Horoscop Taur februarie 2015

Horoscopul Taurului februarie 2015 anticipeaza initial o febrila mobilizare spre transformarea destinului personal, catre extinderea sferei de influenta si materializarea unor ambitioase obiective, dar avertizeaza, spre sfarsitul lunii, asupra unor contradictorii relationari cu oamenii si cu tine insuti, a riscului de a-ti pierde combativitatea si simtul realitatii.

Horoscop Taur februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Taur
Horoscop Taur februarie 2015
Sub efluviile Lunii pline aparute pe 4 februarie 2015 in Leu si a IV-a casa a Taurului, ai ocazia sa te eliberezi de inhibitiile ce iti infraneaza afirmarea si sa te simti mobilizat sa iti faci auzit glasul intr-o importanta imprejurare sociala. Esti provocat sa te dezradacinezi din vechi obisnuinte si tabieturi, iar o problema ivita in familie te poate inspira sa iti schimbi hotarator cursul vietii.

Incepand cu 18 februarie, tranzitul Soarelui in Pesti si a XI-a ta casa te determina sa te implici intr-un mod fericit, cu inima usoara si plin de volubilitate, in interactiunea cu cei din jur. Cercul tau de prieteni iti ofera mai multe satisfactii decat de obicei, dar pari a nu te multumi cu atat, vrand sa comunici si sa te conectezi cu cat mai numeroase persoane din diferite straturi ale societatii. Relatiile bine mentinute cu oameni inflenti tind sa iti aduca mult asteptate beneficii. Mintea iti este strabatuta de idei originale, uneori chiar excentrice, si ai inclinatia sa respingi cu inversunare tot ceea ce este conventional sau artificial. Este vremea sa te focalizezi asupra viselor si idealurilor tale, sa initiezi o serie de proiecte indraznete, ce-si pot pune amprenta asupra viitorului tau indepartat.

Prezenta lui Marte, odata cu 20 februarie 2015, in Berbec si a XII-a casa a Taurului te poate amplasa intre focurile incrucisate a doua tendinte contrarii. Energia clocotitoare conferita de planeta razboiului isi face cu greu loc in casa dedicata ascunzisurilor si misterului. Tocmai de acceea, este indicat sa nu te lasi ispitit de cai ocolite ori chiar daunatoare de a-ti revarsa prea plusul de combativitate. Marte poate actiona pozitiv asupra ta, indrumandu-te catre demersuri ce necesita o munca individuala sau o adanca concentrare. Daca prioritatile tale din aceasta perioada nu includ o cat de mica activitate fizica, se impune sa-ti gasesti timp pentru a-ti pune la treaba, prin exercitii in aer liber, excesul de vitalitate. Daca te soliciti prea putin din punct de vedere fizic si incerci sa te fortezi sa fii prea binevoitor cu inamici consacrati, daca iti reprimi sau iti ignori o coplesitoare agresivitate, exista posibilitatea sa acumulezi o paguboasa energie negativa!

Tot din 20 februarie, vizita lui Venus in Berbec si aceeasi a XII-a ta casa este pe cale sa-ti impuie capul cu un sir de reverii si visuri desprinse intru totul de realitate. Poti sa te dedici uneori cu pasiune unor activitati ce ti se vor pare demne de dispret a doua zi, sa experimentezi placeri ce se vor transforma in neplaceri nu peste mult timp. In acest context, este bine sa te fizezi, cu incapatanare, asupra valorilor tale consacrate, sa nu iti treci cu vederea atuurile tale autentice, care si-au dovedit cu prisos potentialul pana acum.

Horoscop Taur februarie 2015 - Horoscop dragoste


Parcursul lui Venus in sectorul astrologic al Pestilor nu inceteaza sa te influenteze, asa cum am aratat in Horoscopul dragostei Taurului ianuarie 2015, pana in data de 20 februarie.

Singuratatea nu iti este deloc de bun augur odata cu 20 februarie 2015, atunci cand Venus isi initiaza tranzitul in a XII-a casa a Taurului. Daca ii ingadui sa puna stapanire peste tine, te poti trezi invadat de dulci-amare nostalgii si, chiar mai mult de cat atat, de un simtamant de profunda dezamagire fata de ultimele tale incursiuni amoroase, mai cu seama daca acestea au fost marcate de o nepotrivire de caracter sau de faptul ca pesoana la a carei inima tanjeai era deja intr-o alta relatie de cuplu. In acelasi timp, in aceasta perioda, poti fi luat prin suprindere de o declaratie de dragoste din partea cuiva pe care il considerai pana acum un simplu prieten ori coleg. In cazul in care ai un partener, pari sa iti dezvalui o dimensiune mai inalta, eventual spirituala, a conexiunii cu el, si sa afli ca exista mai multe punti de legatura intre voi decat ai fi putut banui vreodata.

Horoscop Taur februarie 2015 - Horoscop bani si munca


O situatie sau o experienta radicala din viata profesionala te poate marca si ambitiona pe 19 februarie, ca urmare a ivirii Lunii noi in Varsator si a X-a casa a taurului. Te poti vedea motivat ori silit sa iti schimbi din temelii abordarea din cariera sau din afaceri. Straduieste-te sa fii cat mai deschis si mai flexibil, intrucat regulile jocului se pot schimba de la o zi la alta, fara chiar a apuca sa bagi de seama! Ingeniozitatea si asumarea unor multiple riscuri pot adauga o tenta palpitanta jobului tau!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toat zodiile

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur ianuarie 2015
Horoscop Taur februarie 2015 Horoscop Taur februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. multumim frumos pentru interpretarile lunare! personal, le astept cu sifletul la gura.

    RăspundețiȘtergere
  2. I am surprised how good and close was your horoscop for Taurus in February. Keep up with good work! Congratulations !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.