Simona Halep nu castiga in fata lui Sharapova la Rolland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige castigat turneul (marele slem) de la Paris, Rolland Garros, in fata Elenei Sharapova. A ajuns totusi totusi la o nemaintalnita performanta in Romania. Tenisul, arta, marele noastre talente raman insa ignorate in fata trecatorilor si dicutabilor politicieni ai zilei. Chiar in timpul meciului Simona Halep - Maria Sharapova, numeroase televiziuni ne transmiteau stirea Bomba (???) cu o Elena, zisa si Udrea a castigat marele slem al Partidului Miscarea Populara ( de parca i-ar pasa cuiva de asta sau ar fi o stire surprinzatoare!). Asa stim insa noi, romanii, sa ne apreciem falsele si adevaratele valori!

Simona Halep castigatoare a marelui slem de la Paris
Sa ne intoarcem cu toate astea la "oile" noastre "apolitice"! Dupa ce Sharapova a castigat primul set cu 6-4, in cel de-al doilea set s-a ajuns la un dramatic tie-break, in care Simona Halep ne-a tinut cu sufletul la gura secunda de secunda, dar pe care si l-a adjudecat in cele din urma, castigand astfel cel de-al doilea set. Ultima minge din acest tie-break a fost hotaratoare. Daca Halep nu castiga, pierdea si cel de-al doilea set si meciul!

Tensiunea a crescut si mai mult in al treilea set dupa ce Sharapova a reusit un break, conducand cu 3 la 2 la game-uri, si a castigat apoi pe serviciul ei, ajungandu-se la scorul de 4 la 2 in favoarea ei.Din pacate, Simona Halep a ceda, poate mai ales psihic, si a pierdut in cel de-al treilea set cu 4 la 6.


Oricum, Simona Halep reuseste astfel o performanta unica, nemaintalnita in tenisul de camp romanesc. Bravo Simona Halep!



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Tenisul de camp in citate, aforisme, maxime
Simona Halep nu castiga in fata lui Sharapova la Rolland Garros Simona Halep nu castiga in fata lui Sharapova la Rolland Garros Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Asa este. din pacate, tot aia e.....Am fost la un pas de sublim! Poate, data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu merita sa castige, parerea mea, Sharapova face tot ce face Simona acum si o face mult mai bine, de la varsta de 17 ani, ca sa meriti sa castigi trebuie sa iti invingi adversarul. Si o finala pentru Simona e ceva super, mai ales ca nu s-a mai intalnit cu asa ceva pana acum, ea a castigat doar turnee mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu uitati ca simona este mai scunda cu 20cm,decat sarapova,iar in sporturile cu fileu,asta conteaza f.mult si dezavantajeaza,persoanele cu inaltime mica.Apoi,a facut f.multe aceasta,,fetita,,de a ajuns pana aici.Are viitorul inainte,cu experienta,incet va reusi sa invinga in turnee mari.Bravo ei,pentru ce a realizat pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este, într-adevăr, o performanță indiscutabilă ce a reușit tenismena noastră într-o țară centrată pe lipsa alocării bugetare pt. sport și tineret că așa înțelege Executivul să categorisească ministerele. Firește, vectorii politici nu vor ezita să capitalizeze pe baza succesului ei (să ne amintim Gala Bute) iar agendarea din partea media a subiectului îi va aduce o medalie de la Cotroceni și, poate, un CEC de la Victoria iar apoi tăcere. Sportul înseamnă mai mult decât pasagere recunoașteri, sportul înseamnă o viziune integrată a mediului politic și societății civile spre o conduită dinamică și încurajată instituțional și material. Fără acestea două, putem doar spera la sporadice sclipiri de geniu ale unor oameni care au răzbătut cu greu prin finanțare proprie și suport din partea familiei. Cu ce drept ne atribuim atunci mandatarea unor profesioniști ca Simona să ne reprezinte tricolorul românesc?

    RăspundețiȘtergere
  5. A facut performanta fata asta, este la inceputul carierei ei,,la greu,,asa ca daca SHARAPOVA,a zis ca a fost cea mai dificila finala din cariera ei,felicitari romancutei noastre,care a facut sarcina,cat mai dificila,adversarei,ei!Poate,in viitor va fi simona,o noua,sharapova!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.