Horoscop Sagetator mai 2015

Horoscopul Sagetatorului mai 2015 da intaietate vietii sociale, improspatarii relatiilor cu oamenii, legaturilor de parteneriat din plan personal si profesional, si obtinerii unor importante beneficii prin conlucrarea cu ceilalti.

Horoscop Sagetator mai 2015 | Horoscop general


Sagetator
Oamenii din jurul tau iti fac viata mai placuta si mai usoara gratie tranzitului initiat de Mercur, pe 1 mai 2015, in Gemeni si a VII-a casa a Sagetatorului. Abilitatile tale mentale si comunicationale sunt calauzite catre optimizarea interactiunii sociale si profesionale, si preferi sa te implici mai degraba in activitati colective sau parteneriale decat in demersuri individuale. Pari sa dai dovada de un fin simt diplomatic, sa oferi indrumare altora si sa impaci persoane aflate aparent pe pozitii ireconciliabile.

Opozitia dintre Mercur si Saturn din 3 mai iti faciliteaza abordarea unor proiecte necesitand concentrare si precizie. Esti inclinat sa te canalizezi asupra detaliilor, un lucru bun atata timp cat nu pierzi imaginea de ansamblu. Obstacolele minore asezate in cale par sa te irite mai mult decat de obicei, dar ai totusi rabdarea sa te apleci asupra lor si sa le depasesti. Incearca sa nu exagerezi importanta unor probleme banale.

O profunda intelegere a realitatii  exterioare si mai ales interioare este favorizata de Luna plina rasarita pe 4 mai 2015 in Scorpion si a XII-a casa a Sagetatorului. Poti fi indemnat astfel catre o schimbare de proportii a destinului tau, care nu poate avea loc insa peste noapte si care impune meditatie si autodisciplina. Daca iti infrunti temerile, ai ocazia sa iti extinzi sfera de influenta si sa-ti creezi notabile oportunitati.

Incepand cu 8 mai, tranzitul lui Venus in Rac si a VIII-a ta casa te poate lua fericit prin surprindere sau nu, in functie de satisfactia pe care o simti atunci cand esti sub luminile reflectoarelor. Carisma cu care te invaluie planeta dragostei tinde sa-i determine pe oameni sa-ti acorde mai multa atentie decat altadata, sa iti descopere calitati chiar si in aspecte ale personalitatii tale pe care nu le vedeai pana acum drept atuuri.

Calatoria lui Marte in Gemeni si a VII-a casa a Sagetatorului intensifica, odata cu 12 mai 2015, tendintele mercuriene si venusiene. Inca o data, pari sa te bucuri de o perioada prielnica vietii sociale. Tovarasia iti este pretuita de cei din preajma ta, si poti fi invitat, eventual alaturi de partenerul tau, la numeroase petreceri si evenimente de marca. Ai prilejul sa-ti invigorezi relatiile de prietenie si sa-ti faci noi cunostiinte.

Pe 15 mai, Marte in opozitie cu Saturn intrerupe pentru scurt timp sirul de influente de bun augur din aceasta luna. Poti cade prada unor frustrari din pricina unor piedici sau amanari. Alte persoane par sa aiba o mai mare putere asupra ta sau sa iti rapeasca simtamantul de siguranta personala. De asemeni, este posibil sa inmagazinezi si sa pastrezi in tine insuti o sporita energie negativa, si sa izbucnesti, ocazional, in accese violente de nervozitate ce iti pot face mai mult rau decat bine. Straduieste-te sa te concentrezi asupra realizarilor tale si a punctelor forte ale personalitatii tale.

O vindecare fizica, sufleteasca sau spirituala este adeseori asociata cu Luna noua aparuta pe 18 mai 2015 in Taur si a VI-a casa a Sagetatorului. Poti avea astfel cateva strafulgeratoare revelatii despre ceea ce iti intuneca nejustificat seninatatea ori iti afecteaza tonusul fizic sau mental. Munca iti rezerva impliniri, dar nu atat de mari precum cele izvorate din impulsul de a le da ajutor altora si a le imbogati emotional vietile.

Sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni si a VII-a ta casa, din 21 mai, iti este netezit pe mai departe drumul catre vitalizarea legaturilor de parteneriat. Ai predispozitia sa iti intetesti colaborarea cu un asociat ori cu oamenii impreuna cu care formezi o echipa. Pe de alta parte, ai posibilitatea sa iei mai frecvent contact cu persoane situate in varful unei ierarhii sociale sau profesionale.

Desi opozitia Soarelui cu Saturn de pe 23 mai 2015 iti aseza in fata niste noi oprelisti, acestea au rolul sa iti indice, cu limpezime, care sunt granitele vointei tale si in ce fel iti poti impune, cu succes, obiectivele. Nu este exclus sa primesti o lectie de viata de la cineva care iti pune sub semnul intrebarii autoritatea sau abilitatile de lider.

Horoscop Sagetator mai 2015 | Horoscop dragoste


Incursiunea lui Venus in Gemeni nu conteneste sa se faca simtita, asa cum este descrisa in Horoscopul dragostei Sagetatorului aprilie 2015, pana pe data de 8 mai 2015.

Odata cu 1 mai, prezenta lui Mercur in a VII-a ta casa insista asupra avantajelor si stabilitatii ce decurg dintr-o relatie de casatorie sau dintr-una pe termen lung. Oricum, tinzi sa iti apreciezi tovarasul tau de viata sau un potential partener de cuplu prin capacitatea acestuia de a-ti oferi sprijin si intelegere in dezvoltarea si materializarea ideilor si idealurilor tale.

Nativii singuri pot fi atrasi in patimase aventuri amoroase ca urmare a parcursului pornit de Venus, din 8 mai 2015, in a VIII-a casa a Sagetatorului. Astfel de idile infierbantate sunt cu atat mai riscante ori cu urmari mai imprevizibile si mai negative cu cat sunt mai superficiale. Sagetatorii angajati intr-o relatie serioasa se pot simti mobilizati sa o oficializeze printr-o logodna ori o casatorie. In acelasi timp, partenerii pot fi mai generosi cu ei decat in alte ocazii, probabil si din cauza unei mariri considerabile a veniturilor lor.

Horoscop Sagetator mai 2015 | Horoscop bani si cariera


Amplasarea lui Venus in a VIII-a ta casa iti daruieste, odata cu 8 mai, sporiti sorti de izbanda in gasirea unor investitori sau asociati in afaceri. Intreprinderile financiare sunt si ele de bun augur in aceasta perioada. Poti obtine un imprumut in conditii foarte avantajoase, poti primi un cadou de valoare de la cineva apropiat sau chiar castiga la loto!

Pe 12 mai 2015, Marte in tranzit in a VII-a ta casa iti inlesneste luarea unei decizii importante legate de semnarea unui contract ori intrarea intr-un parteneriat. Tinzi sa fii insotit de noroc si inspiratie in negocieri, vanzari sau tranzactii financiare.

Intrucat Soarele isi croieste drum, din 21 mai 2015, in a VII-a casa a Sagetatorului, pari sa fii mult mai direct si mai lipsit de complexe in viata profesionala, sa nu te mai jenezi sa ceri ceea ce meriti ori ti se cuvine. Este un ciclu solar binevoitor mai cu seama cu nativii care lucreaza intr-un domeniu avand tangenta cu relatiile cu publicul.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator aprilie 2015
Horoscop Sagetator mai 2015 Horoscop Sagetator mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.