Horoscop iunie 2014 - Toate zodiile

In horoscopul iunie 2014, nativii din toate zodiile incep a fi supusi covarsitoarei influente a trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti.  Este vorba despre o negura pe cale de a ne invalui existenta, facand neclara granita dintre realitate si iluzie, dintre lumea materiala si cea a visului. Cautarea unei autentice calauziri interioare inainte de a lua orice importanta hotarare reprezinta in acest context o prioritate. Mercur retrograd in Rac si apoi in Gemeni, ne pune in garda asupra unor intarzieri ori amanari, dar si a unor posibile dificultati in comunicare. Receptivitatea, puterea de decizie si nevoia de siguranta in toate planurile vietii sunt cuvinte de ordine ale tranzitului Soarelui in Rac, iar prezenta lui Venus in Gemeni ne poate starni interesul fata de viata sociala si cea amoroasa tinzand totodata a impune o subjugare a inimii fata de intelect. Acestea sunt desigur tendinte generale, ce inrauresc in mod diferit fiecare dintre zodii...

Horoscop iunie 2014 - Toate zodiile
In iunie 2014, Gemenii oscileaza intre spirit si materie, reusind uneori sa impace aceste inclinatii aparent opuse. Oportunitatile sociale si placerile vietii sunt favorizate atata timp cat sunt abordate cu discernamant, iar intreprinderile financiare, profesionale ori sentimentale necesita o sporita prudenta.

In al sau horoscop iunie 2014, Racul are sansa de a-si reevalua si transforma impactul personalitatii sale asupra lumii. Concentrarea catre semnificative lucruri de amanunt si rabdarea in ajustarea credintelor sale de capatai capata intaietate. Atuurile acestui semn zodiacal sunt increderea, spontaneitatea si pozitivismul.

Intuitia este un aliat de nadejde al Leului, inlesnindu-i adaptarea la niste evenimente neasteptate precum si adancirea in lumea sa interioara. Reflectia si incarcarea bateriilor mintii si trupului, concentrarea spre miezul fiintei sale esentiale, si o viata amoroasa nu tocmai lina reprezinta alte orientari majore.

Horoscopul iunie 2014 al Fecioarei lasa se intrezareasca oportunitati si intensitate in viata sociala, dar o interactiune nu intotdeuna fericita cu prietenii. Desi in labirintul de oglinzi al dragostei iluzia si realitatea sunt usor de confundat, exista sansa aflarii echilibrului si stabilitatii.

Balanta trebuie sa isi pastreze optimismul si realismul indiferent de dificultatile si confruntarile intampinate, sa fie motivata si perseverenta in cariera si sa se bucure de reinnoirile din legatura de cuplu. Sanatatea reprezinta un punct de referinta pentru aceasta zodie.
Scorpionul se elibereaza de poverile trecutului in horoscopul iunie 2014, si are prilejul de a pune la punct detaliile unor ambitioase teluri. Descoperirea unor noi si incitante planuri ale existentei se conjuga cu inclinatia de a-si releva realitatea din spatele unor inselatoare aparente.

Viata amoroasa, parteneriatele din cariera si afaceri sunt aduse la lumina cu precadere nativilor din zodia Sagetatorului. Fundamentarea si armonizarea relatiilor cu familia se impun drept majore deziderate.

 In horoscopul iunie 2014, Capricornul traieste cu intensitate si intru diversitate dragostea. Cooperarea cu cei din jurul sau si focalizarea spre legaturile de parteneriat nu ii consuma in zadar energia si ii ofera deloc neglijabile satisfactii.

Numai Varsatorul stie cum reuseste sa se imparta in aceasta luna intre lumea spirituala si cea a obligatiilor cotidiene. Viata profesionala si sentimentala nu au de ce sa-l dezamageasca, insa banii si amicii nu sunt mereu de partea sa.

Desigur, imaginatia trebuie sa fie infranata de un viguros simt practic pentru Pestii afectati direct de tranzitul retrograd al lui Neptun. Horoscopul iunie 2014 le deschide calea spre mari realizari prin punerea la treaba a unei bogate creativitati. Viata pare a-i obliga si a le face daruri mai cu seama in conexiunea cu familia si oamenii de aproape.

Berbecul este si el predispus sa puna pe primul loc familia si caminul. El baga mai putin in seama tumultul existentei de zi cu zi si  pentru a-si cauta si adeveri oglindirea in lumea sa interioara.

Horoscopul iunie 2014 recomanda Taurului adaptabilitate si precautie in selectarea prietenilor, si stabilirea unei judicioase ierarhii a valorilor personale. In cele din urma, viata ii este incununata de succes in interactiunea sociala.

Afla mai multe despre ce te poti astepta in aceasta luna dand click aici: Horoscop iunie 2014 - Toate zodiile
Horoscop iunie 2014 - Toate zodiile Horoscop iunie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna Diana,iti multumesc pentru articolele pe care le postezi.le citesc cu placere de fiecare data.am invatat multe din explicatiile tale insa nu indeajuns incat sa inteleg anumite lucruri in astrograma natala.ai putea arunca o privire?cat de rau/bine sunt aspectate venus si lilith si cum ma influenteaza ele?voi avea sansa reluarii legaturii cu o persoana draga sufletului meu? 21.10.1986 botosani 9.58 am.
    mentionez ca el este nascut in zodia taur,pe 12 mai 1978 botosani dar nu cunosc ora.multumesc anticipat.geanina.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.