Horoscop chinezesc 2015 - Tigru

Potrivit horoscopului chinezesc 2015, in general, Tigrul se poate baza cu incredere pe instinctele sale de vanator fara a fi el insusi vanat sau prins in capcane de cei care isi doresc sa-i puna pielea in bat si sa-l transforme intr-un impresionant trofeu cinegetic. El nu pare a se lovi de mari esecuri, probleme ori piedici in nici un domeniu important al vieti sale. Cu toate acestea, nu ar fi rau, din cand in cand, sa observe cu acuitate ce se intampla in jurul sau si sa profite de oportunitatile din apropierea sa in loc sa alerge dupa cai verzi pe pereti si idealuri indepartate. Da, uneori, placerea unei indelungate vanatori face ca prada sa fie mai delicioasa, insa energia consumata in timpul harturii poate fi folosita mai curand si mai bine pentru noi, ambitioase si implinitoare demersuri.

Horoscop Tigru 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Tigru
Tigrul se scrie in chinezeste 虎, este o zodie Yang si un semn zodiacal fix de lemn. Conform astrologiei chinezesti, cei care  fac parte din zodia Tigrului sunt nascuti (se vor naste) in intervalele: 8 februarie 1902-28 ianuarie 1903, 26 ianuarie 1914-13 februarie 1915, 13 februarie 1926-1 februarie 1927, 31 ianuarie 1938-18 februarie 1939, 17 februarie 1950-5 februarie 1951, 5 februarie 1962-24 ianuarie 1963, 23 ianuarie 1974-10 februarie 1975, 9 februarie 1986-28 ianuarie 1987, 28 ianuarie 1998-15 februarie 1999, 14 februarie 2010-2 februarie 2011, 1 februarie 2022-21 ianuarie 2023, 19 februarie 2034-7 februarie 2035, 6 februarie 2046-25 ianuarie 2047.

Horoscop chinezesc 2015 - Tigru | Horoscop general

In 2015, anul Caprei/Oii de Lemn, numeroase fructe delicioase vor pica din pomul existentei direct in bratele tale, in vreme ce altii se vor stradui din greu sau chiar in van sa le culeaga. Invata sa apreciezi darurile vietii, in caz contrar ele putand sa-ti fie refuzate din cauza atitudinii tale nerecunoscatoare. Daca anul 2015 pare a reprezenta pentru multi Tigri unul al distractiilor si relaxarii, ei nu ar trebui totusi sa se lase pe tanjala, si sa-si neglijeze interesele. Bucuria de a fi impreuna cu familia si oamenii indragiti ii poate reenergiza si implini sufleteste, insa, in acelasi timp, perseverenta din munca le pune la dispozitie resursele necesare pentru a se bucura de viata.
La prima vedere, energiile Tigrului si ale Caprei/Oii par a nu se impleti armonios. Daca cea de-a doua zodie este asociata cu o inaintare pasnica prin existenta, de-a lungul carei extremele sunt ocolite, zodia Tigrului are predispozitia de a fi incitata de provocarile lumii si a aborda viata intr-un mod radical. Din aceasta cauza, Tigrul din tine poate avea senzatia ca anului Caprei/Oii este unul cam lent, plictisitor si lipsit de interes. Odata cu trecerea lunilor, vei constata, totusi, ca lucrurile nu stau chiar asa. Din contra, anul 2015 tinde sa fie unul mai degraba constructiv si pozitiv! Cu cat te vei implica mai activ in obiectivele tale, cu atat mai multe vei realiza!
Invalmaseala si complicatiile trecutului ajung sa se destrame si, desi nu te vei confrunta cu mari dileme, acest an iti rezerva totusi cateva surprize. Trebuie sa te concentrezi pe finalizarea lucrurilor incepute deja si sa iti extinzi orizontul creativitatii. Poti sa te bazezi pe cei din jur, asa ca nu ezita sa le ceri ajutorul la nevoie. Prietenii si oamenii apropiati nu numai ca iti vor acorda tot sprijinul de care ai nevoie, dar te vor si inspira prin inovatoare idei si sugestii.

Horoscop chinezesc 2015 - Tigru | Horoscop dragoste

In acest an, viata sentimentala impune prudenta si stapanire de sine. Daca te-ai obisnuit sa ataci fulgerator prada iubirii ori pasiunii tale, fara a sta mult pe ganduri, este posibil, uneori, sa te transformi pe nesimtite din vanator in vanat, asa ca este cazul sa iti schimbi tactica! Fii cat se poate de grijuliu atunci cand iti alegi un nou partener daca iti doresti ca seninatatea si armonia sa domneasca peste relatia ta de cuplu. In 2015, unii Tigri isi vor simti din plin forta interioara, fiind tentati sa isi controleze cat pot de mult tovarasul de viata si sa se lase in voia unei exagerate posesivitati. Fereste-te de ghearele ascutite si simtamintele otravitoare ale geloziei! Incearca sa te pui in locul partenerului tau si sa te intrebi daca ai putea suporta sa fii tot timpul urmarit sau suspectat, daca ti-ar sta in putinta sa porti o zgarda si sa fii condus prin viata numai de vointa altei persoane, chiar daca aceasta iti  este iubita. Aminteste-ti ca un cuplu este format din doua individualitati, din doi oameni intre care, dincolo sau intru impartasirea afectiva, ar trebui sa existe un raport de egalitate si nu unul de subordonare.

Horoscop chinezesc 2015 - Tigru | Horoscop bani si munca

In anul Oii/Caprei de Lemn, Tigrii care isi lasa deoparte comoditatea si superficialitatea tind sa aiba mari impliniri in munca. Ai sansa sa te eliberezi de un balast neconstientizat pana acum, sa nu mai plutesti la mica inaltime, ci sa-ti iei zborul spre inaltimile cerului. In 2015, Tigrii sunt sprijiniti sa se elibereze de timiditate ori paguboase complexe, si sa isi scoata la iveala potentialul si talentele ascunse. Oricum, in noul an, drumul catre succes trece prin inimile oamenilor, si va fi nevoie sa colaborezi strans cu colegii tai sau partenerii tai de afaceri. Fii cat mai disponibil sa te incadrezi intr-o munca de echipa, in colaborari, castigand in acest fel o pretioasa experienta si imbunatatindu-ti abilitatile profesionale. Daca te cufunzi numai in demersuri individuale, nu ai cum sa te remarci si sa-ti pui in evidenta inzestrarile. Trebuie sa renunti sa fii un lucrator care se straduieste sa dea tot ce are mai bun sub valul anonimatului, sa incetezi sa fii un simplu spectator, si sa ai curajul de a intra pe scena si a deveni unul din personajele principale din sfera ta profesionala. Poate ca, uneori, luminile reflectoarelor si faptul de a fi mereu sub ochii vigilenti ai colegilor te pot aduce in pragul stresului, dar este nevoie sa rezisti, sa te impui si sa-ti alungi din minte orice fel de simtaminte negative. Adeseori, este mai greu sa te afirmi prin interactiunea cu altii decat printr-o actiune personala, dar in anul Caprei/Oii de Lemn numai pe aceasta cale pari sa ai notabile impliniri.

Horoscop chinezesc 2015 - Tigru | Horoscop sanatate

Chiar daca ai o fire mai curand navalnica si indrazneata, in anul 2015 este de recomandat sa o lasi mai moale, sa te linistesti putin si sa ajungi la un echilibru prin impletirea energiei tale Yang cu energia Yin a Oii/Caprei. In acest mod, iti vei armoniza relatia dintre minte si trup, si vei beneficia de o stare de sanatate in general foarte buna. Nu iti forta limitele printr-o extrema competitivitate, fa ceea ce iti place si gaseste placere in ceea ce faci.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Tigru Horoscop chinezesc 2015 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on decembrie 07, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.