Horoscop Scorpion martie 2014

Horoscopul Scorpionului martie 2014 anticipeaza o fericita viata de familie, o comunicare fertila cu oamenii din jur, dar si asumarea unei atitudini cat mai prudente in niste imprevizibile sau complicate circumstante ale vietii, o reevaluare mai mult sau mai putin silita a relatiilor de prietenie, si o necesara, vitala transformare a sinelui.

 O perioada de amanari, piedici si bruste rasturnari de situatie legate de familie, casa sau costurile de intretinere ale acesteia este pe cale sa se incheie chiar odata cu debutul lunii martie 2014, ca urmare a revenirii lui Mercur in tranzit direct in Varsator si a patra casa a Scorpionului. Problemele par sa dispara de la sine sau sa-si gaseasca o neasteptata rezolvare,  cu atat mai mult cu cat tinzi a gandi mai obiectiv si a da dovada de o inspirata inventivitate.                                                    

Sensibilitatea si afectiunea ce te stapanesc sub efluviile Lunii noi rasarite pe 1 martie in cerurile Pestilor inlesnesc eliberarea unor impulsuri creative de zile mari, iti maresc increderea in tine insuti si te indruma catre redescoperirea placerilor vietii. O sumbra seriozitate poate face loc unei abordari cumva ghiduse sau jucause a existentei, iar copiii tai ori ai cuiva apropiat par a juca un mai mare rol in viata ta.

Tot pe 1 martie 2014, Marte retrograd in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului iti poate crea o senzatie de deruta in aproape toate demersurile tale cotidiene. Pare a fi dificil sa discerni in ce directie sa-ti focalizezi eforturile pentru ca aceleasi, repetate actiuni tind a genera diferite rezultate. Imprevizibilitatea conjuncturilor existentei iti recomanda sa nu te mai implici o vreme in activitati importante, cel putin pana cand reusesti sa intrevezi din ce directie bate vantul schimbarii si care sunt cele mai favorabile optiuni personale. Deviza sub care ar trebui sa stea acest ciclu al existentei ar putea fi "Dubito, ergo sum" (Ma indoiesc, deci exist).

Dezideratul de a te schimba, de a trece printr-o esentiala transformare apare din 2 martie, sub impactul trecerii lui Saturn in turnura retrograda in Scorpion si prima ta casa. In acest cotext, poti fi inclinat sa iti reevaluezi starea emotionala si sentimentala (pentru a putea intrevede ce anume este prioritar pentru implinirea ta interioara), sa iti reconsideri infatisarea exterioara (apeland eventual la o ambitioasa dieta sau la un regulat program de intretinere fizica), sa iei decisive masuri pentru a indeparta niste oameni ce iti incalca intimitatea ori iti inseala increderea.

Din 5 martie 2014, Venus calatoreste pe meleagurile Varsatorului, imboldindu-te sa aduci o schimbare locuintei sau caminului. Poate fi vorba, desigur, despre curatenia de primavara, despre o improspatare a mediului tau ambiant, dar si despre reinvigoare a relatiei cu familia, cu cei dragi. Oricum, interactiunea cu rudele sta sub semnul unei sporite comunicari si luari de contact.

Un interval de timp propice plecarii intr-o mult visata calatorie, reluarii unui stadiu al studiilor intrerupt de catava vreme, largirii orizonturilor cunoasterii, este vestit odata cu 6 martie, ca efect al intoarcerii lui Jupiter in tranzit direct in Rac si a noua casa a Scorpionului. Fereste-te totusi de inclinatia, sugerata tot de Jupiter, de a crede ca stii totul, ca ai aflat un lucru ce iti ofera raspunsuri la toate intrebarile tale si de a incerca sa iti impui cu orice pret convingerile celor din jur.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn din 11 martie 2014 pare a a te face iritabil fata de orice fel de piedici ti se pun in cale. Mintea ti se concentreaza asupra detaliilor si esti cuprins de o fierbinte nazuinta de a fi cat mai precis in tot ceea ce faci. De fapt, tinzi a fi cu mult mai eficient decat crezi, dar iei orice lucru atat de mult in serios incat te poti apleca unor probleme care nu exista cu adevarat. Alti oameni pot fi critici la adresa ta, insa trebuie sa le intampini comentariile cu o cat mai mare obiectivitate si sa ai mai multa incredere in abilitatile si realizarile tale.

Pe 13 martie, Soarele in trigon cu Saturn te sprijina sa iti prioritizezi cu usurinta si inspiratie actiunile, mai ales atunci cand iti cunosti cu claritate responsabilitatile. Eforturile depuse in aceasta conjunctura astrala sunt incununate de obicei de succes, desi pot necesita incadrarea intr-o strategie a pasilor fermi dar marunti.

Luna plina ivita pe 16 martie 2014 in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului este asociata cu revederea si redefinirea unor relatii de prietenie. Poate ca unii dintre actualii tai amici te aduc in preajma unor evenimente nedorite si nu iti inteleg aspiratiile, sau poate ca, dintr-o data, numerosi si diversi prieteni te solicita sa indrepti alaturi de ei in directii atat de diferite incat se impune sa faci niste clare, ferme alegeri. Evita sa iti asumi responsabilitati sau sarcini suplimentare, intrucat risti sa pierzi controlul asupra celor pe care le ai deja.

Comunicarea poarta amprenta unei sporite afectiuni sau unui atasament spontan fata de ceilalti incepand cu 14 martie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Pesti si a cincea ta casa. Lumea pare a fi mai binevoitoare cu tine si informatii vitale preocuparilor tale de baza par a-si croi mai usor drum catre tine. Imaginatia si intuitia te calauzesc mai cu seama spre hobby-uri sau pasiuni cu o tenta cumva intelectuala.

Soarele din Berbec iti sugereaza odata cu 20 martie 2014 o schimbare de mult planuita a stilului de viata, o acuta constientizare a unor obiceiuri nesanatoase, si iti furnizeaza energia necesara pentru a te desprinde de ele.

Starea de sanatate ajunge din nou in vizor pe 30 martie, sub vibratiile Lunii noi aparute in Berbec. Initierea unui regulat program de intretinere fizica isi poate spune cuvantul nu numai asupra trupului tau, dar si a dispozitiei tale generale, a felului cum te dedici relatiei cu lumea si cu tine insuti.

Horoscop Scorpion martie 2014 - Dragoste

Pe 1 martie 2014, Luna noua din a cincea casa a Scorpionului iti netezeste calea spre implicarea intr-o noua poveste de dragoste sau reimprospatarea uneia mai vechi. Sinceritatea si spontaneitatea in exprimarea sentimentelor tale par a concura catre instaurarea unei reale armonii in viata amoroasa.

Nativii singuri din Scorpion sunt cutreierati de nazuinta de a se angaja intr-o relatie serioasa incepand cu 5 martie, atunci cand Venus isi face simtita prezenta in cea de-a patra ta casa. Marea sensibilitate ce ii caracterizeaza ii face sa se simta vulnerabili si mai putin indrazneti. Cu toate acestea, pot intalni un potential partener in persoana cuiva care are o preocupare asociata cu locuintele ori viata de familie, sau cineva din familie ii poate prezenta unui posibil tovaras de cuplu. Nativii aflati deja intr-o relatie in doi par fi predispusi sa isi asume o atitudine extrem de protectoare data de persoana iubita si a aseza fidelitatea reciproca pe piedestalul iubirii.

Un vant primavaratic adie peste viata ta sentimentala din 17 martie gratie parcursului lui Mercur in a cincea ta casa. Impartasirea afectiva cu partenerul de cuplu castiga in spontaneitate si faciliteaza un schimb  neingradit de mesaje ale mintii si sufletului.

Horoscop Scorpion martie 2014 - Bani si cariera

Din 20 martie 2014, tranzitul Soarelui in cea de-a sasea casa a Scorpionului pune accentul asupra unei atitudini calde, chiar prietenesti in mediul profesional. Pari a fi  predispus sa le dai mai des o mana de ajutor colegilor ori colaboratorilor, iar acestia tind a-ti raspunde cu aceeasi moneda. Munca in echipa are darul de a-ti oferi neasteptate beneficii.

Cuadratul lui Saturn cu Venus de pe 29 martie adumbreste totusi tendintele anterioare. Pari a te confrunta cu dificile provocari in cariera, a te preda nevoii de a-ti analiza la sange relationarea cu oamenii din preajma, si a pune sub microscop fiecare detaliu al interactiunilor tale din zona profesionala. Poti cauta cu tot dinadinsul defecte personale sau a cere altora (subordonatilor) lucruri aproape imposibil de infaptuit. De asemeni, poti avea inclinatia de a face din tantar armasar, si a ti se pare ca dai de probleme acolo unde acestea nu au ce cauta. Pastreza-ti cu perseverenta obiectivitatea si nu te lansa in presupuneri neverificate de indubitabile dovezi!


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion februarie 2014
Horoscop Scorpion martie 2014 Horoscop Scorpion martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. multumesc pentru previziuni, as dori sa stiu (pe scurt) daca Scorpionii sunt favorizati si dupa 16 iulie,cand Saturn intra in Leu.Am inteles ca ar fi favorizate doar zodiile de Foc,dar pe de alta parte,gasesc informatii contradictorii, precum ca vom cunoaste ascensiunea profesionala..mie exact in vara imi expira contractul de munca,si as vrea sa stiu daca o sa cunosc abisul..sau extazul. Muultumiri anticipate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oi fi eu un anonim,dar chiar ma asteptam sa imi raspunda Diana..si nu doream o astrograma personalizata..doar asa,in mare,daca vom fi sau nu favorizati de astre..o primavara frumoasa tuturor!

      Ștergere
  2. Sa ti spun ceva d le anonim!eu sunt cristina,astrogramele se fac pe bani,da?e suficient ca DIANA,face astrograme lunare,anuale,pt.fiecare zodie in parte.daca iti da dumitale un raspuns,cum il doriti(adica detalii despre probl.care va preocupa)toata lumea va veni apoi,sa ceara,numai ,,atat vreau sa stiu,,!intelegeti,dvoastra?ea,va trebui apoi sa treaca de fapt pe probl.fiecaruia,pe detalii si altele,care din lipsa de timp,nu pot fi rezolvate!si....inca ceva,pretentii putem avea toti nu?uitati va,cat costa astrogramele personalizate si dupa aceea mai vbm!de fapt nu va doriti o astrog.personaliz.dar sa vz.ca vreau ......numai atat!nu exista numai atat,exista astrograme generale aferente zodiilor si personalizate in functie de datele personale!nuuuuu ......doar asa in mare.....cum ati scris!si sincer?ar trebui sa fim rezonabili,pt.ca le primim gratuit,toate si mai ridicam si pretentii ca,vz,DOAMNE,daca sunteti anonim,nu va baga in seama!este vorba de altceva,ganditi va mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa este!sa ne bucuram ca avem horoscoapele atat cat se poate si daca toti am avea,numai o intrebare pt.diana,ar insemna sa stea la cheremul nostru si asta nu se poate.e de ajuns atat!vreti sa stiti mai mult,mai detaliat sau pt.orice alte informatii,se fac astrograme personalizate ,asa ca incercati asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. ia uite ce au sarit in sus oamenii astia..

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar asa.uite cine vorbeste!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.