Horoscop Capricorn decembrie 2014

Horoscopul Capricornului decembrie 2014 anticipeaza o benefica improspatare a imaginiii personale oferite lumii si a tipului de abordare a oamenilor. Ai prilejul de a-ti impune personalitatea, a te mobiliza asupra telurilor tale si a te face placut si apreciat de cei din jurul tau. Mai mult decat atat, relatia cu famila se amelioreaza si iti ofera astfel inca o promisiune a unor sarbatori de iarna fericite.

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn decembrie 2014
Din 9 decembrie 2014, Jupiter devine retrograd in Leu si a VIII-a casa a Capricornului, sugerand o mai mare preocupare fata de misterele vietii si ale mortii, spiritualitate si mecanismele ascunse, subconstiente, ale gandirii tale. Poate avea loc o moarte simbolica, adica o finalizare a unui aspect al existentei tale avand de a face cu banii impartasiti cu alte persoane, studiile, sanatatea ori serviciul. Posezi o mare capacitate de a te reface si a-ti pastra optimismul indiferent daca esti confruntat cu o criza financiara sau una personala.

Oamenii din preajma ta iti cauta tovarasia si te gasesc mai agreabil si mai interesant decat de obicei incepand cu 10 decembrie, atunci cand Venus patrunde in sectorul astrologic al Capricornului si I-a ta casa. Ai inclinatia de a te deschide, plin de sensibilitate, fata de lume si a recepta cu o mare acuitate, mai ales senzorial, mesajele transmise de mediul inconjurator. Iti poate veni greu sa-ti refuzi placerile ce par a te asalta sau a te ispiti din toate partile. Distractiile sunt la ordinea zilei, la fel ca si alte evenimente placute din cercul tau social.

Sextilul dintre Venus si Soare de pe 14 decembrie 2014 pare a-ti pune la dispozitie o perspectiva mai clara si mai stralucitoare despre oameni, mai ales gratie unei persoane apropiate, in stare sa iti dezvaluie neasteptate oportunitati.Inca o data, viata iti poate rezerva numeroase delicii, desi ar fi bine sa le alegi mai cu seama pe acelea in stare sa te relaxeze din punct de vedere mental. Pari a fi mai mult decat dornic sa sari in ajutorul unui amic ori a unei cunostiinte ce se afla intr-o situatie dificila.

Marte in cuadrat cu Pluton pe 15 decembrie are posibilitatea sa te inzestreze cu o notabila forta interioara, care te sprijina in depasirea unor bariere ce iti pareau insurmontabile altadata. Chiar daca poti intalni o mare rezistenta in drumul spre obiectivele tale, posezi abilitatea de a recurge la tactici inspirate, in stare sa-ti ia prin surprindere opozantii sau competitorii. Daca ai de suportat niste pierderi intr-un domeniu al vietii tale, acestea vor fi compensate in curand, intr-un mod neasteptat. Acest aspect astral isi face simtite influentele pe termen lung, si te poate convinge sa faci niste schimbari  vizand eliminarea a ceea ce nu este cu adevarat important in existenta ta.

Odata cu 17 decembrie 2014, Mercur isi croieste drum si el in Capricorn, daruindu-ti o fericita interactiune sociala si facilitatea de a-ti afirma interesele esentiale. Ai prilejul sa iti expui cu maiestrie punctele de vedere si sa iti inrolezi aliati de nadejde in materializarea telurilor tale. Este necesar, totusi, sa iti controlezi predispozitia de a fi arogant si a le vorbi oamenilor de sus.

Data de 20 decembrie este marcata de numai putin de trei aspecte astrologice, cu efecte uneori contradictorii: sextilul lui Mercur cu Neptun, cuadratul dintre Venus si Uranus, precum si conjunctia lui Venus cu Pluton. Tinzi sa te atasezi de oameni si sa te bucuri de viata cu o foarte mare intensitate. Daca cei din jur par sa te ia adeseori prin surprindere, nici tu nu te lasi mai prejos, prinzandu-i fara sa vrei pe unii cu garda jos. Cu toate acestea, nu esti dispus sa ii judeci pe ceilalti, ci sa le intelegi pana in strafundurile fiintei lor motivatiile, fara a fi socat de ceea ce in trecut gandeai a fi meschinarie ori egoism.

Pe 22 decembrie, Soarele isi face aparitia in Capricorn, dand amploare tendintelor imprimate deja de Venus si Mercur, si vestind o conjunctura de bun augur pentru Craciun. Iti doresti sa ajungi in centrul atentiei, iar aceasta nazuinta este pe cale sa-ti fie implinita. Schimbarea look-ului si a felului cum relationezi cu oamenii te aduc sub lumina reflectoarelor. Treci printr-un interval de timp prielnic unor noi inceputuri, intrarii in noul an cu obiective ferme, realiste dar promitatoare. Poate ca dai dovada de un exces de independenta si indrazneala, dar acestea sunt atuuri de necontestat ale fructificarii oportunitatilor de care ai parte.

Tot pe 22 decembrie, revenirea lui Uranus in tranzit direct in Berbec si a IV-a casa a Capricornului netezeste calea unei armonizari a relatiilor cu familia, un lucru tocmai potrivit sarbatorilor de iarna. Este posibil ca niste circumstante surprinzatoare sa te determine sa iti pastrezi o atitudine cat mai flexibila in chestiunile tinand de rude si casa. Ai ocazia de a-ti orna cu inventivitate locuinta si a regasi caldura impartasirii afective cu parintii.

Luna noua ivita pe cerurile Capricornului in aceeasi zi de 22 decembrie 2014 prefigureaza si ea o vreme favorabila avantarii in noi planuri. Asta nu presupune insa parasirea proiectelor aflate in curs, care necesita o mare preocupare pe mai departe. O astfel de Luna noua semnaleaza frecvent despartirea de un trecut apasator si integrarea nemijlocita intr-o colectivitate de oameni asemeni tie, la care aspirai de ceva vreme sa aderi.

Debutul tranzitului lui Saturn in Sagetator si a XII-a casa a Capricornului prefigureaza, odata cu 23 decembrie, o perioada auspicioasa incheierii si/sau culegerii roadelor unor planuri de mare amploare. Nu este exclus sa cantaresti cu grija, in singuratate, ultimele evenimente si urmarile lor. Acest context astrologic indica finalizarea unui ciclu existential personal, asa ca ar fi bine sa iti duci la bun sfarsit toate preocuparile majore si sa fii astfel liber sa te angajezi intr-o noua etapa a destinului tau.

Pe 25 decembrie 2014, chiar de Craciun, Mercur ajunge in cuadrat cu Uranus si intra in conjunctie cu Pluton. Atmosfera de sarbatoare pluteste in aer, dar poti fi prea tensionat in a pune la punct toate detaliile unei petreceri. Relaxeaza-te si lasa-i si pe altii sa-si batul capul! In acelasi timp, te poti simti stimulat sa iti comunici cu fervoare ideile si sentimentele care-ti dau navala in minte si in suflet!

Drept urmare a sextilului dintre Soare si Jupiter din 27 decembrie, pari a pluti in voia curentilor favorabili ai vietii, asa ca solutiile unor eventuale probleme sunt pe punctul de a apare de la sine. O ocazie de a ierta si a fi iertat te ajuta sa te debarasezi de niste amare amintiri. Increderea domneste in relationarea cu ceilalti, dar poti prefera ca in aceasta zi sa ramai singur cu gandurile tale.

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Venus in Sagetator si a XII-a casa a Capricornului isi continua influentele pana pe 9 decembrie 2014, asa cum se precizeaza in Horoscopul dragostei Capricornului noiembrie 2014.

Desi Jupiter retrograd in a VIII-a ta casa te poate determina, odata cu 9 decembrie, sa incerci sa iti investighezi cu raceala senzualitatea, conexiunea intima cu partenerul tau de cuplu nu are de pierdut, ci, din contra, de castigat. Se anunta o perioada de rare delicii erotice, mai cu seama daca exista o reala afectiune reciproca.

Vizita initiata de Venus, pe 10 decembrie, in prima casa a Capricornului, tinde a te face sa acorzi o marita atentie aspectului tau exterior. Chiar daca nu prididesti sa iei niste initiative avand darul de a-ti mari atractivitatea, planeta dragostei te invaluie oricum intr-o aura de farmec si iti ofera deloc neglijabile avantaje in viata sentimentala. Nativii singuri se pot angaja fara probleme intr-o noua poveste de iubire, iar cei care au deja un partener pot constata o revitalizare a legaturii lor amoroase.

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Inceput pe 5 decembrie 2014, tranzitul lui Marte in Varsator si a II-a casa a Capricornului te ambitioneaza sa te bucuri de mai multa siguranta financiara si sa faci sporite eforturi in acest scop. Poti sa iti transformi o pasiune intr-un demers lucrativ sau sa te lansezi intr-o noua afacere. Pe de alta parte, este posibil sa te identifici cu banii pe care ii detii si sa ii cheltuiesti cu larghete, vrand sa iti dovedesti in acest mod un inalt statut material ori social. Nu este vremea potrivita asumarii unor mari riscuri financiare!

Luna plina rasarita pe 6 decembrie In Gemeni si a sasea ta casa impune drept cheie a succesului adaptabilitatea in munca si angajarea si in alte sarcini decat cele cu care te-ai obisnuit pana acum. Poti fi mai frecvent distras de la activitatile tale si pus in fata unei largi diversitati de obligatii profesionale. In acelasi timp, ai ocazia de a-ti dezvolta abilitatile si a gasi noi metode de a-ti dezvolta cariera. Chiar daca nu vrei sa dai dovada de neglijenta, este de recomandat sa adopti o metoda mai relaxata de lucru.

Uneori, intoarcerea planetei Uranus in aspect direct in a IV-a casa a Capricornului, petrecuta pe 22 decembrie 2014, este asociata cu posibilitatea schimbarii jobului. O ofera de munca foarte avantajoasa poate fi un nesperat cadou de Craciun!

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Capricorn 2015


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn noiembrie 2014
Horoscop Capricorn decembrie 2014 Horoscop Capricorn decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 04, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Multe multumiri draga Diana, asa cum ne-ai obisnuit, horoscopul tau este de departe cel mai bun!VeronicaM

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun horoscop .Felicitari Gabi Iancu

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Diana te pup ***

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.