Horoscop Sagetator martie 2014

Horoscopul Sagetatorului martie 2014 lasa sa se intrezareasca o fericita interactiune cu oamenii din jur, un sporit aflux de creativitate, o pozitiva comunicare cu familia, si o nemaipomenita pofta de viata. Daca dragostea pare a nu-ti crea mari probleme, legaturile de prietenie stau totusi sub semnul unor indoieli ori necesare reconfirmari.

Mercur isi reia tranzitul direct in Varsator si a treia casa a Sagetatorului odata cu 28 februarie 2014, indepartand din calea comunicarii tale cu lumea niste erori involuntare sau niste piedici aparent insurmontabile. Increderea in tine insati se intensifica, la fel ca si motivarea de a-ti urmari marile idealuri. Pari a sti mai bine ce ai de facut si in cine sa te increzi. Dificultatile de pana acum au potentialul de a-ti arata ce sau cine nu isi mai are rostul in viata ta.

Luna noua ivita pe 1 martie in Pesti si a patra ta casa iti pune in joc atasamentul fata de familie si casa. Niste mai vechi probleme familiale par a se indrepta spre o definitiva rezolvare. Intr-un fel sau altul, trebuie sa ajungi la un armistitiu cu niste rude ori cu simtaminte legate de ele. In acest context, ti se favorizeaza un aspect asociat cu locuinta, tinand fie de vanzarea actualei case ori cumpararea alteia, fie de reamenajarea celei existente.

Incepand cu aceeasi zi de 1 martie 2014, Marte retrograd in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului tinde a se pune in calea infiriparii unor noi si promitatoare prietenii. Este posibil ca amicii mai vechi sa iti creeze dificultati din acest punct de vedere, motivati de niste nejustificate gelozii, ori ca noile tale cunostiinte sa nu se poata adapta mediului tau social. Intr-un fel sau altul, trebuie sa impaci atat capra, varza si lupul. In acelasi timp, poti fi strabatut de impulsul de a-ti invinovati prietenii pentru niste esecuri personale. Indiferent cat de multa dreptate ai pentru a face asta, este necesar sa iti amintesti ca viata ta si deciziile tale cele mai importante depind numai si numai de tine.

Lumea ta interioara este pe cale de a da in clocot si te forta sa iei hotarari prea mult amanate ori trecute cu vederea din 2 martie, atunci cand Saturn paseste in aspect retrograd in Scorpion si a douasprezecea ta casa. Trebuie sa aduci la tacere niste ecouri din trecut care nu mai au ce cauta in existenta ta prezenta si sa iti ingropi odata pentru totdeuna cadavrele unor prejudecati ce iti impiedica dezvoltarea.

Comunicarea si intrarea in contact cu o diversitate de oameni, din diferite medii sociale si culturale pare a fi un trend constant din 5 martie, ca urmare a parcusului lui Venus in Varsator. Ai capacitatea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit, si de a aduce alaturi de tine, in acest fel, mai multi aliati ai cauzelor tale personale.

Interactiunea cu familia, in special cu parintii, pare a se mari din 17 martie 2014, sub influenta vizitei lui Mercur in Pesti si a patra casa a Sagetatorului. Ratiunea, dar si intuitia, te ajuta sa discerni cum sa reinnozi legaturile cu oamenii apropiati, si cum sa iti asiguri un sporit confort in viata de zi cu zi.

Odata cu 20 martie, Soarele in tranzit pe taramurile Berbecului iti pune la dispozitie o navalnica incredere in propriile forte, si te indruma sa te indrepti, fara a mai tine cont de nimic, spre  ambitioasele tale teluri. Ai abilitatea de a te exprima foarte sugestiv si convingator, si de a-ti pune creativitatea mai mult decat altadata in slujba obiectivelor tale esentiale. Placerea de a trai isi pune mereu amprenta asupra ta, chiar si in cele mai marunte ori simple experiente de viata.

Pe 30 martie 2014, Luna noua din Berbec accentueza tendintele anterioare, iti intensifica pofta de a degusta toate placerile vietii, dar si de a-ti pune la incercare spiritul competitiv si inzestrarile native. Ai posibilitatea de a te angaja in inedite activitati, prietenii si demersuri creative. Adeseori, ai de profitat urmandu-ti mai curand mesajele instinctului decat sugestiile ratiunii.

Horoscop Sagetator martie 2014 - Dragoste

Din 5 martie 2014, tranzitul lui Venus in a treia casa a Sagetatorului ii face pe oameni sa se simta atrasi de latura independenta ori  neconventionala a personalitatii tale. Iti doresti sa te apropii de cineva capabil a-ti intelege profundele idealuri si se poate intampla ca mai multe  astfel de persoane sa isi incruciseze pasii cu ai tai. A treia casa este guvernata de Gemeni, asa ca poti purta o lupta interioara cu atractia fata de doi potentiali parteneri de cuplu. Pe de alta parte, este posibil sa te implici intr-o noua poveste de dragoste de-a lungul unei calatorii, prin intermediul unei  rude, a unei cunostiinte sau a unui prieten.  

Senzualitatea revine in forta in viata ta odata cu 6 martie, ca efect al intoarcerii lui Jupiter in aspect direct in  Rac si a opta ta casa. Daca simtamintele isi gasesc usor fagasul catre deliciile erotice, calea inversa  este mai putin probabila.

Soarele patrunde pe 20 martie 2014 in a cincea casa a Sagetatorului, iluminand toate aspectele  vietii tale sentimentale adumbrite ori intrate intr-o paguboasa rutina in ultimul timp. Aceasta circumstanta astrala imprimavareaza conexiunea ta amoroasa, trezeste la viata fiorii dragostei dintai si are potentialul de a te aduce pe o mai inalta treapta a comuniunii afective cu partenerul tau de cuplu.

Nativii singuri din Sagetator au ocazia de a fi purtati intr-o fierbinte aventura amoroasa sub efluviile Lunii noi aparute pe 30 martie in a cincea lor casa. Cei dedicati unei legaturi sentimentale mai vechi au din nou prilejul de a-si adanci ori chiar oficializa relatia cu fiinta indragita.

Horoscop Sagetator martie 2014 - Bani si cariera

Niste neasteptate oportunitati financiare tind a-si croi drum catre tine din 6 martie 2014, sub impactul tranzitului lui Jupiter in a opta casa a Sagetatorului. Este posibil sa poti imprumuta niste bani in niste conditii foarte avantajoase, sau (mai rar) sa primesti o mostenire  la care nu aveai cum te astepta. Intr-o alta eventualitate, se poate intampla sa ai la dispozitie o mare sansa in afaceri.

Pe 16 martie 2014, Luna plina din Fecioara si a zecea ta casa iti poate aseza pe umeri, in viata profesionala, mai multe poveri decat poti duce. Acest aspect astral sta, de obicei, sub semnul prudentei si a eficientei, dar in acest caz iti poate extinde peste masura responsabilitatile. Este necesar sa prioritizezi, sa te ocupi mai intai de ceea ce este cu adevarat important!


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator februarie 2014
Horoscop Sagetator martie 2014 Horoscop Sagetator martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.