Cum este sa te saruti cu necunoscuti - Video

Orice sarut, dar mai ales cel daruit unui necunoscut poate fi tulburator. Jenant. Infricosator. Si chiar neplacut. Daca esti destul de norocos / norocoasa, primul astfel de sarut poate fi atat de romantic incat sa te faca sa-ti tremure genunchii.

Acest video , realizat de creatoarea de film din Los Angeles, Tatia Pileva, impreuna cu Wren Studio, a incercat (si a reusit, dupa umila mea parere) sa imortalizeze ineditul ori chiar miracolul primului sarut sau al sarutului cu cineva total necunoscut. Va vine sa credeti sau nu, dar s-au gasit 20 de voluntari, simpatici de altfel, care au fost de acord sa se sarute cu strain si sa se lase filmati facand asta.

Cele dintai momente cand  doi oameni  total straini unul fata de celalalt ajung sa fie fata in fata pentru a se saruta este nemaipomenit de stingheritor. Vrand-nevrand, apar cateva cuvinte, cateva replici menite a destinde atmosfera: "Inca o data, care este numele tau?", "Puteti inchide lumina?", "E destul de infricosator...". Atunci inca cand, asemeni unui vechi cuplu de indragostiti, fiecare pereche de necunoscuti incepe sa se sarute, lucrurile pare a merge destul de bine. Atat de bine incat realizatorii filmului sunt intrebati: "Putem sa ne sarutam mai mult?"


Video-ul, intitulat PRIMUL SARUT, al Tatiei Pilieva, a strans aproape 2,5milioane de vizualizari intr-o singura zi, ajungand pe prima pagina a siteului Reddit. Ca de obicei, l-am tradus si subtitrat pentru voi in limba romana.

Vizionare placuta si astept, ce interes, comentariile voastre!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Enciclopedia sarutului - 100 feluri de a saruta

Sarutul, simbol si semnificatie

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie
Cum este sa te saruti cu necunoscuti - Video Cum este sa te saruti cu necunoscuti - Video Reviewed by Diana Popescu on martie 11, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.