Horoscop Taur martie 2015

Horoscopul Taurului martie 2015 vesteste un intens aflux creativ, o viata sociala bogata si promitatoare, o atitudine increzatoare in propria persoana si in destinul personal, o mobilizare de zile mari in materializarea obiectivelor tale, dar si o adanca reconectare si focalizare mentala si sufleteasca.

Horoscop Taur martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Taur
Horoscop Taur martie 2015
Creativitatea iti devine frenetica sub efluviile Lunii pline rasarite pe 5 martie in Fecioara si a V-a casa a Taurului. In acest context, nu a fi rau deloc sa iti calauzesti timpul si energia spre perfectionarea talentelor tale, chiar daca acest lucru te indeparteaza nitel de cercul tau social. Pana la urma, hai sa-i dam cezaruui ce este al cezarului! Nu te lasa in voia unei autocritici exagerate si nu sovai sa-ti extinzi limitele personalitatii.

Viata sociala te prinde in mreje si este pe cale sa-ti ofere numeroase satisfactii incepand cu 13 martie, gratie tranzitului lui Mercur in Pesti si a XI-a ta casa. Ai ocazia sa iti largesti sfera de influenta, sa faci cunostiinta cu multi oameni, mai ales tineri, sa inchegi relatii de prietenie cu colegi ori persoane implicate in activitati sociale si intelectuale. Pari sa comunici cu intetire, sa te angajezi frecvent in dialoguri si dezbateri axate pe pasiunile si idealurile tale.

Venus isi initiaza parcursul in Taur si intaia ta casa pe 17 martie 2015, lasand sa se intrevada noi si marcante experiente de viata. Sporita incredere in tine insuti se reflecta in mod pozitiv asupra celor din jur, iar carisma si forta de convingere cu care esti inzestrat te ajuta sa ii farmeci pe oameni si sa-i atragi de patea ta. Ai potentialul de a lasa o buna impresie in diverse straturi sociale si sa pui bazele unor aliante cu persoane aflate pe aceeasi lungime de unda ca si tine din punct de vedere intelectual sau spiritual.

Legaturile de prietenie capata iarasi intaietate pe 20 martie ca efect al Lunii noi aparute in cerurile Pestilor si ale celei de-a XI-a tale case. Este posibil sa ti se ceara ajutorul de catre un amic ajuns intr-un impas material sau sentimental. In acelasi timp, pari sa-ti asumi un rol mai activ intr-un grup ori intr-o colectivitate din care faci parte sau sa te angajezi mai serios in actiunile dedicate unei cauze sociale. Recunoasterea faptului ca apartii de o comunitate iti poate indeparta un simtamant de relativa izolare si iti poate pune la dispozitie un sprijin nepretuit din partea altora.

Odata cu 21 martie, Soarele tranziteaza taramul Pestilor si a XII-a casa a Taurului, si te poate inspira sa iti revezi viata si sa te regenerezi mental si sufleteste intr-o oarecare singuratate. Poti traversa o perioada inconfortabila daca incerci sa te aperi de aceste influente solare si sa respingi oportunitatile solitudinii. Nu trebuie sa vezi singuratatea ca o izolare de lume, ci ca pe o sansa de a petrece mai mult timp cu cea mai importanta persoana din lume: tu insati. De-a lungul a acestui sfarsit de ciclu solar, visele si chiar coincidentele din existenta de zi cu zi iti pot furniza indicii de pret despre tine si oamenii din jur.

Sextilul dintre Venus si Neptun din 24 martie iti sensibilizeaza relatiile cu oamenii, astfel incat te poti gasi in situatia de a acorda un ajutor chiar si celor mai mari dusmani ai tai, sau sa primesti chiar tu un ajutor de la cineva de la care nu te asteptai sa te inteleaga.

Optimismul ti se revarsa prin toti porii pe 28 martie 2015, ca urmare a cuadratului lui Venus cu Jupiter, si te poti confrunta cu riscul de a-ti extinde prea mult si prea repede preocuparile si proiectele. Te simti nemaipomenit de bine impreuna cu alti oameni, dar pornirea ta de a le lumina mintie si a le dezvalui secretele succesului tau te poate face prea arogant sau plictisitor in ochii unora. Fii prevazator fata de tendinta de a lenevi sau a te infrupta din prea multe bunatati!

Venus in trigon cu Pluton pe 30 martie 2015 te invita, la randul sau,  sa nu-ti refuzi nimic din ceea ce iti place. Deliciile pe care le degusti astazi au darul sa-ti revitalizeze bucuria de a trai. Discutiile cu prietenii sunt mai serioase si mai profunde decat altadata, si pari a fi ispitit sa-ti scoti la lumina secrete bine ascunse pana acum. Intrucat oamenii iti pretuiesc optiunile, poti avea o mare influenta asupra lor.

Din 31 decembrie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur stabilesc un sir de trenduri ce vor fi regasite cu precadere in horoscopul aprilie 2015. Mercur nu pregeta sa-ti transmita si sa-ti decodifice mesaje ale subconstientului, fiindu-ti util in intelegerea cat mai cuprinzatoare a personalitatii tale. Totodata, comunicarea cu ceilalti are capacitatea de a-ti stimula imaginatia si intuitia.
Marte se opune tendintelor izolationiste ale lui Mercur si te mobilizeaza sa nu stai deloc pe ganduri atunci cand iti propui ceva. Indiferent ce ai de facut, actionezi direct si fara nici un fel de menajamente. Oricum, se pare ca nu ai cum sa te feresti de inversunate certuri si dispute. Ai prilejul sa te debarasezi de niste paguboase complexe ori timiditati si sa iti afirmi cu tarie sinele, interesele si nazuintele.

Horoscop Taur martie 2015 | Horoscop dragoste


Venus nu inceteaza sa-si exercite influenta de-a lungul calatoriei sale in Berbec, asa cum este descrisa in horoscopul dragostei Taurului februarie 2015, pana pe data de 17 martie 2015.

Luna plina aparuta pe 5 martie in a V-a ta casa marcheaza adeseori sfarsitul unui ciclu din viata sentimentala. Daca unii nativi din Taur ajung sa constientizeze ca este timpul sa puna capat unei idile superficiale sau stresante, altii, mai fericiti, tind sa realizeze ca a venit vremea sa isi ridice relatia de cuplu la un alt nivel ori chiar sa si-o oficializeze printr-o logodna sau o casatorie.

Din 17 martie 2015, prezenta lui Venus in prima casa a Taurului nu poate fi decat de bun augur in dragoste. Atractivitatea conferita de planeta iubirii poate sa franga cateva inimi din preajma ta. Taurii aflati intr-o legatura in doi au oportunitatea sa-si imprimavareze conexiunea cu persoana iubita, iar cei singuri se pot implica intr-o poveste de dragoste de suprafata la prima vedere, insa care poate beneficia cu usurinta de o crescanda profunzime in cateva luni.

Horoscop Taur martie 2015 | Horoscop bani si munca


Abilitatea de a deslusi gandurile si intentiile nemarturisite ale altora, generata de sextilul lui Venus cu Neptun de pe 24 martie iti este de folos mai ales daca lucrezi intr-un domeniu legat de vanzari sau relatii cu publicul. Este o zi prielnica promovarii unui proiect personal, mai cu seama ca fluxul tau creativ este mai intens decat de obicei. Fii realist in chestiunile si tranzactiile financiare! Chiar daca intuitia nu iti lipseste, este nevoie sa o echilibrezi cu argumente logice.

Din pricina cuadratului dintre Venus si Neptun din 28 martie 2015, poti fi strabatut de un optimism exagerat pe plan financiar, fiind inclinat sa iti supraestimezi profiturile si sa iti subestimezi riscurile. Esti gata sa iti asculti capriciile si sa te dedai unor cheltuieli nesabuite!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur februarie 2015
Horoscop Taur martie 2015 Horoscop Taur martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.