Cum arata Bianca Dragusanu?

Nepoata mea de 10 ani, eleva eminenta in clasa a patra, m-a luat astazi prin surprindere, cu o intrebare de tip Capatos: "Vrei sa vezi cum arata Bianca Dragusanu?"  Surprinsa de acest impuls nestavilit si iesit din comun al fetitei, nu am putut decat sa raspund : "Cum?"

Poza de la www.romaniapress.ro
Ei bine, fiica surorii mele nu a facut decat sa schiteze o mimica scurta, dar revelatoare, si-a tuguiat buzele si le-a impins cat mai mult in afara intr-un mod nostim si caraghios. Stii, este vorba despre postura comica, dar si tragica a unui clovn. Nu al oricarui clovn! Al clovnilor in genul Biancai Dragusanu, care in loc sa isi faca nasul mare, isi fac buzele mari, (si nu numi atat). Pe langa faptul ca nu le este recomandat copiilor sa se uite la emisiuni sau "cuvantari" gen Bianca Dragusanu, nu pot sa remarc decat ca cei mici poseda, in pofida prostului gust care domina televiziunea romanesca,  un bun simt sanatos.

Unii parinti, foarte putini, au ajuns sa faca mai mult decat atat. Ei nu le mai spun odraslelor lor daca se incumeta sa minta ca le va creste nasul la fel ca si lui Pinochio, ci ca li se vor umfla buzele la fel ca si cele ale Biancai Dragusanu!

Doamne, fereste-ne de buzele mari si de mintea proasta ascunsa in spatele lor! Doamne, fereste-ne de siteurile si ziarele care idolatrizeaza prostia cu buze si tate mari, lasand deoparte marea, nesfarsita destaptaciune a romanilor!
Cum arata Bianca Dragusanu? Cum arata Bianca Dragusanu? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 08, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Acest personaj,,monden,,nu este altceva decat un produs comercial,,care vinde,,o simpla,,reclama,,o biata fiinta,care doar.......respira,desi nu merita....nici asta!Nu pt.ca eu as merita neaparat,ci pt.faptul ca acestei fiinte i se da dreptul de a,,polua,,moral ,fizic,social si psihologic o generatie tanara,care invata ca nu trebuie sa ai nici o valoare,sa reusesti in viata!este suficient sa ,,vanezi,,barbati cu bani care sa te intretina sau sa te propulseze acolo unde ambitia,,te vrea,,si.....cam atat!asta este cu adevarat periculos pt.fetele frumoase,destepte dar care aleg sa si foloseasca aceste atuuri ,total eronat!de ce?Uitati,exemplele societatii,f.promovate si acceptate(DRAGUSAU,TRASCA,TONCIU,etc).Dar, a avea doar sani s i buze,te descalifica,ca si OM.aceste FORME DE VIATA cum le numesc eu,n au nimic in comun cu ce inseamna a fi OM!!!!!!cris.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate aceste scursuri ale societatii trag in jos ,totul pt.ca generatiile astea tinere se lasa influentate.asta da.este grav.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.