Horoscop Varsator mai 2014

Horoscopul Varsatorului mai 2014 marturiseste despre o fertila interactiune cu oamenii, dorinta de a-ti trai din plin viata si a-ti fauri destinul cu o sporita creativitate, focalizandu-te catre oportune si ambitioae proiecte pe termen lung.

Deviza Varsatorului in Horoscopul mai 2014: Ce sens ar mai avea viata daca nu te-ai putea  bucura cu adevarat de ea?

Horoscop Varsator mai 2014 - Horoscop general

Simtul diplomatiei reprezinta unul dintre atuurile tale principale odata cu 3 mai 2014, ca urmare a tranzitului lui Venus in Berbec. Planeta dragostei iti netezeste calea spre o fericita comunicare cu ceilalti, ajutandu-te sa le spui exact ceea ce isi doresc si sa iti promovezi in randurile lor ideile si obiectivele. Este de asteptat ca prietenii si oamenii apropiati sa iti ofere adeseori rare momente de delectare, cu prilejul unor intalniri, petreceri, evenimente sociale si scurte calatorii.

Din 7 mai, vizita lui Mercur in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului este asociata cu o efervescenta stimulare intelectuala prin mijlocirea unui hobby sau a unor jocuri ale mintii. Tinzi a te indrepta spre surse de placere cumva elevate, tinand de un domeniu artistic. De asemeni, poti fi preocupat de copii (ai tai ori ai cuiva apropiat), de interactiunea cu ei si de dezvoltarea lor educationala. Discutiile cu cei din preajma ta sunt mai putin profunde dar se orienteaza spre o larga gama de subiecte.

Tentativele de a te angaja in proiecte de anvergura devin mai putin anevoioase incepand cu 20 mai 2014, sub impactul revenirii lui Marte in aspect direct in Balanta si a noua ta casa. Ai prilejul de a-ti constientiza cele mai bune optiuni si a le lasa deoparte pe celelalte. Inceteaza sa iti mai risipesti energia catre teluri neconvigatoare ori minore si nu sovai in a te ambarca pe corabia avand drept destinatie autenticul tau ideal. Desigur, este nevoie sa nu precupetesti nici un efort insa, in curand, vei putea constata ca lucrurile incep sa merga tot mai mult in favoarea ta.

O dorinta de nestapanit in a te bucura de viata si a-ti exprima cat mai amplu personalitatea pare a te strabate din 21 mai, atunci cand Soarele patrunde pe teritoriile Gemenilor si a cincea casa a Varsatorului. Fertila-ti creativitate se impleteste cu nazuinta de a fi mereu printre oameni si a fi remarcat de ei. Spiritul incandescent si pofta te joaca care te caracterizeaza tind a te aduce in centrul atentiei.

Distractia si cufundarea in deliciile existentei cunosc un sporit avant sub efluviile Lunii noi aparute pe 28 mai 2014 in cerurile Gemenilor. Nu este nimic rau in a te lasa in voia placerior, mai ales ca esti inca o data inzestrat cu creativitate si spontaneitate, dar ai grija ca nu cumva unele persoane sa inteleaga gresit intentiile tale.

Tranzitul initiat de Mercur, pe 29 mai, in Rac si a sasea casa a Varsatorului te indruma sa te debarasezi de lucruri care nu-ti plac sau iti ingradesc evolutia. Intre ele, poate fi vorba despre niste tabieturi si obiceiuri paguboase. Daca nu iei nici o masura in acest sens si te lasi purtat de inertie, exista riscul sa te simti coplesit de tot ce ti se impotriveste si sa cazi prada depresiei ori unui amar, aparent fatidic gust de insatisfactie.

Horoscop Varsator mai 2014 - Dragoste

Incepand cu 3 mai, prezenta lui Venus in a treia casa a Varsatorului iti faciliteaza o sincera si benefica comunicare cu persoana iubita. Daca a existat pana acum umbra vreunui secret intre voi, aceasta este pe cale sa dispara. Pe de alta parte, Venus are darul de a pune capat certurilor intre indragostiti, a-i face sa treaca peste inutile orgolii personale.

Tranzitul Soarelui in a cincea ta casa da startul, odata cu 21 mai 2014, unui ciclu al vietii presarat cu numeroase oportunitati amoroase, cu atat mai mult cu cat esti inconjurat cu o aura de atractivitate iesita din comun si esti gata sa-ti asumi sporite riscuri pentru a-ti aduce aproape persoana la inima careia nazuiesti.

Pe 28 mai, Luna noua din a cincea casa a Varsatorului te imboldeste sa te bucuri de jocurile de artificii ale flirtului si tachinarii erotice. De aceasta data, viata ta sentimentala pare a fi mai curand superficiala, nelasand loc unei adanci implicari afective.

Horoscop Varsator mai 2014 - Bani si cariera

Mestesugul de a manui vorbele in favoarea ta iese la iveala din 3 mai 2014, gratie calatoriei planetei Venus in a treia ta casa. Sunt avantajati cu precadere nativii din Varsator avand un job in domeniul relatiilor cu publicul sau in mass-media.

Luna plina rasarita pe 14 mai 2014 in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului te incarca cu o intensa sensibilitate emotionala ce iti ingreuneaza focalizarea catre responsabilitatile tale profesionale. Atentie la predispozitia de a-ti forma pareri gresite, subiective despre colegi si superiori.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator aprilie 2014
Horoscop Varsator mai 2014 Horoscop Varsator mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Imi pare rau,dar nu mai cred in nimic :-j

    RăspundețiȘtergere
  2. In d zeu,DIANA sa ti pui increderea!nu in preoti,calugari cum ii blameaza multi,in SUPREMA DIVINITATE si atat!normal,e o sugestie nicidecum altceva!ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu punctul tau de vedere. Cred ca stii expresia romaneasca "Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii."

      Ștergere
  3. DA,te mananca sfintii dar astea sunt incercarile vietii,maturizarea,lectiile vietii asa ca alegem sa ne fie f.usor,sa nu credem in nimic sau.....sa credem ,dar cu sacrificiile de rigoare.Dar merita si acest efort pt.spiritualitate si credinta.Digo yo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate,suferinta si sacrificiile din credinta si pt.ea sunt mari si multe,uneori crancene,dar merita!poate mai mult decat banii,casele,averile,luxul si altele.Implinirea si satisfactia mentala si sufleteasca,ne ridica din mocirla asta umana,deasupra tuturor lucrurilor materiale.Este ceva de nedescris.Va spune o femeie,care a avut totul material vorbind,dar.......nu mai vreau nimic,decat liniste si credinta si f.multe lucruri s au schimbat in viata mea in bine,de cand nu o mai razna numai si numai dupa bani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper, pt.varsatori sa fie mai bine,pe toate planurile ca tare rau si prost a fost pana acum,din ian.Sa speram,cu credinta ca vor veni vremuri macar....putin mai bune.Din iulie ,s ar spune (18)incolo in dragoste va fi mai bine.SINCER?nu mai cred,nici asta dar nici in horoscoape ca vad ca nicidata nu se implinesc.Singurul care mi se implineste mie(varsator).este al uraniei,care prezinta f.prapastios,negativ zodiile ,in general!LA ea mi se implinesc toate(negativ).Si sa nu ma luati cu filozofii,ca gandesc negativ etc.Dimpotriva sunt varsator si sunt optimist,liber,noncomformist dar devin pesimist dupa f.multe lucruri negative,din ian.NU MAI CRED IN NIMIC!IN D ZEU,am speranta totala,atat...in oameni fereasca ne Domnul!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.