Horoscop Gemeni iulie 2014

Horoscopul Gemenilor iulie 2014 lasa sa se intrezareasca o perioada favorabila unei intense implicari in viata sociala, dezvoltarii abilitatilor si talentelor native, afirmarii pozitiei de lider, ingrijirii starii de sanatate si imbunatatirii relatiilor de parteneriat.

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Gemeni
Horoscop Gemeni iulie 2014
Dupa un timp de experimente si ajustari, din 2 iulie 2014, poti reveni la ambitioasele tale teluri, inclusiv la o benefica transformare a imaginii personale, gratie iesirii lui Mercur din aspect retrograd in Gemeni si intaia ta casa. Poti descoperi noi modalitati de a-ti afirma pozitia de lider si a-ti exploata abilitatile din plan social si financiar.

Sextilul dintre Venus si Uranus de pe 7 iulie te aduce in preajma unui placut si surprinzator eveniment social. Motivele de satisfactie tind sa se iveasca de acolo de unde te astepti mai putin. Interactiunea cu oamenii iti prilejuieste binevenite evadari din rutina zilnica. Ceilalti par sa-ti admire independenta si valoarea personalitatii. Astazi esti pe punctul de a face ceva remarcabil!

Pe 12 iulie, Luna plina rasarita in Capricorn si a opta casa a Gemenilor iti poate solicita o mare responsabilitate in relatiile cu ccei din jurul tau. Asocierile personale si profesionale pot necesita un sporit grad de focalizare si dedicare. Ti se semnaleaza dezideratul de a-ti clarifica obiectivele din parteneriate si asteptarile pe care altii le au de la tine.

Venus in trigon cu Marte te poate transforma in data de 13 iulie intr-un lider recunoscut, avand potentialul de a mobiliza oamenii din preajma si a si-i preschimba in aliati de nadejde. Pari sa-ti implinesti obiectivele prin intermediul unor tactici si strategii bine puse la punct.

Oportunitatile sociale si placerea de a-ti pefectiona resursele interioare innascute marcheaza din 16 iulie 2014 tranzitul lui Jupiter in Leu. Te poti bucura de beneficii gratie prietenilor sau rudelor, vizitelor, scurtelor calatorii si contactului nemijlocit cu oamenii. Orizonturile cunoasterii sunt pe punctul sa se extinda, iar entuziasmul din comunicarea cu ceilalti iti invigoreaza puterea de convingere. Ai ocazia de a calatori, dar si de a profita de avantaje tinand de deplasari, inclusiv prin cumpararea unei masini. Sociabilitatea si atitudinea pozitiva care te caracterizeaza acum ii face pe oameni sa iti caute mai mult decat de obicei compania. O veste buna, promitatoare, este cat pe aci sa ajunga la tine.

Saturn isi reia turnura directa  in Scorpion odata cu 20 iulie, calauzindu-te spre noi metode de intretinere si imbunatatire a starii de sanatate. Nu este exclus ca anteriorul tranzit retrograd al lui Saturn sa fi tras un semnal de alarma asupra necesitatii de a-ti schimba dieta si a te angaja intr-un program regulat de exercitii fizice.

Uranus retrograd in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor te poate supune, de pe 22 iulie 2014, unor contradictorii circumstante in relatiile de prietenie. Desi acestea tind sa iti rezerve pe mai departe deloc neglijabile satisfactii, ele se pot transforma sau destrama brusc, chiat atunci cand te astepti mai putin. Chiar daca esti predispus sa iti subliniezi cu consecventa libertatea personala, nu este deloc cazul sa de detasezi de legaturi umane bazate pe un real ajutor reciproc. Rolul de lider ce iti poate fi incredintat nu trebuie sa iti rapeasca afectiunea si grija fata de ceilalti.

Din 23 iulie, Soarele lumineaza sectorul astrologic al Leului si a treia ta casa, prevestind o etapa a existentei plina de freamat si numeroase preocupari. Pari sa te concentrezi asupra a ceea ce se petrece in mediul tau inconjurator, sa initiezi noi contacte umane, sa le acorzi sprijin celor de langa tine si sa-ti fortifici vechi conexiuni cu oamenii. Agenda zilnica tinde sa-ti fie mereu aglomerata cu sarcini, obligatii, comisioane, intalniri si evenimente sociale. Colegii, rudele indragite, amicii au o sporita importanta pentru tine de-a lungul acestui ciclu solar.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Scorpion, odata cu 26 iulie 2014, posezi indemanarea de a te incadra cu succes si fara mari straduinte in rutina de zi cu zi. Inca o data, ai la indemana o vreme prielnica optimizarii tonusului tau fizic si mental.

Luna noua aparuta pe 27 iulie in Leu si a treia casa a Gemenilor iti pune intr-o febrila miscare mintea si te inspira in zamislirea unor idei originale, ce te pot ajuta sa rezolvi niste probleme vechi si complicate. Comunicarea insufletita cu cei din jurul tau te sprijina sa le imprastii acestora scepticismul atata timp cat iti dovesti prin fapte afirmatiile si aspiratiile.

Pe 31 iulie 2014, este randul lui Mercur sa patrunda in sectorul astrologic al Leului si a treia ta casa, intr-un tranzit evidentiat in Horoscopul Gemenilor august 2014. Acest aspect astral pune din nou accentul pe oportunitatile din interactiunea sociala si profesionala. Marea amploare a activitatii tale mentale iti recomanda implicarea intr-un studiu individual sau intr-un hobby intelectual.

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu 18 iulie 2014, in decursul tranzitului lui Venus in Rac si a doua casa a Gemenilor, pari sa fii atras de oameni care te fac sa te simti in siguranta, iti maresc increderea in tine insuti si iti impartasesc valorile personale. De asemeni, tinzi a prefera persoane stabile, echilibrate, cu o viziune matura asupra existentei. Poti intalni un astfel de partener de cuplu intr-o imprejurare avand de a face cu banii sau afacerile.

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Mercur paseste incepand cu 13 iulie 2014 in zona astrologica a Racului si a celei de-a doua  case a Gemenilor, atragandu-ti atentia asupra situatiei tale financiare si a posibilitatilor de a ti-o imbunatati. Ai inclinatia sa gandesti cu realism si cu simt practic la toate posibilitatile pe care ti le ofera viata.

Din 18 iulie, prezenta lui Venus in a doua ta casa te imboldeste sa iti evidentiezi tie insuti si altora abilitatea de a te descurca in viata prin cheltuirea cu usurinta a unor mari sume de bani sau prin acumularea de numeroase obiecte de valoare. Cu toate acestea, se poate intampla ca banii sa-ti intre in buzunare chiar atunci cand ai (cea mai mare) nevoie de ei.

Tranzitul direct al lui Saturn in a sasea casa a Gemenilor te indeamna, odata cu 20 iulie 2014,  sa explorezi inedite cai de a-ti creste eficienta in munca. Pe de alta parte, atmosfera de la serviciu pare a fi mai putin tensionata si stresanta, avand astfel putinta sa profiti de eforturile tale de pana in prezent.

O gramada de responsabilitati si sarcinii profesionale isi croiesc drum spre tine incepand cu 26 iulie, ca urmare a vizitei lui Marte in a sasea ta casa. In aceasta perioada, iti poate veni mai greu sa te adaptezi muncii in echipa, fiind posibile si cateva confruntari cu colegii. Daca te simti apasat de frustrari si dezamagiri, ar fi intelept sa te apleci asupra unei munci de detaliu, in care iti poti folosi energia excesiva intr-un mod constructiv.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni iunie 2014
Horoscop Gemeni iulie 2014 Horoscop Gemeni iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.