Horoscop Sagetator martie 2015

Horoscopul Sagetatorului martie 2015 sugereaza o crescanda preocupare fata de casa, familie si starea de sanatate, o mare pofta de a te infrupta din placerile vietii, o bogata creativitate si expresivitate in comunicare, precum si o implicare majora in viata profesionala.

Horoscop Sagetator martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - sagetator
Horoscop Sagetator martie 2015
Mercur tranziteaza, incepand cu 13 martie 2015, sectorul astrologic al Pestilor si a IV-a casa a Sagetatorului, punand accentul pe camin si viata de familie. Tinzi sa te concentrezi asupra radacinilor fiintei tale, a felului cum ai fost crescut si educat. Intuitia ti se inteteste si iti favorizeaza descifrarea unor indicii semnificative din mediul tau inconjurator. Te poti simti imboldit sa iti iei ceva de lucru acasa ori sa iesi mai putin in oras pentru a te apleca asupra studiului sau a invataturii. O eventuala schimbare a locuintei iti poate pune la incercare adaptabilitatea.

Sub impactul cuadratului dintre Mercur si Saturn din 16 martie, obstacolele si intarzierile intampinate in proiectele tale te pot face mai iritabil decat de obicei. Mintea iti este indreptata cu precadere catre detalii si esti strabatut de nazuinta de a fi cat mai corect si mai precis in tot ceea ce iti propui. Probabil ca esti cu mult mai eficient decat ti se pare, asa ca ar fi indicat sa nu-ti mai cauti, cu incapatanare, nod in papura. Desi, multe persoane tind sa fie foarte critice fata de tine, se impune sa le cerni cu obiectivitate parerile si sa-ti pastrezi credinta in fortele tale.

Ca efect al parcursului lui Venus in Taur si a VI-a casa a Sagetatorului, odata cu 17 martie 2015, refacerea potentialului tau energetic si initierea unui stil de viata sau regim disciplinat si sanatos poate constitui o prioritate. Pari sa fii preocupat de trupul tau si nevoile sale, sa te mobilizezi pentru a face ordine in traiul zilnic si viata de acasa.

Luna noua rasarita pe 20 martie in Pesti si a IV-a ta casa are tendinta sa scoata la iveala probleme de familie si vechi sentimente de nesiguranta, ce te pot face sa te simti vulnerabil. Daca nu te lasi coplesit si ii ingadui intuitiei sa te calauzeasca, ai posibilitatea sa depasesti aceste dificultati, sa vindeci rani de demult si sa iti redescoperi adanci motivatii. In acest fel, realizarile viitoare incep sa se contureze din ce in ce mai clar si mai promitator.

Expresivitatea comunicarii, proiectele creative si iesirea la suprafata a copilului din interiorul tau sunt, din 21 martie 2015, orientari consacrate ale tranzitului Soarelui in Berbec si si a V-a casa a Sagetatorului. Placerile vietii degustate impreuna cu persoana iubita si prietenii te indeparteaza putin de drumul perseverent catre telurile tale esentiale, dar reprezinta un interludiu necesar revitalizarii si purificarii tale, ce iti garanteaza succesele viitoare. Increderea in tine insuti iti este de folos in special in afirmarea si impunerea demersurilor tale creative.

Pe 25 martie, Soarele in trigon cu Saturn iti insufla seriozitate, prudenta, chiar conservatorism in interactiunea cu oamenii. Cu toate ca stii foarte bine in cine sa ai incredere si in cine nu, vrei parca sa-ti reconfirmi certitudinile. Asta nu inseamna insa sa ii pui pe toti la zid sau sa-ti treci prietenii prin furcile caudine ale unor exagerate pretentii!

Din 31 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi rasfrang influentele indeosebi in horoscopul lunii aprilie.
Amplasarea lui Mercur in a V-a casa a Sagetatorului readuce in prim plan bucuria de a trai, dedicand-o totusi spre hobby-uri si jocuri ale mintii, catre preocupari artistice, eventual literare. Daca ai copii, pari sa fii mult mai interesat de ei si de dezvoltarea lor educationala.

Horoscop Sagetator martie 2015 | Horoscop dragoste


Atata Marte, cat si Venus in Berbec, isi pun amprenta asupra vietii tale sentimentele, asa cum am specificat in Horoscopul dragostei Sagetatorului februarie 2015, pana pe 31 martie, respectiv 17 martie 2015.

Venus isi face intrarea, din 17 martie, in a VI-a ta casa, intr-un periplu care nu iti starneste neaparat fierbinti ori pasionale chemari amoroase, ci, mai degraba, te determina sa iei mai mult in considerare amanuntele vietii sentimentale si sa iti recladesti conexiunea cu persoana iubita. Intrucat esti cu picioarele pe pamant, nu ai cum sa fii strabatut de miraje si iluzii, fiind, din acest motiv, capabil sa creezi o fundatie solida a legaturii tale de cuplu. Nativii singuri din Sagetator pot fi atrasi intr-o idila cu un coleg sau o persoana avand de a face cu sfera lor profesionala.

Calatoria Soarelui in a V-a casa a Sagetatorului alunga norii negri ai unei sobrietati exagerate in dragoste. Sigur pe sentimentele tale si pe cele ale partenerului tau, poti sa iti sarbatoresti iubirea, sa spargi monotonia existentei cotidiene cu mici dar graitoare gesturi romantice, din care nu au cum lipsi cinele in doi sau o escapada intr-un loc ferit de ochii vecinilor si chiar ai prietenilor!

In cazul in are Soarele nu a pogorat destula lumina pe strada povestii tale de dragoste, odata cu 31 martie, Mercur in a V-a ta casa are grija sa limpezeasca comunicarea din cuplu. In aceasta conjunctura astrala, poti ajunge sa schimbi mesaje cu persoana indragita fara a mai recurge la cuvinte. Eventualele umbre de incertutudine din relatia cu ea sunt pe punctul sa dispara si sa faca loc unei depline comuniuni, atat afective, cat si mentale.

Horoscop Sagetator martie 2015 | Horoscop bani si munca


Indeplinirea responsabilitatilor profesionale iti poate da batai de cap sub efluviile Lunii pline ivite pe 5 martie in Fecioara si a X-a casa a Sagetatorului. Este necesar sa faci eforturi pentru a evita greseli minore ce pot avea insa un major impact asupra reputatiei tale. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa il ceri unei persoane experimentate, care stii ca iti este binevoitoare. Eficienta de care dai dovada in munca are potentialul sa-ti intareasca respectul fata de tine insuti si sa fii privit intr-o lumina pozitiva.

Interactiunea cu colegii se intensifica si se armonizeaza odata cu 17 martie, ca urmare a prezentei lui Venus in a VI-a ta casa. Este posibil sa intri in gratiile unui sef sau sa primesti un ajutor consistent din partea unui colaborator care nu parea sa fie innebunit dupa tine pana acum. Chiar daca munca in echipa este marcata de satisfactii, trebuie sa ai grija ca nu cumva atmosfera de camaraderie de la serviciu sa te faca sa iti neglijezi indatoririle.

Trigonul Soarelui cu Saturn de pe 25 martie 2015 iti confera un dram in plus de rabdare si precautie in abordarea afacerilor. Faci fata cu usurinta responsabilitatilor profesionale si iti impui inalte standarde, un lucru care nu are cum sa nu sara in ochii superiorilor. Daca lucrezi intr-un domeniu creativ, aceasta zi nu este cea mai oportuna eliberarii fluxului imaginatiei, dar iti poate fi utila aplecarii catre detalii importante din proiectele tale creatoare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator februarie 2015
Horoscop Sagetator martie 2015 Horoscop Sagetator martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.