Renovari si amenajari interioare Bucuresti | Cum alegi echipa de profesionisti care iti renoveaza si amenajeaza casa sau firma, pe ce principii?

 Astazi iti voi pune doua intrebari importante:
Ce stii despre spatiul in care locuiesti sau spatiul in care muncesti?
Cum alegi echipa care iti transforma spatiul de locuit in "acasa" si afacerea | slujba, intr-una infloritoare?

Amenajari interioare si exterioare Bucuresti echipa
Renovari si amenajari interioare si exterioare Bucuresti
Fiindca e luna august, unii dintre voi, in afara de concedii isi fac renovari si amenajari interioare in casa sau firma, alegand echipa de oameni dupa ureche, dupa parerea vecinului, colegului de afaceri sau dupa un portofoliu gasit pe net, gandindu-se doar la pretul avantajos al lucrarilor, la culorile peretilor, luminile si tavanul fals, spatiul de care toti avem nevoie.


Apoi, tot voi va plangeti, ca dupa ce ati cheltuit o gramada de bani cu aceastea, afacerea stagneaza, aveti probleme in familie, barbatul sau nevasta a luat-o razna, copilul nu invata bine si te intrebi unde si ce sa faci ca s-o dregi, sa-ti transformi spatiul de locuit in acasa, sa repari relatia si s-o imbunatatesti, iar afacerea ta sa devina una prospera.

Ca sa-ti spun drept, m-am mutat in casa noua, cu chirie, si spatiul, in care ma tot invarteam de cateva zile, mi se parea batranesc, anost, impersonal.
Asa ca m-am hotarat sa-mi aman vacanta, pana la iarna si sa ma ocup, cu acordul proprietarului de reamenajarea apartamentului.

Si fiindca am instincte bune, am apelat la echipa de Renovari  si amenajari apartamente Bucuresti a  carei   oferta mi s-a parut rezonabila, mai ales ca au tinut cont de "auditul meu Fengshui", fara sa strambe din nas, doar cu zambetul pe buze..!
Trebuie sa stii ca acesti specialisti redefinesc aceste renovari si amenajari interioare, iau in considerare orice aspect si isi dedica intreaga activitate pentru multumirea clientului si care, uite, acum in luna august, fac si reduceri semnificative la deviz.

Echipa de profesionisti din Bucuresti, pe care o recomand cu caldura se ocupa de tot ce tine de amenajari interioare si exterioare a oricarui tip de imobil. Seful acesteia mi-a pus la dispozitie portofoliul lor, pe care ti-l arat si tie, in caz ca ai nevoie si poti sa-i contactezi oricand. Iata gama larga de activitati incluse: Amenajari interioare: renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta: finisaje, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, executie mobilier, servicii de design etc. Amenajari exterioare: tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolatii, montaj pavele, suport tehnic pentru lucrarile de amenajare, servicii de design si arhitectura, procurarea si consultanta în alegerea materialelor, pregatirea zonei de lucru, debarasarea moluzului si gunoaielor rezultate cât si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Asa, am acum un living primitor, un dormitor prietenos si o bucatarie si baie de invidiat.
Mi-am reinstalat internetul acasa la mine, ca sa fiu in continuare alaturi de voi si sa va spun cat de mult conteaza sa intalnesti oamenii carora nu le este frica de munca, nu umbla sa-ti umfle banii si care fac o treaba excelenta!


Nota:

Imaginile pe care vi le-am prezentat  fac parte din portofoliul baietilor din echipa excelenta pe care v-am recomandat-o! Nu sunt culese de pe internet sau de pe site-uri americane.Puteti sa le vizionati pe site-urile de socializare unde acestia isi share-uiesc realizarile.
Unde exista daruire apare si frumosul si binele!

Renovari si amenajari interioare Bucuresti | Cum alegi echipa de profesionisti care iti renoveaza si amenajeaza casa sau firma, pe ce principii?  Renovari si amenajari interioare Bucuresti | Cum alegi echipa de profesionisti care iti renoveaza si amenajeaza casa sau firma, pe ce principii? Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2014 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Buna Diana ai dori sa facem schimb de linkuri ? www.despreviatablog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. despre ce firma este vorba? un link ar ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Firma despre care scriam in articol o puteti gasi pe adresa
    http://www.design-total.ro/.

    RăspundețiȘtergere
  4. miroase dubios! nu era necesar sa publici tot portofoliul firmei, ci doar concluziile finale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multummesc mult pentru recomandare Diana. Chiar sunt in cautarea unei echipe serioase de meseriasi dupa ce am avut o experienta de cosmar cu ultima echipa cu care am lucrat - o sa ii contactez pe baietii despre care vorbesti si sper sa fie disponibili. Pentru toti cei care cauta o echipa serioasa pentru amenajari interioare va sfatuiesc, din proprie experinta, sa NU lucrati niciodata cu Virgil Codreanu (0723593597) si Alexandru Codreanu (0720062705) (tata si fiu), la mine au fugit cu banii de avans si mi-au lasat casa distrusa. S-au prefacut ca lucreaza cateva zile pana au primit avansul dupa care au plecat fara nerusinare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu o contrarecomandare.
    Este vorba de firma mcm milea (mai exact MCM - MILEA SOLUTIONS SRL-D, milea marius cristian 0775.237.105 sau 0775237105 ): timp de executie nerespectat, calitatea executiei nu exista deoarece totul este lasat neterminat, curatenia este un lucru abstract pentru ei: lucreaza mizerabil (chistoace pe jos si resturi nestranse).Cat despre comportamentul mesterului unul este obsedat de bani, cu scuza ca termina maine cere tot timpul bani iar celalat este un primitiv obraznic. Nu recomand deloc si sper ca acest review sa ajute lumea sa nu treaca prin ce am trecut eu.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.