Horoscop Rac mai 2013

Horoscopul Racului mai 2013 prefigureaza o dramatica pendulare intre o fericita si auspicioasa atmosfera de camaraderie si tendinta de autoizolare, spre regasirea si perfectionarea propriei fiinte.

Frecvente prilejuri de a petrece mai mult timp impreuna cu amicii si a lega noi prietenii sunt pe cale sa para odata cu 1 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Taur si a unsprezecea casa a Racului. Pari a privi destins, cu intelegere si umor relatiile cumva stranii ale unor oameni din imediata ta apropiere. Poti fi strabatut de nazuinta de a te autoperfectiiona si a te dedica studiului. Planurile ambitioase pe care le faci acum te pot ajuta sa obtii mari succese in viitor. Ai sansa de a realiza ceva important prin mijlocirea prietenilor.

Din 10 mai, calatoria lui Venus pe taramurile Gemenilor este asociata, de obicei, cu necesitatea sau tentatia de a te inconjura de secrete, a te indeletnici cu lucruri ascunse de ochii cercetatori ai celor din jur.

Luna noua si eclipsa de Soare din Taur si a unsprezecea casa a Racului insista asupra prieteniei, a atasamentului si onestitatii dintr-o astfel de legatura umana. Amicii par a-ti fi mult mai aproape si mai de nadejde decat poti fi ispitit sa crezi. Largirea retelei tale de cunostiinte si prieteni iti este de mare folos, atat pe plan personal, cat si in afaceri. Este un timp favorabil aderarii la o colectivitate, in special una avand teluri umanitare. Poti simti nevoia sa ii ajuti pe ceilalti, dar intr-un mod cumva abstract, fara a avea contact direct cu persoane aflate la nevoie.

Parerile si opiniile celor din jur tind sa prevaleze asupra celor proprii din 15 mai, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Gemeni si a XII-a ta casa. In aceste conditii, poti ajunge sa te indoiesti de idealurile sau punctele tale de vedere, sau sa te lasi prea mult influentat de ceilalti. Nu este deloc timpul potrivit pentru a-ti afirmaa interesele, cu atat mai mult cu cat comunicarea pare a-ti fi ingreuiata de o pacla de confuzie si echivoc. Incearca sa ramai o vreme in banca ta, acumuland energia necesara unei viguroase relansari in lume.

Incepand cu 21 mai, Soarele isi croieste drum prin taramurile Gemenilor si a douasprezecea casa a Racului, vestind un timp consacrat refacerii si regenerarii. Gandeste-te la lucrurile, obiceiurile, si persoanele de care esti legat, incercand sa distingi care dintre ele te trag inapoi. Perseverenta si spiritul competitiv par a ti se inmuia, asa ca nu este in nici un caz momentul sa te avanti in noi si importante proiecte. Dimpotriva, pari a fi indreptatit sa te lasi in voia meditatie, reflectiei, inmagazinarii de energie fizica si psihica. Circumstantele de viata din ce in ce mai impovaratoare trebuie sa fie abandonate. Treci printr-un final al ciclului solar personal, cand este de asteptat sa pui capat tendintelor negative ce te-au inraurit pana acum. Viata personala capata prioritate.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator pot semnifica rezolvarea unor probleme de sanatate sau desprinderea de un stil de viata nesanatos. Poti fi incantat sa iti schimbi felul de trai dintr-o data, dar aceasta nazuinta nu are sorti de izbanda daca nu este indelung planificata si organizata. Daca iti doresti sa faci cat mai repede ceva pentru a-ti transforma viata, asigura-te mai intai ca pui la cale o metamorfoza pozitiva, capabila a te satisface pe termen lung.

Ganduri pe care le-ai intors pe toate partile si le-ai pastrat mult timp numai pentru tine insuti sunt pe punctul de a prinde glas din 31 mai, sub impactul prezentei lui Mercur in Rac si prima ta casa. Mintea iti devine efervescenta si ai capacitatea de a te exprima sugestiv, cu usurinta. Predispus sa vorbesti intr-o sporita masura despre tine si interesele tale, esti inzestrat cu puterea de a-i aduce pe cei din jur de partea ta. Este vremea sa fii cat mai direct si sa iti sustii, fara vreo ezitare, nevoile si obiectivele. Relatiile cu rudele, prietenii, cunostiintele iau amploare, ocupandu-ti mai mult timp decat altadata. Pot apare insemnate oportunitati, cu precadere atunci cand te implici in proiecte ori activitati avand de a face cu ideile, cifrele si cuvintele.

Tot pe 31 mai, Marte isi initiaza tranzitul in Gemeni si a douasprezecea ta casa, inspirandu-ti o atitudine mai individualista decat cea sugerata de Mercur. In acest context, poti profita de o mai mare eficienta, in special daca lucrezi singur si iti pui imaginatia la treaba. Fereste-te de predispozitia de a-ti invalui intr-o aura de taina pana si cele mai banale preocupari.

Horoscop Rac mai 2013 - Dragoste

Tranzitul inceput de Venus, pe 10 mai, in a XII-a casa a Racului poate vesti o perioada marcata de probleme in relatiile de cuplu , sau chiar despartiri. Este posibila infiriparea unei relatii de dragoste tainice, misterioase, sau nasterea unui sentiment de iubire greu de a fi marturisit sau impartasit. Unii nativi din Rac pot cade prada unui dureros simtamant de insingurare ori frustrare romantica, datorat unei excesive timiditati.

Horoscop Rac mai 2013 - Bani si cariera

O transformare asociata cu locul de munca poate reprezenta o optiune demna de luat in seama ca efect al Lunii pline ivite pe 25 mai in a sasea casa a Racului. Daca nu esti satisfacut de viata ta profesionala, pari a fi cutreierat de o puternica dorinta de a-ti gasi degraba un alt job. Sub aspect pozitiv, este posibil sa duci la bun sfarsit o lucrare sau un proiect care ti-a dat mari batai de cap.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac aprilie 2013
Horoscop Rac mai 2013 Horoscop Rac mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Esti foarte buna!!! Ai descris perfect tot ce se intampla in viata mea. Ai un mare har de a interpreta aspectele astrologice. Chiar as fi curioasa ce carti ai citit sau ce cursuri ai urmat. Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. ma sperii cat de precisa esti ... peste 99,9% din ce ai scris este adevarat ( la mine ofc)!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.