Inselat in vis- interpretarea si semnificatie vi


Visele despre infidelitate (in care iti iti inseli partenerul sau esti inselat de el) semnifica in general simtaminte de nesiguranta ori de neglijare infiripate intr-o relatie de dragoste sau de cuplu. Pe de alta parte, astfel de vise pot indica faptul ca te simti ingradit din punct de vedere emotional si ai nevoie de o "supapa" pentru a-ti exprima sentimentele. Intr-o alta interpretare, visele despre infidelitate reflecta lipsa de satisfactie resimtita intr-o legatura amoroasa, sentimentul de vinovatie al unei persoane care si-a inselat tovarasul de viata sau nazuinta cuiva de a se bucura de o mai bogata, mai intensa, viata erotica.

Multi oameni care viseaza ca sunt inselati in dragoste sunt atat de afectati de acest vis incat ajung sa-l confunde cu realitatea, grabindu-se sa isi acuze persoana iubita de infidelitate! Visele de acest fel pot pune asadar sub semnul intrabrii autenticitatea unei relatii de cuplu, un lucru ce adeseori nu isi are rostul intrucat marea lor majoritate sunt inspirate mai degraba de simtaminte de nesiguranta in dragoste.

Interpretarea si semnificatia viselor inselat
Inselat in vis?
Senzatia ca partenerul tau nu iti acorda (destula) atentie poate da nastere unui vis in care acesta te inseala. Undeva, in subconstientul tau, parerea ca iubitul tau/ iubita ta te neglijeaza duce la concluzia ca el / ea isi focalizeaza atentia catre altcineva. Poate ca tovarasul tau de viata petrece mult timp departe de tine din cauza profesiei sale sau a calatoriilor pe care este nevoit sa le faca. Poate fi vorba, drept urmae, despre niste motive obiective, insa mintea ta visanda interpreteaza timpul in care iubitul / iubita nu este alaturi de tine ca un semn de infidelitate.


Visul in care perechea ta / sotul tau / sotia ta te inseala poate semnala totodata teama de a fi parasit, abandonat. Poti fi framantat in legatura cu ceea ce iti rezerva viitorul, intrebandu-te daca partenerul tau va mai fi sau nu impreuna cu tine peste cativa ani. Poate ca astepti din partea sa o dovada de credinta, un gest prin care sa iti marturiseasca atasamentul si sa iti confirme ca va fi mereu alaturi de tine. In mod frecvent, astfel de vise apar la persoane ce au fost abandonate anterior de o persoana iubita, de un parinte ori de un om important din viata lor.

Atunci cand te simti lipsit de valoare, insignifiant sau cand nu te ridici la inaltimea asteptarilor altora, este posibil sa visezi ca esti inselat de partenerul tau, iubita ta, iubitul tau, sotul tau, sotia ta. In subconstientul tau, poti crede ca acesta / aceasta isi da seama de asa-zisa ta nonvaloare si nu isi mai doreste sa ramana cu tine. Incearca sa iti dezvalui ce semnificatie poarta persoana cu care te inseala in vis partenerul tau. In ce fel aceasta este avantajata fata de tine? Este mai bogata, mai frumoasa, mai supla, mai inteligenta?

Increderea reciproca este unul din elementele vitale intr-o relatie de cuplu. Daca ea dispare ori este compromisa, indoiala este pe cale sa puna stapanire peste cei doi parteneri. Aceasta indoiala se poate manifesta sub forma unui vis in care esti inselat!

In unele, putine, cazuri, visul despre infidelitatea persoanei iubite reflecta realitatea faptului ca esti inselat de ea. Este posibil sa treci cu vederea, sa te faci ca nu vezi niste indicii legate de lipsa de credinta a acesteia fata de tine, pe care subconstientul tau le inregistreaza insa si ti le transmite in vise. Pe de alta parte, persoanele care se straduiesc sa nege, sa nu recunoasca dureroasa si evidenta realitate ca sunt inselate in dragoste pot sa aiba si ele astfel de vise.

Daca tu esti cel / cea care inseala in vis, acest lucru denota adeseori sentimentele tale  de vinovatie ori de tradare a sinelui. Intr-un fel sau altul, ti-ai inselat credinta interioara ori ti-ai patat integritatea. Uneori, infidelitatea visata nu se refera la relatia ta de cuplu, ci mai curand la o situatie in care ai fost lipsit de onestitate.

Barbatul din vis | Vise de femeie

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Dragostea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Intr-o interpretare alternativa, persoana cu care comiti infidelitatea poate fi inzestrata cu o trasatura, o calitate pe care este necesar sa ti-o descoperi sau sa ti-o recunosti in tine insuti. De exemplu, visul in care iti inseli partenerul cu seful tau poate semnifica dorinta ta de a prelua controlul, a avea putere si autoritate.

Visele despre infidelitate pot fi ecoul intensitatii pasiunii tale erotice. Din aceasta perspectiva, ele reprezinta o afirmare si nu o contrazicere a atasamentului tau fata de legatura ta de cuplu.

O alta interpretare a viselor in care iti inseli partenerul sugereaza totusi ca poti sa nu fii satisfacut de acesta. Drept urmare, incerci sa gasesti (in vis) o alta persoana, mai atragatoare ori mai pasionala, capabila sa iti implineasca inalte nazuinte emotionale ori erotice.

Chiar daca visele despre infidelitate marturisesc arareori ca ai fost inselat cu adevarat, este important sa identifici emotiile si simtamintele care le-au provocat. Sentimentele de nesiguranta, neglijare si neincredere trebuie sa fie dezvaluite partenerului si discutate cu aceasta pentru ca relatia dintre voi sa continue sa evolueze.

Inselat in vis- interpretarea si semnificatie vi Inselat in vis- interpretarea si semnificatie vi Reviewed by Diana Popescu on iunie 12, 2014 Rating: 5

59 de comentarii:

  1. Am visat ca mergeam cu sotul pe drum si iam dat o palma in joaça iar el mia dat una in serios peste ureche si apoi neam certat ,locuiam introcasa cu doua etaje , in aceiasi curte mai era o casa plina de tigani la un momendat sa facut dintro data o petrecere iar o femeie roscata de la masa petreceri se filtra cú sotul meu atunci am inteles ca ea este femeia cu care ma insela si am luato la bataie iam rupt parul din cap iar apoi iam luat parul si mi lam pus pe umeri ca drept trofeu parul nu mai era roscat si prins ca intrun coc a devenit lung negru cenusiu mai eram cu inca o fata langa mine ea avand acelasi par pe umeri ca si mine il purtam amandouo si eram bucuroase ca ii lam rupt din cap era un par lung pana la calcae il piurtam ca si o pelerina lunga pe umeri .apoi tigani miau sarit in ajutor tineau cu mine se facea ca copilul meu de 3 ani ill tineam de mana eram bucuroasa cai o sai iau o suma de bani sotului la un momendat mia aparut in vis un barbat care a venit sa ma ia din casa se facea ca si cum trebuia sa ii cunosc situatia sa ma marit cu el in vis parea ca si cum faceam un compromis pt copilul meu apoi tigani imi sopteau ca are situatie buna sa ma duc cu el si am acceptat si asa mam trezit AR FI O PROVOCARE SAMI RASPUNDETI LA ACEST VIS va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reflecta certurile mici, inevitabile, din relatia ta de cuplu, certuri carora sotul tau le da o prea mare amploare. Tiganii pot simboliza dorinta de a te elibera de responsabilitati, de a duce o viata fara nici un fel de griji, dar si inselaciunea. Parul semnifica frumusetea, senzualitatea, seductia. Visul tau cuprinde asadar (pe plan subconstient probabil) nazuinta de a te intelege mai bine cu sotul, temerea ca sotul te-ar putea insela, si dorinta de a-ti insusi atractivitatea unei femei cu care ai putea fi inselata de sotul tau.

      Ștergere
  2. Bună ! Aș avea nevoie de niște indicii pentru a înțelege un vis pe care l-am avut de curând.
    Visam că m-am trezit din somn în casa în care locuiesc în prezent cu familia și am ieșit din camera mea , când dintr-o cameră alăturată, din dreapta , iese un individ masiv , gol care se îndrepta spre camera soției mele . Soția doarme cu copiii în aceeași încăpere . Văzând persoana respectivă am rămas stupefiat și am început să mă gândesc "cine e tipul ăsta ? Și ce caută aici ? De ce merge în camera unde sunt și copiii ? " etc. În următoarea secvență discutam cu soția despre individ : "Cine e ăsta ?" Ea zice că e tipul pe care i l-a prezentat mama ei , iar eu și mai șocat întreb " bine , dar cum ? Când? Ați făcut-o ?" Ea , oarecum surâzând, începe să îmi istorisească în detaliu prima lor scenă de amor : "Eram la bucătărie și găteam ceva , când deodată l-am simțit că vine din spate și mă îmbrățișează , gol fiind și începe să mă sărute pe gât și, atunci eu m-am ntors cu fața la el și am continuat mergând spre sufragerie ... Și așa am început ."
    Menționez că între timp decorul se mutase în casa în care am crescut ( scena de amor dintre soția mea și individul al cărui chip nu am putut să îl văd pe tot parcursul visului .
    Apoi , deși nu era de față, o văd că în filme , în mintea mea, pe mama soției mele cum zâmbește satisfăcută și ironic ...
    Apoi m-am trezit.
    Mulțumesc pentru răbdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La originea visului poate fi suspiciunea ta (constienta sau subconstienta) fata de mama sotiei tale, fata de intentiile ei. Poate ca nu te intelegi bine cu ea, poate ca are ceva cu tine, nu te place. In acelasi timp, poate fi vorba si despre un simtamant al tau de gelozie fata de sotie (un simtamant probabil neconstientizat).

      Ștergere
  3. Am visat ca locuiam cu o colega de camera si ca iubitul meu devenise putin rece , iar cand mi-am intrebat colega de camera ce planuri are pt urmatoarea zi mi-a zis ca iese la padure cu iubitul meu . Idea e ca se purta de parca nu era cine stie ce , ca ulterior sa-mi si confirme ca s-au culcat impreuna dar a fost o singura data. Imi lasa impresia ca ar fi inceput o relatie cu ea desi inca nu se despartise cu certitudine de mine. Am inceput sa plang in vis , eram tare suparata si incercam sa-mi dau seama ce ii place la ea ca era putin grasuta . (eu nu locuiesc cu nicio colega de camera , iar fata din vis nu o cunosc ; de asemenea iubitul meu din vis nu era cel din realitate, adica, arata altfel )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca iubitul visat de tine nu este cel din realitate, acest vis poate sugera ca te temi sa nu-l pierzi, sa nu te insele cu altcineva. In lumea contradictorie a viselor, colega de camera poti fi tu insati, asa ca este posibil ca iubitul tau sa iti pretinda o schimbare, un lucru nou, cu caare nu esti de acord.

      Ștergere
  4. buna, am visat ca logodnicul meu ma insela cu 2 prietene de ale luisi l am prins si cu cine ma insela fap ce ne adus sane despartim.
    in realitate intr-un care fel sens l am prins pe facebookdorind sa iasa la cafea cu 2 foste prietene de ale lui nu ne am despartit atunci dar de ce m am visat acu dupa 3 luni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau oglindeste descoperirea facuta acum trei luni sau sesizarea subconstienta a unor gesturi si vorbe ale lui care par sa indice in continuare ca te poate insela.

      Ștergere
  5. of visele astea care ni le da Dumnezeu să ne avertizeze ca persoană de lângă noi nu ne este credincioși și sinceri.

    RăspundețiȘtergere
  6. să sriti ca visele cam devin reale nu sută la sută dar Dumnezeu ne avertizează să ne dam seamă de anumite lucruri

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna .am visat ca iubitul meu sma înșela cu ceea mai bună prietenă a mea .ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Ana Maria. Decsrierea este foarte succinta, asa ca lasa loc la mai multe interpretari. Fie iti este teama (subconstient) ca iubitul te poate insela, fie ai sesizat subconstient ca te poate insela, fie ti se pare ca el nu ia in seama ceea ce ai mai valoros in tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am visat ca iubitul meu continua sa ma insele.inainte stiu ca m a inselat pt ca am fost despartiti o luna dar stiu ca a terminat cu ea pt ca mi a cerut mie sa ma intorc la el a insistat f mult si m a cerut si de sotie ca si a dat seama ca eu sunt femeia perfecta pt elcu care vrea familie.dar pe mn ma macina visele astea cum ca el ma inseala cu multe cliente de la el de la lucru si sufar enorm atat in vis cat si in realitate am ramas cu frica .

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Diana,am visat ca eram cu sotul meu acasa in camera si povesteam (unde locuiam cand eram mica in Spania) si au venit niste prieteni de al lui si unul dintre ei a zis sa nu vada sotia cine e dincolo
    ..m-am dus repede si era o fata aproape dezbracata, bruneta si statea intinsa pe canapea...a zis sotu ca e o prietena doar atat..si imi parea cunoscuta..semana un pik cu una din realitate..bun dupa aia ..eram in locul meu natal(in Romania) si am fost cu sotu la un suc ceva...si in fata noastra sa asezat tipa aia si a zis buna iubi...si am zis cum? Am zis noi suntem casatoriti si avem un copil..atunci am luat foc(m-am enervat ff tare) si am fugit cat am putut pana am ajuns acasa tot in Ro...a venit la scurt timp cu masina lui si cu ea si mia zis ca e o neintelegere...atunci am zis...k..dar ea a insistat sa ii dea o pupa..si sau pupat...dupa aia am zis sa terminat..si am zis gata ma omor..doar ma prefaceam..sa vad cum reactiona...ei erau la poarta..si eu mam ascuns dupa poarta in curte si ii pandeam...ea zicea sa ii las ca nu poate avea o discutie cu iubitul ei...atunci ia cerut ea un sarut pe obraz si s-au sarutat pe gura...atunci am iesit din ascunzatoare si i-am dat o palma in cap la sot...dupa care l-am trantit pe jos l-am luat de gat tare si dupa aia i-am zis la ureche cat am putut eu sa zbier cu mâhnia care o aveam...TE URASC..si am tipat in el cu ceapa..tin minte ca era ceapa rosie...si am plecat in curte fugind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am plecat in curte ori fugind ori topaind bucuroasa..asa am avut impresia :/ :/

      Ștergere
    2. Buna. Acest vis reflecta o posibila gelozie fata de sotul tau, generata poate si faptul ca ai aflat de curand despre o relatie de a lui mai veche. Este posibil, totodata, sa fi observat (subconstient) niste semne ale unei eventuale infidelitati a sotului. Poate ca este necesar sa ai o discutie deschisa cu el.

      Ștergere
  11. Buna!! Nu e prima noapte in care visez ca viitorul soț ma Înșeală! In vis eram la mama acasa si trebuia sa mergem la un magazin sa cumpăram ceva acolo la magazin era mama si fica ( in realitate e la fel mama si fica si iubitul meu chear si in realitate ma tachinează mai ales cand merge singur la acel magazin!"ai am fost acolo si sa uitat aia la mine, si am vazuto pe aia mia zis asa si râdea la mine" ce e adevarat!)! In vis stam la rând nu ma interesa ce se vorbește pe acolo dar tot auzeam erau Glume proaste si deodată iubitu ii pune mana femeii nu ficei! Fata in fata cum erau ei la pult eu din spate ma ridic in fug dar nu ma bagat nimeni in seama! Ajung acasa eram la strada cu fetița noastră (3anisori) si imi căutam de lucru, taiam iarba! El vine cu masina si nici nu ma baga in seama si cum in realitate sant multi copii pe strada in sat la mama mea in vis erau si mai multi care nu ii cunosteam! Surpriza vine o fetița zicem ca are 15-16 ani dar nu arata mai mult de 12! Si striga dupa iubitul meu iubi iubi si zic către ea auzi cum ii zici tu iubi la omu ala ca ii mai mare ca tine are 30 de ani( eu 21) cum ii spui tu iubi si zice pai da stiu dar n-are nimica ce conteaza ani, si dupaia zice ca si fetițele mici cand se lauda pai mam si sărutat cu el si mam si culcat cu el! Cand am auzit mam uitat la el, dădea asa priviri către mine ca si către oricine dar nu zicea nimic ca si cand intre noi na fost nimic niciodată! Imi iau fetița intru înăuntru si încep sa fac bagaje! Eu mi le făceam pe ale mele uitasem ca eram in casa la mama mea!! Si mam trezit de nervi!mentionez ca acum e plecat din țara si e a doua noapte cand nu doarme cu noi acasă din 4 ani de cand santem împreuna!! Si mai Menționez ca lui chear ii plăceau fetițele astea de 14-15 ani bineînțeles era si el mai tânăr! Prima lui relație a fost cu o fata de 14 ai si a durat 3 Ani iar cu mine de la 17 ani si jumatate si in prezent! Diferența e de 9 ani intre noi! Si ma gandesc ca ii plac copilele ca si el are momente cand vrea sa fie dragălașit ca un copil!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am visat ca eram la mine cu proetenul meu si stiu ca am vrut sa vorbesc cu el despre noi si sa ii spun ca sa racit fata de mine si ca de ce tot intra fete pe el si chestii de genul si l- fost intrebata daca are pe alta si mi-a raspuns ca da . Am fost foarte suparata si dupa am plecat mai incolo putin so a venit un prieten de al lui si a stat de povesti cu el si ei au pus o melodie pe telefon si cum era geamul deschis la care a auzit+o un vecin care isi parcase masina la mine in fata eu stau la parter si dupa a venit la geam el cu un prieten de al lui si au stat la povesti . Cris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  13. Buna!Am visat ca prietenul meu ma insala cu o tipa se numpea Alexandra Appas.Dormeam amandoi in vis s.a trezit noaptea la 2-3 ca merge sa.si cumpere suc....si atunci mi.am dat seama.I.am zis in vis sa.mi deie telefonul si sa vad cu cine vrobea si vorbise atunci de catevaa minute dulcegarii cu ea.Am inceput sa.l bat dar el imi zicea ca oricum pleaca si am plans pt ca noi avem si un copil.Ieri a plecat intr.o cursa pana in Austria....nu stiu daca are legatura cu asta.Dar m.am trezit asa de speriata! :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poate avea legatura si cu faptul ca a plecat in aceasta cursa. Pe de alta parte, poate fi vorba fie despre o gelozie justificata, fie despre una nejustificata. In primul caz, este posibil sa fi observat subcontient o reciare a lui fata de tine sau niste indicii ca te-ar putea insela. Nu lua nici o decizie pana cand nu ai motive clare, eale, sa faci asta!

      Ștergere
  14. buna ..am vesat ca sotul meu ma inseala vazindui ceva suspect si in vis el imi zice ca nu am importanta pentru el atunci eu fug urcinduma pe o bicicleta plingind de cele intimplate..si cum mergeam cu bicicleta de parca ploa afara cazind innprapsti ...apo mam trezit seriata...ce poate semnifica aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  15. Bună ziua! Soțul meu m-a visat dezbrăcată intr-o casa din geamuri și un barbat din exterior mă privea...După care un cărucior cu un copil mic pe care l-am luat în brațe. ..După intrând intr-o casă iar când am deschis eu ușa aceasta a căzut iar el în urma mea a pus-o la loc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nico. Cred ca la mijloc sunt niste simtaminte de gelozie refulate, asunse de el insusi, ale sotului tau. Caruciorul cu copilul mic poate simboliza subconstient pentru el angajarea ta intr-o alta relatie de cuplu, iar usa straduinta lui de a mentine relatia voastra de cuplu in eventualitatea ca tu a-i incerca sa o destrami....

      Ștergere
  16. Buna, scuze ca postez off topic, dar la cautarea pe google am ajuns la postarea asta. Am visat 2 nopti la rand tigani. O data am visat unul intr-o masina, nimic special. In seara urmatoare insa am visat ca ma urcasem intr-un autobuz si oriunde ma uitam in jur erau numai tigani. Ma temeam, dar ei nu erau agresivi, ci imi zambeau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. imi poti raspunde inca o data, te rog?

      Ștergere
    3. Certuri, suparari, asta inseamna! Ai grija de tine!

      Ștergere
    4. Eu am visat că sotu mă inseală si asa a fost. Eu ii spuneam am visat că ma inseli şi el imi spunea că am numai prostii in cap nu a fost prostii a fost adevărat

      Ștergere
  17. Bună..poti să imi spui te rog ce înseamnă visul meu..se făcea că mergeam pe un drum lung plini de pomii și de iarbă verde si la un momendat apăruse soacră-mea si ma trimesese cu un vițel roșu pe un câmp plin de iarbă verde doar atât mai țin minte .multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Bunã.De 3 luni locuiesc împreunã cu prietena mea , în condițiile în care facem 6 luni de relație . Eu am 20 de ani ea are 19 . La începutul relației , nu eram foarte atașat sufletește..și ea era cea care mã cãuta mai mult..etc . În timp , eu m'am îndrãgostit de ea , dar , datoritã faptului cã eu am mai avut niște neplãceri sufletești .. Altã poveste a vieții mele... Am devenit foarte sensibil . Când iubesc mã dãruiesc cu totul și îmi place sã vãd acelaș lucru din partea ei .Noi muncim împreunã , și azinoapte eu am visat cã un coleg de la muncã trebuia sã plece nu știu unde , iar ea s.a dus și l.a sãrutat . În alt vis eu alergam dupa ea pentru ca fugea de mine si nu intelegeam de ce , pentru ca in vis , eu sunt același , ea e cea care se schimbã . In visul asta ea pur si simplu mergea , dar eu nici fugind nu ajungeam la ea . În alt vis eram intr.un cort ...unde am aflat cã este gravidã...dar mai apoi am aflat cã nu este al meu copilul . Recunosc , am probleme in ceea ce privește iubirea...pentru cã o suferințã din trecut..mi'a șlefuit sensibilitatea la maxim...astfel încât mã doare orice lucru mic fãcut greșit..orice vorbã spusã greșit . Ea poate face sau spune fara intenție aceste lucruri...dar eu interpretez rãu..și mã doare..e foarte ciudat... Nu știu dacã ești psiholog dar te rog , dã'mi o idee sau un sfat ca sã rezolv ceva..sã nu mai am nici vise de genul asta, pt ca sincer , dimineata ma trezesc suparat..trist..nervos..ingandurat..și ea nu intelege de ce .. Mulțumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dan. Intr-adevar astfel de visuri sunt provocate de supraemotivitatea ta. Cauti poate nod in papura in subconstient prietenei tale din pricina unei probleme sufletesti care ti-a afectat grav increderea in oamenii iubiti. O astfel de problema nu se vindeca cu una cu doua. Trebuie sa te infrunti zilnic cu ea, sa iti recladesti zilnic increderea in prietena ta si sa iti demonstrezi mereu ca iubirea fata de ea nu poate fi infranta de emotivitatea ta exacerbata.

      Ștergere
    2. Ai avut dreptate ... Acum deja avem 9 luni si ceva si totul e perfect .. Nu mai am vise de genul . iti multumesc :-*

      Ștergere
  19. Am visat ca eram intr-un loc cu multi prieteni de ai mei iar iubitul meu prezent si el, dintr-o data si-a luat bagajele si a plecat. Iar eu incercat sa il fac sa mai stea sau sa ma ia cu el si nu voia asta, si a plecat fara mine. In realitate ieri mi-a spus ca vrea sa ne despartim, dar totusi nu stiu daca are legatura cu visul.

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut! Consider acest articol foarte util si sper ca ma vei putea ajuta. Ieri am avut niste certuri serioase cu logodnicul meu din cauza lipsei lui de incredere in mine in ceea ce priveste probleme cu care se confruntă pe plan personal, psihic. El are tendinta sa îmi ascundă orice lucru negativ întrucât vrea sa ma vadă mereu fericita cu impresia ca absolut nimic nu este rau,dar eu vreau sa il cunosc pe deplin inainte sa facem pasul cel mare. Iar aseara am visat ca l am gasit in apartamentul nostru dormind cu o tipă. El s a trezit când am venit. Ea nu. Iar el era foarte relaxat ca si cum nu s ar fi intamplat nimic. Când l am intrebat ce e cu fata aia mi a spus ca ma enervez degeaba ca dansa nu face decat sa doarmă acolo... în acelasi pat cu el. Sper ca ma veti putea ajuta! Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Monica. Visul tau nu face decat sa reflecte nemultumirea ta ca logodnicul nu este intru totul deschis fata de tine. Pe plan subosntient, in vis, acest lucru poate devia spre interpretarea ca te-ar putea inseala cu o alta femeie, avand totusi tupeul sa-ti dea explicatii neverosimile despre asta.

      Ștergere
  21. Buna,sper sa ma ajutati in legatura cu un vis. Am visat ca am mers cu iubitul la niste prieteni dar in casa erau doua femei roscata si blonda m-am asezat pe un fotoliu iar iubitul meu a mers la cea blonda il vedeam cum ma urmarea sa nu merg cumva in camera paralela intre timp roscata ma tinea de la o poveste. Ce inseamna acest vis.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am mentionat de nenumarate ori, nu ofer intrepretari ale viselor anonimilor. Te poti inscrie pe site-ul meu (in subsolul blogului)....

      Ștergere
  22. Buna ma numesc iordan sunt an spania asi vrea sa stiu ce anseamna visul meu daca ma ajutati am visat ca iubita mea ma anseala cu un alt om cu toate ca mam despartid de ea an urma cu 3 luni anca o mai iubesc si mias dori din inima sa se antoarca la mine am stat cu ea 6 ani va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Iordan. Visul tau oglindeste temerea ca si-ar fi putut gasi un alt partener. Daca, intr-adevar, nu ai incetat sa o iubesti, trece peste orice fel de piedici interioare si exterioare si incearca sa reiei legatura cu ea.

      Ștergere
  23. am visat ca iubita m-a inselat si l-am prins cand era cu el ,ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna, sunt într-o perioada in care ma gandesc foarte mult la divort. Am visat ca sotul meu ma înseală, am raspuns la telefonul lui si am vorbit cu cea care ii era amanta si apoi cu mama ei, care dupa voce era țigancă... El nu a recunoscut decat dupa ce l-am surprins adresându-se cu "pui" cand a răspuns la telefon. Am reactionat vulcanic, mi-am luat din casă bagajele care erau deja facute, nu simteam durere ci o oarecare usurare... Desi in realitate avem o casa impreuna si in copil, in vis eu imi luam bagajele din casa mamei mele si sotul meu era tot acolo, copilul nu a aparut in vis.Desi in realitate mama mea este impotriva divorțului, in vis era impotriva sotului si tipa la el. Sper sa imi dati o interpretare a visului, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua, de ceva timp sunt in discutii pentru divort. Am visat ca sotul ma înseală, am descoperit răspunzând la telefonul lui, am vorbit si cu amanta si cu mama ei, care dupa voce parea a fi țigancă. Mi -am facut bagajele sa plec (eram nervoasă dar simteam o oarecare usurare), dar plecam din casa mamei mele, acolo era si sotul. Noi in realitate avem propria casa si un copil. Sotul initial nu a recunoscut, apoi a fost nevoit sa recunoasca. Desi in realitate mama mea nu e de acord cu divortul, in vis era impotriva sotului.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna! Am visat aseara ca eram cu iubitul si cu mai multi prieteni intr.o casa undeva. Nu.mi amintesc fetele celorlati decat cea a prietenului meu si a unei fete blond, frumoasa.. imi amintesc ca a intrat in discutie cu iubitul meu si acestia au inceput sa se manifeste ca si cum nu ecistam. Era ca si cum nu aveam un trecut cu el . Pur si simplu vorbea, radea in hohote si flirta cu fata respectiva fara sa remarce ca eu sunt inca acolo si ii privesc.. apoi acea fata a decis sa mearga in camera alaturata sa se culce.el a zis ca o conduce de la pat pana la usa. i.a deschis usa iar acasta s.a aplecat dupa el si l.a sarutat . A inchis usa si nici nu s.a uitat la mine dar l.am strigat. I.am spus ca, cum poate sa faca asta.. el nu are un trecut cu mine ? Nu este impreuna cu mine? De ce se da la alte fete? El mi.a spus sa ma culc si sa.i dau pace si in loc sa vina in pat cu mine s.a dus in patul celalalt unde erau si alti prieteni. Eu m.am ridicat m.am dus la el si i.am dat o palma . Dadeam in el si ii reprosam ca s.a dat la acea fata si ca nu sta cu mine si plangeam.apoi el mi.a spus: de ce sa stau cu tine ? Nu ma opreste nimic sa fiu cu alta fata. Mai bine fericit cu ea decat asa cu tine...si simteam cum ma durea inima . Simteam durerea aceea..supararea..Si atunci m.am trezit si eram plina de lacrimi pe fata.. deci in timp ce plangeam in vis plangeam si in realitate doar ca dormeam.va rog sa.mi raspundeti . Sunt curioasa ce inseamna acest lucru.. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu am visat ca am in casa multi soareci si soricei, normali, mai mari, mai mici, pui.... si nu imi era frica de ei, dar imi era scarba, si ii prindeam in cani, nu ii atingeam si ii omoram, ii innecam sau ii striveam. Erau pe mobila, pe pat si pe jos, si cum prindeam doi , apareau altii... Nu rodeau nimic, doar ca umblau intr-una. Oare ce ar putea inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ana Maria. Poate fi vorba despre o serie de mici probleme, probabil barfe sau calomnii, minciuni marunte cu care te confrunti. Desi mici si oripilante, nu te poti abtine sa nu le elimini...

      Ștergere
  28. Am visat ca la mine in bar au intrat 2 femei. .vorbind cu ele descopar ca era de fapt mama si iubita partenerului meu. . Am continuat sa vb cu ele iar cea care spunea ca este iubita lui mi-a Aratat telefonul un niste fotografii in care erau ei doi iar in una din ele se uitau la o fotografie de a mea

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu am visat ca iubitul meu m-a inselat cu o persoana care in realitate nu o cunoaste,e cunostiinta de-a mea si ca persoana respectiva a ramas insarcinata cu el si el s-ar fi despartit de mine si am aflat ulterior cum s-a intamplat si eram socata. Am visat inelele noastre in prim plan care ni le oferisem si cum incercam fiecare sa ne refacem viata.. Mi s-a parut totul atat de real, un vis care chiar m-a facut sa ma trezesc trista.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am visat ca eram în altă țară și deși nu era suficient de cald ,eram bronzat,ars umpic pe mâini și frunte, roșu la piele.În drum spre casa Iubita a ales sa se duca în alta parte iar eu am ajutat intre timp o fată sa traverseze o stradă. Am duso acasă și am facut sex cu ea repede. Însă știam ca iubita din realitate poate veni oricând. Apoi în vis primesc un mesaj de la mama fetei cu care am avut aventura. .zicea așa :problema mea va devenii în curând și a ta. Apoi mergând cu iubita a doua zi se hotărăște sa cumpere ceva dintr-un magazin unde lucra mama acestei fete și chiar fata cu care am avut aventura.Arăta în vis de parcă toți din zona respectivă mă cunoșteau și după ce a ieșit din magazin iubita mea a trecut pe lângă mine fără sa vorbească. Apoi m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
  31. Ciao Diana
    Eu visez foarte des ca viitorul sot ma inseala cu aceeasi persoana, o vecina care e adevarat ca ii cam fug ochii dupa el. Am visat ca eram in casa la ea ca sotul ii facea niste lucrari, ea era foarte fericita de rezultat si se apropria tot mai mult de El pana cand nu se mai dadea jos din bratele lui. Am luat.o la palme pumni pana ce cazuse pe jos si radea provocandu.ma, L.am luat pe al meu si am plecat dupa ce i am dat si lui vreo cateva.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna seara ! Am visat de vre.o 3 ori ca viitorul meu sot ma înșela cu persoane diferite .visele au fost scurte si la obiect doar asta se intampla ba chiar in unu din vise i.am si văzut. Pe net scrie ca visez asta din cauza ca eu îl înșel, dar nu e adevărat nu am incercat niciodată sa îl înșel
    Acum el a văzut căutarea mea pe google si ce inseamna si crede ca îl înșel...Ce inseamna de fapt visul meu?

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna ziua
    Am visat ca eram in casa bunicilor mei, loc unde nu am mai stat niciodata cu prietenul meu (cu care am 2 ani). Motivul pentru care eram acolo nu mi-l amintesc insa era casa plina. La ora de culcare pe mine m-au culcat intr-o camera separata iar pe prietenul meu in urmatoarea camera. Cand am iesit la bucatarie sa fumez o tigare, am realizat ca pritenul meu are o camera separata pentru ca dormea alaturi de o alta femeie care era sotia lui ( era ca si cum toata lumea stia asta numai eu aflasem atunci ca el are o sotie) Nu am zis nimic si am plecat spre bucatarie sa fumez. La jumatatea tigarii am auzit dinspre camera lor zgomote puternice si alerte...am alergat spre camera lor si i-am vazut cum se rostogoleau pasional prin patul ala. Am inlemnit uitandu-ma la ei, simteam ca mor de durere. Nu am zis nimic si am fugit de acolo.
    Ce poate insemna visul asta?

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna. Eu am visat doi oameni care la inceput e ok relatia pana barbatul vede una mai buna si o duce acasa si ii zice ca sotia a plecat si umbla rau

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună Diana te rog frumos sa îmi raspunzi și mie aseară am visat unde soțul meu ma înșela cu o fata cunoscuta din sat cu mine erau amândoi în fata magazinului de unde fac cumpărături și am visat-o și pe fetita ei era lângă ea dar eu am văzut o poza cu o fetita în telu lui în realitate și lam întrebat și mia zis ca ia trimis-o un o prieten în vis parca era și sora mea și aceea fata cu care ma înșelat soțul meu ii ne cum arata adidași la amândouă

    RăspundețiȘtergere
  36. Am visat ca ma inselat partenerul meu cu o fata care era logodita trebuia si trebuia sa faca nunta eu am oprit nunta ca sa ramana cu ia o privea cu dragoste se vedea ca o iubeste si am preferat as ne despartit ca sa ramina cu iubirea Lui si nean despartit

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.