Horoscop Rac iunie 2014

Horoscopul Racului iunie 2014 aduce in prim plan oportunitatea "schimbarii la fata," a reevaluarii si transformarii infatisarii exterioare si a modului cum interactionezi cu oamenii. Daca, pe de o parte, atuurile tale sunt spontaneitatea, optimismul si increderea in tine insuti, pe de alta parte, in aceasta luna se impune o sporita atentie fata de detalii si o mare rabdare in reconfigurarea unor esentiale credinte personale.

Horoscop Rac iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Rac iunie 2014
Din 7 iunie 2014, Mercur retrograd in Rac si prima ta casa iti pune in fata o perioada oportuna ajustarii si chiar transformarii felului cum iti reflecti personalitatea in lume. Este cazul sa te descotorosesti de ticuri sau obiceiuri ce iti deformeaza imaginea personala in ochii celor din jur si sa ai astfel un cat mai mare impact asupra lor. Numai in acest mod iti poti impune o pozitie de lider si iti poti afirma interesele si telurile.

O vadita tendinta de a trece cu vederea ori a neglija importante lucruri de amanunt, fara de care nici un demers nu are sorti de izbanda, se poate face simtita incepand cu 13 iunie, ca urmare a trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a noua casa a Racului. Niste mari dileme asociate cu credintele personale, religia sau filozofia de viata nu se pot solutiona atat de repede precum iti doresti. Timpul si numai timpul iti poate inlesni o limpezire a problemelor care te framanta acum.

Luna plina rasarita in aceeasi zi de 13 iunie 2014 in Sagetator sugereaza o atentie deosebita acordata starii de sanatate. Nu te lasa dus de valul activitatilor cotidiene fara a-ti constientiza nivelul energetic, evitand in acest fel stresul sau o oboseala cronica.

Incepand cu 17 iunie, parcursul retrograd al lui Mercur aduce aceasta planeta in zona astrologica a Gemenilor si a douasprezecea casa a Racului. Vechi amintiri sunt pe cale sa iasa la suprafata. Intrucat esti framantat de niste decizii viitoare, poti avea simtamantul (fals) ca esti singur si nu ai pe cine sa te bazezi. Nu te lasa acaparat de regrete zadarnice si increde-te in tine insuti. Te poti conecta cu profunzimile subconstientului si spiritualitatii, eliberandu-te de niste inchipuite complexe si complicatii.

Sextilul dintre Venus si Jupiter de pe 18 iunie 2014 iti stimuleaza abilitatile sociale, conferindu-ti o atitudine prietenoasa si directa in relatiile cu cei din preajma. Pari a te simti nemaipomenit de bine in mijlocul oamenilor, cu precadere atunci cand poti sa iti impartasesti opiniile si sperantele. Optimismul si gandirea pozitiva ce te insufletesc iti maresc puterea de convingere si te sprijina in incheierea unor intelegeri si aliante.

Maniera in care interactionezi cu ceilalti si iti exprimi individualitatea devine din nou o prioritate din 21 iunie, ca efect al tranzitului Soarelui in Rac si intaia ta casa. Acest eveniment astral reprezinta un varf al ciclului tau solar anual, care te ajuta sa iti largesti sfera sociala de influenta si sa ajungi sub luminile reflectoarelor. Spontaneitatea, prezenta de spirit si increderea in fortele proprii iti pun la dispozitie nesperate avantaje in implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase. Ai capacitatea de a depasi cu usurinta obstacolele presarate in calea ta si a-ti crea o serie de oportunitati de unul singur.

Inca o data, o reimprospatare a infatisarii exterioare si a abordarii vietii sociale pare a se petrece pe 27 iunie 2014, sub efluviile Lunii noi din cerurile Racului. Pentru ca aceste schimbari pozitive sa dureze este nevoie de disciplina interioara si perseverenta.

Pe 29 iunie, Soarele in trigon cu Neptun te elibereaza de stresul adunat in ultima vreme. Credinta in tine insuti dar si in ceva mai presus de tine se fortifica si iti deschide porti mereu zavorate in trecut. Daca iti cercetezi cu atentie universul interior, poti descoperi ca ai multe si valoroase lucruri de daruit celor din imediata ta apropiere.

Horoscop Rac iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Viata sentimentala continua tendintele din luna mai pana pe 23 iunie 2014, atunci cand Venus isi face intrarea in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului. Planeta iubirii nu se simte tocmai bine in aceasta casa, asa ca poti fi coplesit de timiditate daca incerci sa inchegi o relatie de dragoste cu o persoana ale carei farmece te-au prins in mreje. Ai putinta de a depasi aceasta problema, mai cu seama in cazul in care intalnesti pe cineva special, un fel de suflet pereche, fata de care te simti legat printr-o conexiune karmica, dincolo de timp si spatiu. Uneori, acest tranzit este asociat cu o relatie amoroasa secreta, ce nu poate fi dezvaluita nici celor mai apropiati oameni.

Horoscop Rac iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Pe 13 iunie, Luna plina din a patra casa a Racului iti poate darui neasteptate satisfactii tinand de sfera profesionala. O noua orientare in cariera are potentialul de a scoate la iveala un important sens al vietii tale.

18 iunie 2014 este o zi prielnica tranzactiilor financiare gratie sextilului lui Venus cu Jupiter. Bunavointa si spiritul de cooperare de care dai dovada par a-i face pe oameni dornici sa-ti fie alaturi intr-o promitatoare intreprindere. Creativitatea ajunge la inalte cote dar proiectele tale tind a capata o anvergura pe care nu ai anticipat-o. Fereste-te sa te lasi in voia unor extravagante ori a unor cheltuieli fara rost.

Soarele din prima casa a Racului nu-ti recomanda, incepand cu 21 iunie, sa te implici in munca de echipa sau in activitati colective. De fapt, in acest context, se pune accentul pe capacitatea ta de a conduce si a prelua initiativa. Esti extrem de motivat sa evoluezi in cariera, dar straduieste-te totusi sa nu-ti deteriorezi relatiile cu niste colegi ori colaboratori de care vei avea neovie in curand, atunci cand te vei astepta cel mai putin.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac mai 2014
Horoscop Rac iunie 2014 Horoscop Rac iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 13, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Te rog,stimata Diana,ai putea face o caracterizare mai ampla a fiecarei zodii,in parte ? Urmaresc cu interes blogul tau si astept intotdeauna cu interes noi articole. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.