Tenisul de camp in citate, aforisme, maxime

Dedic aceste citate, aforisme, maxime despre tenis Simonei Halep, marilor ei performante trecute, prezente si viitoare. 

Citate Simona Halep
Simona Halep
"Este sportul care mi-a placut, traiesc pentru el ai sper sa urc, sa nu ma opresc aici. Nu este usor, va trebui sa muncesc la fel de mult, poate si mai mult. Va trebui sa ma mentin acolo unde sunt, atunci ma pot numi o adevarata jucatoare de tenis, cand stau ceva timp in top."
Simona Halep

"Secretul este ca am inceput sa ma bucur de ceea ce fac, sunt mult mai agresiva pe teren. Incerc sa ma bucur pentru ceea ce fac si sa ma lupt pentru fiecare minge."
Simona Halep

 "Am luptat pentru fiecare meci si pentru fiecare punct. De fiecare data, am dat tot ce-am putut pe teren si aceasta cred a fost secretul. Imi place sa fiu agresiva pe teren, sa lovesc mingea foarte puternic si sa termin punctul cat mai repede. "
Simona Halep

"As vrea, de asemenea, sa am o performanta notabila si la un turneu de Grand Slam. Spun la un astfel de turneu, pentru ca mai tot timpul am avut unele blocaje la astfel de turnee, blocaje pe care vreau sa le depasesc."
Simona Halep

"Meciul nu se termina decat atunci cand dai mana la fileu cu adversarul. Eu am intors un meci in favoarea mea chiar si intr-o situatie in care adversara a avut trei mingi de meci, dar am si fost intoarsa. Trebuie sa stii sa inveti sa castigi, dar si sa pierzi. Atunci cand castigi nu trebuie sa te bucuri foarte mult, iar cand pierzi sa nu te superi prea tare, pentru ca asta imi place la tenis ca iti da sansa sa o iei mereu de la capat."
Simona Halep

"In clipa de fata, nu cred ca voi mai continua sa ma implic in tenis dupa ce ma voi retrage din activitate. Vreau sa-mi fac o familie si sa ma dedic vietii personale. Dar pana la momentul retragerii din activitate mai sunt inca foarte multi ani."
Simona Halep

"Tenisul este cel mai ciudat joc care a existat vreodata. Totul este in capul tau. Lucrurile marunte te deranjeaza si iti distrug jocul. Gandeste-te asadar ce-ti poate face un lucru mare."
Ilie Nastase

"Tenisul apartine trecutului individualist - un erou, sau o pereche de prieteni ori iubiti, impotriva intregii lumi."
Jacques Barzun

"Am considerat dintotdeuna tenisul de camp drept o lupta in arena intre doi gladiatori care au rachetele lor si curajul drept arme."
Yannick Noah

"Tenisul este o dependenta care odata ce a pus stapanire peste un om nu se mai dezlipeste nicicand de el."
Russell Lynes

"In tenis, serviciul a fost inventat astfel incat sa poata juca si fileul."
Bill Cosby

"Tenisul de camp este o combinatie perfecta de actiune violenta avand loc intr-o atmosfera de totala liniste."
Billie Jean King

"Ce joc politicos este tenisul. Principalul cuvant folosit pare a fi "Imi pare rau," iar admiratia unuia din jucatori fata de celelalat trece peste fileu tot atat de frecvent ca si mingea."
J.M. Barrie

"Viteza in tenis este o ciudata impletire de intuitie, ghicit, alergare si reflexe rapide."
Eugene Scott

"Pentru cei mai multi dintre oameni este dificil sa isi imagineze procesul creativ din tenis. In aparenta, este vorba doar despre trimiterea mingii cat mai des intre tusele terenului. Aceasta conceptie este la fel de amagitoare precum cea potrivit careia interpretarea Regelui Lear pe scena nu presupune decat invatarea replicilor rolului."
Virginia Wade

"Cel mai deprimant lucru in legatura cu tenisul de camp este ca, indiferent cat de bun esti, nu vei niciodata la fel de bun precum peretele."
Mitch Hedberg

"M-am bucurat de postura in care am fost ca jucator de tenis. Am fost blamat cand am pierdut. Am fost blamat cand am castigat. Si imi place cu adevarat asta, intrucat am jucat si fotbal, si nu suport ca toata vina sa fie aruncata in carca portarului."
Roger Federer

"Tenisul este mai ales un joc mental. Desigur, ai nevoie de o multime de calitati fizice, dar nu poti juca tenis daca nu esti un bun ganditor. Castigi sau pierzi meciul inainte sa ajungi pe teren."
Venus Williams

"Atunci cand faci ceva cel mai bine in viata, nu iti doresti cu adevarat sa te dai batut - si asta inseamna tenisul pentru mine."
Roger Federer

"Iti doresti intotdeuna sa castigi. De aceea joci tenis, pentru ca iubesti acest sport si incerci sa fii cat mai bun cand joci."
Roger Federer

"Ca jucator de tenis, poti castiga sau pierde, si trebuie sa fii pregatit pentru amandoua variantele. Am practicat autocontrolul de mic copil. Dar pe masura ce inaintezi in varsta amandoua - pierderea si castigul - devin mai usoare."
Rafael Nadal

"Care este singura si cea mai importanta calitate pentru a ajunge un campion in tenis? As putea spune ca este dorinta, a sta acolo si a castiga meciuri atunci cand nu joci tocmai bine."
John McEnroe

"Tenisul de camp este un joc mental. Oricine este potrivit, oricine poate da nemaipomenite forehand-uri si backhand-uri."
Novak Djokovic

"Tenisul este doar un joc, familia este pentru totdeuna."
Serena Williams

"Mingea de tenis nu imi stie varsta. Nu stie daca sunt barbat sau femeie, daca sunt dintr-o tara comunista sau nu. Sportul a daramat intotdeuna aceste bariere."
Martina Navratilova

"Daca poti sa reactionezi la fel atunci cand castigi si cand pierzi, aceasta este o mare realizare. Aceasta calitate este importanta pentru ca ramane in tine tot restul vietii tale, si urmeaza sa ai o viata dupa tenisul de camp, una cu mult mai lunga decat viata din tenis."
Chris Evert

"Pentru a fi campion in tenis trebuie sa fii inflexibil. Trebuia sa fii incapatanat. Trebuie sa fii arogant. Trebuie sa fii egoist si centrat pe tine insuti."
Chris Evert

"Mai tarziu, am descoperit ca era o multime de lucru pentru a fi bun in tenis."
Arthur Ashe

"Nu este decat un joc de tenis. Pana la urma, asta e viata. Exista lucruri mult mai importante."
Rafael Nadal

"Problema legata de tenis este ca daca stai deoparte doua saptamani, sau numai trei zile, poti sa-ti iesi rapid din ritm. Este vorba asadar despre o constanta sarguinta si vigilenta."
Venus Williams

"Tenisulde camp: combinatia perfecta de atletism, arta, putere, stil si gandire. Un joc frumos, dar unul atat de necrutator denaturat de trecerea timpului."
Martin Amis

"Cei mai multi jucatori de tenis iubesc acest joc. Dar cred ca ar trebui sa fie si respectat. Vrei sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a da tot ce ai mai bun in tine. Cat despre mine, stiu ca ma simt nemaipomenit de vinovat daca ajung acasa la sfarsitul zilei si simt ca nu am facut tot ce am putut."
Andy Roddick

"Uneori, cauti sa joci un tenis perfect, dar acest lucru nu are cum sa se intample tot timpul si trebuie sa accepti asta."
Andy Murray

"Am crescut in Uniunea Sovietica, jucand la un mic club de sport. Tenisul mi-a dat viata."
Anna Kournikova

"Tenisul trebuie sa devina totul pentru tine daca ai de gand sa ajungi in varf. Trebuie sa-l traiesti."
Monica Seles

"O mare cariera in tenisul de camp nu este un lucru obisnuit pentru cineva in varsta de 15 ani. Sper ca exemplul meu sa ii ajute pe alti adolescenti sa realizeze lucruri la care nu s-au gandit vreodata ca pot fi posibile."
Maria Sharapova

"Vreau ca tenisul meu sa vorbeasca despre orice."
Maria Sharapova

"Tenisul este un joc psihologic, trebuie sa-ti mentii o minte limpede. Din aceasta cauza am incetat sa mai joc."
Boris Becker

"Sunt superstitios numai pe terenul de tenis."
Rafael Nadal

"Mia-m dorit dintotdeuna sa ajut sa facem din tenisul de camp un sport de echipa."
Billie Jean King

"Sunt fericit sa fiu jucator de tenis si am facut aceasta alegere la 12 ani. Dar in mod clar, daca nu as fi fost jucator de tenis, mi-ar fi placut sa fiu unul de fotbal."
Rafael Nadal

"Jucatorii de tenis; ne simtim pe teren ca intr-o arena. Iar atunci cand intri pe teren, si multimea iti striga numele si te ovationeaza - este ca si cum ai fi un gladiator in arena. Toata lumea te incurajeaza, iar tu lupti, tipi, cand lovesti mingea te simti ca un animal, luptand pentru viata ta."
Novak Djokovic

"Tenisul mi-a dat suflet."
Martina Navratilova

"Tenisul a fost intotdeuna un fel de invatare. A fost un mijloc de a descoperi o multime despre mine."
Andre Agassi

"Am avut o mare cariera in tenis. Nu am regrete. Dar am gasit pacea din mine insumi, si am ajuns sa fiu in cele din urma cu familia - sunt probabil cel mai fericit tip din lume."
Bjorn Borg

"Tot ce a contat pentru mine in tenis a fost sa inving."
Pete Sampras

"Imi las racheta sa vorbeasca. Este ceea ce fac cu adevarat, serios. Doar intru pe teren si castig meciurile."
Pete Sampras

"Relatile umane presupun primire si daruire, dar atunci cand esti jucator de tenis, cu siguranta nu daruiesti. Trebuie sa fii adancit in tine insuti."
Chris Evert

"Cred ca de-a lungul vietii de jucator de tenis exista multe momente cand simti o extraordinara incredere in tine insuti."
Gabriela Sabatini

"In aceste zile ale tenisului modern, un jucator de tenis este la fel de puternic ca si cea mai slaba sa lovitura de racheta."


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Scoala in citate, aforisme, maxime

Vacanta in citate, aforisme, maxime

Gandirea pozitiva in citate, aforisme, maxime
Tenisul de camp in citate, aforisme, maxime Tenisul de camp in citate, aforisme, maxime Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Simona halep,este un copil-femeie,un om de admirat pt.ce a reusit sa faca,in scurt timp.Nu conteaza ,daca nu va castiga in finala,a ajuns pana aici,o maruntica de femeie,cu ambitie,efort,munca.Sa o sustinem,este extraordinara,este romanca noastra!Succes,sa ai SIMONA!

    RăspundețiȘtergere
  2. CURSURI TENIS DE CAMP PENTRU COPII SI ADULTI
    Practicarea sportului de catre copiii dumneavoastra este necesara pentru ca favorizeaza o dezvoltare corecta si sanatoasa a structurii osoase, a plamanilor, inimii si a musculaturii. Servicii : * Partener de joc pentru tenis de agrement si mentinerea formei fizice. * Cursuri initiere pentru copii si adulti pe toata perioada anului, de luni pana duminica. * Pregatirea la nivel de inalta performanta pentru copii, junior si adulti in vederea participarii la turnee. * Racordari rachete de tenis *Fitness*
    Preturi Vara
    Copii- individual: 50lei/ sedinta
    Adulti- individual: 70lei/ sedinta
    Contact
    Daniel Dumitriu – 0768 990 136
    Preturile nu includ si chiria terenului de tenis care poate sa difere de la o locatie la alta.
    Pentru performanta va rog sa ma contactati pentru a va putea face o oferta personalizata.
    www.facebook.com/antrenor.tennis
    Cand vine vremea sa mananci sanatos si sa incepi sa faci sport, nu exista: "Voi incepe de maine". Maine este boala. V.L. Allineare

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos articol. Mie imi place sa-mi cumpar mingile de tenis si ce am nevoie sa ma joc de pe www.tenisaxyall.ro Voi ii cunoasteti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu da. Am mai cumparat de la ei

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.