Zborul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Visele despre zbor se inscriu adeseori in categoria asa-ziselor vise lucide, in care reusesti sa-ti dai seama ca visezi si iei apoi controlul asupra visului. Multi oameni descriu abilitatea sau senzatia de a zbura din vise drept o traire eliberatoare, marcata de o mare bucurie, sau chiar extaz.

Daca visezi ca zbori fara nici un efort si privesti cu delectare privelistea de jos, de pe pamant, ti se sugereaza ca esti "pe val," ca ai capacitatea sa te ridici deasupra unei situatii si sa o dirijezi asa cum iti doresti. Te poti inalta deasupra unei complicate sau tensionate conjuncturi de viata! Visele despre zbor si indemanarea de a zbura cum si incotro voiesti semnifica constientizarea puterii tale personale.

Semnificatia zborului din vis
Zborul din vis
Atunci cand zbori, ai posibilitatea de a privi in jos si a castiga o mai larga perspectiva asupra lucrurilor. Drept urmare, visul in care zbori iti poate transmite ca trebuie sa capeti o imagine de ansamblu a existentei ori a unui aspect al acesteia.

Visul despre zbor iti poate semnala ca nimic nu este imposibil, ca poti fi oricine si face orice. Abilitatea de a zbura simbolizeaza speranta, potentialul si libertatea de exprimare a personalitatii tale. Poate reflecta, de asemeni, si vointa ta puternica, punandu-ti in vedere ca nu trebuie sa te dai batut. Nimeni nu poate sti mai bine decat tine ceea ce poti si ceea ce nu poti realiza. Astfel de vise daruiesc o mare motivatie si reimprospateaza simtamantul libertatii personale.

In unele cazuri, visul in care ai zburat indica faptul ca ai atins o inalta treapta spirituala. Evoluezi intr-o sporita masura in acord cu spiritualitatea ta.

A visa ca zbori poate reprezenta totodata un mijloc (subconstient) de evadare din mijlocul stresului si tensiunii cotidiene. In loc sa te confrunti cu problemele zilnice, "iti iei zborul" si incerci sa te indepartezi de ele.

In decursul unui vis in care zbori te poti simti asemeni unui supraerou, invincibil si omnipotent. Poate ca, in sinea ta, crezi ca esti superior celor din jurul tau si ai tendinta de a-i privi de sus pe ceilalti. La urma urmei, nu asta faci atunci cand "zbori" deasupra lor?

In fine, atunci cand iti analizezi visul despre zbor, trebuie sa iei in considerare inaltimea, directia si viteza zborului. Cu cat te inalti mai sus si te misti mai rapid, cu atat posezi un mai mare nivel de incredere in tine insuti. Daca zbori la mica inaltime, inseamna ca esti satisfacut de ritmurile vietii tale actuale. Zborul inapoi semnifica o revenire in trecut.

De cele mai multe ori, visul zborului este descris ca o experienta pozitiva si exaltanta, dar daca iti este frica atunci cand planezi prin aer, ti se sugereaza ca te temi de noi provocari ori puneri la incercare. Poate ca nu esti inca pregatit sa faci urmatorul pas in dezvoltarea ta. Dificultatile aparute in zbor semnifica incapacitatea de a-ti controla circumstantele vietii. De-a lungul zborului din vis, poti intalni obstacole precum stalpi de inalta tensiune, copaci sau munti, care simbolizeaza ceva sau pe cineva care iti sta in cale in viata reala. Este nevoie sa identifici ce lucru ori persoana iti stanjeneste evolutia. Problemele aparute in timpul zborului pot semnifica si lipsa de incredere in tine insuti, lipsa de motivatie ori ezitarea din viata lucida. Poate ca ti-ai fixat niste obiective nerealiste si te straduiesti din greu sa ti le implinesti...


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Inselat in vis? | Interpretarea si semnificatia viselor 

Cartile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor 

Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Zborul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Zborul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: maginstal54@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. E a 2-a oara cand mi se repeta ca planez pe un fel de dispozitiv usor cu care planez dar totusi controlez cu precizie directia in aer sau printre obstacole. M.am trezit acum 10 min si a trebuit sa caut ce inseamna acest vis. Este o senzatie atat de coplesitoare zborul in vis. Chiar citeam postarea si sincer fiecare simptom e adevarat! Extaz mai mare ca asta nu am simtit in vis si mai ales chiar ma gandeam cum e posibil sa zbor cand eu defapt sunt in pat si dorm. Super experienta pentru a 2-a oara! Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am visat ca zbor..imbracata intr-o rochie vaporoasa alba,zburam...eu am rau de inaltime..dar in vis..totul era altfel..o senzatie de eliberare...nu se poate descrie in cuvinte..

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am visat de 2 ori azi noapte ca am zburat cu ceva..nu stiu exact..probabil o sanie si in celalat parca tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna.Eu visez de multe Ori si de fiecare data ma surprinde!E única experiencia!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.