Horoscop Capricorn iunie 2014

Horoscopul Capricornului iunie 2014 pune accentul asupra relatiilor de parteneriat, a conlucrarii cu cei din preajma ta si a unei bogate vieti sentimentale.

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Capricorn iunie 2014
Incepand cu 7 iunie 2014, Mercur capata o turnura retrograda in Rac, dand nastere unor probleme in relatiile de parteneriat din plan personal, social sau profesional. Este posibil ca vechi si nerezolvate dispute sa iasa din nou la iveala ori ca niste tensiuni acumulate in ultima vreme sa rabufneasca, prilejuind infierbantate certuri. Pana la urma, astfel de lucruri au un aspect pozitiv intrucat nu mai lasa loc vreunui dubiu, lamuresc pozitia fiecarui membru al parteneriatului, lasand sa se intrevada daca relatia mai este sau nu viabila.

Neptun devine retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului odata cu 13 iunie, un eveniment astral ce stimuleaza peste masura imaginatia, mai ales in interactiunea sociala. Te poti confrunta cu erori de comunicare, intelegand gresit mesajele celorlalti sau exprimandu-te intr-un mod ambiguu, ce poate provoca deruta si indoieli despre tine printre rude si oamenii apropiati. Este necesar sa te straduiesti a estima cu obiectivitate relatiile cu ceilalti. In aceasta perioada, este indicat sa intampini cu o mare prudenta orice fel de contracte, intelegeri si negocieri importante.

Voalurile unor secrete bine pastate pot fi date deoparte pe neasteptate sub vibratiile Lunii pline aparute in aceeasi zi de 13 iunie 2014 in Sagetator si a douasprezecea ta casa. Fii cat mai discret si patreaza cu grija informatiile confidentiale care iti sunt incredintate. Este mai bine sa ramai in penumbra, in culise, si sa-ti iei drept pavaza prudenta decat sa raspunzi oricaror provocari directe si, mai cu seama, indirecte. Ocoleste nitel ambitiile si obligatiile lumii cotidiene pentru a intra in contact cu latura ta spirituala.

Pe 14 iunie, cuadratul lui Marte cu Pluton pune la bataie importante forte. Strabatut de  o crescanda putere interioara, pari a cauta sa ti-o afirmi in exterior. Cu toate acestea, existenta sau oamenii tind a opune rezistenta eforturilor tale. In acest context, poti dori sa ripostezi cu vigoare, fara a fi dispus sa faci compromisuri. Conjuncturile vietii iti deschid ochii asupra a ceea ce vrei cu adevarat si asupra a ceea ce nu ai de gand sa accepti nicicand.

Sanatatea necesita a fi trecuta in revista din 17 iunie 2014, ca urmare a patrunderii lui Mercur retrograd in Gemeni. Poti fi inclinat sa iti pui intrebari despre felul cum te simti din punct de vedere fizic, despe cata vitalitate ai la indemana si despre niste indispozitii care te afecteaza uneori. Daca esti de parere ca ceva nu este in regula, nu intarzia sa-ti programezi un consult medical. Fereste-te sa te conformezi unei noi si radicale diete zilnice.

Focalizarea asupra intereseor personale si a telurilor din viata sociala, precum si a impartasirii lor cu altii, reprezinta repere statornice odata cu 21 iunie, sub impactul tranzitului Soarelui in Rac. Ai nevoie de tovarasia, sprijinul si energia altor oameni, la fel cum si ei par a-ti cauta mai des compania si ajutorul. In acest ciclu solar, este important sa nu urmezi o cale strict individuala, ci sa-ti unesti eforturile cu altii. Cu toate acestea, nu este de dorit nici sa te subjugi vointei ori intereselor altcuiva. Popularitatea iti este in crestere, cu atat mai mult cu cat iti dovedesti capacitatea de a coopera si a-ti pune la treaba simtul diplomatic.

Luna noua ivita pe 27 iunie 2014 in Rac este prielnica parteneriatelor si activitatilor din sfera sociala. Poti gasi niste oameni dornici sa iti asculte pasurile si sa-ti fie de folos.

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Mercur retrograd in a saptea casa a Capricornului are potentialul de a-ti dezvalui din 7 iunie daca iti vezi sau nu partenerul de cuplu asa cum este el cu adevarat. Acest fapt te poate ajuta sa iti fortifici relatia in doi atata vreme cat exista o reala reciprocitatea afectiva. In acelasi timp, ai prilejul de a pune capat unor probleme minore, inainte ca acestea sa se accentueze si sa faca ravagii in legatura cu tovarasul tau de viata.

Trigonul dintre Venus si Pluton de pe 9 iunie 2014 indeparteaza inertia si monotonia, scotand la lumina profunde aspecte ale dragostei. Poti fi atins de aripa inspiratiei si sa descoperi ceva semnificativ, relevant despe persoana iubita ori atasamentul tau fata de ea. Nativii singuri din Capricorn pot simti un soi de atractie karmica, o intensa iubire fata de cineva din imediata lor apropiere, cineva gata de a le raspunde simtamintelor lor.

Din 21 iunie, prezenta Soarelui in a saptea casa a Capricornului iti sugereaza, mai mult ca oricand, dorinta de a avea un partener de viata sau a te bucura de faptul ca deja il ai. Persoana indragita te poate ajuta sa te intelegi mai bine, sa iti pui in valoare intr-o sporita masura potentialul personalitatii tale.

Venus strabate taramul Gemenilor si a sasea ta casa incepand cu 23 iunie 2014. In acest context, pari a fi putin predispus sa cazi in mrejele unei povesti de dragoste. Daca se petrece, totusi, asa ceva, tinzi sa-ti supui eventualul partener unui adevarat, dur interviu, asemanator celui pentru un job.

Pe 27 iunie, Luna plina din a saptea casa a Capricornului instaureaza o atmosfera senina in viata sentimentala. Tandretea si impulsurile inimii se impletesc armonios cu o limpede perspectiva legata de evolutia relatiei tale de cuplu.

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Din 17 iunie 2014, miscarea retrograda a lui Mercur in cea de-a sasea casa a Capricornului impune sa-ti reorganizezi locul de munca, sa-ti revezi calendarul profesional si modalitatile de adaptare la rutina zilnica. Reinvigoreaza-ti relatiile cu colegii si gandeste-te in ce privinta aceastea schiopataeaza. Uneori, acest tranzit poate genera disfunctii in comunicare, dificultati in munca de echipa. Pe de alta parte, se poate intampla ca programul cotidian sa-ti fie dat peste cap, punandu-ti-se astfel la incercare adaptabilitatea.

Tranzitul lui Venus in a sasea ta casa iti daruieste, odata cu 23 iunie, un bogat aflux de creativitate, dar si o mai mare placere in abordarea treburilor zilnice de la serviciu.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn mai 2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop Capricorn iunie 2014 Horoscop Capricorn iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 22, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. va multumesc pentru horoscopul capricorn

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru efortul depus, pentru tot ceea ce faceti pentru noi.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Diana, imi place blogul tau foarte mult! Vero

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru toate interpretarile astrologice si sfaturile tale. Ma ajuti sa discern mult mai bine situatiile din viata si sa inteleg mai bine importanta fiecarei etape in parte. Te pup, Ralu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.