Horoscop Scorpion septembrie 2014

Horoscopul Scorpionului septembrie 2014 marturiseste despre aprofundarea unor importante impulsuri subconstiente si sufletesti ale sinelui, dar si despre o fericita interactiune cu prietenii si oamenii din imediata ta apropiere. Daca viata profesionala sau financiara este marcata de o mare seriozitate si vointa, viata sentimentala tinde a fi cumva contradictorie.

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Scorpion
Horoscop Scorpion septembrie 2014
Latura subconstienta a mintii tale, tot ceea ce este invaluit in mister si taina in lumea inconjuratoare, precum si vindecarea unor adanci rani sufletesti pot constitui repere statornice ale tranzitului inceput de Mercur, pe 2 septembrie 2014, in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului. Imaginatia si sensibilitatea ta suprasenzoriala sunt stimulate prin intermediul comunicatiilor cu cei din imediata ta apropiere. Poti fi strabatut de dorinta de a te retrage sau a evada din mijlocul obligatiilor de zi cu zi pentru a te dedica unor inalte idealuri.

Aprecierea prietenilor si adanca impartasire cu ei a opiniilor si viselor tale sunt la ordinea zilei incepand cu 5 septembrie, ca urmare a vizitei initiate de Venus in sectorul astrologic al Fecioarei. Te poti delecta intr-o serie de evenimente culturale, petreceri si intalniri impreuna cu amicii si oamenii apartind de grupul tau social. Este vremea sa fii alaturi de persoane capabile sa iti impartaseasca gandurile, telurile si interesele, sa realizezi ceva important prin intermediul lucrului in echipa. Copiii tai sau ai cuiva apropiat ajung in prim plan.

Din 23 septembrie 2014, Soarele prezent in sectorul astrologic al Balantei si al celei de-a douasprezecea case a Scorpionului reia influentele mercuriene la un mai inalt nivel. Poti fi atras de singuratate, astfel incat sa te revitalizezi psihic si spiritual, si sa-ti examinezi impulsuri subconstiente aparent inexplicabile la prima vedere. Ai predispozitia de a visa cu ochii deschisi si a-ti dezvalui indicii pretioase despre lumea din afara. De asemeni, poti scoate la iveala niste dusmani ascunsi, deghizati in blana de miel a prieteniei.

Izolarea autoimpusa sugerata de ciclul solar de mai inainte se poate destrama intrucatva ca urmare a revenirii lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a treia ta casa odata cu aceeasi zi de 23 septembrie. Este vorba despre un aspect astral ale carui coordonate consacrate sunt armonia si cooperarea in relatiile umane. Abilitatea de a vorbi cu o mare putere de convingere are harul de a-ti crea numerosi si puternici aliati. Legatura cu rudele se intareste si castiga in sinceritate.

Luna noua ivita pe 24 septembrie 2014 in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului se poate focaliza asupra unor vechi si aproape uitate amintiri, a unor neasteptate nazuinte si a unei adevarate redesteptari spirituale. Este posibil ca fiinta sa-ti fie cutremurata din temelii de aceasta Luna noua, asa ca ar fi de dorit sa nu pastrezi numai pentru tine marile sale revelatii, ci sa le impartasesti cu o persoana apropiata.

Ca efect tranzitului lui Mercur in Scorpion si intaia ta casa, din 28 septembrie, pari a fi inclinat sa dai glas unor ganduri si idei care te-au framantat in secret in ultima vreme. Mintea iti capata o mare agilitate si te poti exprima cu claritate si forta de sugestie fara nici o problema. Inca o data, relatiile cu rudele, dar si cu prietenii, colegii, si cunostiintele se intensifica si iti aduc oportunitati. Esti predispus sa iti evaluezi infatisarea exterioara, sa ti-o ajustezi daca este cazul, si sa apreciezi in ce fel are un impact asupra celorlalti. Pari a aborda viata printr-o atitudine proaspata, binevoitoare, cu inima usoara si mintea deschisa, asa ca cei din preajma te pot cauta mai des pentru a discuta cu tine sau a le oferi sprijin si indrumare.

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Tranzitul planetei Venus in a unsprezecea casa a Scorpionului, inceput pe 5 septembrie 2014, este asociat adeseori cu o stransa interferare dintre dragoste si prietenie. In acest context astral, este de asteptat ca o relatie de amicitie sa se transforme pe nesimtite intr-una de dragoste, sau ca legatura cu o persoana iubita sa castige, pe langa pasiune, si o componenta de reala impartasire camaradereasca.

Sub vibratile Lunii pline aparute pe 9 septembrie in cerul Pestilor si a cincea ta casa tinzi sa fii strabatut de ardente simtaminte romantice. Poti descoperi noi si creative modalitati de a-ti exprima si dovedi dragostea fata de tovarasul tau de viata. Unii nativi singuri par a fi gata sa isi expuna unele vulnerabilitati personale pentru a fi mai atractivi in ochii unei persoane la inima careia aspira.

Odata cu 30 septembrie 2014, calatoria planetei Venus in zona astrologica a Balantei, ale carei influente se vor vadi mai cu seama in horoscopul Scorpionului octombrie 2014, este caracterizata de o relativa ascundere ori tainuire a dragostei. Daca o parte din nativii din Scorpion pot fi traversati de o coplesitoare nesiguranta ori timiditate in destainuirea sentimentelor lor, altii se pot trezi implicati intr-o aventura amoroasa secreta, tinuta departe de ochii curiosi ai oamenilor din jur. Pe de alta parte, poti fi insufletit de un mare atasament afectiv fata de cineva pe care il simti a fi sufletul tau pereche ori catre o persoana care pare a avea nevoie, intr-un fel sau altul, de ajutorul tau.

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Sextilul dintre Soare si Saturn de pe 11 septembrie 2014 iti confera o atitudine foarte serioasa fata de viata si ambitia de a-ti dovedi responsabilitatea. Increderea in tine insuti este sprijinita de autodisciplina si rabdare in abordarea unor proiecte de afaceri, iar ceilalti par a-ti aprecia acest comportament. Conversatiile tale tind sa se orienteze spre chestiuni practice, esti eficient in rezolvarea unor probleme profesionale si ai capacitatea de a cladi o solida fundatie planurilor tale din viitorul indepartat.

Din 14 septembrie, tranzitul lui Marte in Sagetator si a doua casa a Scorpionului te indeamna sa iti asiguri o sporita stabilitate si siguranta in viata. Pari a-ti dori sa fii la inaltime din punct de vedere financiar, fiind gata sa muncesti din greu pentru a face mai multi bani. In aceste imprejurari, este posibil sa te gandesti sa gasesti noi surse financiare, sa-ti iei un al doilea job ori sa te avanti intr-o cat mai putin riscanta si mai profitabila aventura in afaceri. Treci printr-o perioada oportuna evaluarii valorilor personale si punerii lor in valoare.

Pe 21 septembrie, sextilul lui Venus cu Saturn insista iarasi asupra unei interactiuni serioase cu oamenii, dar si a aplecarii asupra unor semnificative detalii. Poti fi foarte productiv si responsabil in tot ceea ce faci, si pari sa-ti pierzi apetitul pentru socializare si discutii frivole. Este o zi prielnica focalizarii responsabile asupra unor chestiuni financiare, examinarii existentei dintr-o perspectiva practica si organizarii vietii profesionale.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion august 2014
Horoscop Scorpion septembrie 2014 Horoscop Scorpion septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2014 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Da, în mare parte e adevărat...☺ fiind şi eu, şi soția scorpionii.😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Probabil ca horoscopul Pestilor va apare maine.

      Ștergere
    2. Sunt nascuta pe 24 octombrie,foarte real tot ce ai scris,felicitari!

      Ștergere
  3. Te rog dacă poţi să-l publici și la săgetător. Îți verific blogul de câteva zile și am înțeles că ai avut câteva probleme și n-ai mai putut să scrii. Ultimele două luni au fost teribile pentru mine, au anunțat un început în viața adultă lipsit de speranță. Am nevoie să știu că începând din septembrie va fi mai bine. Îți mulțumesc și felicitări pentru calitatea blogului și a postărilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alexandra. Horoscopul sagetatorului a aparut astazi. Dincolo de predictiile astrologice incearca sa ai incredere in tine si sa faci fata cu tarie unor amare incercari ale vietii.

      Ștergere
    2. Merci pentru feedback și sfaturi!

      Ștergere
  4. Asept cu nerabdare si horoscopul lunii septembrie la gemeni ,daca nu te superi .multumesc Diana .

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt scorpion si tot ce vad aici,ma ajuta ffffoarte mult.si culmea gasesk mult adevar aici.mutumim diana

    RăspundețiȘtergere
  6. Mergi înainte.se vede ca ești pasionata.fa
    ci asocieri cu astrologia asiatica?si eu studiez astrologia din toate direcțiile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Diana, astazi am descoperit blogul tau. Eu sunt in zodia Fecioarei si mi se potriveste mult ceea ce ai scris. Am o rugaminte, ziua de 15 septembrie este foarte decisiva pentru viitorul meu. Din pacate nu ai scris despre zilele 15-22 sept. Am ascendentul in scorpion, ai putea sa verifici care sunt previziunile pentru aceasta zi? Ti-as ramane indatorata, si promit sa revin cu un mesaj dupa acea zi. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, pentru luna Noiembrie pe cand va aparea?
    Multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, horoscopul Scorpionului pentru luna noimembrie 2014 a aparut deja, si il pot gasi dand click aici: http://www.diane.ro/2014/10/horoscop-scorpion-noiembrie-2014.html

      Ștergere

Un produs Blogger.