Horoscop Capricorn noiembrie 2014

Horoscopul Capricornului noiembrie 2014 prefigureaza in prima jumatate a lunii o amplificare a fortei tale de convingere, a impunerii personalitatii si avansarii spre implinirea ambitioaselor tale nazuinte. Conlucrarea si comunicarea cu ceilalti, precum si clarificarea mecanismelor interactiunii sociale iti daruiesc mari oportunitati. Spre sfarsitul lunii noiembrie, incheierea ciclului tau solar si al celui mercurian anunta o perioada prielnica nu atat unor cutezatoare planuri si actiuni de anvergura, cat meditatiei si regenerarii fizice si spirituale.

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn noiembrie 2014
Promovarea ideilor si intereselor tale este favorizata pe 4 noiembrie 2014, gratie sextilului dintre Soare si Pluton. Ai talentul de a intra pe sub pielea altora si a-i convinge ca proiectele tale sunt viabile. Discutiile tale cu oamenii tind sa fie incitante si provocatoare, mai ales cand se centreaza asupra misterelor vietii.

Luna plina rasarita pe 7 noiembrie in cerurile Taurului si ale celei de-a cincea case a Capricornului te indreapta spre preocupari care iti sunt pe plac sau te pasioneaza. Fiind mai impacat cu tine insuti, cu autenticul tau fel de a fi, ai prilejul de a te face placut celorlalti si a-ti dezvolta planurile personale si profesionale.

Sub impactul tranzitului planetei Mercur in Scorpion si a unsprezecea ta casa, inceput pe 9 noiembrie 2014, mintea iti devine productiva mai cu seama atunci cand cooperezi cu altii. Pentru a le aduce la un maxim potential, simti nevoia sa-ti confrunti si discuti ideile cu oamenii din preajma ta. Ai capacitatea de a gasi solutii noi, inovatoare, unor vechi si sacaitoare probleme. Comunicarea cu prietenii si persoanele din cercul tau social castiga in intensitate si profunzime.

Pe 11 noiembrie, conjunctia lui Marte cu Pluton iti stimuleaza vointa si perseverenta. Ai predispozitia de a investiga dincolo de aparente, de a ajunge la miezul unor lucruri care te intereseaza si a-ti dezvalui astfel niste nebanuite secrete. Nu ai prea multa rabdare cu oamenii care nu te inteleg ori ti se impotrivesc, insa pari a nu te lasa in voia unor izbucniri temperamentale, ci a-ti pune la punct cai elaborate de "a-ti plati politele."

Contactul cu cei din jurul tau este caracterizat de o crescanda implicare emotionala ca urmare a sextilului dintre Mercur si Pluton din 16 noiembrie 2014. Pari sa nu accepti nici un "nu" drept raspuns la solicitarile tale, esti nemaipomenit de convingator in exprimarea intereselor tale si ai harul de a starni interesul oamenilor si a-i aduce de partea ta. Constient de forta cuvintelor tale, poti obtine informatii pretioase in cadrul unor dialoguri aparent nevinovate cu ceilalti.

Tot pe 16 noiembrie, intoarcerea lui Neptun in aspect direct in Pesti si a treia casa a Capricornului destrama unele indoieli legate de sinceritatea si bunele ori relele intentii ale unor persoane din mediul tau social si profesional. Pari a distinge cu limpezime motivatiile altora si a continua sa iti transmiti cu persuasiune si inspiratie mesajele importante catre lume.

Rolul tau intr-un grup ori o colectivitate este pe cale sa se transforme sub efluviile Lunii noi ivite pe 22 noiembrie 2014 in Scorpion si a unsprezecea ta casa. Daca esti tras inapoi sau stingherit de colegi neproductivi ori prieteni care iti cer multe fara a-ti oferi nimic in schimb, este cazul sa schimbi macazul. Nu ai decat doua optiuni: ori te lasi coplesit de pretentiile nefondate ale altora, ori iti iei inima in dinti si iti impui punctul de vedere.

In aceeasi zi de 22 noiembrie, Soarele patrunde in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a douasprezecea case a Capricornului, jalonand debutul unei perioade de retragere din lume si regenerare. In acest context, poti sa deslusesti cu obiectivitate si sa te debarasezi de lucruri, persoane si obisnuinte care iti infraneaza evolutia personala. Spiritul competitiv iti este in scadere, asa ca nu este timpul potrivit pentru a te avanta in noi si ambitioase proiecte. Mai degraba, ai oportunitatea de a reflecta, a medita si a-ti reincarca bateriile.

Din 28 noiembrie 2014, Mercur calatoreste si el in Sagetator, insistand asupra tendintelor anterioare. Iti poate fi tot mai greu sa te focalizezi pe panurile tale cele mai ambitioase si pari a avea inclinatia de a lua prea mult in considerare opiniile si gandurile celorlalti. In aceste conditii, este benefic sa iti readuci in minte cele mai importante realizari personale si sa-ti exploate zi la maximum talentele si resursele interioare care ti-au oferit certitudinea ca iti poti croi un destin aparte, incununat de succese.

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Incepand cu 16 noiembrie 2014, parcursul lui Venus in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului te poate face mult mai rezervat decat de obicei in viata sentimentala. Daca unii nativi par a fi ingraditi de o excesiva timiditate in abordarea unei persoane care le place, altii pot fi atrasi, pe nesimtite, intr-o idila secreta ori inconjurata de mistere. In acelasi timp, este posibil ca ei sa simta un fel de conexiune karmica alaturi de cineva care pare a le fi sufletul pereche sau se pot atasa afectiv de o persoana care are nevoie de ajutorul lor intr-un anume fel.

Nu neglija influentele planetei Venus pana pe 15 noiembrie, asa cum sunt consemnate in Horoscopul dragostei Capricornului octombrie 2014.

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Pe 4 noiembrie, Soarele in sextil cu Pluton te imboldeste catre o notabila schimbare, avand drept scop eficientizarea demersurilor tale din afaceri. Nu forta nota in relatiile de parteneriat din plan profesional! Poti sa iti faci aliati apeland intr-o sporita masura la diplomatie, explicand pe indelete avantajele initiativelor tale.

Nazuinta de a-ti ridica nivelul de trai si a face mai multi bani se inteteste ca efect al conjunctiei dintre Marte si Pluton din 11 noiembrie 2014, si te determina sa te lansezi in proiecte ce promit a-ti aduce importante castiguri. Desi succesele iti sunt mai accesibile decat altadata, tinzi sa te soliciti prea mult si sa-i manipulezi pe oameni pentru a-ti atinge obiectivele. Impresionantul potential energetic pe care il ai la dispozitie iti permite sa te inhami la sarcini foarte dificile ori laborioase.


In curand pe Blogul Dianei: Horoscop Capricorn 2015


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile  

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn octombrie 2014
Horoscop Capricorn noiembrie 2014 Horoscop Capricorn noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 11, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Ingeras drag. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru tot ceea ce faci,din timpul tau,
    in ajutorul semenilor tai. Dai incredere si speranta .Este cel mai complet si la obiect
    horoscop, din cate am citit.
    Multumesc din suflet, sa dea Domnul sa se realizeze .
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.