Horoscop Gemeni februarie 2015

Horoscopul Gemenilor februarie 2015 prefigureaza o adanca si oportuna implicare in relatiile de prietenie si in cele din cadrul unei colectivitati, sansa de a-ti gasi drumul spre implinirea unor majore nazuinte, inclusiv in viata profesionala.

Horoscop Gemeni februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - gemeni
Horoscop Gemeni februarie 2015
Agilitatea mintii te ajuta sa faci fata cu brio avalansei de ganduri si informatii iscate pe 4 februarie 2015 de Luna plina aparuta in Leu si a III-a casa a Gemenilor. Forta de convingere iti ajunge la un varf, la fel ca si creativitatea si increderea in tine insuti. Chiar daca iti este usor sa spargi gheata inertiei si sa pornesti in cutezatoare demersuri, este necesar sa isi pastrezi motivarea si perseverenta pentru a le putea duce la bun sfarsit.

Extinderea lumii interioare si a celei exterioare reprezinta pe 19 februarie repere consacrate ale prezentei Lunii noi in Varsator si a IX-a ta casa. Este posibil sa te focalizezi asupra unei inedite directii a destinului ca urmare a asumarii unor noi si revolutioanare idei ori convingeri. Existenta ti se poate imbogati in semnificatii gratie studiului, unei calatorii sau comunicarii cu persoane de pe alte meridiane.

Marte isi croieste drum, incepand cu 20 februarie 2015, in Berbec si a XI-a casa a Gemenilor, intr-un tranzit ce te indruma sa iti reversi o clocotitoare energie catre activitati desfasurate intr-un grup social sau alaturi de prieteni. De fapt, unirea eforturilor tale cu cele ale altor oameni, asemeni tie, catre un scop comun, tinde sa iti daruiasca implinitoare satisfactii. Nu este exclus sa ajungi intr-o pozitie de lider, dar acest lucru nu pare sa te impiedice sa te ocupi si de punerea in practica a obiectivelor tale personale pe termen lung.

Tot pe 20 februarie, parcursul lui Venus in aceeasi zona astrologica a Berbecului are potentialul de a imblanzi agresivitatea insuflata uneori de catre Marte. Planeta dragostei este mai putin pragmatica, asa ca insista asupra placerilor si distractiilor impartasite cu amicii si a inchegarii unor noi si dezinteresate relatii de prietenie. Ai grija ce anume iti doresti intrucat generozitatea lui Venus pogoara asupra ta, netezindu-ti calea spre materializarea nazuintelor tale.

Horoscop Gemeni februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Pesti, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Gemenilor ianuarie 2015, nu inceteaza sa isi arate influentele pana pe 19 februarie.

Daca esti in cautarea dragostei, amplasarea lui Venus in a XI-a casa a Gemenilor iti faciliteaza odata cu 20 februarie 2015 implinirea acestei aspiratii. Poti intalni un potential partener de cuplu prin intermediul unui amic ori in cadrul grupului social pe care il frecventezi. Totodata, exista posibilitatea sa fii atras intr-o poveste de iubire de cineva de care te lega pana acum o simpla dar sincera camaraderie. Nativii din Gemeni care au deja un tovaras de viata par a se bucura de oportunitatea de a adauga afectivitatii reciproce un simtamant de autentica prietenie.

Horoscop Gemeni februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Ambitia de a realiza ceva cu adevarat important in viata profesionala pare a nu-ti da pace si a avea mari sorti de izbanda din 18 februarie 2015, atunci cand Soarele incepe sa tranziteze sectorul astrologic al Pestilor si al celei de-a X-a case a Gemenilor. Tinzi sa fii cat se poate de practic si sa iti doresti sa fii remarcat, sa vezi rezultate concrete ale eforturilor tale. Datorita mobilizarii si competentei de care dai dovada, dar si a contactelor cu persoane influente de la serviciu, nazuinta de a fi promovat sau a beneficia de o crestere salariala este pe cale sa devina realitate, fiind insotita totusi de sporite sarcini ori responsabilitati.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni ianuarie 2015
Horoscop Gemeni februarie 2015 Horoscop Gemeni februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.