Horoscop Taur ianuarie 2015

Horoscopul Taurului ianuarie 2015 sugereaza o matura si fertila angajare in viata sociala, prielnica promovarii si impunerii obiectivelor tale, o fructoasa cooperare cu prietenii si o serie de oportunitati profesionale facilitate in special de aportul creativitatii tale.

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Taur
Horoscop Taur ianuarie 2015
Luna plina rasarita pe 5 ianuarie in Rac si a III-a ta casa da frau liber imaginatiei si unei exprimari verbale mestesugite. Exista riscul sa ai impresia ca oamenii te vorbesc pe la spate, dar, daca reusesti sa dai deoparte aceasta iluzie, poti dezvolta niste relatii umane bazate pe incredere si onestitate. O modalitate ceva mai grijulie de a te conecta cu altii te ajuta sa depasesti diferentele de opinie si de viziune. Adaptarea la circumstantele cotidiene iti poate reduce stresul legat de ceea ce iti rezerva viitorul.

Comunicarea cu cei din preajma ta este marcata de seriozitate si responsabilitate incepand cu aceeasi data de 5 ianuarie 2015, atunci cand Mercur isi initiaza tranzitul in Varsator si a X-a casa a Taurului. Ideile ori proiectele tale personale ajung sub luminile reflectoarelor si, daca iti pui la treaba puterea de convingere, poti sa-ti faci niste aliati puternici. Oricum, atat social, cat si profesional, lumea tinde sa-ti caute mai des sfatul si indrumarea. Intr-o astfel de perioada, nu are nici un rost sa iti faci griji in privinta reputatiei ori popularitatii tale.

Tranzitul pornit de Marte, pe 12 ianuarie, in Pesti si a XI-a ta casa aduce in prim plan relatiile de amicitie si implicarea ta intr-un cerc social. Ai oportunitatea sa te bucuri de mari realizari in cadrul unei colectivitati si chiar sa te impui intr-o pozitie de lider. Acest lucru nu exclude insa inaintarea rapida spre materializarea unor obiective pur personale.

Odata cu 20 ianuarie 2015, Soarele parcurge zona astrologica a Varsatorului si a celei de-a X-a case a Taurului, starnindu-ti ambitia de a-ti largi sfera de influenta in plan social si profesional. Ai prilejul sa interactionezi frecvent cu persoane influente si sa fii apreciat in arena publica.

Venus tranziteaza Pestii si a XI-a ta casa din 27 ianuarie, dandu-ti posibilitatea sa iti extinzi numarul de cunostiinte utile din punct de vedere social, sa inchegi noi prietenii, asociate eventual cu un grup de oameni insufletiti de aceleasi idealuri ca si tine. Privesti cu seninatate viata si pari sa fii usor detasat emotional.

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Venus in Capricorn nu inceteaza sa-si arate influentele pana pe 3 ianuarie 2015, asa cum am precizat in Horoscopul dragostei Taurului decembrie 2014.

Din 3 ianuarie, prezenta lui Venus in a X-a casa a Taurului iti confera o aura de farmec ce iti inlesneste infiriparea unei idile cu ocazia unui eveniment social. Pari sa fii atras de catre cineva mai in varsta sau care iese in evidenta prin maturitatea cu care abordeaza viata. Poti sa intalnesti o astfel de persoana prin intermediul unui coleg sau intr-o conjunctura tinand de preocuparile tale profesionale.

Camaraderia reprezinta varful de lance in viata ta sentimentala odata cu 27 ianuarie 2015, sub vibratiile tranzitului lui Venus in a XI-a casa a Taurului. Daca esti singur, poti cladi o relatie de cuplu impreuna cu cineva care ti-a fost pana acum amic, iar daca ai deja un partener, conexiunea ta cu el tinde sa castige in impartasirea intelectuala, mentala, uneori in dauna celei pasionale, erotice.

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Creativitatea constitue unul din aturile tale majore in munca incepand cu 3 ianuarie 2015, gratie tranzitului lui Venus in Varsator si a X-a ta casa. Poti fi remarcat si recompensat de un superior sau o persoana cu o mare putere de decizie din sfera ta profesionala. Sunt mai favorizati mai ales nativii din Taur care lucreaza intr-un domeniu avand de a face cu arta sau cosmetica.

Mercur isi face intrarea, din 5 ianuarie, in a X-a ta casa, focalizandu-ti gandirea asupra carierei si afacerilor. Treci printr-o perioada oportuna afirmarii la serviciu si trasarii unor planuri si strategii profesionale. Atat afacerile cat si jobul te pot solicita mai mult decat de obicei, intr-un sir crescand de sarcini si responsabilitati.

Ziua de 20 ianuarie 2015 este dedicata aparitiei Lunii noi in Varsator si debutului tranzitului Soarelui in acelasi sector astrologic. Aceasta conjunctura astrala insista asupra tendintelor anterioare, dar si a bogatului aflux creativ care isi pune amprenta asupra demersurilor tale profesionale. Responsabilitati sunt din nou pe cale sa te napadeasca, si este nevoie sa te pliezi cu flexibilitate unor diferite conditii de lucru, unor noi reguli ori asteptari ce par a te scoate din zona de confort. Daca iti mentii privirea atintita catre viitor, ai forta de a-ti gasi fagasul in viata profesionala.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur decembrie 2014
Horoscop Taur ianuarie 2015 Horoscop Taur ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Diana, vreau să îți urez în primul rând Un Nou An Formidabil !
    În al doilea rând, doresc să îți spun că Ești Un Om Extraordinar ! Te urmăresc cu mult drag mereu !
    Nu în ultimul rând, în Mintea și Inima mea ești pe locul1 ! Felicitări pentru toată munca depusă, te înțeleg perfect, și te admir pentru coorență- precizie !

    Ps: dacă te pot ajuta și eu cu ceva, sper să îți fie de folos ce ” am pe aici ” http://nicollhellen.blogspot.ro/ Zilele ce urmează voi veni cu noutăți ( ca de obicei din experiențele mele ) despre karma , vise-călătorii astrale ! Te pup și te îmbrățișez ! Pace și Lumină <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulumesc Nicol, si, la randul meu, iti doresc ca lumina interioara sa izbandesca peste intunericul din sufletul tau, sa fii iubita pentru ceea ce meriti si altii nu au reusit pana acum sa zareasca in tine, si, eventual, sa ne regasim intr-o alta dimensiune, spirituala, a existentelor noastre. La multi ani!

      Ștergere
  2. pai, nu stiu de ce, dar in ultimele luni ,la horoscopul legat de dragoste, tot timpul faci trimitere inapoi la luna ce a trecut, inloc sa scrii concret totul asa cu este, cum faceai la inceput.scrie ca si la celelate, la munca, bani si chestiuni generale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai la horoscopul dragostei, ci si la cel general, si la cel al banilor si muncii, exista INTOTDEAUNA o serie de tranzituri din luna anterioara sau din lunile anterioare care continua sa isi puna amprenta si asupra lunii la care fac referire.

      Ștergere

Un produs Blogger.