Un film despre viata lui Whitney Houston - Video

Acesta este primul trailer al filmului realizat de Lifetime despre viata lui Whitney Houston, ce aduce in prim plan abuzul de droguri al marii cantarete precum si viata ei agitata alaturi de sotul sau, Bobby Brown.

Whitney Houston
Filmul "Whitney" reprezinta un debut regizoral pentru Angela Basset. Rolul lui Whitney Houston a fost atribuit actritei Yaya DaCosta (invingatoare in concursul televizat "Urmatorul top model american"). Yaya DaCosta joaca totusi muteste, intrucat vocea din film apartine lui Deborah Cox, nominalizata la premiile Grammy. Angela Basset si Whitney Houston au fost impreuna in pelicula din 1995 "Waiting to Exhale" / "Asteptand sa rabufnesti."

Filmul prezinta inaltarea meteorica a lui Whitney Houston dintr-o simpla cantareata din corul unei biserici la statutul de vedeta internationala, si adancirea sa in dependenta de droguri. Whitney s-a inecat in cada din camera unui hotel pe 2 februarie 2012, la moartea sa contribuind o afectiune a inimii si abuzul de cocaina. Era in varsta de 48 de ani.

Premiera filmului va avea loc pe 17 ianuarie 2015.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Documentar despre viata lui Beyonce - Trailer

Muzica in citate, aforisme, maxime

Whitney Houston - Cele mai frumoase cantece
Un film despre viata lui Whitney Houston - Video Un film despre viata lui Whitney Houston - Video Reviewed by Diana Popescu on decembrie 07, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.