Horoscop Berbec februarie 2015

Horoscopul Berbecului februarie 2015 pune accentul asupra fortificarii relatiilor de prietenie si extinderii cercului tau social, a unei benefice decantari a lucrurilor si oamenilor ce-ti stanjenesc dezvoltarea si a unei atitudini bataioase in impunerea personalitatii si opiniilor tale ce se impleteste cu o apreciere crescanda a calitatilor tale in plan social.

Horoscop Berbec februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Berbec
Horoscop Berbec februarie 2015
Sub impactul sextilului dintre Soare si Uranus de pe 2 februarie 2015, pari sa fii strabatut de o efervescenta vitalitate, de un neastampar ce te imboldeste sa cauti noi mijloace de a evita niste sarcini plictisitoare ori laborioase. Patruns de o febrila dorinta de a te distra si relaxa, poti sa petreci clipe placute alaturi de buni prieteni.

Pe 4 februarie, gratie Lunii pline din Leu si a V-a casa a Berbecului, ai potentialul de a comunica cu o sporita expresivitate. Poti fi mult mai ferm si mai direct in vorbe si in fapte. Cu toate acestea, daca iti armonizezi nevoia de a fi remarcat cu generozitatea fata de altii, ai prilejul sa ii inspiri pe oameni si sa-i faci sa se ralieze idealurilor tale.

Incepand cu 18 februarie, Soarele tranziteaza Pestii si a XII-a ta casa, intr-o perioada consacrata frecvent retragerii in singuratate si revitalizarii. Spiritul competitiv pare sa ti se diminueze si nu este deloc vremea oportuna initierii unor planuri de mare anvergura. Acest sfarsit al ciclului tau solar determina renuntarea voita sau nevoita la persoane si situatii de viata care si-au dovedit cu prisos inutilitatea ori chiar capacitatea de a-ti ingradi dezvoltarea. Viata personala capata intaietate in defavoarea celei profesionale si sociale.

Luna noua aparuta pe 19 februarie in Varsator si a XI-a casa a Berbecului te ajuta sa te integrezi intr-o colectivitate si/sau intr-o activitate de echipa. Poti adera la un grup de oameni asemeni tie sau la o cauza nobila ori caritabila. Idealismul specific zonei astrologice a Varsatorului te sprijina in relevarea unor noi cai de a-ti pastra individualitatea si a-ti sustine interesele fara a neglija valorile prieteniei si colegialitatii.

Sextilul lui Mercur cu Uranus din aceeasi data de 19 februarie 2015 iti stimuleaza ingeniozitatea si simtul umorului. Ai oportunitatea de a-ti face cu usurinta prieteni si a te angaja intr-o serie de activitati si discutii incitante. Cuprins de o continua nerabdare, esti inclinat sa sari de la o preocupare la alta, de la un demers la altul.

Nevoia de a-i convinge pe oameni de adevarurile tale si valoarea personalitatii tale constitue o prioritate odata cu 20 februarie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Berbec si prima ta casa. Circumstantele traiului de zi cu zi au menirea sa-ti dezvaluie diferite cai de implinire a acestui deziderat. Impulsul de a impinge prea mult lucrurile in acest sens, de a te impune excesiv, cu orice pret, poate fi cumva domolit de Venus, ce isi face intrarea in aceeasi zona astrala a Berbecului tot din 20 februarie 2015. Planeta dragostei pare sa te inconjoare cu o rara aura de atractivitate, sugerandu-le celor din preajma sa iti treaca cu vederea exagerarile si sa fie cat se poate de binevoitori fata de tine. Nu intamplator, ai ocazia in acest interval de timp sa iti invigorezi relatiile cu amicii, cu parteneri din sfera sociala sau cea de afaceri. Daca Marte iti dicteaza sa iti transformi grabnic imaginea exterioara, Venus te indruma cum sa faci acest lucru cat mai autentic, fara stridente ori artificii.

Sub vibratiile trigonului dintre Venus si Saturn din 24 februarie iti poti imbunatati o relatie de prietenie ce a stagnat in ultimul timp. Un hobby sau un interes de-al tau iti poate croi un nou si neasteptat drum in viata. Este o vreme de bun augur pentru o petrecere!

Horoscop Berbec februarie 2015 - Horoscop dragoste


Influentele tranzitului lui Venus in Pesti se prelungesc pana pe 20 februarie 2015, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Berbecului ianuarie 2015.

Luna plina ivita pe 4 februarie in a V-a ta casa te provoaca sa fii indraznet in dragoste si sa nu-ti mai ascunzi sentimentele fata de o pesoana de care te simti atras de ceva vreme. La urma urmei, poate ca nu mai poti suporta incertitudinea si trebuie sa te lamuresti daca te poti lansa sau nu impreuna cu aceasta intr-o poveste de iubire.

Din 20 februarie, parcursul lui Venus in cea dintai casa a Berbecului te sprijina sa prinzi in mreje un potential si promitator partener de cuplu, mai ales ca pozitia acestei planete este opusa celei de-a VII-a tale case, casa parteneriatelor.  Nativii  aflati deja intr-o legatura de cuplu par sa-si intensifice conexiunea afectiva cu actualul lor partener.

Pe 22 februarie, conjunctia lui Venus cu Marte arunca gaz peste focul starii tale pasionale, tentandu-te eventual sa incepi o idila cu cineva de la locul de munca ori sa apelezi mai des la jocurile flirtului si tachinarii amoroase. Chiar daca exista posibilitatea sa faci un important pas inainte intr-o relatie de iubire, trebuie sa te asiguri ca itil doresti cu adevarat acest lucru. Mai tarziu poate fi prea tarziu, sau pot apare niste complicatii greu de ocolit.

Horoscop Berbec februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Sub influenta conjunctiei dintre Venus si Jupiter din 22 februaie 2015, poti sa te dedici cu pasiune unui proiect financiar, insa trebuie sa iti supraveghezi predispozitia de a actiona impulsiv sau a "arde" niste etape strict necesare in drumul catre succes.

Venus in trigon cu Saturn pe 24 februarie iti atrage atentia ca ducerea la bun sfarsit a unor sarcini necesare, poate chiar neplacute, iti poate ridica o coplesitoare povara de pe umeri. Asumarea responsabilitatilor tinde sa-ti atraga aprecierea sefilor si colegilor.

Pe 26 februarie 2015, un alt trigon, cel al lui Marte cu Saturn te ambitioneaza sa faci progrese temeinice intr-o afacere, punandu-ti la treaba curajul si increderea in tine insuti, dar si autodisciplina si o planificare riguroasa. Pari sa fii mult mai serios in urmarirea telurilor profesionale, si sa nu eziti sa te apleci asupra detaliilor atunci cand se impune acest lucru.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec ianuarie 2015
Horoscop Berbec februarie 2015 Horoscop Berbec februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 13, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. NAMASTE DINA !!! CONCLUDENT ,NEPERSONALIZAT.Si cum astrele doar predispun ,acestor GENERALITATZI le dau acceptul ca termini generalist. Daca ar fi sa-mi trimitzi o caracterizare PERSONALIZATA .sa zicem 19 aprilie,deci ultimul decan ,Petrosani '58 ,0ra 9,40 ce ai putea gasi interesant contra-cost ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt berbec;mi se potivesc unele chestii altele nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare sant zodia berbec ..pana cand va sta planeta venus in zodia berbec .....vad ca va intra in luna februarie 20 va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Venus va parasi pe 17 martie 2015 Berbecul pentru a intra in Taur.

      Ștergere

Un produs Blogger.