Horoscop Capricorn august 2014

Horoscopul Capricornului august 2014 da cale libera explorarii si invigorarii motivatiilor si valorilor personale, elocventei verbale, regasirii sinelui prin studiu si prin calatorii, desprinderii de monotonele ritmuri ale cotidianului si orientarii catre aventurile si placerile autentice ale vietii.

Horoscop Capricorn august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn august 2014
Pe 10 august 2014, Luna plina din Varsator marcheaza adeseori schimbari bruste, suprinzatoare ale conjuncturilor traiului de zi cu zi. Poti sa iti descoperi un talent neobisnuit, nebanuit pana acum, capabil sa iti deschida noi perspective si oportunitati, inclusiv sub aspect financiar.

Tranzitul planetei Venus in Leu initiaza, odata cu 12 august, o perioada strabatuta de inclinatia de a-ti aduce aminte veritabilele tale nevoi si interese, dar si temerile si vulnerabilitatile tale cele mai adanci. Cu toate ca poti fi tentat sa iti reflecti si verifici aceste aspecte ale personalitatii in relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere, adevaratele confirmari si solutii nu le poti afla decat in tine insuti.

Sextilul dintre Marte si Pluton de pe 15 august 2014 pare sa iti faciliteze o intensa focalizare si angajare in actiuni hatarate si hotaratoare. Stii cu precizie ce iti doresti si nu ai de gand sa lasi nimic sa iti stea in cale. Probabil ca subtilele tactici persuasive  nu fac parte acum din arsenalul tau, fiindu-ti indeajuns infierbantatul impuls de a pretinde ceea ce ti se cuvine. Pe de alta parte, poti sa ai discutii pasionate cu persoane apropiate  si sa te simti imboldit sa investighezi fundamentele relatiilor lor cu tine.

Tot pe 15 august, Mercur patrunde in sectorul astrologic al Fecioarei si al celei de-a noua case a Capricornului, starnindu-ti pofta de vorba si nevoia de comunicare. Mestesugul cu care iti manuiesti cuvintele pare sa atraga oamenii de partea ta. De asemeni, ai la indemana o perioada favorabila studiului, invatarii a ceva nou, poate perfectionarii intr-o limba straina sau intr-un domeniu care te pasioneaza. Poti sa ai sansa de a pleca intr-o calatorie ori sa intri in contact cun niste persoane din strainatate. Marile tale idei si idealuri ajung in prim plan, la fel ca si conceperea obiectiva a unor planuri de viitor.

Mercur in trigon cu Pluton pe 21 august 2014 este de bun augur concentrarii si si investigarii mentale. Poti sa fii insufletiti de nazuinta de a da deoparte straturile superficiale ale realitatii si sa ajungi la miezul lucrurilor. Dialogurile cu cei din jur castiga in seriozitate si profunzime, si te ajuta sa intelegi mai bine oamenii si convingerile lor ascunse. Poti avea o experienta de viata semnificativa pe parcursul unei calatorii.

Framantarile si grijile interioare sunt in masura sa ti se risipeasca odata cu 23 august, ca urmare a vizitei Soarelui pe taramurile Fecioarei. Pari sa fii predispus sa te debarasezi o vreme de obligatiilezilnice, sa lasi mai mult spatiu in viata ta imprevizibilului si aventurii, ori sa iti cauti un inteles mai adanc al destinului tau. Tot ce are potentialul sa iti largeasca frontierele cunoasterii te incita si iti trezeste interesul. Treci printr-un interval de timp oportun pentru a-ti lua o vacanta sau cel putin pentru planificarea uneia cat mai apropiate, avand sorti de izbanda in purificarea de zgura cotidianului si obisnuintelor, care sa iti permita sa te distrezi si sa te simti bine in propria-ti piele.

Gratie Lunii noi aparute pe 25 august 2014 in Fecioara ai posibilitatea sa iti extinzi perspectiva asupra vietii, sa iti deslusesti cu realism caile cele mai avantajoase, si sa adopti o strategie cat mai concreta legata de viitor. Aspecte aparent disparate ale existentei tale capata convergenta si te directioneaza in evolutia ta personala.

Horoscop Capricorn august 2014 - Horoscop dragostei

O subita senzualitate tinde sa se astearna peste viata ta sentimentala pe 10 august, sub efluviile Lunii pline din a doua casa a Capricornului. Poti savura aceasta improspatare a conexiunii amoroase creand o atmosfera speciala, eventual in cadrul unei cine romantice in doi.

Incepand cu 12 august 2014, prezenta lui Venus in a opta ta casa duce mai departe, la un alt nivel, influentele anterioare. Erotismul si sensibilitatea emotionala reprezinta repere constante ale implicarii tale in relatia de cuplu. Unii nativi din Capricorn par a fi in stare sa isi neglijeze propriile nevoi si faca orice fel de sacrificii pentru fiinta indragita. Deloc intamplator, o parte dintre ei se pot confrunta mai tarziu cu dureroase despartiri si amare deceptii, dar intensitatea cu care isi traiesc in prezent sentimentele de dragoste poate desemna acesta perioada drept una din cele mai memorabile din intreaga lor viata.

Horoscop Capricorn august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Luna plina din a doua ta casa are darul de a te smulge din mijlocul unor oarbe straduinte din sfera financiara. Eliberat de astfel de tendinte obsesive, ai prilejul sa estimezi cu obiectivitate lumea inconjuratoare si sa-ti dezvalui profitabile oportunitati de afaceri.

Ca efect al sextilului lui Marte cu Pluton din 15 august 2014, poti sa iti scoti la iveala niste resurse materiale neglijate sau sa te lansezi intr-o serie de proiecte financiare al caror majore profituri nu iti sunt deslusite deocamdata.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Copyright © diane.ro.2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn iulie 2014
Horoscop Capricorn august 2014 Horoscop Capricorn august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Buna seara Diana, te rog sa publici si horoscopul pentru rac luna august 2014. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Diana. As dori sa publici si horoscopul pentru taur lunga august

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana ,asi dori sa publici dk horoscop gemeni luna august.multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.