Horoscop Rac aprilie 2013

Horoscopul Racului aprilie 2013 prefigureaza o perioada plina de oportunitati in viata sociala, in care capata o sporita importanta conexiunea cu prietenii si oamenii insufletiti de idealuri apropiate de ale tale.

Pe 10 aprilie, Luna noua din cerurile Berbecului iti aduce in prim plan imaginea publica, statutul social si cariera. Unele aspecte ale vietii tale intime sunt pe cale sa iasa la iveala, fiindu-ti foarte greu sa le ascunzi. Din cauza sporitei tale sensibilitati ori empatii ai in fata o perioada oportuna oricarui tip de activitate sau relatie sociala.

Inchegarea unor calde, sincere prietenii, eventual legate de un grup ori o comunitate, este de asteptat sa se petreaca odata cu 15 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in Taur. Ai astfel sansa de a intalni oameni asemeni tie, capabili sa te inteleaga si sa iti impartaseasca interesele si pasiunile. Vrand-nevrand pari a fi mobilizat sa iti scoti la lumina sperantele si ideile pe care le-ai pastorit numai in gandurile tale pana acum.

Soarele isi face pe 20 aprilie intrarea in teritoriile Taurului si a unsprezecea casa a Racului amplificand tendintele anterioare. Din nou, pari a fi atras de prietenii si activitati desfasurate intr-un grup de amici care te stimeaza si te pretuiesc. Pe de alta parte, poti fi patruns de un idealism de zile mari, fiind gata sa iti sacrifici interesele personale in scopuri umanitare. De multe ori, totusi, atunci cand ne complacem intr-o viziunea prea ampla asupra binelui omenirii, trecem cu vederea problemele persoanelor din imediata noastra apropiere!

Incepand cu aceeasi data de 20 aprilie, este randul lui Marte sa cutreiere pe taramul Taurului, ocazie cu care orgolii ascunse pana acum sunt pe punctul de a te impulsiona sa ii domini pe cei din preajma ta. Esti impulsionat de nazuinta de a conduce un grup de oameni, dar, daca te straduiesti un pic, o poti faca fara a-i calca pe bataturi pe altii. Acest lucru iti este cu atat mai mult recomandat cu cat, in aceasta perioada, poti sa te apropii simtitor de telurile tale cele mai ambitioase mai cu seama prin lucrul in echipa.

Luna plina aparuta pe 25 aprilie in Scorpion te imbie spre placeri si distractii. Copilul din interiorul tau abia asteapta sa iasa la iveala, indrumandu-te catre farmecul lucrurilor simple si concrete.

Horoscop Rac aprilie 2013 - Dragoste

Din 12 aprilie, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a saptea casa a Racului poate avea loc o transformare de proportii in viata amoroasa. Tensiuni ajunse la limita sau lucruri nemarturisite sunt pe cale sa erupa, generand o cearta sau o necesara clarificare. In functie de autenticitatea afectiunii dintre parteneri, se poate ajunge la o despartire sau o reasezare, pe o treapta superioara, a impartasirii din relatia de cuplu.

Calatoria planetei Venus in cea de-a unsprezecea ta casa poate da nastere unei legaturi de cuplu nu atat pasionale, cat bazate pe comuniunea iscata de niste preocupari asemanatoare. Ce sa-i faci, uneori Cupidon isi rateaza tinta, iar sageta sa nu nimereste inima, ci capul!

Simtaminte incarcate de un patetic romantism tind a te bantui sub influenta Lunii pline rasarite pe 25 aprilie in a cincea ta casa. Desi multi nativi din Rac pot fi strabatuti de nevoia de a-si marturisi si dovedi pe deplin iubirea, unii dintre ei par a se confrunta cu inevitabile si adeseori previzibile incheieri a unei legaturi amoroase.

Horoscop Rac aprilie 2013 - Bani si cariera

Luminile reflectoarelor se focalizeaza dintr-o data asupra ta in sfera profesionala pe 10 aprilie, sub influenta Lunii noi din a zecea ta casa. Obiectivele din cariera sunt mai limpezi ca altadata, si mai lesne de a fi urmarite pas cu pas.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac martie 2013
Horoscop Rac aprilie 2013 Horoscop Rac aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.