Horoscop Leu aprilie 2013

Horoscopul Leului aprilie 2013 pune accentul asupra vietii profesionale, a ambitiilor si telurilor legate de cariera, atragand totusi atentia si asupra necesitatii de a nu neglija viata personala.

Luna noua aparuta pe 10 aprilie in Berbec si a noua ta casa semnaleaza o noua sansa de a intra in contact cu profundele tale resurse interioare si a-ti revarsa bogatia spirituala asupra existentei de zi cu zi. O clarificare a credintelor tale intime te poate sprijini sa iti redirectionezi destinul. Desi par a fi tentat sa te izolezi, astfel incat sa ai mai mult timp pentru reflectie, nu ai vrea parca sa te indepartezi de confortul lucrurilor si persoanelor familiare. Este o vreme favorabila initierii unui studiu individual asupra unui subiect care te pasioneaza.

Incepand cu 12 aprilie, trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn insista asupra transformarii unor obiceiuri asociate cu sanatatea, stilul de viata si munca. Poti resimti oboseala acumulata in ultimul timp, asa ca nu ar fi rau sa iti rezervi mai multa vreme pentru relaxare si revitalizare prin mijlocirea unor exercitii fizice, cu precadere in aer liber.

O perioda propice unor reajustari ale atitudinii sociale si interactiunii cu cei din jur este anunta din 14 aprilie, ca efect al calatoriei lui Mercur in Berbec si a noua casa a Leului. Te poti gandi la noi metode de comunicare, mai ales ca exista posibilitatea sa intri in contact cu oameni si locuri de pe alte meridiane ale lumii. Este probabil sa apara oportunitatea unui studiu sau curs legat de o limba ori o cultura straina. In acest interval poti realiza ceva cu adevarat important concentrandu-te asupra unei perspective cat mai largi asupra lumii sau a unei preocupari prioritare din sfera personala.

Luna plina ivita pe 15 aprilie in Scorpion si a patra ta casa reprezinta caminul, familia, radacinile fiintei, impulsurile interioare si conectarea la trecut. Esti incurajat sa iti reevaluezi si reimprospatezi relatia cu familia. Dupa ce ai fost ocupat atata timp cu obligatiile si telurile profesionale, a sosit momentul sa iti echilibrezi personalitatea si sa recuperezi ceea ce ai pierdut pana acum in viata personala.

Horoscop Leu aprilie 2013 - Dragoste

O promitatoare poveste de dragoste se poate infiripa in zona profesionala incepand cu 15 aprilie, ca efect al parcursului lui Venus in a zecea ta casa. Fereste-te totusi sa iti impletesti prea strans cariera cu viata amoroasa.

Horoscop Leu aprilie 2013 - Bani si cariera

Mici dar sacaitoare probleme sunt pe cale a-ti da tarcoale in sfera profesionala odata cu 12 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Pluton in a sasea ta casa. Meschinarii ale unor colegi sau conflictele cu superiorii pot reprezenta surse ale unor batai de cap.

Un ciclu prielnic afirmarii si recompensarii eforturilor de la serviciu se intrevede odata cu 15 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Taur si sa zecea casa a Leului. Pari a te bucura intr-o sporita masura de respectul colegilor si superiorilor, iar latura ta responsabila nu are cum sa nu iasa in evidenta. Ambitiile iti pot fi materializate mai ales prin dovedirea capacitatilor tale manageriale ori printr-un talent artistic.

Din 20 aprilie, sub impactul tranzitului Soarelui in Taur si a X-a ta casa, nazuinta de a urca in structura ierarhica profesionala, a detine mai multa putere si responsabilitate la slujba pare a capata amploare. Esti gata sa dai tot ce poti pentru a-ti dovedi competenta si aptitudinile. Aspiratiile tale sunt justificate atata timp cat nu ai o atitudine infatuata sau excesiv de individualista.

Patrunderea lui Marte in Taur in aceeasi zi de 20 aprilie, nu face decat sa toarne gaz peste focul ambitiilor tale legate de cariera. Dorinta de a fi mereu sub luminile reflectoarelor nu iti da deloc pace si, din acest motiv, poti ajunge la unele conflicte cu sefii. In acelasi timp, acest context astrologic este de bun augur punerii la punct a unei afaceri pe cont propriu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu martie 2013
Horoscop Leu aprilie 2013 Horoscop Leu aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.