Iubitul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor


"Noaptea trecuta mi-am visat iubitul!" Ah, iubitul tau! Stiam ca voi ajunge aici intr-o buna zi! Visele despre un iubit pot implica numeroase semnificatii si interpretari in functie de situatiile si conjuncturile din vis, dar si de circumstantele vietii reale.

In primul rand, visul despre iubitul tau poate reprezenta relatia ta reala cu el si sentimentele pe care le ai fata de el. Daca visezi ca iubitul se indeparteaza de tine in vreme ce tu ramai impreuna cu prietenii tai, ti se sugereaza ca nu iti petreci indeajuns de mult timp cu prietenii. Simti nevoia sa iti reinvigorezi legaturile cu amicii, poate in detrimentul relatiei tale de cuplu.

Interpretarea si semnificatia viselor
Iubitul din vis
Atunci cand visezi ca iubitul tau este mort, ti se semnaleaza ca ceva din sinele tau nu mai merge asa cum trebuie si este "mort." Poate ca nu iti ingadui sa iti exprimi intru totul personalitatea. In acelasi timp, un astfel de vis are potentialul de a simboliza relatia cu iubitul tau, indicand eventual ca ti-ar fi mai bine daca te-ai desparti de el. Intr-o alta interpretare, moartea iubitul tau poate semnifica un nou stadiu al relatiei tale de iubire (eventual, o logodna).

Daca iubitul tau este plecat departe si visul tau implica numeroase atingeri ori mangaieri intre voi, acest lucru denota ca el iti lipseste si ca ii duci dorul. Pe de alta parte, acest vis iti atrage atentia ca nu trebuie sa iei de-a gata ce ti se ofera sau ce ti se spune in viata de zi cu zi. Invata sa descoperi valorea lucrurilor mici, aparent insignifiante.


In cazul in care visezi ca iubitul tau iti spune ca nu te mai iubeste, acest vis semnifica nesiguranta ori temerile tale din relatia de cuplu. De asemeni, poate insemna ca relatia ta se indreapta catre un nou stadiu, probabil mai serios, si iti este frica sau esti ingrijorata de acest lucru. Poti simti ca esti lasata cumva deoparte in viata lui sau ca nu esti capabila sa ii impartasesti experientele de viata si nazuintele. Oricum, la mijloc este vorba despre necesitatea intaririi increderii reciproce si a comunicarii dintre voi.

A visa ca ai un nou, alt iubit decat cel din viata reala implica ca relatia ta de cuplu din prezent impune o dezvoltare ori o evolutie. Simti ca lucrurile stagneaza si ca este nevoie ca relatia ta sa intre intr-o faza mai serioasa.

Visul de-a lungul caruia iubitul tau este foarte afectuos cu tine poate inseamna ca, la nivel subconstient, ai credinta ca esti o persoana care merita sa fie iubita si pretuita. In acest fel, tinzi, de fapt, sa iti reafirmi dragostea fata de tine insati.

Daca visezi ca ai o legatura amoroasa cu iubitul unei prietene, un astfel de vis poate sa nu aiba deloc de a face cu respectivul iubit. Este posibil sa fii strabatuta de un vag sentiment de invidie fata de respectiva prietena sau sa iti doresti sa ai niste calitati asemanatoare cu ale ei. Totodata, acest vis poate marturisi despre nazuinta ta de a te apropia mai mult de acea prietena.

Visele in care iti apare fostul iubit pot sugera simtaminte de iubire nesatisfacute ori o relatie de cuplu actuala care nu te multumeste. Fostul iubit poate fi un simbol al sperantelor tale fata de implinirea ta prin iubire. Intr-o interpretare diferita, visul unui fost iubit poate indica revenirea in viata ta a unei mari probleme sau a unui obicei pagubos. Subconstientul tau te poate avertiza in acest fel, facand o asociere cu un fost iubit care nu era deloc potrivit pentru tine.

Atunci cand te visezi ducand dorul unui fost iubit, acest vis poate reprezenta aspiratia ta fata de ceva ce nu poti obtine. Intr-o alta explicatie, mai simpla, ti se sugereaza ca inca il mai iubesti fostul tau iubit, sau ca actualul tau iubit iti aminteste de fostul, dintr-un punct de vedere pozitiv sau negativ.

Toate tipurile de vise despre iubitul tau pot fi simple reflectii ale simtamintelor tale fata de el sau ale felului cum se desfasoara relatia ta de cuplu. Daca aceste vise sunt urate sau conflictuale, este probabil cazul sa aduci o schimbare in relatia cu iubitul tau. Daca, dimpotriva, sunt frumoase si promitatoare, nu ai probabil nici un motiv de ingrijorare in viata ta sentimentala.


Iubitul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Iubitul din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on iulie 06, 2014 Rating: 5

75 de comentarii:

  1. imi plce de un baiat si mi-e sa ii spun ce simt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Cred ca la varsta ta e normal sa nu stii, o prada care nu se arunca repede in fata vanatorului e greu de capturat, iar daca vanatorul nu o observa inseamna ca ori nu il intereseaza ori se gandeste ca e prea putin pentru el...Daca totusi vrei sa-i captezi atentia exista pe fb un blog Dragostea si Despartirea care te va ajuta cu multe sfaturi :)

      Ștergere
  2. Buna dimineatza! Sotzul meu e plecat de un an de zile din cauza munci, vorbim zilnic si cu mine si cu fetita nostra, azi noapte am visat ca era complet schimbat si in loc sa imi raspunda el o raspuns alta Fata care I zicea catre el vb cu nevastata Nu o evita aveti copil impreuna ca Eu cu tn Nu am nimik Nu iti mai face Iluzi! Si apoi mam trezit, ce poate inseamna asta e de rau? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Desigur, acest vis exprima ingrijoraea ta subconstienta legata de posibilitatea ca sotul tau sa isi gaseasca in strainatate o alta partenera de viata. In acelasi timp, este posibil sa fi observat ceva schimbat la el in ultima vreme, ceva ce poate fi asociat cu eventualitatea ca ar avea o legatura cu o alta femeie.

      Ștergere
    2. bună! aceeași situație o visăm și eu mereu tot la fel iubitul meu este plecat din țară de un an și jumătate și al visam mereu cum ca ar fi cu o altă femeie intr.o relație .ceace să adeverit ca se implicaseră cu o altă femeie șii.mi era infidel și eu simnteam acest lucru al simnteam rece distant nu mai suna așteptăm măcar să sune să vb cu ficata noastră pe care o avem împreună dar nici acest lucru nu simntea .de obicei wichendul al sunam și ori nu răspundea ori își închidea țel.și când ai ceream explicații de ce sia închis s.au de ce nu.mi răspunde la țel i.mi Sp ca el este obosit nu sta ca mine .vezi doamne ca a adormit.de fiecare dată găsea scz de genul și.mi Sp ca eu sunt nebuna ca.mi fc alte iluzi în cap.ce părere aveți??

      Ștergere
  3. Neatza,aseara am visat k m am trezit si imi era f sete..aveam o sticla de apa langa pat si am baut din ea..intre timp cineva baga cheia in usa sa intre..m am dus si am deschis..era prietenul meu beat cu alti 3 barbati..pe 2 dintre ei ii cunosteam pe celalalt nu.E de rau sau bn?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Setea care te trezeste este o reflectie a unei nazuinte, aspiratii personale. Poate fi vorba despre o nemultumire legata de prietenul tau, despre faptul ca el te neglijeaza, preferand tovarasia prietenilor sai in locul companiei tale.

      Ștergere
    2. Exact asa este..ai petfecta dreptate!Iti multumesc si iti doresc un calduros la multi ani de ziua femeii!!!!!!

      Ștergere
  4. Am visat ca eram eu cu un iubit( nu cred ca il cunosteam) ne tineam de mana si dupa au venit si 2 prietene de ale mele si nu stiam cum sa ma inpart ... Dupa am mers undeva intr-o camera si el in timp ce mergeam se indeparta de mine .... Ce inseamna ? ..... Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca simti ca nu ai cum sa te imparti intre o eventuala relatie cu un iubit si prietenia fata de fete. Intr-un fel sau altul, aceste doua aspecte ti se par a fi incompatibile.

      Ștergere
  5. Buna ,am visat ca am plecat la iubit acasa si ne impacam foarte bine si parintilor lui le placea de mine mult si a doua zi trebuia s plecam la curatat vie si eu am zis ca nu stiu nu am facut acest lucru niciodata si parca parintii lui mi-au zis ca tu atunci vei sta acasa si in general era foarte vesel cu ei ,imi spuneti va rog si mie ce inseamna acest viss?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Inseamna ca nutresti speranta ca legatura ta cu iubitul tau va deveni stabila, poate chiar oficiala, iar aceasta speranta te face fericita.

      Ștergere
    2. buna ziua!ma numesc adina . am avut o relatie cu un barbat din care au rezultat doi baietei gemi in prezent au 6 luni. In tot acest timp tatal nu a venit nici macar odata sai vada dar in schimb imi apare in vise foarte des culmea este ca eu numi aduc aminte ce visez de obicei dar visele cu mi le amintesc. se facea ca venise sa vada cpoii dar nui baga in seama cat timp ma uitam la el ,cum imi intorceam privirea i lua in brate i pupu chiar plingea,cum m uitam iar spre el acesta se facea ca nul intereseaza.alta data lam visat ca ma lua in brate ma pupa etc ce poate insemna faptul ca imi apare mai tot timpul si ce semnificatie au acestea,imi puteti spune?

      Ștergere
  6. Bună ! Locuiesc la ţară şi în curte am 2 case, iar întâmplările din vis nu au fost în casa în care locuiesc, ci în cealaltă care este nouă şi în care nu locuieşte nimeni. În vis, fostul prieten / iubit (ne-am despărţit de câteva zile, dar păstrăm legătura), era la mine acasă, îl ajuta pe tata. Către seară părinţii mei trebuiau să meargă la nuntă şi în timp ce ei se pregăteau, fostul prieten a mers să facă baie. Între timp au ajuns şi părinţii lui la noi (în realitate nu-i cunosc, dar aşa îi simţeam în vis ca fiind părinţii lui) şi m-a întrebat mama lui ( era cam panicată ) că unde este şi răspunzându-i că face baie, a tot intrat peste el (el cu mama lui nu are o relaţie tocmai bună). Eu am mers să caut prosop în cealaltă casă, iar când m-am întors înapoi şi părinţii mei şi părinţii lui deja plecaseră. El a stat cam mult timp la baie, în vană. Eu între timp am mers şi am făcut ordine prin nişte camere, pe care lui nu i le-am arătat, iar el când a ieşit a mers să mă caute şi negăsindu-mă s-a speriat şi m-am trezit ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!! prietena mea azi noapte ma visat pe mine mort intr-o padure, dezbracat si desfigurat pe fata. Ati pute-a sa imi spune-ti ce inseamna ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristi. Imi pare rau, dar adeseori un astfel de vis semnifica faptul ca o prietena/iubita are senzatia ca este sau poate fi inselata.

      Ștergere
    2. Cristi parerea mea este ca ti-a murit Moartea, nu de putine ori m-am confruntat in viata cu vise de genul asta, vei trai multi ani de acum inainte

      Ștergere
  8. Buna. Am avut si eu un vis repetat. Deja este a doua oara cand visez ca prietenul meu s- a culcat cu cea mai buna prietena a mea( mentionez ca ei doi nu se suporta si nu isi vorbesc deloc in viata reala, din cate stiu eu...) spune-mi te rog ce vrea sa insemne ca ma tot bat diferite ganduri..multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai asta e iti faci prea multe ganduri esti geloasa iti e teama ca s-ar putea intampla asa ceva, spre linistea ta evita un timp ca ei doi sa se intalneasca mai multe raspunsuri gasesti pe fb la Dragostea si Despartirea

      Ștergere
  9. Diana as vrea sa stiu visul meu ce semnificatie are ? Am visat ca mama si o prietena de-a ei ma impiedicau sa fiu cu iubitul meu actual, si eram tare suparata , ma deranjeaza faptul ca azi este Vineri si se spune ca visele se adeveresc Miercurea si Vinerea...as vrea sa cred ca e o aberatie ceea ce cred ...ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dilaila. Nu cred in aceasta superstitie legata de vineri. Aproape intotdeauna, visele noastre au mai multe straturi, sub aspectul lor aparent se ascund frecvent intelesuri mai adanci. La nivel aparent, visul tau poate semnifica, intr-adevar, teama (sau realitatea inca nedeslusita) ca mama ta si o prietena de a ei incearca (vor incerca) sa-ti puna bete in roate in relatia cu iubitul tau. La un alt nivel, acest vis poate da de inteles ca mama si/sau amica ei se straduiesc de fapt sa te impiedice sa te apuci de un lucru care iti place si te reprezinta, sa te ingradeasca sa faci ceea ce iubesti sa faci.

      Ștergere
    2. Buna ziua.am avut o relatie cu un baiat din care a rezultat un baietel.la ursitorile copilasului am visat-o pe mama baiatului cu care am copilul calare pe o camila in interiorul casei iar pe tatal copilului l-am visat intr-o masina care a oprit langa mine in timp ce eu mergeam si mi-a zis sa urc.insa nu stiu ce am facut pentru ca m-am trezit.imi puteti spune ce inseamna?va multumeac

      Ștergere
    3. Buna. Fac o exceptie cu tine, intrucat, de obicei, raspund numai la comentariile celor care se inscriu pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii si nu la cele ale anonimilor. Mama baiatului calare pe o camila sugereaza ca pentru ea casa ta ori relatia ta cu baiatul ei este "un desert," si ca nu le vede cu ochi buni. Cu toate acestea, baiatul (tatal copilului) isi doreste parca sa nu te lase singura, sa te ia in 'masina" destinlui sau, in viata sa.

      Ștergere
  10. Buna,am visat ca vorbeam cu iubitul meu iar el imi spunea ca nu mai suporta sa fiu departe de el..eu fiind momentan plecata in italia. Iar relatia noastra nu mai merge atat de bine, o posibila despartire e foarte aproape:( e total opus fata de ceea ce se intampla. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  11. salut,am avut un vis precum fostul meu m-a sunat si imi spune ca degraba vine acasa,ce semnifica? P.S e plecat peste hotare de 5 luni,si a fost inchis acolo de politie nustiu pt ce.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Am visat ca ma aflam cu baiatul de care imi place la usa de iesire a bisericii noastre. Apoi m.a chemat el in fata bisericii mai exact in fata portii bisericii, m.ia luat ambele maini si mi.a spus ca stie ca il il plac si ca faza e ca si lui.......................... Atunci m.am trezit

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Am visat ca era noapte si mergeam cu tata si iubitul meu era inainte cu matusa lui,un verisor si inca cineva matur si cu o fata de mina si cind am trecut pe linga el s-a uitat la mine si s-a ris dar eu cum mergeam inainte tot in urma ma uitam si imi lacrimau ochii...apoi nustiu unde am ajuns ca l-am sunat si a raspuns prietena ceea cu care se tinea de mina si vorbea cu mine de parca as fi un copil de doi ani care nu intelege nimic si eu am zis (se poate Laurentiu) si ea a zis ca (nu!nu se poate el e ocupat ,e al meu si tias sfatui sa stai mai departe de el ) si mam trezit..ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. La mijloc ar putea fi senzatia ta sub constienta ca iubitul tau te "tine in noapte," iti ascunde ceva, poate chiar o relatie cu o alta fata.

      Ștergere
  14. Bună...aseara am avut un vis cum ca am postat ceva pe facebook, ceva video cu noi iar un amic mi-a zis sa nu o pun pentru ca va fi rau, iar eu i-am zis sa nu cred...Dar apoi stând în pat mama si matusa mea mi-a zis ca nu voi mai fi niciodată cu iubitul meu,evident ca m-am certat cu ele...iar apoi m-a sunat iubitul ca vrea să ne despărțim..am mers afara si am gasit un bilet cum ca trebuie sa regret eu si el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lorena Adriana. Poate ca iti este teama ca un lucru despre tine nestiut de iubitul tau va iesi la iveala si iti va destrama relatia cu el. In acelasi timp, poate fi un avertisment fata de intentia rauvoitoare a cuiva din cercul tau social care incearca sa iti strice relatia cu iubitul tau.

      Ștergere
  15. Diana, te rog frumos îmi poți răspunde la intrebare..
    Deseori am vise ca iubitul din viață reală mă înșela.. de cineva zile neam certat și nu am vorbit, iar aseară neam împăcat.. iar azi noapte am visat ca am ieșit cu el și cu un prieten de al lui, iar iubitul meu o suna de față cu mine pe alta și vorbea foarte deschis, eu am fugit și mam ascuns, iar el după ce si-a terminat discuția a început să mă caute, cind ma găsit mia spus ca este pur și simplu o fata..
    și am mai visat ca eu încă cu 2 fete am ieșit, afară era zăpadă și la un moment dat noi ne aranjăm față în față cu o cruce iar de acolo cineva sau ceva ne împușcă indrept cu inima, am căzut jos și neam trezit peste 1-2 minute, eram tot noi și era pe jos doar singele nostru.. ajungind acasă mă uitam în oglindă și am văzut pur și simplu o vînătaie...
    spunemi te rog mult ce semnifică aceste două vise fiindcă am mai visat odată un vis asemănător cu al doilea, și mai multe ori să iubitul mă înșela..

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,
    Am visat ca imi cumparasem un apartament nou. Ma apucasem sa il amenajez, insa mi se parea destul de dezordine in el, iar finisajele mi s au parut facute nu prea bine, dar nu ma deranja lucrul asta. In timp ce aranjam prin casa, eram urcata pe o scara foarte inalta, a venit cineva, o persoana necunoscuta mie in viata reala, si mi a cerut bani, pe care i-i datoram pentru ceva, nu stiu pentru ce.Initial a zis 10 lei, insa la baza scarii erau 6 lei, si i am zis sa i ia pe aceia. Dupa ce mi-am terminat ce aveam de facut, m am dus in sufragerie si erau asezati pe canapea, aceasta persoana carei a cerut banii, o femeie, pe care de asemenea nu o cunosc si fostul meu iubit. Nu stiu ce sa cred, in conditiile in care am visat bani aproape o saptamana la rand, iar pe fostul meu nu l am mai visat de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mariana Valentina. Visul acesta reflecta dorinta ta de a-ti cladi o noua viata (simbolizata de apartamentul nou), dar si faptul ca trebuie sa "platesti" pentru acest lucru cu bani sau cu altceva esentiaL pentru tine. Poate ca nazuintei tale i se opune faptul ca nu ai renuntat intru totul (afectiv, subconstient) la fostul tau iubit, iar acest vis iti pune in vedere ca trebuie sa o faci, cu atat mai mult cu cat el si-a inchegat deja o relatie cu o alta femeie (femeia necunoscuta) din vis.

      Ștergere
  17. Diana, te rog frumos îmi poți răspunde la intrebare..
    Deseori am vise ca iubitul din viață reală mă înșela.. de cineva zile neam certat și nu am vorbit, iar aseară neam împăcat.. iar azi noapte am visat ca am ieșit cu el și cu un prieten de al lui, iar iubitul meu o suna de față cu mine pe alta și vorbea foarte deschis, eu am fugit și mam ascuns, iar el după ce si-a terminat discuția a început să mă caute, cind ma găsit mia spus ca este pur și simplu o fata..
    și am mai visat ca eu încă cu 2 fete am ieșit, afară era zăpadă și la un moment dat noi ne aranjăm față în față cu o cruce iar de acolo cineva sau ceva ne împușcă indrept cu inima, am căzut jos și neam trezit peste 1-2 minute, eram tot noi și era pe jos doar singele nostru.. ajungind acasă mă uitam în oglindă și am văzut pur și simplu o vînătaie...
    spunemi te rog mult ce semnifică aceste două vise fiindcă am mai visat odată un vis asemănător cu al doilea, și mai multe ori să iubitul mă înșela..

    RăspundețiȘtergere
  18. l-am visat pe sotul meu eram acasa, vb la telefon,nu ma baga in seama era ft ocupat sa vb la tel , dupa aceea dintr-o data ma aflam intr-un restaurant ... el era la fel ocupat dar era plin de femei , imbracate ft sexy ... gen fusta scurta,decolteu exagerat.si nu il puteam duce de acolo ..el doar vb la tel si se comporta ca si cum nu as fi acolo dar nici cu femeile alea nu avea treaba. dupa un timp nu il mai gaseam ..l-am tot cautat am vrut sa ies din restaurant si atunci intra un barbat care era murdar pe maini de mancare, trecand unul pe langa altul mi-a murdarit rochia. am ajuns intr-o curte unde erau doi caini mici alb si maro , latrau am fugit de ei, am dat in alta curte unde era un caine negru mare si fioros care latra ,abia am reusit sa scap deel inchizad poarta cu un zavor si m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, fac o mica adaugire. In acest caz, este vorba despre faptul ca sotul nu iti mai acorda multa atentie sau ti se pare ca nu mai comunica cu adevarata cu tine, iar acest lucru te face sa te simti expusa unor pericole.

      Ștergere
  19. Am visat că iubitul meu ma cerut de soţie de trei ori şi că făceam dragoste cu el şi după se comporta mai rece cu mine ce poate să însemne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu trebuie sa cedezi sau ca simti ca nu trebuie sa cedezi unor cereri ori pretentii ale sale.

      Ștergere
  20. Buna!!! Iubita a visat ca era intr.o padure si ma cauta pe mine si nu ma gasea...sa trezit foarte speriata...ce puteti zice? Multu 😯

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul iubitei tale denota temerea ei ca te poate pierde sau nevoia subconstienta de a te cunoaste mai bine.

      Ștergere
  21. Buna!am visat ca am plecat cu un baiat cu masina (altul decat iubitul meu),nu il cunosteam si afara ningea si era zapada mare si alba cat vedeam cu ochii.si plecand cu acest baiat a fost ca un flirt intre noi,dupa care mi-am dat seama ca am un iubit si am plecat pe jos,alergand prin zapada mare,sa ajung la el.am ajuns in spatele blocului si il vedeam la geam cum ma astepta(era acasa la o ruda de-a noastra,nu acasa la noi)si am ajuns la coltul blocului si m-am intalnit cu mama mea pe care am intrebat-o daca prietenul meu e suparat pe mine,iar ea mi-a spus ca da si ca nu stie unde sunt.dupa eu am plecat acasa la noi si l-am vazut din nou la geam,am stat cateva secunde si m-am uitat la el dupa care an plecat.pe drum spre casa vedeam doar oameni si copii jucandu-se in zapada,apoi m-am trezit.ce inseamna acest vis?multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Monica. Acest vis poate oglindi un sentiment de vinovatie fata de iubitul tau sau dorinta ta subconstienta de a te distanta putin de el pentru a reusi sa descoperi cat de autentica este relatia voastra. In acelasi timp, poate ca relatiei tale cu el ii lipseste o tenta de joaca, de bucurie si distractie nevinovata.

      Ștergere
  22. Am terminat o relație acum 5ani și de curând am visat că eram acasă la fosta iubita cu ea și părinții ei stăteam la masă și mâncam varză murată iar dupa maxim o săptămână am visat ca stăteam de vorba cu fosta iubita ce semnifica și ce legătură au cele 2 vise ?

    RăspundețiȘtergere
  23. buna, am visat de mai multe ori cu un fost iubit cu care ne-am despartit nu prea bine si imi este dator cu bani. dar il visez ca santem impreuna si ca ne iubim mult, am visat si ca avem trei copii. noi nu mai vorbim si nu ne-am vazut de vreo trei ani!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna! Iubitul meu e plecat la munca peste hotare deja de 2 luni ,numi cunoaste familia,am visat ca a venit la mine acasa sami cunoasca familia si ca mama cu sora mai mare lau respins imi spuneau ca sa nul mai vada si prietenul meu sa inervat si vroia sa plece eu plingind il opream si ii spuneam cit de mult il iubesc si imi spunea ca si el ma iubeste dar trebuie sa plece ca familia mea nul vor si eu plingeam foarte mult! Spunetimi va rog ce semnificatie are visul meu? E debine sau de rau? Mersi frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu este nici de bine, nici de rau. Visul tau reflecta atasamentul fata de iubitul tau si dorinta de a-i face cunostiinta cu familia ta. In acelasi timp, temerile ca nu va fi acceptat de aceasta poti fi provocate de cauze reale, pe care poate nu vrei sa ti le constientizezi.

      Ștergere
  25. Salut!
    ce inseamna când visez ca ajut parintii iubitului la treburi casnice, iar ei fiind fericiti de acest fapt?

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!Am visat ca doarmeam si a inceput sa pice apa din tavan,apoi m-am trezit si auzeam un sforait.Dormeam cu iubitul meu dar nu sforaia el si nici nu auzea.Apoi s-a crapat tavanul si a cazut la inceput ceva negru ce semana cu un ghem de vata neagra,iar cand a iesit iubitul meu din camera sa il arunce s-a transformat in sobolan.Apoi tot din acelasi loc au cazut mai multi,care la inceput erau mici apoi cresteau din ce in ce mai mult..se micsorau doar cand spuneam rugaciuni,dar ma incurcam si uitam versurile.La un momentdat, a aprut si fratele meu mai mic care incepuse sa se roage cu mine.De subliniat e faptul ca luam acei sobolani in mana si ii tineam strans si ma rugam.Ce credeti ca inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  27. Ceao, am visat in legatura cu un barbat cu care am avut cu multi ani in urma o aventura,dar cu 1 saptamana in urma l-am visat ca statea intre mine si inca o femeie la distante egale de jumatate de metru.Eu stateam in partea dreapta si cealalta femeie in partea stanga , si toti trei stateam in picioare cu fata la o masa lunga din incapere si lucram ceva.In incapere era seminintuneric.El era putin intors cu fata spre mine.Toata aceasta imagine o vedeam de undeva de sus, eu stand cu fata spre imagine, iar noi trei cu spatele spre mine, cea care priveam din spate.

    Poti te rog sa-mi spui cam ce ar putea sa insemne? Iti multumesc si iti doresc o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elle, iti raspund, dar sa stii ca nu este in regula. Data viitoare, pentru a-ti raspunde va trebuie sa te inregistrezi pe blogul meu. Visul tau reflecta intalnirea unui barbat care iti aduce aminte cumva de cel visat sau care iti trezeste cumva aceleasi simtaminte pe care ti le-a inspirat odata acesta. Barbatul recent intalnit poate fi intructva indisponibil, legat de o alta femeie.

      Ștergere
  28. Buna,de ceva timp tot visez ca iubitul meu,nu ma mai baga in seama ma evita,era la el acasa,si eu il.tot cautam...deja ma ingrijorez

    RăspundețiȘtergere
  29. buna,mi-am visat iubita dormind alaturi .puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ramona. Nu cred ca aceste vise prevestesc ca ti se va intampla ceva rau. Ele pot fi determinate de un eveniment recent din viata reala legat de tatal tau sau pot fi interpretate ca reflectia unor temeri (atat ale tale, cat si ale mamei tale) fata de o noua turnura din existenta ta, din viitorul apropiat.

      Ștergere
    2. Mulțumesc frumos pt răspuns! Am citit f des tu blog si este impresionant modul tãu delicat si afectiv de a raspunde! Îmi place f mult!
      Mult succes in continuare!

      Ștergere
  31. Diana, sunt în străinătatede aproape 2 luni și îmi visez foarte des persoana iubita...ce poate sa semnifica asta, spune-mi te rog... (am deja câteva săptămâni de cînd o visez în fiecare noapte)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniel. Nu este nici un semn bun, nici unul rau, ci dovedeste dorul tau intens, dragostea pe care i-o porti!

      Ștergere
  32. Am visat ca noulei iubit cu care inca nu sunt oficial, dar ne iubim mult pe ascuns, se afla intr-un lac cu apa limpede. Apa era atât de curata si cuminte! Nu curgea, nu se misca, avea o culoare superba. Eu ma uităm la el iar el zambea. Si era atâta de frumos. Atât. As vrea mult de imi dai un raspuns deoarece relația e la inceput. Ne iubim extrem de mult cum rar de iubesc 2 persoane. Totusi nu-l cunosc prea bine.Astept cu multe nerăbdare si interes semnificația visului. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Iulia. Ceea ce ai visat pare sa reflecte scoaterea la lumina a relatiei cu iubitul tau, dar si un viitor limpede, lipsit de dubii ori probleme alaturi de el.

      Ștergere
  33. Buna! Sunt de putin timp cu iubitul meu cu toate ca ne cunoastem de 6 ani, dormeam cu el aseara si am visat ca eram amandoi in masina mergand pe sosea, in bancheta din spate in bratele lui si eram fericiti. Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  34. Am visat ca cineva pe care il plac ma întreba daca vreau sa fiu cu el si si el ma plăcea si era foarte grijuliu cu mine , si si in viata reala tine cat de cat un pic la mine...

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ! Am avut un vis in care apărea soacra mea care este în Italia și părinții ei care sunt decedați (bunicii soțului )mai era si o vecină si un băiat necunoscut care căutau lucruri ,dar pe ei i-am văzut doar puțin la început ....se făcea că soacra mea venise din Italia pentru ai aduce pe părinții ei acasă la cererea acestora și soacra după ce m-am îmbrățișat cu multă dragoste si eu la fel pe ea mi-a zis "i-am adus acasă mama ca au zis ca nu vor să moară prin țări străine" pe bunici eu nu îi vedeam dar știam că sunt foarte triști apoi eu eram la o casă necunoscută dar parcă era a bunicilor si culegeam mere după o boltă de struguri care era pe prispa casei si căutăm punga să le pun apoi am apărut la casa unde locuim care este tot a bunicilor si era Masina fostului meu iubit din copilărie încărcată cu cadouri de la soacra pentru copii mei ....aproape de mașină stătea soțul meu pe un scaun si mai departe puțin pe alt scaun stătea fostul meu iubit ....țin să precizez ca acum soțul meu și fostul iubit sunt prieteni și lucrează împreună (cu fostul iubit nu am avut o relație serioasă a fost o relație copilăroasă când aveam amândoi 16 ani deci un pupic si atât ,acum de câteva luni îmi tot apare în vis )ce semnificație poate avea visul? Mulțumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună seara, o prietena dea mea a avut un vis cu mn și cu fostul meu iubit Cum ca an fi pe lângă un canal fugind după mine și cerandumi iertare ce semnificație ar putea avea visul acesta

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna..am visat ca eram noaptea cu sotul meu intr-un parc si la un moment dat eu am avut o necesitate fiziologica si am coborat cativa pasi sa ma usurez dar nu am putut deoarece am observat ca sotul meu disparuse..l.am cautat si eram disperata ca nu il gaseam,cum el e strain ,stiam ca ceva rau i s-a intamplat..m-am trezit asa disperata..noi avem o relatie extraordinara in realitate si suntem mereu impreuna...ce poate insemna visul meu?..multumesc cu anticipatie..

    RăspundețiȘtergere
  38. Bună.
    Noaptea precedentă am avut așa un vis- Parcă eram cu prietena mea la mine acasă și într-o cameră din casă era corpul neînsuflețit al iubitului meu, fapt e că parcă așa o presimțire că noi l-am ucis, dar nu cu arme, dar cu vorbe, și cel mai interesant că cînd am vrut să-l scoatem din casă el era divizat în 2 persoane, 2 persoane întregi dar cu sufletul lui, adică tot el era în ambii oameni. Așa vis aiurea n-am mai avut. Îmi spune cineva ce înseamnă ? :*:*

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna va rog mult sa ma ajutati. Eu am o relatie cu cineva, care pe moment este in divort, de o luna am decis sa Stam o perioada farà sa ne vedem pana se termina divortul. Eu ieri noapte l-am visat ca ma chiemat la El acasa foarte suparat. Cand am ajuns era in picioare dupa o perdea alba, batut, suparat si nu ma privea in ochi,, continua sa imi ceara ertare pt ca mia promis sa fie lănga mine si nu poate,,.La scurt timp din spatele meu iese fosta nevasta si imi spune ca El,, trebuie sa ramana cu ea ca Asa trebuie si este mai bine pt.El. ...El ma privea cu fata plină de sănge, cu lacrimi in ochi si imi Cerea iertare. ..eu vroiam sa ăl imbrățişez macar pt.ultima data, dar nu puteam, ....Ma doare visul asta pt.ca am simtit ca era prea adevarat si real, vroiam sa ăl ajut, dar nu puteam. Va rog mult c'è ănseamna? Va rog ajutațima sa ănțele ceva? Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna va rog mult sa ma ajutati. Eu am o relatie cu cineva, care pe moment este in divort, de o luna am decis sa Stam o perioada farà sa ne vedem pana se termina divortul. Eu ieri noapte l-am visat ca ma chiemat la El acasa foarte suparat. Cand am ajuns era in picioare dupa o perdea alba, batut, suparat si nu ma privea in ochi,, continua sa imi ceara ertare pt ca mia promis sa fie lănga mine si nu poate,,.La scurt timp din spatele meu iese fosta nevasta si imi spune ca El,, trebuie sa ramana cu ea ca Asa trebuie si este mai bine pt.El. ...El ma privea cu fata plină de sănge, cu lacrimi in ochi si imi Cerea iertare. ..eu vroiam sa ăl imbrățişez macar pt.ultima data, dar nu puteam, ....Ma doare visul asta pt.ca am simtit ca era prea adevarat si real, vroiam sa ăl ajut, dar nu puteam. Va rog mult c'è ănseamna? Va rog ajutațima sa ănțele ceva? Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna!Aseara am visat ca mam certat cu sotul meu si miam luat fetita si am plecat..apoi in vis parca erau Pastile si mam vazut in biserica...dupa asta parca eram in masina cu o prietena si cu sora ei si am ajuns la o inmormantare... Si apoi mam vazut acasa la sot ca neam impacat.Ce credeti ca inseamna??

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua! Eu am visat ca a trebuit sa plec pe la bunica mea in vizita, tin minte ca era revelionul si trebuia sa il petrcem cu parintii si bunica mea
    Bunica mea sta la cativa km departare. Iar cand am plecat de acasa si am ajuns la bunica, am vrut sa imi sun prietenul si nu mai mergea sa il sun, nu mai aveam nr lui. Imi puteti spune ce inseamna asta? Eu acum simt un gol in suflet de parca am pierdut cv

    RăspundețiȘtergere
  43. Am avut un vis foarte ciudat din punctul meu de vedere .
    Am visat ca eram împreună cu iubitul meu intr-o gară și țineam un bebeluș in brate care se pare că era copilul meu nu avea mai mult de o săptămână nu plângea dormea așteptam să vină trenul și să ne urcăm in el ,însă dintr-o dată apare un polițist împreună cu mai mulți colegi si ne spune că s-a dat ordin in țară să se omoare toți nou-născuți scăpau doar cei care aveau o încuviințarea nu știu cum am făcut rost de aceea încuviințarea ,dar se pare ca am scapat și am reușit să ne urcăm in tren si sa plecăm. Îmi este foate teamă nu știu ce înseamnă de aceea am nevoie de o explicație de la tine.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  44. Bună,asta noapte dormind alături de iubitul meu am avut o senzație de nedescris (spaima)ori visam ori chear era in realitate nu stiu ceva cred:îmi era cald si tot ma întorceam pe o parte pe alta si la un moment simțeam ca in partea dreapta îl strîngeam in brate si cind ma întorceam in stînga tot el era si tot vircolinduma mi am dat seama si vroiam să-l strig si nu puteam,,Nu ma puteam trezi din vis.dupa ce m-am trezit n-am mai putut dormi pin dimineata de atîta spaimă,spunetimi dacă stiti ce poate fi???

    RăspundețiȘtergere
  45. Îmi răspunde si mie cineva va rog

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna.Iubitul meu este plecat din tara, am visat cum stateam unul langa altul, el tinea in pumn un gablont...un colier de margele nai exact, pe care eu il am in viata reala, voia sa mi-l dea, asa ca un gest de afectiune, dar s-a suparat din nu stiu ce motiv si ezita sa mi-l dea! Dupa cateva insistente din partea mea, mi l-a dat, eu stiind parca cumva ca-l voi primi pana la urma. Mentionez ca el este o persoana mai inchisa, cand se deschide usor, cand se retrage! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna!Daca visez un iubit necunoscut,nu stiu cum arata in vis, nu il.stiu in realitate, il stiu doar din vis. Il visez ca baiatul perfect, ca il iubesc...

    RăspundețiȘtergere
  48. 1.Eu m-am visat la bunica la tara cu toata familia si fugeam de un sarpe portocaliu deschis si acesta venea dupa mine.Bunicul meu si tatal meu purea sa ia in mana sarpele cu usurinta si eu ma miram cum pot sa ia sarpele in mana.A intrat si in casa ca sa vina dupa mine si eu inchideam usile ca sa nu mai vina dupa mine.Apoi ne-am urcat pe casa si dupa m-am trezit.
    2.M-am visat intr-o padure cu o trupa de baieti pe care ii sustin si ii admir foarte mult.Acolo era si prietena mea cea mai buna si ea statea cu preferatul ei din trupa si erau ca niste buni prieteni si eu eram la fel cu altul din trupa dar la un moment dat el ma sarutat pe frunte si atunci m-am trezit.
    3.Am visat aceeasi trupa de baieti si pe prietena cea mai buna numai ca eram la scoala unde invat eu si erau si colegii mei acolo.Se organizase un spectacol si participau si ei.Suntem in sala de spectacol si acolo mai avem cateva banci Deodata ma asez in banca unde stau eu si prietena mea,vin si baietii din trupa vorbesc cu noi si baiatul care este preferatul prietenei mele se aseaza in poala mea cu capul si ea nu zice nimic si eu niciodata nu as tradao pe prietena mea chiar tin foarte mult la ea.Apoi ies pe usa si il vad pe baiatul de care iMi place facem contact vizual si efectiv am devenit atat de fericita si a vorbit si cu mine.

    Ce inseamna toate visurile astea?Chiar sunt foarte curioasa mai ales la primul l-am avut recent.Scuzati-ma daca sunt greseli de scriere sau propozitii fara logica.Dar chiar asta am visat.Imi pare rau daca nu am fost chiar asa de clara la ce am scris.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.