Horoscop Taur iunie 2014

Horoscopul Taurului iunie 2014 reflecta o conjunctura sociala si personala instabila, derutanta chiar, ce iti poate pune la incercare flexibilitatea mintii si iti recomanda prudenta in alegerea prietenilor si valorilor personale, dar care sfarseste printr-o febrila si fericita interactiune cu oamenii.

Horoscop Taur iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Taur iunie 2014
Pe 4 iunie 2014, gratie sextilului dintre Venus si Neptun, este posibil ca cineva sa iti demonstreze ca ai la indemana mai multe oportunitati decat ai fi crezut, risipind eventual negura pesimismului asternuta peste tine. Desi ai sansa de a gusta din numeroase placeri ale vietii, este benefic sa te indrepti numai spre acelea care au darul de a te relaxa si regenera. Pari a fi strabatut de compasiune fata de cei din jur, fiind gata sa dai o mana de ajutor cui are nevoie.

Tranzitul retrograd al lui Mercur in Rac si a treia casa a Taurului anunta din 7 iunie o serie de fluxuri si refluxuri in sfera sociala, asociate cu impliniri nu tocmai sigure ori statornice. De fapt, pare a avea loc o subtila rearanjare a configuratiei lumii inconjuratoare, ce va sfarsi printr-o evidenta schimbare a statutului tau social, dar si al celorlalti. Incearca sa dai deoparte cu diplomatie obstacolele din calea ta, adaptandu-te din mers unor neasteptate circumstante.

Incepand cu 13 iunie 2014, Neptun paseste si el in aspect retrograd in Pesti si a unsprezecea ta casa, provocand unele probleme si dezamagiri in interactiunea cu cei din preajma. Neptun are obiceiul de demola structurile superficiale si conventionale, asa ca ar trebui sa-ti reevaluezi si modifici obiectivele majore si sa analizezi in ce fel acestea se mai armonizeaza sau nu cu prieteniile si grupurile din care faci parte.

Opozitia lui Venus cu Saturn din aceeasi zi de 13 iunie  2014 accentueaza tendintele anterioare. Inca o data, o persoana apropiata pare a-ti deschide ochii asupra a ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Valoarea unui om abia cunoscut poate fi estimata eronat in conjunctura actuala. Tocmai de aceea, nu este indicat sa iti estimezi realizarile din punctul de vedere al unui recent prieten ce se poate dovedi mai tarziu a-ti fi dusman.

Intrebari esentiale despre cat de mult pretuiesti ceea ce iti doresti in prezent tind a-si cauta raspunsuri hotaratoare odata cu 17 iunie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Gemeni. Este de asteptat sa se produca o transformare a scarii tale de valori.

Pe 18 iunie 2014, Venus in sextil cu Jupiter te face dornic sa daruiesti mai mult, si iti inlesneste primirea a mai mult. Viata pare a-ti face numeroase promisiuni. Te bucuri de prestigiu, afectiune si apreciere in sfera sociala, si beneficiezi de tovarasia si sprijinul prietenilor. Aceasta zi poate oferi o usurare a poverii obligatiilor si responsabilitatilor cotidiene.

O interactiune intensa cu lumea si angajarea intr-o multime de activitati sunt, din 21 iunie, orientari consacrate ale calatoriei Soarelui in Rac si a treia casa a Taurului. Preocupat de tot ceea ce se petrece in imediata ta apropiere, ai oportunitatea de a-ti face noi contacte si a-ti intari relatiile sociale mai vechi. Convorbirile telefonice, schimbul de mesaje pe internet, vizitele, drumurile prin oras si discutiile directe cu oamenii din jur par a te prinde intr-un vartej ametitor, dar deloc neplacut. Efervescenta mintii iti ingaduie sa gasesti solutii rapide, insa esti predispus sa iti asumi mai multe sarcini decat poti duce.

Sub efluviiile Lunii noi rasarite pe 27 iunie 2014 in Rac si a treia ta casa, esti strabatut de empatie si sensibilitate fata de cei de langa tine, avand, in acest fel, prilejul de a te intelege cu oameni aparent opusi tie si a ameliora niste relatii ce pareau a fi pana nu demult compromise. In acest context, ai posibilitatea de a-ti transforma vajnici inamici in aliati de nadejde.

Horoscop Taur iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Trigonul lui Venus cu Pluton de pe 9 iunie 2014 aduce la suprafata aspectele profunde ale dragostei. Ai ocazia de a reinnoi legatura afectiva cu persoana iubita, de a descoperi ceva relevant despre ea ori despre atasamentul tau fata de ea.

Luna plina aparuta pe 13 iunie in Sagetator si a opta casa a Taurului te poate inspira sau, din contra, deruta in relatia ta de dragoste. Iertarea si acceptarea unor trasaturi contradictorii ale partenerului de cuplu au potentialul de a intari conexiunea afectiva, insa gafele si iluziile din iubire iti pot aduce mari prejudicii.

Ca efect al parcursului lui Venus in a doua ta casa, incepand cu 23 iunie 2014, te poti simti atras de o persoana in stare sa ofere siguranta vietii tale, sa iti mareasca increderea in tine insuti si sa-ti impartaseasca valorile si idealurile. De asemeni, din cauza dorintei de a te bucura de seninatate si claritate in viitor, pari a prefera mai curand un partener stabil decat unul aventuros si plin de surprize.

Horoscop Taur iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Pe 13 iunie, Luna plina din a opta ta casa iti atrage atentia asupra parteneriatelor financiare si de afaceri. Incearca sa te asiguri ca asocierile tale au o baza solida si trateaza cu maxima precautie orice propunere legata de o investitie sau un mare castig banesc.

Din 17 iunie 2014, miscarea inversa a lui Mercur in a doua casa a Taurului poate fi marcata de intarzieri sau dificultati in primirea unor bani mult asteptati. Este nevoie, asadar, sa pui deoparte o rezerva financiara si sa eviti mari cumparaturi. Trece-ti in revista contul din banca si regandeste-ti balanta personala ori familiala de venituri si cheltuieli.

Prezenta lui Venus in Gemeni si a doua ta casa iti inspira odata cu 23 iunie nazuinta de a-ti asigura un sporit confort material, oglindita cateodata in inclinatia de a cumpara si a te inconjura cu multe lucruri frumoase dar si utile. Poate ca-ti poti permite sa faci asta, avand in vedere ca banii par a-ti intra in buzunare chiar atunci cand ai (mai mare) nevoie de ei!


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile  

Horoscop Taur mai 2014
Horoscop Taur iunie 2014 Horoscop Taur iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.