Horoscop martie 2014 - Toate zodiile

Horoscopul martie 2014 anticipeaza o serie de complexe evenimente  astrale pentru aproape toate zodiile. Mercur revine in cele din urma in aspect retrograd in Varsator, impulsionandu-ne din nou setea de cunoastere si receptivitatea fata de noi si originale idei. Comunicarea tinde a ni se limpezi si a castiga in spontaneitate, iar gandirea ne devine din ce in ce mai obiectiva.

Horoscop Pesti martie 2014

Pe 1 martie 2014, Luna noua din Pesti ne imboldeste sa fim atenti la mesaje inimii si sa ne focalizam spre autenticitatea fiintei noastre interioare. Avem oportunitatea de a ne indrepta catre miezul existentei, a lasa magia si misterul Pestilor sa patrunda adanc in sufletele noastre.

Horoscop Berbec martie 2014

Incepand tot cu 1 martie, Marte retrograd in Balanta are forta de a ne dezechilibra viata de toate zilele,  a ne mari egoul, agresivitatea si spiritul competitiv chiar si in domenii ale existentei in care astfel de impulsuri nu isi au locul. Putem forta nota pentru a-i face pe altii sa actioneze ori sa reactioneze asa cum ne dorim. La urma urmei, Balanta este acea zodie care ne ajuta sa ne intelegem sinele asa cum se reflecteaza in mintea si sufletul oamenilor din imediata noastra apropiere.

Horoscop Taur martie 2014

Avem prilejul de a ne trece in revista trecutul, de a revedea si remodela activitati si tendinte mai putin inspirate din 2 martie 2014, sub impactul miscarii retrograde a lui Saturn in Scorpion. Este necesar sa inlaturam orice sursa de stres si neimpliniri, sa iesim din capcanele interioare si exterioare ce ne impiedica evolutia personala.

Horoscop Gemeni martie 2014

Reperele constante ale tranzitului inceput de Venus, pe 5 martie, in Varsator, par fi eliberarea de conventii, independenta si libertatea individuala in relationarea noastra sociala. In acest context, putem fi supusi unei alternante intre dragoste si prietenie. Este important ca in relatiile de cuplu sa domine libertatea de exprimare, egalitatea, si reprocitatea afectiva.

Horoscop Rac martie 2014

Accesul spre universul nostru emotional ne este inlesnit din 6 martie 2014 de revenirea lui Jupiter in tranzit direct in Rac. Putem avea un fructuos dialog cu noi insine si cu cei din jurul nostru, capabil a ne deschide ochii asupra intereselor si aspiratiilor noastre esentiale. Jupiter in Rac poate pune accentul pe aspecte de baza ale acestui sector astrologic: casa, familie, radacini spirituale si materiale, copii (copilul din interiorul nostru), posesiuni, vulnerabilitati, zone de confort, supravietuire fizica si spirituala.

Horoscop Leu martie 2014

Luna plina aparuta pe 16 martie in Fecioara cauta sa armonizeze cautarile noastre materiale cu nazuintele noastre spirituale, aprecierea cu criticismul fata de noi insine, perseverenta in materializarea idealurilor cu dorinta de a ne trai din plin viata.

Horoscop Fecioara martie 2014

Din 17 martie 2014, atunci cand Mercur revine in zodia Pestilor, putem avea inclinatia de a fi stapaniti intr-o sporita masura de intuitie si imaginatie. Lumea emotiilor si simtamintelor isi poate pune cu pregnanta amprenta asupra gandirii si felului cum comunicam.

Horoscop Balanta martie 2014

Odata cu 20 martie, Soarele calator prin Berbec daruieste entuziasm si spontaneitate. Adeseori, in aceasta conjunctura astrala, suntem extrem de impulsivi, nazuim catre noi inceputuri si vrem a fi mereu invingatori. Nu ne complicam prea mult in satisfacerea nevoilor noastre, dar putem fi cumva orbiti fata de planurile cu bataie lunga in viitor.

Horoscop Scorpion martie 2014

O vreme prielnica initierii unui nou proiect, relansarii sperantelor noastre majore este vestita de Luna noua ivita pe 30 martie in Berbec. Este timpul sa lasam in urma trecutul, sa ne  desprindem de paguboase inertii cotidiene, sa ne recastigam increderea in noi insine si sa ne  remobilizam spre telurile noastre cele mai importante.

Horoscop Sagetator martie 2014

Descopera felul cum se reflecta aceste aspecte astrologice in fiecare dintre zodii accesand horoscopul semnului tau zodiacal din acest articol.

Horoscop Capricorn martie 2014

Horoscop Varsator martie 2014
Horoscop martie 2014 - Toate zodiile Horoscop martie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. In cazul in care ne cunoastem ascendentul si avem peste 30ani, urmarim previziunile zodieli sau cele ale ascendentului?

    Daca nu ne cunoastem ascendentul cat de relevante sunt previziunile zodiei?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.