Horoscop Fecioara mai 2015

Horoscopul Fecioarei mai 2015 indica o bogata viata sociala, o implinitoare interactiune cu prietenii si o ambitioasa si fertila implicare in sfera profesionala.

Horoscop Fecioara mai 2015 | Horoscop general


Fecioara
Sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 4 mai 2015 in Scorpion si a III-a casa a Fecioarei, poti gasi solutiile de care ai nevoie in relationarea cu oamenii, in imbunatatirea comunicarii cu ei prin analizarea si investigarea motivatiilor si impulsurilor tale cele mai profunde. Nu te multumi cu concluzii pripite, superficiale, ce iti ascund detalii si aspecte esentiale. Daca esti intru totul cinstit cu tine insuti, si iti recunosti cu sinceritate laturile bune si cele rele, fara sa-i acuzi nefondat pe altii pentru problemele tale, si fara sa treci cu vederea criticile altora, te poti bucura de un sporit respect si o mai mare incredere din partea celor din jur.

Lectiilor bine invatate inspirate de Luna plina li se adauga, din 8 mai, influentele tranzitului lui Venus in Rac si a XI-a ta casa. Ai, in acest fel, prilejul sa iti intensifici viata sociala, sa constati cu satisfactie ca amicii iti sunt mai apropiati decat oricand, ca relatiile de prietenie se invigoareaza si te implinesc intr-o mai mare masura. Daca nu ai prea multi prieteni sau cei existenti s-au dovedit cumva lipsiti de onestitate, treci printr-o perioada extrem de oportuna inchegarii de noi si promitatoare conexiuni umane. Este posibil sa dai, pe neasteptate, peste un grup de oameni asemeni tie, care iti impartasesc interesele si pasiunile. Nu trebuie sa uitam ca cea de-a unsprezecea casa este una a sperantelor si nazuintelor, iar Venus iti permite sa le dai curs, sa faci notabili pasi inainte in materializarea lor.

Pe 18 mai 2015, Luna noua din Taur si a IX-a casa a Fecioarei iti starneste setea de aventura si este propice plecarii intr-o calatorie sau, cel putin pregatirii uneia. Experientele acumulate pana in prezent se pot decanta, determinandu-te sa iti arogi un nou rol in existenta de toate zilele, sa te atasezi de o noua filosofie in viata, o filosofie practica, tintind spre aspiratii realiste.

Horoscop Fecioara mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Gemeni, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Fecioarei aprilie 2015, nu conteneste sa isi arate influentele pana pe 8 mai.

Dragostea se impleteste cu prietenia odata cu 8 mai 2015, atunci cand Venus patrunde in cea de-a XI-a casa a Fecioarei. Este o conjunctura astrala de-a lungul careia poti intalni un promitator partener de cuplu prin intermediul unui amic sau a unei colectivitati careia te-ai alaturat. Este posibil totodata, sa fii atras, pe nesimtite, intr-o poveste de iubire impreuna cu o persoana de care te lega pana acum o stransa si nevinovata prietenie. In cuplurile deja formate, tinde sa se instaleze o atmosfera de camaraderie, care nu exclude o fierbinte pasiune, ci o echilibreaza, punand astfel opreliste unor excese de gelozie ori posesivitate.

Horoscop Fecioara mai 2015 | Horoscop bani si munca


Incepand cu 1 mai 2015, parcursul lui Mercur in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei iti mobilizeaza abilitatile mentale si de comunicare catre sfera profesionala. Studiile sau cunostiintele inglobate in acest interval de timp sunt in masura sa iti deschida noi si fericite pespective legate de cariera si statutul social. Instinctul fin care te sprijina in interactiunea cu colegii si superiorii iti poate netezi drumul spre o avansare ori o majorare de salariu. Ai sansa sa iti maresti siguranta financiara, sa iti inalti prestigiul social si profesional.

Prezenta lui Marte in Gemeni si a X-a ta casa este asociata, din 12 mai, cu o intetire a tendintelor mercuriene. Combativitatea pe care ti-o daruieste planeta razboiului te ajuta intr-un sporit grad sa te inalti in ierarhia profesionala, mai ales ca niste persoane suspuse par sa-ti remarce competenta si mobilizarea. Desi esti cat se poate de responsabil, este nevoie sa iti strunesti o clocotitoare impulsivitate, ce te poate aduce in preajma unor certuri neproductive cu colegii si sefii.

Din 21 mai 2015, tranzitul Soarelui in Gemeni da si mai multa apa la moara ambitiei de a straluci, de a te realiza din punct de vedere profesional. Capabil sa iti pui in lumina meritele si creativitatea, pari sa fii consultat si apreciat adeseori de oameni influenti, din inalte pozitii de conducere.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara aprilie 2015
Horoscop Fecioara mai 2015 Horoscop Fecioara mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumesc Diana ,astept cu nerabdare in fiecare luna sa postezi horoscopul.Mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.