita de la......si m am dus la un preot din sopor,eu fiind din cj.si el a fost indrumarea si ajutorul meu!de atunci oricand am probleme,simt protectie divina!am vrut sa vb.aici,nu pt.ca sunt eu desteapta,ci pt.ca fiind exact in aceeasi situatie,stiu prin ce treci!

      Ștergere
  17. Sa traiasca DIANA si blogul ei si permisiunea acordata pt.a putea conversa despre probleme care ne macina sufletul si pt.care de cele mai multe ori un,,necunoscut,,face cat o mie de oameni ,,apropiati,,de noi!si eu ma simt mai bine si am f.ajutata mai mult de straini,decat de cei cunoscuti!te pup mult,DIANA!uite,azi ma simt f.bine de ex.si ma bucur de existenta acestui blog!cris.

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani femei frumoase !! Fruntea sus ,totul in viata are un rost ,tot ce se intampla este pentru a ne da seama unde gresim ,ce lipsuri avem !! Se spune ca iubirea nu doare ,ea vine si vindeca ! Geo vei gasi acea persoana exact atunci cand vei avea nevoie ,ca sa te complecteze ,sa-ti panseze ranile sufletesti si atunci vei multumi trecutului ca ti-a permis sa treci prin intuneric ca sa poti vedea lumina !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa fim iubite,sanatoase,vesele si optimiste!LA MULTI ANI!martisorul sa ne aduca primavara n suflet!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pt. Geo ai scris ca ti-ai gasit chirie ce mai astepti dragă ..... uită de el , fă cunoştinţe cu persoane noi şi trăeşte-ţi viaţa din plin .Eşti o doamnă deşteapă nu ai nevoie de sfaturile altora .nu fii supărată du-te cu careva prietenă ,şi distrează -te , şi dacă-l vezi pe Dm salutăl şi treci pe lingă el să sufere un pic .să fii iubită .

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari Diana! Un horoscop de exceptie! Mi se intampla : "Unii nativi din Rac se pot trezi dintr-o data in fata unor situatii stanjenitoare sau hotaratoare, ce ii forteaza sa ia o decizie clara in privinta ramanerii sau nu alaturi de partenerul lor." Binenteles, mi s-a intamplat. Este cu despartire, dar oricum, nu era de ales... Mai bine asa..
    Pentru " racii" de mai sus: ati observat ca pe filele cu horoscopul racilor sunt foarte multe discutii, oamenii se sustin, isi ofera sfaturi, se incurajeaza, chiar daca de multe ori lucrurile pe care si le spun sunt destul de dure, dar spuse numai din dorinta de a ajuta. Adevarul verde-n fata, dar dintr-un suflet cald. Salutari la toti!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce mi a venit mie acum?ma gandeam daca s ar scrie aici despre JOAO DE DEUS,am auzit f.multe,n am fost la in ABIANIA-BRAZILIA,dar as fi curioasa daca a fost cineva si daca s a vindecat!credinta vindeca orice,dar sunt curioasa sa ma informez cat mai mult in legatura cu acest,om care pare un miracol pt.omenire!o fi asa?cris.am citit in stg.sus despre adr.hotelului unde s ar caza oamenii cand ajung acolo, daca am inteles bine!am in fam.persoana f.rau bolnava si am inteles ca poate duce poza ,cineva si acest JOAO DE DEUS,vindeca de la distanta,pe poza!daca se poate,eu am venit cu o idee nu e obligatoriu sa fie luata in considerare!multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. S-au scris aici KM de telenovela.Nu va mai expuneti atata.Aici sunt totusi pagini publice de astrologie,nu sunt pagini pentru viata privata. Va doresc tot binele din lume!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. E adevarat,asa este!dar sunt oameni care n au cu cine discuta pur si simplu si cateodata discuti mai bine cu un strain,are o parere obiectiva asupra problemei(mai buna),decat un cunoscut si nu vad cu ce te,,deranjeaza,,d na de mai sus?daca s ar barfi n ar fi bine,daca am judeca n am face bine,daca dai un sfat cerut si ajuta pe cineva,de ce nu?????daca dv.n ati face o,e pt.ca sunteti fericita,sau aveti,,cui sa spuneti,sau sunteti pudica,discreta(excesiv)sau interiorizata si nu i problema asta,dar nu toata lumea e la fel,da?si s a produs o,,crima,,?uneori,sunt probleme care te dispera si iti prinde f.bine un sfat,un ajutor moral,!da,sunt pag.astrologice si poate nu e locul,dar se mai intampla!si telenovela asta,de care vb.cu ironie,este viata cuiva cu probl.ei,nimeni nu se ,,expune,,de placere,ci avand probleme!sunteti fie superficiala,tanara....sau f.fericita si atunci vi se pare necazul cuiva o simpla,,,expunere,,!cris.sunt si ,,scuzati ne,telenovela,,care a produs atata,,indignare,,pt.fericirea vietii dv!ca sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo !!!!!! Felicitari pentru cele spuse. Si eu vroiam sa spun ceva dar, cred ca am prea mult bun simt si am zis sa nu o fac.
      Unii poate nu au problem,iar altii nu mai stiu cu cine sa mai vb. Oricum nimeni nu este obligat ca sa citeasca aceste comentarii. Poate unii se regasesc in cele spuse de mine s au de Cris, dar nu curajul sa scrie. Acumpoate doamna (domnisoara) poate nu are probleme, poate are pe cineva care o iubeste, respecta etc, s au poate este indiferenta. Fiecare reactioneaza in felul lui, unii sunt mai sufletisti , altii sunt mai nesimtiti.
      Unii pun prea mult suflet in relatii si se ard, iar altii "profita" de pe seama celorlalti. Oricum bravo Cris. Sunt geo

      Ștergere
    2. Buna, Geo. ce faci, cum merge relatia ta. V-ati impacat? Te-ai mutat? te-ai mai linistit? O primavara frumoasa la toata lumea.

      Ștergere
  25. buna,GEO!sunt cris.sper incet sa fie mai bine pt.tine ,merci pt.sustinere si mai sper sa fii sanatoasa,ca la tauri cu sanatatea este problema.am prietene tauri,bolnave cu(,gat,ochi,urechi)zona orl.eu am fost f.racita cu sinusita cronica,imi revin si sa dea DOMNUL sa ne fie mai bine!vine primavara,Diana vine cu articole interesante,astept mai bine, sunt varsator si sper sa vina binele,incet cu,,lingurita,,nu ma grabesc!te pup si sa ne auzim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună, încă nu m am.mutat, eu sunt acasă la părinţii mei pentru ca tata a făcut un accident calculat, si am venit acasă.I am spus si lui ca nu ma interesează dacă îmi aruncă lucrurile in stradă, s ai ce se întâmplă cu mine in momentele acestea.El mi a zis, ca nu ar face aşa ceva sa mi le arunce in stradă.Dar sincer nu ma intereseaza de se întâmplă , pentru mine cândcam aflat ce are tata, am simţit cum mi se duce pământul de sub picioare. Este greu pentru ca in momentele acestea ar fi tb sa fie lângă mine. Dar asta este nu ştiu ce sa mai zic.Ma rog sa fie bine.Geo

    RăspundețiȘtergere
  27. regret enorm pt.tatal tau,al meu a fost operat pe cord anul trecut in urma unui infarct,asa ca te inteleg perfect!este mult stres pt.el dar si banii,pt.ca la medici fara bani acum,n ai ce cauta!GEO draga,toate cate vin in pasul nostru trebuie duse!am si o sora de 35 ani f.rau bolnava,cu copil mic si au recidivat problemele de sanatate si pt.ea de 2zile.asa ca stiu si te inteleg.putere,forta,rugaciune si incet toate se rezolva!sanatate pt.tatal tau,recuperare rapida ii doresc si ne mai auzim!

    RăspundețiȘtergere
  28. cris.am uitat sa ma,,semnez,,!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna cris, acum tata este putin mai bine , dar nu va mai fi ca inainte. Nu vede cu ochiul drept, si plus ca s a bucurat enorm ca m-a vazut acasa. Dar mi-a zis niste, lucruri care m-au pus pe ganduri, mi-a zis " ca daca se intampla ceva sa am grija de mama" mi-a zis ca eu cand mai vin acasa , tot asa peste 5-6 luni. Este greu , pentru ca imi doresc enorm ca sa imi gasesc un servici si sa ii scutesc de niste cheltuieli.
    Criis imi pare sincer rau de tatal tau, cred ca acum cel mai importanmt este sa se linisteasca si sa se faca bine, sa aibe suport din partea ta si din partea familiei. Si cu rugaciuni sunt convinsa ca o sa fie totul bine. Multa sanatate si surorii tale, sa se faca bine si sa fie sanatoasa.
    trebuie sa recunosc ca toate au venit asa dintr-o data , despartirea , tb sa ma mut, acum cu tata, si am simtiti asa cum ma scufund si ca nu gasesc de ce sa ma prind ca sa ma ridic. Acum ar fi tb sa am suport din partea lui si sustinere si sa fie langa mine si sa simt ca nu sunt singura . Dar noi suntem DESPARTITI deci nu are de ce sa il mai intereseze de persoana mea, dar pacat ca uneori tb sa mai fii si OM, chiar daca totulm s-a terminat. Este greu sa pornesc din nou singura, sa merg pe un drum si sa nu mai am alaturi un suflet drag. Multumesc frumos Cris pentru toate cuvintele pe care mi le-ai zis. Iti doresc tot binele din lume si multa sanatate fammiliei tale. Sunt Geo

    RăspundețiȘtergere
  30. multumesc pt tot,sanatate,putere si credinta sa avem!viata este o lupta continua ,cu bune si rele si sa avem taria si forta de a trece peste toate,mai ales cand vin una dupa alta probl.de parca iti iau aerul!sa fim iubiti,cris!

    RăspundețiȘtergere
  31. Bună, de 2 zile m am mutat dar tb sa recunosc ca,este fff greu. Uneori plâng fff tare.Si colac peste pupăză când m a ajutat sa ma mut am vb si mi a zis ca eu am fost cea mai lungă relaţie pe care a avut o ,ca unele nu apucau nici măcar 2 ani.
    Ralu .as mai vb dar nu mai am putere sa scriu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.