Horoscop Rac mai 2014

Horoscopul Racului mai 2014 lasa sa se intrezareasca o perioada rezervata bilanturilor, ajustarii si intaririi credintelor personale, recladirii sigurantei si armoniei familiale, concentrarii asupra unor invataminte ale trecutului, si, catre finalul lunii, lansarii intr-o cutezatoare abordare a lumii si intereselor prioritare.

Deviza Racului in Horoscopul mai 2014: Destinul nu tine de sansa, ci de alegerile personale. Nu este un lucru care trebuie sa fie asteptat, ci unul ce se cere implinit.

Horoscop Rac mai 2014 - Horoscop general

Sub influenta sextilului dintre Soare si Jupiter de pe 6 mai 2014 proiectele tale castiga in claritate si optimism, si esti capabil de a configura realiste planuri pe termen lung. Poti sa-ti extinzi preocuparile si sa le aduci la un mai inalt nivel, iar actiunile initiate acum par a se implini mai repede decat te astepti datorita unor conjuncturi norocoase si a unei inspirate planificari. Ai incedere in tine insuti dar si in viata, iar atitudinea pozitiva te ajuta sa iti creezi propriile oportunitati. Onestitatea si fairplay-ul reprezinta puncte forte, ce te avantajeaza in orice fel de demersuri, in special in afaceri.

Sociabilitatea selectiva si curiozitatea cu care te inzestreaza incepand cu 7 mai calatoria lui Mercur in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului par a se focaliza mai cu seama asupra evaluarii unor esentiale credinte personale. Pari a fi interesat numai de opiniile unor oameni in stare a te indruma pe o cale spirituala, chiar religioasa,  sau a-ti stimula imaginatia prin ineditul punctelor lor de vedere. Persoanele intalnite in viata de zi cu zi nu iti mai capteaza interesul, preferand mai curand sa le ocolesti si sa te dedici unui studiu de interes personal departe de ochii curiosi ai lumii. Atentie la predispozitia de a te lasa prada pesimismului sau unor temeri nejustificate de nimic.

Cuadratul lui Venus cu Mercur din 18 mai 2014 te incarca cu un exagerat optimism, determinandu-te sa-ti asumi prea mari riscuri sau sa iti fixezi niste teluri prea ambitioase. Poti simti ca ai sa le spui ceva important oamenilor din preajma ta, dar incearca sa nu fii arogant sau sa-ti aperi cu orice pret ideile. Autodisciplina lasa nitel de dorit, asa ca ar fi de recomandat sa iti supraveghezi tendinta de a te deda unor excese (inclusiv culinare).

Dupa o perioada de sovaieli si rateuri in armonizarea relatiei cu familia, revenirea lui Marte in aspect direct in Balanta si a patra casa a Racului te sprijina sa iti transformi caminul intr-o adevarata cetate a sigurantei materiale si afective. Reia-ti planurile legate de cei dragi si de ameliorarea mediului tau inconjurator, si totul ti se va pare la fel de simplu ca o joaca de copii. Este de dorit sa te concentrezi asupra a ceea ce este important pentru tine si sa iti pui cat mai mult in valoare resursele interioare cele mai de pret.

Tranzitul inceput de Soare, pe 21 mai 2014, in Gemeni si a dousprezecea ta casa marcheaza finalizarea unui ciclu  solar personal. Desi poti fi ispitit sa te retragi cumva din viata sociala, sa te  relaxezi, sa-ti reincarci "bateriile" si sa evaluezi ceea ce ai realizat in ultimul an, zona astrologica a Gemenilor pare a te motiva sa investighezi, plin de curiozitate, libertate spirituala si sensibilitate intuitiva ce se intampla in imediata ta apropiere, sa te implici in viata unor persoane apropiate aflate intr-un impas si sa le dai o mana de ajutor.

Trigonul lui Jupiter cu Saturn din 24 mai iti daruieste constiinciozitate si perseverenta. Poti da dovada de o sporita vointa in indeplinirea obligatiilor si a fi mult mai motivat sa-ti duci la bun sfarsit chiar si sarcinile cele mai greoaie ori laborioase. Este timpul sa aduci un suflu de noutate in obiceiurile si tabieturile zilnice, sa te apleci asupra unor aspiratii si demersuri neglijate in ultima vreme. Destinul tau pare a deveni mai limpede pe masura ce esti strabatut de o autentica satisfactie drept rezultat al unor treburi bine facute.

Pe 28 mai, Luna noua din Gemeni si a douasprezecea casa a Racului are potentialul de a readuce in actualitate idei si persoane din trecutul tau. Ai de a face cu un aspect astral ce tine a-ti reaminti mortis ca poti avea mai multe sanse in viata daca parasesti calea batatorita a credintelor tale personale. Nu ai cum a-ti schimba trecutul, dar o noua, diferita perspectiva pare a-ti preschimba niste vechi si dureroase experiente in oportunitati viitoare.

O mai activa, decisiva implicare in viata este anuntata odata cu 29 mai 2014, sub impactul tranzitului lui Mercur in Rac si prima ta casa. Esti insufletit de o evidenta indrazneala in impunerea personalitatii tale si in apararea punctelor tale de vedere. Ai predispozitia de a trece cu vederea aspectele generale ale existentei si a te concentra numai pe ceea ce te priveste direct si personal. Tocmai din aceasta cauza, pari a fi mai putin rabdator cu oamenii din preajma ta care isi stanjenesc libertatea de miscare sau se agata de niste idei formale, preconcepute. Daca reusesti sa nu te lasi afectat de subiectivism, ai prilejul de a profita de niste vechi relatii sau contacte umane.

Horoscop Rac mai 2014 - Dragoste

Indrazneala si nazuinta de a te angaja intr-o noua poveste de dragoste tind a se fructifica intr-un domeniu asociat cu cariera incepand cu 3 mai 2014, atunci cand Venus paseste in sectorul astrologic al Berbecului. Este posibil ca un atractiv coleg de serviciu sa-ti faca avansuri pe care nu ai de gand sa le ingradesti, cel putin deocamdata. De asemeni, o persoana pe care o cunosti de-a lungul unei calatorii tinand de profesie sau principala ta sfera ocupationala pare a se dovedi un promitator partener de cuplu.

Pasiunea amoroasa tinde a da in clocot pe 14 mai, sub efluviile Lunii pline din Scorpion si a cincea casa a Racului. Desi gelozia si dorinta de a fi iubit neconditionat iti pot da ghes sa depasesti niste limite ale legaturii de cuplu, este probabil mai bine sa te lasi in voia lor decat sa fii cuprins de teama ca ai putea fi respins ori neinteles de persoana indragita.

Horoscop Rac mai 2014 - Bani si cariera

Dorinta de a te inalta in ierarhia sociala ori profesionala este pe cale de a se implini odata cu 3 mai, gratie tranzitului lui Venus in a zecea casa a Racului. Esti inclinat sa fii mult mai ambitios, iar farmecul personal si maniera placuta in care ii abordezi pe sefi si colegi constitue atuuri de baza in evolutia ta din cariera. Este o perioada prielnica cererii unei mariri de salariu sau a unor sporite avantaje financiare legate de serviciu.

Pe 18 mai, Venus in cuadrat cu Mercur te poate face sa fii prea increzator in niste invesitii ori tranzactii financiare. Se impune sa te mentii in limitele stricte ale bugetului personal si sa nu cheltuiesti nesocotit, sub imperiul unor capricii de moment.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac aprilie 2014
Horoscop Rac mai 2014 Horoscop Rac mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Si pt sagetator? Cand diana?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru varsator? Te rugam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca intarzii cu horoscopul mai 2014, dar am avut un mic accident. Chiar daca poti se intrezaresti ceva de genul asta prin astrologie, "iepurele" sare de unde nu te astepti!

      Ștergere
  3. Liniste si calm,oameni buni ca horoscopul vine,pe rand pt.fiecare dupa cum urmeaza zodiile!asa ca ...rabdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca intarzii cu horoscopul mai 2014, dar am avut un mic accident. Chiar daca poti se intrezaresti ceva de genul asta prin astrologie, "iepurele" sare de unde nu te astepti!

      Ștergere
  4. (Y) (Y) (Y) mi-a placut , multumesc....

    RăspundețiȘtergere
  5. PEGHY -01 MAI 2014 ORA 12.20 - ESTE REUSIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ,DOAR CEI CARE AU AVUT DE INTELES - MULT SUCCES IN ACTIVITATE -DIANA -

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.