Horoscop Pesti august 2014

Horoscopul Pestilor august 2014 lasa de inteles ca succesele si marile realizari din aceasta perioada sunt posibile numai prin conlucrarea cu ceilalti, prin cooperare si spirit de echipa. Norocul este de partea ta mai ales in cadrul relatiilor in doi, in asocieri ori parteneriate din viata personala, sociala, profesionala si de afaceri.

Horoscop Pesti august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Pesti
Horoscop Pesti august 2014
Sub impactul trigonului dintre Marte si Neptun de pe 7 august 2014, potentialul tau energetic nu ajunge la inalte cote, iar ambitia si perseverenta nu sunt atuurile tale cele mai impresionante. Pari sa apreciezi mai cu seama aspectul spiritual al vietii tale si sa te simti implinit mai ales de o munca ce iti furnizeaza satisfactii interioare. Poti sa ii ajuti si sa-i incurajezi pe oamenii aflati intr-un impas, si sa primesti, la randul tau, sprijin si indrumare. Nu tii neaparat sa iesi in evidenta ci, mai curand, sa iti vezi linistit de treburile tale personale.

Luna noua aparuta pe 10 august in Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor te poate face sa visezi  la mirifice calatorii prin spatiu si timp. Este posibil sa intrezaresti fulgerator o revelatie despre tine insuti sau sa fii calauzit catre noi cai ale existentei de niste semnificative coincidente si evenimente. Oricum, este nevoie de timp pentru ca semnalele pe care le primesti acum sa-si gaseasca materializarea.

Tonusul tau fizic si psihic tinde sa se imbunatateasca incepand cu 12 august, ziua de debut a tranzitului lui Venus in zona astrologica a Leului. Problemele de sanatate (daca exista) devin mai putin impovaratoare si pari sa ai din nou inclinatia de a te implica intr-o actiune de voluntariat, de ajutorare a altora.

Din 15 august, calatoria lui Mercur in tinuturile Fecioarei faciliteaza comunicarea mai ales cu oamenii foarte apropiati. Pari sa nu te simti in apele tale in mijlocul unui grup sau a unei colectivitati, avand nevoie mai degraba de o persoana in stare sa te inteleaga si sa-ti confirme ideile si demersurile. Ai la indemana o perioada favorabila inchegarii unor promitatoare parteneriate in plan personal, social si profesional. Dai dovada de pricepere in negocieri, medieri si compromisuri, avand astfel ocazia sa inchei niste contracte ori sa ajungi la niste intelegeri foarte avantajoase pentru tine.

19 august 2014 nu este cea mai buna zi a lunii pentru activitatile presupunand concentrare si o riguroasa logica. Ca efect al opozitiei lui Mercur cu Neptun, imaginatia da dintr-o data navala peste tine si, daca nu ti-o indrepti spre o lucrare creativa, iti poate fi foarte greu sa nu visezi cu ochii deschisi. Conversatiile cu ceilalti pot fi derutante ori dificile, si nu ti se recomanda sa iei vreo decizie importanta in aceasta zi.

Necesitatea de a-ti echilibra interesele si obiectivele personale cu cerintele vietii sociale sau cu cele ale unui partener devine o prioritate din 23 august, atunci cand Soarele paseste in Fecioara. Ai nevoie de tovarasia, energia si sprijinul altora, la fel cum alte persoane tind sa iti caute mai des ajutorul si compania. In aceasta circumstanta astrala, este indicat sa fii cat mai putin singur si sa te orientezi spre cat mai multe proiecte comune cu cei din preajma ta. Abilitatle tale diplomatice sunt solicitate frecvent, si popularitatea iti creste in special datorita capacitatii tale de a coopera. Esti predispus sa te apreciezi in functie de felul cum te vad sau te apreciaza ceilalti.

Pe 25 august 2014, Luna noua din Fecioara continua sa scoata la lumina inedite perspective si oportunitati in relatiile umane. Stii cat se poate de bine ce ti se potriveste si ce iti doresti, avand din nou conditii prielnice unor initiative in sfera personala si cea profesionala. Avantarea intr-un nou proiect sau punerea bazelor unei noi asocieri duce catre succese atunci cand reusesti sa pastrezi un stabil echilibru intre emotivitate, pe de o parte, logica si abordare practica, pe de alta parte.

Opozitia dintre Soare si Neptun de pe 29 august iti scade increderea in tine insuti si iti stanjeneste interactiunea sociala. Straduieste-te sa nu ii lasi pe altii sa profite de tine sau sa isi asume meritele tale. Din fericire, aceasta influenta nu se face resimtita si a doua zi, asa ca nu te grabi sa iei vreo hotarare importanta dictata de sentimente ori de o judecata subiectiva.

Horoscop Pesti august 2014 - Horoscop dragoste

Venus se instaleaza din 12 august in a sasea ta casa, un eveniment astral ce instaureaza o atitudine sobra, responsabila in viata sentimentala. Pari sa iti constientizezi intr-un mai mare grad obligatiile fata de persoana iubita, rolul pe care il joci in viata acesteia. Nativii singuri nu mai sunt ispititi sa se complaca in usuratice jocuri ale flirtului, nazuind sa se ataseze afectiv de cineva capabil sa daruiasca stabilitate si inteles existentei lor.

Comuniunea din dragoste castiga in sinceritate, onestitate si intelegere reciproca odata cu 15 august 2014, ca urmare a tranzitului lui Mercur in a saptea casa a Pestilor. Poti sa discuti cu partenerul de viata cu cartile pe masa despre eventualele probleme care v-au marcat conexiunea in ultima vreme si sa gasesti, impreuna cu acesta, solutii clare ale relansarii legaturii voastre de cuplu.

Incepand cu 23 august 2014, Soarele amplifica tendintele anterioare, inspirandu-ti o intensa  dorinta de a avea alaturi un autentic partener. De fapt, in acest ciclu solar, tovarasul de viata poate reprezenta o calauza nu numai catre lumea dragostei, ci si spre cea sociala ori profesionala, avand darul de a sugera inspirate rezolvari ale dilemelor tale.

Horoscop Pesti august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Din 12 august 2014, prezenta planetei Venus in a sasea casa a Pestilor este favorabila muncii de rutina intrucat iti confera o grija iesita din comun pentru ordine si organizare. Pari sa fii adeptul lucrurilor cat mai bine facute si sa te straduiesti sa iti perfectionezi abilitatile profesionale.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti iulie 2014
Horoscop Pesti august 2014 Horoscop Pesti august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Se poate ca doi gemeni de 19 ani sa aiba noroc sa ia examenul de bac in luna aceasa are acest noroc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, nu de noroc tine luarea examenului de bacalaureat. Tine de efortul depus pentru invatarea materiei :)

      Ștergere

Un produs Blogger.